lipomatik

Merhaba geçmiş olsun, ben de yaptiracagim eylul sonu ins.asagi yukarı sizin yaptirdiklarinizla aynı ,biliyorum fiyatlar doktorlara göre değişken oluyor ama merak ettim ne kadar ödeme yaptiniz

Merhaba
Bacak germe yi nasıl yaptırdınız kasıktan uyluk germe mi yoksa boydan mı oldu

nerede yaptırdınız? memnun musunuz?

Mrb beni yeni üye oldum. Vaser lipo için burda birini görmüştüm. Okuyordum sadece. Sonra burda bı doktor buldum çok iyiydi resim.video yorumlar derken oldum. Karnım dümdüz. Ama artık lipo yapmiyo buruna yöneldi. Fakat bacak protesi oldum yeni. Kesilen silikon adı. Yani yeni nesil diye geciyo. Yapan uzman çok memnun kaldım. Lipoda yapıyo ama mutlaka araştırın tabi. Her zaman estetik olunmuyo

nerede yaptırdınız? memnun musunuz?
Buraya yazmam gerekti ama yeniden yazayım yeni üyeyim pek anlamıyorum. 2 yıl önce bende vaser liposaksin oldum. İlk burdan yorumlari okudum sonra cerrahın videolarına baktım kendisiyle birlikte olan videolarına. Çok dikkat ediyorum bunlara. Karnım dümdüz ama artık yapmiyo burun yapıyo sadece. Bacaklarım ince silikon taktırdım yeni nesil patlamayan. Yapan cerrah liposaksin yapiyo. Ama İstanbul'da yaşıyorum ankaraya gittim mutlaka araştırın resmleri gectm videolar çok önemli yapan kişinin.

Kesilen silikon nedir biraz Bilgi verir misiniz? Bacağa göre keserek falan mı şekillendiriyorlar? Bir de vaser lipo kime oldunuz?

Kesilen silikon nedir biraz Bilgi verir misiniz? Bacağa göre keserek falan mı şekillendiriyorlar? Bir de vaser lipo kime oldunuz?
Ben ilk buraya girdim. Tabi üye değildim doktor isimlerine bakıp instaragmda inceliyodum. Sonra Mirza firat duydum. Araştırdım hastalara sordum. Gördüm. Video baktım. Vaeer lipo oldum 3 yıl olacak nerdeyse hatta resmim var instagramda. Bacakta başar kaya doktor ankarada oldum. Cnm dikkat et. Bacak asla meme silikon gibi olmamali. Normal kesilen silikon. İlk firmayi arastirdm sonra doktor tavsiye ettiler. Mirza firat artık burun çok yapıyo vaser pek yapmiyo ama bilgi al. Birde Mehmet Haşim guner var. Mutlaka sayfasına bak vaser lipo memede çok iyi diyolar

Kesilen silikon demek meme gibi değil yani patlamaz. Birde popo için olanı çıkmıs et gibi. Firma çok iyi sahte takipçi ve beğeni almayan sayfa ben ilk ordan gordum takipçi beğeni az diye korktum ama karar verdm doktor basar kaya var onca uzman ile çalışıyoruz ama basar hoca çok başka dediler bende öldüm memnun kaldm kalın oldu bacagim kasli

Kesilen dediğiniz bacağa göre keserek mi şekillendiriyor nasıl bir şey yani? Ben çok kalın, kaslı istemiyorum tam tersi hafif bir dolgunluk istiyorum.

Kesilen dediğiniz bacağa göre keserek mi şekillendiriyor nasıl bir şey yani? Ben çok kalın, kaslı istemiyorum tam tersi hafif bir dolgunluk istiyorum.
Kesilen demem su patlamayan yani. Cogu uzman normal silikon koyuyor bacak hareketli bölge. Patlar. Bende arastirdm firmayı buldum yeni nesil bacak implantıni anlattı. Sonra tavsiye ettigi uzmana gittim. Yani kesilen şey adı ustunde patlama riski olmayan. Buna dikkat edin lütfen. Email attı 2 arkadaş. Resmler attım hafif dolgunluk için zaten çeşitleri var. Uzman ile karar veriyorsunuz

Özelden yazıyorum size, bana da atabilirseniz memnun olurum

Karın bölgesi için Lipomatik yaptırmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir dr yada clinik var mıdır? Yardımcı olusanız çok sevinirim. Teşekkürler

Ben ibrahim oskuiye 6 gün önce lipomatik oldum gobek basen ve yanlarım için ufacık morarma bile yok. Baya iyiyim karında ilk gün kas agrım oldu tuvalete giderken oldugun yerden kalkarken zorlanıorsun okadar. Aynı gün taburcu oldum.

Karın bölgesi için Lipomatik yaptırmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir dr yada clinik var mıdır? Yardımcı olusanız çok sevinirim. Teşekkürler
Ben ibrahim oskuiye 6 gün önce lipomatik oldum gobek basen ve yanlarım için ufacık morarma bile yok. Baya iyiyim karında ilk gün kas agrım oldu tuvalete giderken oldugun yerden kalkarken zorlanıorsun okadar. Aynı gün taburcu oldum.

Merhaba gercekten bu kadar rahat mı gecirdiniz operasyonu bende karın basen ve yanlardan ama agrım olmasından cok korkuyorum 20 aylık bir kızım var cocukla İlgilenmemi etkilermi acaba

Merhaba, bu işlemleri ne kadara yaptırdınız acaba? Bir de ne kadar iz kaldı, dalgalanma oldu mu?

Merhaba, bu işlemleri ne kadara yaptırdınız, dalgalanma oldu mu bir de izler çok belli mi? Çok istiyorum ben de ama çekiniyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…