lipomatik

eli baby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
45
19
3
37
Merhabalar... lipomatik yaptıran varmı acaba???? Özellikle Ankara da ???

Dikissiz yag aldırma işlemi.... istanbulda var yapan bi kaç yer ama ben ankarada yaptırmak istiyorum
Eli baby dr ferruh bingül lipomatik yapıyor ben yeni meme büyütme ameliyatı oldum aslında karın yağlarımı da lazer lipoliz ve lipomatik ile aldırtacaktım çok içime sinmişti ama param yetmedi şimdilik meme ile başladım ama mutluyum

cok sagol araştırcam... peki fiyat bilgisi edinebildinmi.. benim karın ve iç bacak cok istiyorum yaptırmak... birde kasları uyardıgı için eski görüntüye donulmuyor dendi dogrumu acaba

cok sagol araştırcam... peki fiyat bilgisi edinebildinmi.. benim karın ve iç bacak cok istiyorum yaptırmak... birde kasları uyardıgı için eski görüntüye donulmuyor dendi dogrumu acaba
Karın yağları için 6500 tl fiyat verdi. Dokuya zarar vermiyormuş çünkü kasa ya da kemiğe gelince cihaz kendi otomatik duruyormuş. Buyüzden güvenli olduğunu söyledi.

ben aramıştım lipomatik yaptığını söyleyen bir yeri tüm bacak için 20 bin demişlerdi 1.5 sene önce

ben aramıştım lipomatik yaptığını söyleyen bir yeri tüm bacak için 20 bin demişlerdi 1.5 sene önce
Sdktm bölge sayısına ve doktora göre fiyat değişebilir ben karın için 6500 uylukta dahil olursa 13000 tl fiyat aldım üstelik lipomatik ve lazer lipoliz beraber ameliyat fiyatı inşallah memeden sonra biraz geçsin ferruh beye liposakşında olcam Sanırım Toprak2014 ferruh bingül ameliyat olmuştu memnundu onla konuş istersen

teşekkür ederim

Alınan yağa göre fiyat veriliyor dendi istanbuldaki bi merkezde ferruh beydemi fiyatı böyle belirliyor

Lipomatik Vazer lipolizden daha etkili. Ikisinide yaptırdım bikiyorum

Mrb Bende merak ediyorum, DENİZLİDE Lipomatik yapan, övülen bir op dr var, orada yaptıran varmı? yaptırmayı düşünen varmı?

Bende sanırım basenlerime lipomatik yaptıracağım...

Merhaba ben de cuma günü lipomatik+bcak germe+mini karın germe yaptırdm.kgli deildm bacaklarm kalındı we birbirnie sürtüyordu.ilk gün biraz zor ama ayaga kalktgnz anda incesnzlipomatik sıfır acı rahat olun.sorularınza acıgm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…