Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim daha korsem var uzerimde bir an once cikarmak istiyorum biktim sonrada doktorum lpj mi nedir onu onerdi vakumlu masaj sanirim
Korsenin üzerinden yapabilirsin benim dediğimi,o da bir nevi lenf drenajı sağlıyor lpg gibi.

white chocalate cok gecmiş olsun ben cok operasyon gecirdiğim için biraz acı cektim ve acılarımdan wc hariç hiç yürümedim haftalarca 1,5 ay oldu kaslarım hala acıyor çünkü hareketsizlikten kaslar zayıfladı zor da olsa yürü mutlaka

_MedceziR_ nasıl oldun ceviz büyüklüğünde bişi vardı noldu o ?

Canım hala sert maalesef..sanırım cerrahi olatak bosaltılmasını isteyecegim..

Senin fotoları gordum..sonucun cok basarılı..masallah iyi bir ameliyat gecirdin..daha da inceleceksin insallah..biraz diyet ve sporla :)

Canım hala sert maalesef..sanırım cerrahi olatak bosaltılmasını isteyecegim..

Senin fotoları gordum..sonucun cok basarılı..masallah iyi bir ameliyat gecirdin..daha da inceleceksin insallah..biraz diyet ve sporla :)
_MedceziR_ spor ve diyete yarın başlıorum inşallah doktorun gördümü peki neymiş sıkıntı

Kendi kendine dağılmasını beklediler ama dağılmadı..Boşaltılmasını isticem..Zamanla vücut kendi dağıtırmış..Ama şekil bozukluğu yaratıyor, görüntü canımı sıkıyor..
Gecmis olsun canim en kotu SIKINTIMIZ bu olsun allah daha beterinden korusun

Evet jelom..Çok sertleşmiş boşaltılmaz falan dedi ama boşaltılır bence de..Videolarını izledim :)
Sinir etti o şişlik beni bacağımın tam ortasında.

sen oraya bu boşaltma işlemine kadar sıcak su masajı ve el masajı yap arada o biraz daha yumuşar ince kanül yada iğne ile çekecek yok olur beklemek istemiştir dr dağılır diye

Tboz cnm benimki sadece bacak hatta dizdi kolay yuruebildim uç gündensonra cçok şükür..su ödem de geçse bi..senin daha agir olmuş çok normal toparlanmanin uzamasi..dilerim en yakin zmnda duzelirsin..tekrar geçmiş olsun

Çok tşk ederim white chocalate baya gecti zaman 1,5 ay oldu baya toparlandım ama daha zamana ihtiyacı var vücudun

Ben de 2009 da ahmet Seyhan' a liposaksın yaptirmistim. Basen ve bacaklarima. Ama ic bacagim cok gevsedigi icin birde hala yaglar mevcut oldugu icin hem liposaksin hem bacak germe yaptirmak istiyorum. Alt bacak estetigide istiyorum.Sag basenimde cikinti kalmisti tamamen yaglar gitmemisti zaten. Diz icindede fazlalik var hala. İzmir'de Ufuk Bilkay'a mi yoksa Murat ataseven'emi yaptirsam ne tavsiye edersiniz? Ali Mezdegiyi de dusunuyordum fakat hem pahali hem uzak kaliyor bana. Bu konuda tavsiyede bulunursaniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…