Arkadaşlar ben lazerlipo oldum. Aradan 7 ay gecti. Tamamen rezil durumdayım. Vucudum dalga dalga bazı yerlerde boşluklar var. Ve aldığı yağı göz altlarımada enjekte etti ve 7 aydır şişlik inmedi. Rezalet bir amelitat geçirdim. Bunu yapan onep ünal şahindir. Şimdi zamanım doldu tekrar ameliyat olmam için ve doktor seciminde kararsızım. Çünki düzeltme zor bir ameliyat. Muharrem demiroğulları veya yücel demir arasında karar veremedim. Yada başka doktor. Fikriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar çok üzüldüm durumuna umarım düzeltme operasyonun iyi geçer ve istediğin sonucu alırsın
Tesekkür ederim umarım düzelir herşeyMerhabalar çok üzüldüm durumuna umarım düzeltme operasyonun iyi geçer ve istediğin sonucu alırsın
Arkadaşlar ben lazerlipo oldum. Aradan 7 ay gecti. Tamamen rezil durumdayım. Vucudum dalga dalga bazı yerlerde boşluklar var. Ve aldığı yağı göz altlarımada enjekte etti ve 7 aydır şişlik inmedi. Rezalet bir amelitat geçirdim. Bunu yapan onep ünal şahindir. Şimdi zamanım doldu tekrar ameliyat olmam için ve doktor seciminde kararsızım. Çünki düzeltme zor bir ameliyat. Muharrem demiroğulları veya yücel demir arasında karar veremedim. Yada başka doktor. Fikriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
geçmiş olsun. bende lipo kurbanıyım6 ayım dolsun diye bekliyorum. benimde dalgalandı ve popomu aşağı sarkık yaptı.. Yaptıdığın yer düzeltmeyi yapmıyor mu?? gerçi bende dr mete aksu ya yaptırdım. ama hiç memnun değilim. tekrar güvenip olmam ona! lipo öncesi çok daha güzelmiş. şimdi bakamıyorum bile kendime, çok pişman oldum! Düzeltme için paylaşımda bulunursan sevinirim..
geçmiş olsun. bende lipo kurbanıyım6 ayım dolsun diye bekliyorum. benimde dalgalandı ve popomu aşağı sarkık yaptı.. Yaptıdığın yer düzeltmeyi yapmıyor mu?? gerçi bende dr mete aksu ya yaptırdım. ama hiç memnun değilim. tekrar güvenip olmam ona! lipo öncesi çok daha güzelmiş. şimdi bakamıyorum bile kendime, çok pişman oldum! Düzeltme için paylaşımda bulunursan sevinirim..
Selam öncelikle gecmiş olsun. Benimde ameliyat olmadan önceki halim pürüzsüzmüş. Çok pişmanım. Fakat geriye dönüş yok malesefptesi günü düzeltme operasyonuna giriyorum. Tabikide sizide bilgilendiririm.
çok geçmiş olsun umarım doğru bu sefer doğru cerraha ulaşırsınızArkadaşlar ben lazerlipo oldum. Aradan 7 ay gecti. Tamamen rezil durumdayım. Vucudum dalga dalga bazı yerlerde boşluklar var. Ve aldığı yağı göz altlarımada enjekte etti ve 7 aydır şişlik inmedi. Rezalet bir amelitat geçirdim. Bunu yapan onep ünal şahindir. Şimdi zamanım doldu tekrar ameliyat olmam için ve doktor seciminde kararsızım. Çünki düzeltme zor bir ameliyat. Muharrem demiroğulları veya yücel demir arasında karar veremedim. Yada başka doktor. Fikriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
siz kime ameliyat olmustunuz?Ben de 27 Mayıs 2014'de karin germe; göğüs diklestirme ve kucultme; gıdı lipi ve vücut vaser 2 lipo yaptidim. Basenler ve üst bacak kısımları felaket ötesi oldu eskiden veter. Çukurlar dalgalanmalar varbu ayin ortasında düzeltme ameliyatı olucam Ama cok kirkuyorum daha da beter okursa diye. Beterin beteri var Allah korusun.
merhabaaArkadaşlar ben lazerlipo oldum. Aradan 7 ay gecti. Tamamen rezil durumdayım. Vucudum dalga dalga bazı yerlerde boşluklar var. Ve aldığı yağı göz altlarımada enjekte etti ve 7 aydır şişlik inmedi. Rezalet bir amelitat geçirdim. Bunu yapan onep ünal şahindir. Şimdi zamanım doldu tekrar ameliyat olmam için ve doktor seciminde kararsızım. Çünki düzeltme zor bir ameliyat. Muharrem demiroğulları veya yücel demir arasında karar veremedim. Yada başka doktor. Fikriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
merhabaa. siz taner bahar a mı yaptırdınız? nasıl durumunuz? memnun musunuz sonuçlardan?Duzeltme amelyti oldum 1 ay once cukurlar dalgalnmalar buyuj oranda duzeldi.doktor 2-3 aya iyice duzelecegini soyledi.siskinligim var ama hala.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba R Rrapunzel .arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun...
ben de de aynı durum var biraz ama ben biraz kilo aldığım için vardır diye düşündüm. cidden böyle bilseydim olmazdım. sürekli bununla kim uğraşaak ya. 3 kilo aldın mı yumrular oluşuyordüzeltme ameliyatı olup memnun olan var mı? ben vermem gereken kiloları verdikten sonra bir kaç rötüş yaptırmak istiyorumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?