- 23 Eylül 2018
- 10
- 2
- 16
- 32
- Konu Sahibi Minevra Lily
-
Şurada bekliyeyim bende istiyorumLipomatik ile yağ aldıran arkadaşlar merhaba. Lipomatiğin, vaser liposuction'a göre daha az acılı, dalgasız ve zararsız olduğunu araştırmalarımda gördüm. Lipomatik yaptıran arkadaşlar, Ankarada iyi bir lipomatik doktoruönerebilir misiniz ? Sevgiler
Ben dün lipomatik yaptırdım göbek basen üst bacak ve sırt şu an ödemim var birazda ağrım var eğilip kalkarken zorlanıyorum bakalım ne zaman geçicekŞurada bekliyeyim bende istiyorum
Lipomatik yaptıran arkadaşlarım lütfen bu ödemin ne zaman geçeceğini yazarmısınızBen dün lipomatik yaptırdım göbek basen üst bacak ve sırt şu an ödemim var birazda ağrım var eğilip kalkarken zorlanıyorum bakalım ne zaman geçicek
Benim neredeyse 2 ay oldu hala ayı gibiyim. Doktor ödem diyor bakalımLipomatik yaptıran arkadaşlarım lütfen bu ödemin ne zaman geçeceğini yazarmısınız
Daha az acılı falan olduğunu sanmam bence o bünyeye göre değişiyor. 2 hafta tuvalete kalkamadım yardım almadan. 1 ay yatakta yattım. Çok zor geçti öyle hayal ettiğiniz gibi olmayabilir.Lipomatik ile yağ aldıran arkadaşlar merhaba. Lipomatiğin, vaser liposuction'a göre daha az acılı, dalgasız ve zararsız olduğunu araştırmalarımda gördüm. Lipomatik yaptıran arkadaşlar, Ankarada iyi bir lipomatik doktoruönerebilir misiniz ? Sevgiler
Ya gerçektenmi şu an çok üzüldüm bende çok şişlik var bacaklarım öyle şişki üç numara büyümüş gibi keşke yaptırmasaydım iki gün oldu yaptıralı çok pişmanım ağrım var ne zaman düzelicem kimbilir. Ha birde lipomatik ağrısızdı alakası yok on kişiden dayak yemiş gibiyimBenim neredeyse 2 ay oldu hala ayı gibiyim. Doktor ödem diyor bakalım
Siz kime oldunuz acabaYa gerçektenmi şu an çok üzüldüm bende çok şişlik var bacaklarım öyle şişki üç numara büyümüş gibi keşke yaptırmasaydım iki gün oldu yaptıralı çok pişmanım ağrım var ne zaman düzelicem kimbilir. Ha birde lipomatik ağrısızdı alakası yok on kişiden dayak yemiş gibiyim
Yok ağrısız hemen ayağa kalkarsınız falan hikaye. Tır çarpmış gibiydim. Hayatımın hatasını yaptım bu ameliyatı olmakla. O kadar pişmanım ki. Bir de vücudum mahvoldu en kötüsü de o. Eski halimi mumla arıyorum.Ya gerçektenmi şu an çok üzüldüm bende çok şişlik var bacaklarım öyle şişki üç numara büyümüş gibi keşke yaptırmasaydım iki gün oldu yaptıralı çok pişmanım ağrım var ne zaman düzelicem kimbilir. Ha birde lipomatik ağrısızdı alakası yok on kişiden dayak yemiş gibiyim
Ya ben şu an çok tedirgin oldum vücudunuz ne durumda hiç mi incelmediniz dalgalanmamı olduYok ağrısız hemen ayağa kalkarsınız falan hikaye. Tır çarpmış gibiydim. Hayatımın hatasını yaptım bu ameliyatı olmakla. O kadar pişmanım ki. Bir de vücudum mahvoldu en kötüsü de o. Eski halimi mumla arıyorum.
Lütfen konumu okuyun ayrıntılı yazdım çok fazla sorun var. Doktorun elini attığı her yer berbat olmuş durumda. Bel kıvrımımı bozmuş belim yok, kalça karın kötü vsYa ben şu an çok tedirgin oldum vücudunuz ne durumda hiç mi incelmediniz dalgalanmamı oldu
İncelme nerde incecik girdim ayı gibiyim. Vücudumun neresine üzüleceğimi şaşırdım daha güzel olmak için girdim sahip olduğum tüm güzelliği yitirdimYa ben şu an çok tedirgin oldum vücudunuz ne durumda hiç mi incelmediniz dalgalanmamı oldu
Merhaba şimdi nasılsınız acabaİncelme nerde incecik girdim ayı gibiyim. Vücudumun neresine üzüleceğimi şaşırdım daha güzel olmak için girdim sahip olduğum tüm güzelliği yitirdim
Berbat, berbat. Hiç düzelme yok, karnım daha çok içeri çöktü, belim yok yan yağlar göbek hepsi fırlıyor, önceki vücudumu mumla arıyorum incecik kum saati gibi girdim hayvana döndüm.Merhaba şimdi nasılsınız acaba
Merhaba ağrılarınız azaldı mı nasılsınızYa gerçektenmi şu an çok üzüldüm bende çok şişlik var bacaklarım öyle şişki üç numara büyümüş gibi keşke yaptırmasaydım iki gün oldu yaptıralı çok pişmanım ağrım var ne zaman düzelicem kimbilir. Ha birde lipomatik ağrısızdı alakası yok on kişiden dayak yemiş gibiyim
Tüm vücut mu yaptırmıştınızBerbat, berbat. Hiç düzelme yok, karnım daha çok içeri çöktü, belim yok yan yağlar göbek hepsi fırlıyor, önceki vücudumu mumla arıyorum incecik kum saati gibi girdim hayvana döndüm.
Evet tüm vücut girdim 3 ay oldu şu an hayatımda hiç olmadığım gibi kilolu duruyor vücudum ve her tarafım deforme oldu, karnımda dalgalanma ve çökme oldu. Konumu okuyun profilimden.Tüm vücut mu yaptırmıştınız
Merhaba evet azaldı ama sertliklerim var vücudumda zamanla gidecek sedi doktorum ama benim vücudum çok iyi şekil aldı gerçekten çok memnunum sertliklerimde gittikten sonra eminim daha iyi olacakMerhaba ağrılarınız azaldı mı nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?