liposuction magduruyum çok mutsuzum

Gokyuzu05

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
57
53
Herkese merhaba.arkadaşlar ah arkadaslar ahhhhhhh. On iki bin kez ah demek istiyorum. Yüreğim gene de sogumaz ya. Arkadaşlar bir yıl 7ay önce şubat 15de umutlarla pırıl pırıl hayallerle girdiğim hastaneden büyük bir fiyasko ile ayrıldım. Turkiye nin en ünlü doktoru bakın en ünlülerden birisi demiyoum en ünlüsü olan şahıs hayatımı karartti. Liposuction ameliyatı oldum arkadaşlar. Olmaz olsaydım. Doktorum kasik bolgemden iki delik açarak yapacaktı bu ameliyati. Ameliyattan çıktığımda vucudumda tam 12delik vardı. Doktoruma benden aldığınız yağ kütlesi nerde diye sorduğum da resmini çektim sonra gösteririm diye beni geçiştirdi. Sözüm ona hiç ağrım sizim olmayacaktı bir buçuk ay olduğum yerde öylece yattım. Ameliyattan önce sisliklerin inme suresinin altı ay olduğunu söyleyen doktorum ameliyattan sonra bir sene iyilesme süreniz var dedi. Ve şimdi de iki yıl da ancak geçer diyor. Ameliyat için verdiğim 12bin tl çöpe gitti. Çünkü şu an her yerim sis. Ameliyat izlerim geçmedi. Karın bolgemde çökme meydana geldi. Aldığım sonuç berbat. Ben en iyisi olsun diye en ünlü sözüm ona en iyi doktora gittim ama sonuç tam bir hüsran. Arkadaşlar sırf bu konu için bu ve benzeri operasyonları yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için buraya üye oldum. Bu konu hakkında ve estetik cerrahlari hakkında bilgi almak isteyen arkadaslarim istediğiniz soruyu sorabilir bilgi alabilisiniz. Yeter ki kanmayalim insanlara inanıp sağlığımız dan ve zorla kazandığımız kazancimizdan olmayalım. Lütfen bilinclenelim. Teşekkürler.

beren35, post: 42071783, member: 639868"]başka bir hastaneye başvurun eğer operasyon hatalı ise size rapor vermek zorundalar tazminat davası açabilirsiniz. geçmiş olsun[/QUOTE]
Tesekkur ederim sağ olun kesinlikle dava aci cam ben yandım kimse yanmasın.

Geçmiş olsun. Ben de dolgu mağduruyum. Sizin karnınız görülmüyordur benim Yüzüm mahvoldu. Ben de düzeltecek doktor arıyorum. Ameliyatı yapan doktoru özelden yazabilir misiniz, merak ettim.

Çok teşekkürLER tatlım ben 91 kiloydum. Diyet ve spor yaparak 74kiloya indim bu adama gitmemin sebebi sarkiklarimi düzeltmesini istediM. KENDIM kg veriyordum hemde çok güzel verdim ama daha sıkı bir karnım olsun istemiştim. Hata yaptım tatlım. ="eniyikadinoyuncu, post: 42071798, member: 559295"]Gecmis olsun. Keske spor yapsaydin. o_O[/QUOTE]

="MissCherryBlossom, post: 42071794, member: 406520"]Dava acmadiniz mi?

Bir avukata danisip paranizi geri alin bence.[/QUOTE]
kesinlikle dava açacağım. Bu olayı başka yerlere mutlaka taşıyacağım. Yeter ki benden başkası yanmasın. En ünlü doktor diye kanmasin

Güzellikler. Ilgilendiginiz için geçmiş olsun dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Zamanınızı ayırdığınız için sağ olun var olun allah sizi sakının böyle tatsız olaylardan. Hiç merak etmeyin bu hatanın bedelini mutlaka odeticem
tv lere kadar cikicam. Kimse parasını kolay kazanmiyor giden sağlık ve umutlar da geri gelmiyor. Siz siz olun dikkat edin. Sağlıklı mutlu günler saygılar

Bende geçken kış için odun kırayın derken elimi baltayla kestim sonra tabi dikiş atıldı elime yani anlatmak istediğim vücuda iğne değdi an onun acısı ve dikilme hissi hemen geçmiyor yıllarca sürüyor aradan yıllar geçtikten sonra acısı ve iğne dikiş yerinin acısı hissi geçiyor bende de öyle oldu , senin acılarını anlıyorum geçmiş olsun

Cok gecmis olsun, cok uzuldum durumuna. Ama 17 kilo vermeyle nasil sarkma oldu anlamadim? Sarkmaya sebep olacak kadar cok bi kilo kaybi degilki bu.

Canım E="ema1, post: 42071985, member: 158459"]Bende geçken kış için odun kırayın derken elimi baltayla kestim sonra tabi dikiş atıldı elime yani anlatmak istediğim vücuda iğne değdi an onun acısı ve dikilme hissi hemen geçmiyor yıllarca sürüyor aradan yıllar geçtikten sonra acısı ve iğne dikiş yerinin acısı hissi geçiyor bende de öyle oldu , senin acılarını anlıyorum geçmiş olsun[/QUOTE]
Canim sana da çok geçmiş olsun. Çok teşekkür ederim
benim hazmedemedigim şey kandirilmak. Bana bunu söyleseydi geç iyileşir siniz size on iki delik aci cam deseydi iki yilda iyileşir siniz deseydi zaten olmazdım. Kandırdı bu benim canımı yakan

OTE="White Mocha, post: 42071992, member: 152362"]Cok gecmis olsun, cok uzuldum durumuna. Ama 17 kilo vermeyle nasil sarkma oldu anlamadim? Sarkmaya sebep olacak kadar cok bi kilo kaybi degilki bu.[/QUOTE]
Cok teşekkürler canım. Ne yazıkki oldu göbeğim kat kat oldu bende hem daha fazla kg vermek icin hemde bu iğrenç görüntü yu yok etmek için gittim bu sahisa. Hata yaptım.

Çok haklısın doktorlar dürüst beyan vermek zorunda , her insan acıya dirençli değil ki
Canım E="ema1, post: 42071985, member: 158459"]Bende geçken kış için odun kırayın derken elimi baltayla kestim sonra tabi dikiş atıldı elime yani anlatmak istediğim vücuda iğne değdi an onun acısı ve dikilme hissi hemen geçmiyor yıllarca sürüyor aradan yıllar geçtikten sonra acısı ve iğne dikiş yerinin acısı hissi geçiyor bende de öyle oldu , senin acılarını anlıyorum geçmiş olsun
Canim sana da çok geçmiş olsun. Çok teşekkür ederim
benim hazmedemedigim şey kandirilmak. Bana bunu söyleseydi geç iyileşir siniz size on iki delik aci cam deseydi iki yilda iyileşir siniz deseydi zaten olmazdım. Kandırdı bu benim canımı yakan[/QUOTE]

Herkese merhaba.arkadaşlar ah arkadaslar ahhhhhhh. On iki bin kez ah demek istiyorum. Yüreğim gene de sogumaz ya. Arkadaşlar bir yıl 7ay önce şubat 15de umutlarla pırıl pırıl hayallerle girdiğim hastaneden büyük bir fiyasko ile ayrıldım. Turkiye nin en ünlü doktoru bakın en ünlülerden birisi demiyoum en ünlüsü olan şahıs hayatımı karartti. Liposuction ameliyatı oldum arkadaşlar. Olmaz olsaydım. Doktorum kasik bolgemden iki delik açarak yapacaktı bu ameliyati. Ameliyattan çıktığımda vucudumda tam 12delik vardı. Doktoruma benden aldığınız yağ kütlesi nerde diye sorduğum da resmini çektim sonra gösteririm diye beni geçiştirdi. Sözüm ona hiç ağrım sizim olmayacaktı bir buçuk ay olduğum yerde öylece yattım. Ameliyattan önce sisliklerin inme suresinin altı ay olduğunu söyleyen doktorum ameliyattan sonra bir sene iyilesme süreniz var dedi. Ve şimdi de iki yıl da ancak geçer diyor. Ameliyat için verdiğim 12bin tl çöpe gitti. Çünkü şu an her yerim sis. Ameliyat izlerim geçmedi. Karın bolgemde çökme meydana geldi. Aldığım sonuç berbat. Ben en iyisi olsun diye en ünlü sözüm ona en iyi doktora gittim ama sonuç tam bir hüsran. Arkadaşlar sırf bu konu için bu ve benzeri operasyonları yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için buraya üye oldum. Bu konu hakkında ve estetik cerrahlari hakkında bilgi almak isteyen arkadaslarim istediğiniz soruyu sorabilir bilgi alabilisiniz. Yeter ki kanmayalim insanlara inanıp sağlığımız dan ve zorla kazandığımız kazancimizdan olmayalım. Lütfen bilinclenelim. Teşekkürler.

Öncelikle geçmiş olsun, yaşadığınız olay üzücü..

Ama bir liposakşının giriş deliğinin 2 tane olması mümkün değil, izler öyle hemen geçmez, zamanla çok silikleşir..Ancak yine de kalır..
2 seneye yakın olmuş operasyonunuz, şişlik olması mümkün değil..Yani anlattıklarınızı nerden tutarsam tutayım elimde kalıyor..

Ya doktorunuz yalancı, ya siz bir doktoru kötülemek amacıyla böyle bir konu açtınız.

Lipolazer oldum hem de 2 kere..Sonucum hüsran olsaydı hemen dava açar, hakkımı arardım..Sağlam tazminatları var zira.

Çökmeleriniz için düzeltme ameliyatı olabilirsiniz, lipolazer tercih edin ama bu sefer..Bu sorunları yaşamazsınız..

Doktor araştırmanızı ise ünlülük ünsüzlük durumuna göre değil, buradaki tüm paylaşımları okuyarak, aklınıza yatan tüm doktorlarla hatta işlem yaptıkları hastalarla görüşerek yapmanızı tavsiye ederim..

Geçmiş olsun.

Ema1
kesinlikle öyle. Hastaya doğru dürüst bilgi vermeli. Ben en iyiyim deyip bana bırak dedi. Ameliyat öncesi aldığım cevaplarla ameliyat sonrası aldığım cevaplar bir olmadı. Kandirildim. Çok teşekkürler ilgilendiğiniz icin

Öncelikle geçmiş olsun, yaşadığınız olay üzücü..

Ama bir liposakşının giriş deliğinin 2 tane olması mümkün değil, izler öyle hemen geçmez, zamanla çok silikleşir..Ancak yine de kalır..
2 seneye yakın olmuş operasyonunuz, şişlik olması mümkün değil..Yani anlattıklarınızı nerden tutarsam tutayım elimde kalıyor..

Ya doktorunuz yalancı, ya siz bir doktoru kötülemek amacıyla böyle bir konu açtınız.

Lipolazer oldum hem de 2 kere..Sonucum hüsran olsaydı hemen dava açar, hakkımı arardım..Sağlam tazminatları var zira.

Çökmeleriniz için düzeltme ameliyatı olabilirsiniz, lipolazer tercih edin ama bu sefer..Bu sorunları yaşamazsınız..

Doktor araştırmanızı ise ünlülük ünsüzlük durumuna göre değil, buradaki tüm paylaşımları okuyarak, aklınıza yatan tüm doktorlarla hatta işlem yaptıkları hastalarla görüşerek yapmanızı tavsiye ederim..

Geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim çok sağolun. Bir memur olarak bir doktoru karalama gibi bir amacım asla olmadı
öyle olsaydı doktorumun ismini aşikar ederdim. Liposuction ile sizin isleminiz arasında dağlar kadar fark var. Iki seneye yakın bir tarihin içerisinde yi.m. fakat sisliklerim hala top gibi duruyor. Keşke benim operasyonum da sizin ki gibi iyi olsaydı bende iyi onerilerde bulunsaydım. Sizin adınıza çok sevindim.Iyi dileklerinin için teşekkür ederim

çok teşekkür ederim çok sağolun. Bir memur olarak bir doktoru karalama gibi bir amacım asla olmadı
öyle olsaydı doktorumun ismini aşikar ederdim. Liposuction ile sizin isleminiz arasında dağlar kadar fark var. Iki seneye yakın bir tarihin içerisinde yi.m. fakat sisliklerim hala top gibi duruyor. Keşke benim operasyonum da sizin ki gibi iyi olsaydı bende iyi onerilerde bulunsaydım. Sizin adınıza çok sevindim.Iyi dileklerinin için teşekkür ederim

İşte onlar şişlik değil..Top gibi duruyorsa hematom olmuştur yapılan bölgelerde muhtemelen..Yanlış anlamayın mesajımı lütfen, anlamaya çalışıyorum..

Yani bir doktor bu kadar hatalı bir operasyon nasıl yapar ve bunun arkasında nasıl durmaz anlamak güç..

Liposakşını manuel, lipolazeri bilgisayar gibi düşünün, klasik lipoda yağlar sıvılaştırılmadan, lipolazerde yağlar eritilerek çıkarılıyor..klasik lipoda göçmelerin sebebi bu, orantısız ve sistemsiz alınması..

Dediğim gibi dava açın, düzeltme operasyonu için se lipolazeri tercih edin..Zaten iyi bir doktor klasik lipoyu tercih etmeyecektir böyle bir durumda..

Bende geçken kış için odun kırayın derken elimi baltayla kestim sonra tabi dikiş atıldı elime yani anlatmak istediğim vücuda iğne değdi an onun acısı ve dikilme hissi hemen geçmiyor yıllarca sürüyor aradan yıllar geçtikten sonra acısı ve iğne dikiş yerinin acısı hissi geçiyor bende de öyle oldu , senin acılarını anlıyorum geçmiş olsun
İçim fena oldu, nasıl kestin elini? Geçmiş olsun. Sanırım bu acı ve iyileşme olayı bünyeye göre değişiyor. Benim de 1 yıllık dikişlerim var ama birkaç ay sonra hiç acı falan hissetmedim, şimdi de bastırdım hiç acı falan yok..

X