Liposuction mı, karın gerdirmemi?

Cfaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
363
205
53
Sevgiler KK in cesaretli, güzel ve bakımlı kızları. . Vücudumda tek beğenmediğim ve sorunlu bulduğum yer göğüslerim sanıyordum geçen yaz sonucu harika olan Amaliyatımı oldum fakat sadece onlar değilmiş karın bölgem ve bacaklarım dahada sorumluymuş.memelerim küçülüp dikleşince şimdi Göbek ve bel çevremdeki yağlanma dahada belirginleşti. Spor yapmama rağmen yağlar gitmiyor. Yağlardan kurtulup kıvrımlı bir bele ve ince bacaklara sahip olmak için ne yapmalıyım. Lütfen bana yardımcı olun, çünkü meme amaliyatımıda KK grubu yardımıyla oldum. Kendim için verdiğim en radikal karardı. Şimdi yine sizin Tecrübe ve bilginize ihtiyacım var. Amaliyatla ilgili ve iyileşme Süreci beni ürkütüyor bir iki video bakmak istedim ama nerede bende o çesaret. Yurtdışında yaşıyorum yazın Türkiye'ye geldiğimde yaptırmak istiyorum ama bu arada tatilde yapmak istiyorum. Sizce bu sürede bütün bunlar mümkünmüdür?

Canim resmini gorursem anca lipomu germemi soruna cevap alirsin gormeden yorum yapamayiz ki peki dr lara resim atip fikir aldinmi ? Onlar bizeden daha iyi bilgi verir sana
Yazin zor olacak ama baska cagren yoksa klima altinda yatarsin dikislerin iyilesene kadar eger germe olacaksan ...
Sadece lipo olacaksan da korse takacaksin zaten sicakta baya bunaltacak seni ama dayanirim dersen o baska
Ama yazin denizi havuzu unut canim
Sen cesaretlisin canim ama videolara da bakma cunki ben baktim korktum ama korktugum gibi degilmis hic aci cekmedim ben icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…