Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne çekiyoruz bu yağlardan dimi:)sanırım gerginikden doktorum olabilir dedi oluyomuş çok şukur geçti ama 20 sonra açılması bi garipti

Canım benim sadece basen bölgem vardı,4500 tl ödedim,bide klasik liposakşın ben olsam o parayı asla vermemSenin kaç bölgen var ki?
bende basen bölgeme klasik liposakşın düşünüyorum.ameliyatının üzerinden ne kadar gecti,memnun musun?

Yaklaşık 2 ay oldu,benim pek ağrım olmadı,burda okuyunca ağrısı olanları şaşırıyorum hatta,bilmiyorum benim tek basen bölgem olduğu içinmi ama ,1 hafta hafif bir hissizlik gibi bişey oldu sadece
klasik liposakşın mı yapıldı?

ameliyatın olalı ne kadar oldu sonuçlar nasıl?bende basen bolgeme klasik liposakşın dusunuyorum

Selam kiZlar ben de lipo oldum..daha çok yeniyim..yürümek hareket etmek gerçekten sikintiliymiş..sanirim odemden dolayı korse baskisi nedeniyle oluyor bunlar..işlemden sonra gezdim tozdum laflari hele külliyen yalanmisss..lakin sunu da blirtmem gerekiyor ki o kadar da agrili bi operasyon değil.. Benim sadece bacak bbölgeden alindi iki gündür yürümek hareket sinir bozucu.. Lipo olan arkadaşlar,ödemi atmak için ilk günler hareket ettiniz mi yoksa doktor dinlenme mi verdi?bisey olur diye yürümeyi pek tercih etmiyorum ama hata mi bilemedim..?

Gecmis olsun kisiden kisiye degisiyor demek agri esigi ben 3 ucu gun yurudum gezdim tozdum ve yalan degil ama ben meme buyutme ve vaser lipo oldum karin bel simit ve basen bolgesinden
Bacaktan olunca belki yururken daha agrilidir onu bilemem
Ve yurumek en iyisi ben yatakta kaldikca daha kotu oluyordum ne zaman yurudum o zaman daha cabuk kendime geldim
Kac litre yag alindi senden?

Nuriyebal, klasik lipoda ters giden ne oldu senin? Ben geçen ay Evrim Uçkunkaya'da lazer lipo oldum, bir sıkıntım yok. Evrim hanım o bölgeyi hafif hafif hareket ettirince şişliğine iyi gelir demişti, öyle de oldu. Eğer sıkıntın şişlik veya hissizlikse dediğim gibi hareket ettir ama dikkat ederek tabi, canın acırsa hemen dur, dikkatlice yap :)

Benim dun birinci günüm sayilirdi..hareket etmek istedgmde EDEBİLİYORUM yalniz odemfen dolayı aci yapio we bukmeden yürümeye calisiorum..yoğunlukla diz bölgesinden alindi..basamak cikmak mesela su an için imknsz ama çokda yeni sayilirim nnormal olabilir diye de ddüşünüyorum...litre bazinda bilmiyorum ama max bi litre falan olduğunu düşünüyorum..sagolun kizlar cevap verdiğiniz için..ben memnunum aslında sadece odemden çok sikildim..:/

Daha yenisin ve odemlerin hemen gecmicek canim bide su korse cok fena daha hala takiyorum ben diz bolgesi zordur bence eklem yeri ya ondan cok zorlaniyorsun ama gececek canim bir iki gune daha iyi olacaksin insallah

İnşallah canim ya..dikiş yerleri kanamis ama hic dokunmak istemiyorum pansumana biraktim...zaman gerekkk..daha iyi oluccaz inşallah..aaslnda korse olmasa bu kadar agri aci olucagini da dusunmuorum..odemli yeri çok sıkıo tek katlanilamaz olan bu bence..ise yario ama sanirim..şiş olmama rağmen istemedgm fazlaliklarin gittiğini dsunuorum..bnce ameliyat en kolayi..ben de hic cesaret edemiodum ama bu kadar raat gecicwgini bilseydim hiç ertelemezdim..odadan cikisimi ve gelişimi dahi hatirlamitorum:)

Canım benim ciddi dalgalanma oldu ameliyattan sonra ve fazla bir incelme olmadı maalesef,sonra lazerlipo oldum Alper Tuncel'e ve o dalgalanmalardan kurtuldum çok şükür,bana da Alper bey masaj iyi gelir demişti,hatta merdane gibi yuvarlak bişeyle masaj önerdi,elimden geldiğince yapmaya çalıştım ve sonuç mükemnel oldu

Geçmiş olsun canım,lazerlipo mu oldun?sonrası süreç kişiye,yapılan bölgeye göre değişiyor tabi,bacak hareket zorluğu yaratabilir,benim basendi sadece,ertesi gün yürümeye başladım,zaten yatmayı hiç sevmem,evet ödemlerin tamamen geçmesi biraz zaman alıyor,ama o da geçecek,endişelenme

Tesk ederim nuriye bal..benimki klasikti cnm ilk gün sislikten dolayı moralim bbozuldu hic alinmamis gibiydi..bugün uuçuncu gunum gerçi sonradan fark edicek dimi..ssonuç bu gordgum şey dilidir umarim..

Tesk ederim nuriye bal..benimki klasikti cnm ilk gün sislikten dolayı moralim bbozuldu hic alinmamis gibiydi..bugün uuçuncu gunum gerçi sonradan fark edicek dimi..ssonuç bu gordgum şey dilidir umarim..
Tabiki farkedecek canım,şu anda ödemin çok fazladır,klasik lipoda biraz daha fazla sıvı veriliyor,o yüzden ödemin geçmesi daha uzun zaman alabilir.

Canim senin klasik lipo oldugunu bilmiyordum ... Benim vaser lipoydu belki ondan daha az aci cektim
Bir an once iyilesirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…