Herkese merhaba.arkadaşlar ah arkadaslar ahhhhhhh. On iki bin kez ah demek istiyorum. Yüreğim gene de sogumaz ya. Arkadaşlar bir yıl 7ay önce şubat 15de umutlarla pırıl pırıl hayallerle girdiğim hastaneden büyük bir fiyasko ile ayrıldım. Turkiye nin en ünlü doktoru bakın en ünlülerden birisi demiyoum en ünlüsü olan şahıs hayatımı karartti. Liposuction ameliyatı oldum arkadaşlar. Olmaz olsaydım. Doktorum kasik bolgemden iki delik açarak yapacaktı bu ameliyati. Ameliyattan çıktığımda vucudumda tam 12delik vardı. Doktoruma benden aldığınız yağ kütlesi nerde diye sorduğum da resmini çektim sonra gösteririm diye beni geçiştirdi. Sözüm ona hiç ağrım sizim olmayacaktı bir buçuk ay olduğum yerde öylece yattım. Ameliyattan önce sisliklerin inme suresinin altı ay olduğunu söyleyen doktorum ameliyattan sonra bir sene iyilesme süreniz var dedi. Ve şimdi de iki yıl da ancak geçer diyor. Ameliyat için verdiğim 12bin tl çöpe gitti. Çünkü şu an her yerim sis. Ameliyat izlerim geçmedi. Karın bolgemde çökme meydana geldi. Aldığım sonuç berbat. Ben en iyisi olsun diye en ünlü sözüm ona en iyi doktora gittim ama sonuç tam bir hüsran. Arkadaşlar sırf bu konu için bu ve benzeri operasyonları yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için buraya üye oldum. Bu konu hakkında ve estetik cerrahlari hakkında bilgi almak isteyen arkadaslarim istediğiniz soruyu sorabilir bilgi alabilisiniz. Yeter ki kanmayalim insanlara inanıp sağlığımız dan ve zorla kazandığımız kazancimizdan olmayalım. Lütfen bilinclenelim. Teşekkürler.