Liposiction düzeltme..

merhaba R Rrapunzel .
liposuction sonrası kilo alındığında kötü bir görüntü mü oluyor?
senin durumun nedir?
tavsiye etmez misin sen liposuction u?
merhaba missinsaat...
ben o mesajı ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama o dönem öküz gibi yiyip niye kilo alıyorum diye mızmızlandığım dönemdi sürekli yiyor ve ağlıyorum yemin ederim. depresyondaydım bildiğin. hoş hala daha pek iyi sayılmam. şimdi bi de işssiz kaldım 6 aydır Yani o mesajı yazarken şu andan daha kötü durumdaydım. bi ara eski fotoğraflarım geçti elime ve fark ettim ki loposakşın olmasa benim o basenler mümkün değil gitmezmiş. resmen boyum uzamış yağ aldırdıktan sonra. ameliyata girdiğim kilodan 4, ameliyattan sonra ki kilomdan ise 7 kilo kadar almıştım. 7 kilo da az değil ama ona rağmen eskisi gibi asla olmadı. dalgalanma evet oluyor ama o kilo almasan da oluyor. neticede bir boru ile yağları parçalayarak alıyorlar ya aralarda illa ki oluyordur diye düşünüyorum. dümdüz pürüzsüz çıkaran doktor varsa ne ala! ama benim ameliyattan öncesinde de dümdüz değildi.

olmak istiyorsan doğru zamanı bekle ve ol derim. evet ağrısı sızısı o bicim oluyor ama değiyor. incelmede cidden 6 ayı buluyor hatta sonrasında da devam ediyor. sana tek tavsiyem kilo alma lütfen demek olur ama bak bana hayat adil davranmadı pek, her şey üst üste geldi ve depresyona girdim. kilo almak kaçınılmaz oldu. veriyorum ama şimdi yavaştan. basenlerimde küçülüyor verdikçe.

Geçmiş olsun bende 4 üncü haftamdayim karın sırt bel yaptırdım eğer kilo alırsam bu süreçte incelme nasıl olur merak ettim siz tecrübelisiniz kilo aldığınızda neler oluyor ilk bir ay içinde incelme devam ediyomu yoksa yağ hücreleri tekrarmi sisiyor

Canım geçmiş olsun çok. Bol incelmeler...

Ben alınan yap kadar kiloyu 5 haftada falan vermiştim. İncelmem de 10 - 12 ay falan sürdü. Yani 1 sene sonunda cidden incelmiştim. Ben o dönemde kilo almadım yani. Aman diyeyim sakın siz de almayın. Daha incelmeniz yeni başlıyor. Ben ameliyattan 2 sene sonra falan depresyona girdiğim için kilo aldım. Gecenin 2lerinde pasta börek yiyerek aldım. Liposakşınla hiç bir ilgisi yoktu yani. Eskisi gibi de olmadı basenlerim ya da bacaklarım ama tabi ki 3 cm falan kalınlaşma oldu. Dikkat etmeye çalışın. İnsan kilo aldım diye hepten depresyona giriyor bi de :)

Çok teşekkür ederim umarım almam dikkat ediyorum ama bazen kaciyo iste ben bacak yaptırmayida düşünüyorum peki bacaklarınızda gerçekten incelme oldumu yoksa 1 2 santim bişeymi

Çok teşekkür ederim umarım almam dikkat ediyorum ama bazen kaciyo iste ben bacak yaptırmayida düşünüyorum peki bacaklarınızda gerçekten incelme oldumu yoksa 1 2 santim bişeymi

Oldu arkadaşım oldu. Basenimden 6 cm gitti sadece ama çok fark etti. Resmen boyum uzadı yanlardan taşan bir şey olmadığından :) benim tüm bacak oldu. Dizlerim de 4 cmlik incelmeler oldu ki en çok dizlerim inceldi. Baldır ve ayak bileğinden incelme sanırım en fazla 2 cm olmuştu. Ayak bileğimden hiç olmadı hatta galiba ama ben doktorun beceremediğini de düşünüyorum. İlerde bir kez daha özellikle diz altından olmayı düşünüyorum. Bilmiyorum doktor mu beceremedi yoksa yağ oranım mı az bileklerde falan. Dediğim gibi ben doktordan çok memnun da kalmadım ama ameliyat süper incelme sağlayan güzel bir ameliyat.

Bi tanıdığım bel ve karın olmuştu. Onda çok fark etmemişti mesela.

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten

çoookkk yaardımcı oldun mesajınla. gerçekten çok teşekkür ederim.
çevremdeki herkes kilo alırsan yine eskisi gibi olursun hiçbir işe yaramaz diyip hevesimi kırmaya çalışıyor ama ben vazgeçmeyeceğim :) ve inşallah ben de senin gibi güzel sonuçlarımı yazacagım buraya.
dalgalanma oluyorsa o zaman bacak içlerine pek girmesem daha iyi olur heralde. göbekte dalgalanma olsa da çok farketmez ama bacaklarda çok kötü bir görüntü olur heralde.

rica ederim. ben hiç pişman olmadım inan. tek pişmanlığım kendimi durdurmamak ve kilo almak oldu
bacak içleri de kötü durmuyor o kadar ama sen bilirsin tabi. bacak için çok yumuşak ya hani oranın sert olması zor biraz. o kısımlardan az yağ alıunması lazım. istersen böyle dene :)

sonuçları yaz mutlaka.

Aslında bacaklarım çok kalın değil vücudumun üst kısmına göre ama özellikle yaz aylarında etek falan giyince bacağımın üst iç kısımlarında bazen sürtünme oluyor
, kızarıyor falan. Belki bacak iç kısmı alınırsa rahat ederim diye düşündüm ama tabi pürüzlü girintili çıkıntılı durmasını da istemem. Bilemedim valla. Doktorlar yapma taraftarı tabi ki ama ben tam olarak güvenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…