Lipomatik

Minevra Lily

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
10
2
16
32
Lipomatik ile yağ aldıran arkadaşlar merhaba. Lipomatiğin, vaser liposuction'a göre daha az acılı, dalgasız ve zararsız olduğunu araştırmalarımda gördüm. Lipomatik yaptıran arkadaşlar, Ankarada iyi bir lipomatik doktoruönerebilir misiniz ? Sevgiler

Şurada bekliyeyim bende istiyorum

Herkesin agri eşiği farkli bunu hic unutmayın birçok moraran ve 15 gun hareket edemeyenler var germesiz halde iken. Bir tanıdığım anestezi sebebiyle kalbi durdu ve durmadan önce hissettigini soyledigini oradaki tum sesleri duydugunu söyledi. Kalp bolgesinde igne izleri vardi kalbe adrenalin yapilmis heralde sonra e nabizdan bir bakiyor tam 8 kez adrenalin yapılmış ki her adrenalin arasinda bir sure gecmesi gerek. D dimer degerleri oldukca yüksekti kalp krizi riski yaşadı gunlerce oturamadi kalkamadi cok üzülmüştük biz. Belden uyusturulan anestezinin solunum kanallarini da uyusturdugu ogrenildi sonra yanlis pozisyondan. Bu nedenle cok dikkat edin bu tur ameliyatlara . O doktora ameliyt olan herkesi bulun konuşun ...

Ben dün lipomatik yaptırdım göbek basen üst bacak ve sırt şu an ödemim var birazda ağrım var eğilip kalkarken zorlanıyorum bakalım ne zaman geçicek
Lipomatik yaptıran arkadaşlarım lütfen bu ödemin ne zaman geçeceğini yazarmısınız

Daha az acılı falan olduğunu sanmam bence o bünyeye göre değişiyor. 2 hafta tuvalete kalkamadım yardım almadan. 1 ay yatakta yattım. Çok zor geçti öyle hayal ettiğiniz gibi olmayabilir.

Benim neredeyse 2 ay oldu hala ayı gibiyim. Doktor ödem diyor bakalım
Ya gerçektenmi şu an çok üzüldüm bende çok şişlik var bacaklarım öyle şişki üç numara büyümüş gibi keşke yaptırmasaydım iki gün oldu yaptıralı çok pişmanım ağrım var ne zaman düzelicem kimbilir. Ha birde lipomatik ağrısızdı alakası yok on kişiden dayak yemiş gibiyim

Siz kime oldunuz acaba

Yok ağrısız hemen ayağa kalkarsınız falan hikaye. Tır çarpmış gibiydim. Hayatımın hatasını yaptım bu ameliyatı olmakla. O kadar pişmanım ki. Bir de vücudum mahvoldu en kötüsü de o. Eski halimi mumla arıyorum.

Ya ben şu an çok tedirgin oldum vücudunuz ne durumda hiç mi incelmediniz dalgalanmamı oldu

Ya ben şu an çok tedirgin oldum vücudunuz ne durumda hiç mi incelmediniz dalgalanmamı oldu
Lütfen konumu okuyun ayrıntılı yazdım çok fazla sorun var. Doktorun elini attığı her yer berbat olmuş durumda. Bel kıvrımımı bozmuş belim yok, kalça karın kötü vs

İncelme nerde incecik girdim ayı gibiyim. Vücudumun neresine üzüleceğimi şaşırdım daha güzel olmak için girdim sahip olduğum tüm güzelliği yitirdim

Merhaba ağrılarınız azaldı mı nasılsınız

Yakın zamanda diz içi ve biraz da iç bacak lipomatik yaptırdım. Yalnızca 450 gr yağ çıkarılmasına rağmen hiç de kolay olmadı benim için. Operasyon geçireli 2 aya yakın oldu. İlk hafta gerçekten zorlu geçiyor. 2 gün sonra işinize dönersiniz konusu son derece yalan. 10. Günden sonra iyileşmeye başladım. Morluklarım 15. Günde gitmişti. İlk gece sızıntı halinde kanamam oldu. Normalde 3 hafta varis çorabı giyin diyolarlar ancak son kontrolümde 2 ay daha giymemi söyledi doktor. Operasyondan önce toz pembe bir senaryo çiziyorlar ama öyle değil. Bacağımı soracak olursanız hala ödem var her duştan sonra yukarı yönlü masaj yapıyorum. Şekil olarak x olmasından şikayetçiydim ve aynada baktığımda düzeldiğini görüyorum. Genel anlamda memnunum şeklinden. Yalnızca üst iç kısımda belli belirsiz bir şişlik var doktor eğer 3 ayda geçmezse düzeltiriz hiç merak etme dedi. Hala uyuşukluğum var bir bacağımda ve çok ayakta kaldığımda sızlama olabiliyor. Ancak Her geçen gün biraz daha iyileştiğimi hissediyorum. Yaptırdığım yer de ara ara arayıp nasıl olduğumu soruyor. Ben iyi ki yaptırmışım diyorum. Ama sakın operasyon yapıp hemen iyileşildiğini düşünmeyin. Benim kadar basit bir işlemde bile uzun soluklu bir iyileşme süreci oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…