Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim bende karnima yapsammi oyle masaj ? Benim karnim hala sis sanki gerci korseden pek fark edemedim ama dus alirken fark ediyorum hala uyusuk birde karnim sanki karincalaniyo gibi ve surekli agri var morarmis gibi iki hafta bitti ...

Canim bende karnima yapsammi oyle masaj ? Benim karnim hala sis sanki gerci korseden pek fark edemedim ama dus alirken fark ediyorum hala uyusuk birde karnim sanki karincalaniyo gibi ve surekli agri var morarmis gibi iki hafta bitti ...
Yap bence,hamur açar gibi merdane yoksa aliminyum folyo yada strech film rulosuyla da olur,daha düzgün iyileşiyor

Bende bacaklar ve bel ve simitten oldum.. Inanılmaz ağrılar çektim.. Yürümek yatmak ızdırap gibiydi ... Eklem bölgesi Dediğin gibi cok ağrıyor. Antibiyotiğim bugun bitti.. Sen nasılsın incelme var mi?

Tinkerbell cnm şu an baya şişim amelyttan ilk ciktigimda hmn ödem oluomu bilmiyorum ama incelme çok net görünüyordu..evE geldigimdeyse baya şiştim şu an eskisi gibiyim odemden olduğunu dusunuyorum umarim da öyledir.. Bugün rahat yürüdüm sadece korse sıktığı için gece uyumak baya zor oluyor..zamanla bilgi vericem size zaten..şimdilik bi fark yok lakin dediğim gbi ameliyattan ciktigimda baya inceldgimi görmüştüm..birkaç aya netlesicek sanirim..

Diğer ameliyatlarda gore gayet konforlu olduğunu dsunuyorum..iki gün hariç normale döndüm yani..umarim incelme olur ve işe yaradigini görürüm..merak ettiğim daha önce lipo olup ilk zamanlardaki odemden dolayı işe yaramadigini görüp ilerleyen günlerde incelme yasayan arkadaslar..birinin bizi bilgilendirmesi lazim:)

Canim bende sznin gibi bekliyorum bilgide bulamadim resim cektim ve dogru durust bir degisim goremedim bir hafta icinde bekliyecez artik cagre yok

LPG cok acı veren birsey .. Ve cok uzun sürüyor sonuç vermesi. Bence para tuzağı. 1 sene yaptırmıştım ben.
Tsk ederim canim evet pahaliymis lipo yapilan yerlere iyi geliyormus ama normalde hic bir faydasi olmuyormus dedi doktorum
Ben yaptirmayacagim zaten hem maddi yonden hemde ne bilim oyle seylere hevesim yok :)

Canim bende sznin gibi bekliyorum bilgide bulamadim resim cektim ve dogru durust bir degisim goremedim bir hafta icinde bekliyecez artik cagre yok

Serabım nasıl değişim yok sende ya, bugün benim hematom için radyofrekansa gittim, açtım senin sırt ve beli gösterdim doktorda..Epey inceledi..Dedim sırtım böyle olmazsa 1 sene trip atarım size Geçin şu serapla esmeraldanın doktorunu

Daha 3. haftaya yeni girdin, göbek üst bölgede en zor sonuç veren yer, en çok ödem toplayan yer..Az sabret gözünü seveyim..
Korseni de sakın çıkarayım deme 4-5 haftadan önce..

white chocalate konumu okuduysan ben akrep nalan gibi olmuştum canım..Sabredin, 3-4 hafta içinde ineceksiniz..Sonra azar azar incelme devam edecek..

Bu arada evet lpg dayanılmaz bişey..Doktorum bana ücretsiz 10 seans vermişti..2. seansta kaçtım odadan
lpg de yapcaz bu sefer dedi ama ben bir daha da düşünmüyorum

Ay canim ne guldum ya yazina insallah sirtin benimkinden de guzel olur canimm bunu herkese diliyorum
Tamam tamam sabrediyorum baktim 6 ay sonra hosuma gitmezse germe yaparim artik ciddi ciddi dusunmeye basladim bugun resim cektim sanada yolluyorum simdi bir hafta arayla cekildi gobegimin al tarafi sis kaldi biraz onada sabrediyorum
Ucuncu haftama giriyorum az kaldi korseye de gerci alisiyorum artik dustan sonra hemen giyiyorum

Bu bekleme olayı ne skntili ya..zaten bnm alihan bolgem feci yagliydi ne kadar alinsa da yine toparlak kalicak gibi hissediyorum..kozlar saolun boyle fikir alisverisinde bulunmak cidden çok iyi geliyor..

Kozlar bişey daha sorabilirmiyim..benim kanullerin giriş yerlerinde bantlar var..ustundede malumunuz korse..amelitatin ikinci günü üuç giriş yeri kanamis korse kan oolmuş o yüzden..birkaç güne pansumana gidicem..kan kurudu korseyi cijarip kendim temizlemek istemedim ilk ggünler olduğu icin..dikiş atilmamis sanirim sizce yara falan olurmuki?

Canim benim kanullerin girisi kanamadi ve dikis vardi bir tane her giriste
Demek ki her doktor farkli calisabiliyor canim bak mesela esmeraldam da dikis yokmus ayni doktor bizimkisi belki de cilt yapisina gore dikis atiyorlar bilemedim

Bende bacaklar ve bel ve simitten oldum.. Inanılmaz ağrılar çektim.. Yürümek yatmak ızdırap gibiydi ... Eklem bölgesi Dediğin gibi cok ağrıyor. Antibiyotiğim bugun bitti.. Sen nasılsın incelme var mi?
canım kime oldun ben de üst bacak ve ayak bileğim istiyorum napıcam ben çok takıyorum

Nasılsın medcezirim? Krem fayda etmedimi, yumşattı demiştin? Radyofrekansa kaç kere gideceksin?
Küçülme varmı hematomda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…