lipomatik

Merhaba lipomatigi yapan dr nuzun adı nedir? Lipomatik 'ten sonra gerçekten sıkı 1 cilt oluyor mu yoksa bol ve sarkık 1 karın mı oluyor, arkasından karın germe ameliyatı çıkmasın! Teşekkürler

Merhaba lipomatigi yapan dr nuzun adı nedir? Lipomatik 'ten sonra gerçekten sıkı 1 cilt oluyor mu yoksa bol ve sarkık 1 karın mı oluyor, arkasından karın germe ameliyatı çıkmasın! Teşekkürler

Merhaba, lipomatik yağ alındıktan sonra ciltte sıkılaştırma yaptını ve o bölgede dalgalanma olustumu? Teşekkürler selâmlar

Fiyat nedir acaba

Eger cildinizden 8+litre yag alacak ise ve o korseyi duzenli kullanmaz iseniz gevseme olacak sarkma cok cirkin olmaz dogum yoksa ancak ameliyat sonrasi 2 3 ayı gergin gorebilirsiniz ama deri salacak bir sure sonra spor yapmanizi oneriyorum.

Merhaba gercekten bu kadar rahat mı gecirdiniz operasyonu bende karın basen ve yanlardan ama agrım olmasından cok korkuyorum 20 aylık bir kızım var cocukla İlgilenmemi etkilermi acaba

Herkesin agri eşiği farkli bunu hic unutmayın birçok moraran ve 15 gun hareket edemeyenler var germesiz halde iken. Bir tanıdığım anestezi sebebiyle kalbi durdu ve durmadan önce hissettigini soyledigini oradaki tum sesleri duydugunu söyledi. Kalp bolgesinde igne izleri vardi kalbe adrenalin yapilmis heralde sonra e nabizdan bir bakiyor tam 8 kez adrenalin yapılmış ki her adrenalin arasinda bir sure gecmesi gerek. D dimer degerleri oldukca yüksekti kalp krizi riski yaşadı gunlerce oturamadi kalkamadi cok üzülmüştük biz. Belden uyusturulan anestezinin solunum kanallarini da uyusturdugu ogrenildi sonra yanlis pozisyondan. Bu nedenle cok dikkat edin bu tur ameliyatlara . O doktora ameliyt olan herkesi bulun konuşun ...

Merhaba hangi bölgeye yaptırmıştınız ben bacak bölgesine yaptırmayı düşünüyorum ama çok tedirginim ameliyattan sonra ağrı oluyor mu aşırı şişlik oluyor mu dikiş izi geçiyor mu merak ediyorum yardımcınolursanjz sevinirim

Merhaba bende bacak bölgeme yaptırmayı düşünüyorum. Ancak tedirginim ameliyattan sonra çok ağrı oluyor mu hemen incelme oluyor mu yoksa şişlik ödem fazla mı oluyor en az 6 ayda iyileşme olur yazıyorda siz memnun musunuz yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar bende İbrahim oskui ye lipomatik yaptırdım ama daha çok yeni şu an ne durumdasınız acaba cvplarsanız çok sevinirim

Ben pazartesi günü ameliyat oldum ilk bi saat cok üsüdüm kendimi kastigim icin cok agridi alt bacaklarim . Ben alt üst bacak ve koldan yapdirdim ama agrisi yok sadece sizisi var suan 4 cü günüm ben cok yürümeye calisdigim icin sanirim bi ayagim sisdi ve morardi ondan suan dinleniyorum gelismeleri yazarim ama tekrar olurmusunuz derseniz olurum :)

Merhaba bende ayın 23 ünde göğüs küçültme kol bak bel ve karın lipomatik oldum ve doktor 9 lt yağ ve göğüsten de 1.5 kg parça çıkardığını söyledi. Çok zor geçti bu bir hafta annem ve kardeşlerim olmasa ne yapardım bilemiyorum. Yalnız başıma hiç bir temel ihtiyaçlarımı karşılayamadım. Hastane de giydirilen korseye dayanamadım ve çıkardım evdeki kendi korselerimden idare ediyorum. Çok fazla şişlik var ve kilomda hiç bir değişiklik yok. Benim gibi olanlar var mı acaba ne durumdalar

Canım çok geçmiş olsun merak etme hepsi geçiyor ama bence doktorun verdiği korseyi takmalısın rahatsız ediyorsa içine pamuklu ince bir atlet giyip üzerine korseni giy daha rahat olursun senden alınan yağ çok fazlaymış o yüzden tabi ağrında daha fazla olur ama geçicek hepsi merak etme sevgiler...

Canım benim 3 ay oldu korselik zamanı falan çoktan geçtim, normalde doktor 3 aya ödemlerin iner düzelir şikayetlerin diyordu şu an çok daha kötü. Karnımın ortası çöktü altında kocaman katmanlı bir göbek var, belim yok ama kocaman yan yağlarım var. Kalça desen kare ve şekilsiz duruyor, iki tarafı birbirinden farklı şu an ve bu sebeple kot giydiğimde arkadaki orta çizgisi sola kayıyor. Dün başka doktora gittim eski vücudunu unut asla öyle olmaz artık bunu düzeltmeye bakarsın dedi. Yağ alınan yerlere tekrar yağ verilmiyor oralar düzeltilmez dedi. Doktor konuşuyor ben ağlıyorum çok büyük yıkım yaşıyorum benimki düzelecek bişey değil yani. Vücudumu bozmuş adam nasıl düzelsin

Nerde yaptırdınız acaba ben ailemden gizli yaptırcam aynı gün taburcu olunuyor mu İstanbul’da mı yaptırdınız

İstanbulda mı hangi hastane şu an nasıl peki memnun musunuz

Nerde yaptırdınız acaba ben ailemden gizli yaptırcam aynı gün taburcu olunuyor mu İstanbul’da mı yaptırdınız
Asla yaptırma, hele ailenden gizli sakın yaptırma. Çok ağır bir ameliyat Allah korusun başına bişey gelse ailenin hali ne olur? Ne aynı gün taburcu olması git konumu oku. 2. gün ölümden döndüm. Sonuç iyi olmazsa kendini asla affedemezsin. Benim düştüğüm hataya düşme

İstanbulda mı hangi hastane şu an nasıl peki memnun musunuz
Bakirkoy tarafinda camlik hastanesinde oldum. Doktor secenek sunuyor istersen acibadem hastanesindede olabilirsin ameliyati. Lipomatik makinesini kendi getirdigi icin ben secenek sundugu camlik hastanesini tercih ettim daha uyguna geldi. Ben memnun kaldim bacaklarimda dalgalanma olmadi sigarayi biraktigim icin 8 kilo aldim kiloma ragmen bozulma yasamadim. Ama ameliyat izlerim leke kaldi yazin gunese cok ciktim diye sanirim

Ailenden gizli dusunme sakin. Yakalanirsin ayrica belki sonuc istedigin gibide olmicak. Bende iyi oldu diye seninkide iyi gecicek demek dogru olmaz bunyeden bunyeye degisiyor.

merhaba bende yaptırdım yaptırmaz olaydım, ne olur 1 ay aç kalın hergün yürüyüş yapın ama lipomatik yaptırmayın bacaklarım ramazan davulu gibi zaten çıkışta diyet yapmanız hiç tuz yememeniz ve yürüyüş yapmanız gerekiyor bunları yapınca zaten incelirseniz, heryeriniz mosmor bacaklar davul gibi çömelemiyor oturup kalkarken çok agrıyor, sabah akşam pansumanı, o rezalet sıkı korse giymesi şimdiki aklım olsa asla ve ASLAAAA yaptırmam!!!! resmen vücuda işkence başka hiçbirşey değil!! aman allah ta bir incelme asla yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…