Liposiction düzeltme..

Ayyysss

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
595
495
303
Arkadaşlar ben lazerlipo oldum. Aradan 7 ay gecti. Tamamen rezil durumdayım. Vucudum dalga dalga bazı yerlerde boşluklar var. Ve aldığı yağı göz altlarımada enjekte etti ve 7 aydır şişlik inmedi. Rezalet bir amelitat geçirdim. Şimdi zamanım doldu tekrar ameliyat olmam için ve doktor seciminde kararsızım. Çünki düzeltme zor bir ameliyat. Muharrem demiroğulları veya yücel demir arasında karar veremedim. Yada başka doktor. Fikriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Merhabalar çok üzüldüm durumuna umarım düzeltme operasyonun iyi geçer ve istediğin sonucu alırsın

Lazerlipoda dalgalanma riski olmazmis eminmisin lazerli olduğuna?cunku ben de klasik lipo olduktan sonra dalgalanma yasadim o yuzden lazer lipo istedim duzeltme islemi icin 16sinda ameliyat olucam kafami karistirdin suan((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Duzeltme amelyti oldum 1 ay once cukurlar dalgalnmalar buyuj oranda duzeldi.doktor 2-3 aya iyice duzelecegini soyledi.siskinligim var ama hala.

Gecmis olsun cnm. Peki ne ameliyati yapti bu sefer? Lipo mu yine? Yoksa doldurdu mu? Yani duzeltme ameliyati nasil oluyor?

çok geçmiş olsun umarım doğru bu sefer doğru cerraha ulaşırsınız

canım gerçekten çok üzüldüm laserlipoliz yaptıklarına emin misin? ben 2 sene evvel dr.alper tuncel'e yaptırdım. slimlipo ile yaptı çok memnunum, ayrıca genelde formudaki arkadaşların lazerlipoliz sonuçları başarılı. sende niye öyle oldu anlayamadım. çok üzgün olmalısın. ama üzülme düzeltme işlemin başarılı olmuştur umarım bebeğim. öptüm

bence de lazer lipoliz değildir çukurlar için demiyorum orasını bilemem ama o bölgeden alıp yüzüme koydu demişsin lazer de böyle bişey olamaz zaten yağ hücrelerini parçalıyo lazer ölmüş hücreyi yüzüne koyarsa çok saçma olur. ancak hem normal lipo hem lazer yaptıysa olabilir.

Ben de 27 Mayıs 2014'de karin germe; göğüs diklestirme ve kucultme; gıdı lipi ve vücut vaser 2 lipo yaptidim. Basenler ve üst bacak kısımları felaket ötesi oldu eskiden veter. Çukurlar dalgalanmalar varbu ayin ortasında düzeltme ameliyatı olucam Ama cok kirkuyorum daha da beter okursa diye. Beterin beteri var Allah korusun.

siz kime ameliyat olmustunuz?

Arkadaslar ben 1 sene once mete aksu ya yaptirdim. Her tarafimi mahvetti.. Bacak iclerime cukurlar olusturdu. Popomu dusurdu. Seluliti olmayan bana selulit yaratti.
Ustune bu senede duzeltme ve selulit icin Vaser yaptigini soyledi. Allahim yapmaz olsaydi. Dahada berbat etti. Her tarafim selulit ve delik desik iz oldu. Bir de goz alt ve ust kapak ameliyati yapmisti gecen sene bir gozum kucuk bir gozum daha buyuk. Goz dr larina gittim dikis hatasi dediler! Bir de asimetrik biri. Saga yaptigi seyi sola farkli yapiyor. Dudak dolgusu yapti sol ust dudagim daha kalkik. Yamuk yumuk yapti her tarafimi. Sakin aman ne iyi dr deyip kanmayin. Gecen sene neler yasadigimi Mete Aksu burun estetigi sayfasina yazmistim fakat hepsini silmisler! Mete aksu da ameliyat sonrasi hic ilgilenmiyor. Bana kontrol randevusu bile verdirtmedi! Hep ameliyat dedirtti. Ben cat kapi gittim ordaydi! Bir de gittim diye bana demedigi hakaret kalmadi! Aglatarak cikartti beni ofisinden! Ben boyle terbiyesizlik gormedim! Duzgun girip yamuk cikartan o bir de bende yaptigi yanlis ameliyatlari soyleyince cok sinirlendi yediremedi! Bilincli hastalari hic sevmiyorlar. Benden size tavsiye sakın benim gibi bilmediginiz ve tecrubesiz dr lara kendinizi birakmayin! Cok pismanim! Burada yazanlari da neden siliyorlar anlamis degilim! İnsanlarin dr lar hakkinda bilinclenemsi gerek!

arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun...
ben de de aynı durum var biraz ama ben biraz kilo aldığım için vardır diye düşündüm. cidden böyle bilseydim olmazdım. sürekli bununla kim uğraşaak ya. 3 kilo aldın mı yumrular oluşuyor düzeltme ameliyatı olup memnun olan var mı? ben vermem gereken kiloları verdikten sonra bir kaç rötüş yaptırmak istiyorumda...

merhabaa
revizyonunu yaptırdın mı? yaptırdıysan kime yaptırdın? Ayyysss

Duzeltme amelyti oldum 1 ay once cukurlar dalgalnmalar buyuj oranda duzeldi.doktor 2-3 aya iyice duzelecegini soyledi.siskinligim var ama hala.

merhabaa. siz taner bahar a mı yaptırdınız? nasıl durumunuz? memnun musunuz sonuçlardan?

merhaba R Rrapunzel .
liposuction sonrası kilo alındığında kötü bir görüntü mü oluyor?
senin durumun nedir?
tavsiye etmez misin sen liposuction u?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…