Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
.................................

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun spicy
ınşallah hayırlısıyla olup çıkarsın
sonucuda bize anlatırsın

tam 2ayda 4kg verdim lpg ile de başka birisi oldum liposuctıonu çok arastırdım tarıh alıp karar verdım proflarla görüştüm ama son bir şans deneyeyım dedim ve oldu lpg enfes sonuç veıyor benım kursak mıde göbek yan yagşlar hiçbirşey kalmadı gören 10kg verdın mı dıyor ıncelmek zayıflamaktan başka birşey son yol deneyın derim

selam arkadaslar,
bende 13 kasima liposuction ameliyati icin gun aldim.Dr Ahmet Koremezli,benden oldukca fazla yag alinacak galiba +dudaklarima yag enjeksiyonu hersey dahil 5000ytl.
simdi icimi bir korku sardi,ya istedigim gibi sonuc alamazsam diye,ya cokuntuler baslarsa bir sure sonra diye.Dr"úma guvenmiyorda degilim15 sene once benim burun estetigimi yapan dr.
Offf ne bilim bogazimida tutamiyorum,dr biraz kilo ver demisti.Nerde gram farkim yok

Arkadaslar birsey sormak istiyorum iyilesmek icin 15 gunum var,ondan sonra tempolu isime geri donucem,masa basindada calismiyorum.Sizce yeterli mi bu sure ayaga kalkmak icin?
Siz nezaman gundelik hayatiniza dondunuz?
Ameliyat oncesi ve sonrasi nelere dikkat etmem gerekiyor?

O kadar mı kötü yaa :bbo:
korkutma bizi
bende düşünüyorum yaptırmayı cesaretim yok :1no2:

.........................................

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de bu perşembe ameliyat olacağım,boyum 1.71 kilom 64,evlendikten sonra anormal kilo aldım,10 ayda 6 kilo..durduramıyorum..zaten mevcutta varolan bel kalınlığım ve can simidim deli gibi arttı..ve hiç olmayan göbeğim çıktı..hacettepe'de olacak ameliyatım..ama foruma göz atınca korkmaya başladım..lütfen bana yardım edin..tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirm..hepinize şimdiden teşekkürler

7 ci ayin 12 sinde liposuction ameliyati olmustum. ust basen bacak ici gobek yanlar falan. Sandiginiz kadar kolay bir ameliyat degildi. Hele narkozdan uyandigimda oluyorum sandim. Dayanilmaz aci cektim, sonrasinda agri kesicilerle bertaraf edilsede tamamen gecmemis sizlama olarak hafiflemisti. Sonrasinda 2 gun cok aciliydi. Yatamiyorsunuz, oturamiyorsunuz, hele tuvalet berbatti. Zaten korsenin icinde canim cikicak sanmistim. Geci bunda yazin yaptirmaminda etkisi olabilir ama, genede cok kolay gecmedi benimkisi. Ameliyat sonucuna gelince, doktorum sonucun 3 ila 6 ay icinde netlesicegini soylemisti. Su an 4 cu ayin icinde sanirim, ama sunu soyleyim, onceden yaglarin oldugu yerler pururssuzdu, su an ise elledigimde elime parca parca sanki yag birikintisi gibi kabartilar geliyor elime. Kiyafetle fena durmuyor ama ciplakken sonuc cokta ic acici degil. Zaten birde kesiler tamamen kaybolmadi, belli duruyorlar. Yazin denize girebilirmiyim diye cok dusunuyorum simdiden, ha bu arada doktorum Aylin Karanlik. sorulariniz olursa yanitlarim, mutlu kalin...

Kaç lt yağ alındı.
çok ağrı çektim diyosunuz :S kaç gün sonra normal yaşantınıza döndünüz.
yani çalışan biriyseniz yada olsaydınız ne kadar zaman sonra rahatlıkla işe dönebilecek vaziyete gelirdiniz :S

Geçmiş olsun umarım sonuç istediğiniz gibi olur :)

arkadaslar bunlari okuyunca bende korkmaya basladim.offf,acisindan vazgectim.ya istedigim gibi olmazsa sonuc diye

2 bucuk litre yag alindi, liposuction icin bence iki haftanizi gozden cikarin. Hele ilk iki gun cok zor oldu. Yatamiyorsunuz, oturamiyorsunuz, agri kesicilerle kisitli seyler yapabildim. Gerci herkezin bunyesi farklidir, kiminin agri esigi daha yuksek oluyor, o zaman daha az aci hissedersiniz diye dusunuyorum. Yaptirdigima pisman degilim, cok memnunda degilim, genede karar sizin, umarim istediginiz vucut olculerine sorunsuz, ve en mukemmel sekilde kavusursunuz...

Kaç lt yağ alındı.
çok ağrı çektim diyosunuz :S kaç gün sonra normal yaşantınıza döndünüz.
yani çalışan biriyseniz yada olsaydınız ne kadar zaman sonra rahatlıkla işe dönebilecek vaziyete gelirdiniz :S

Geçmiş olsun umarım sonuç istediğiniz gibi olur :)[/B][/QUOTE]

................................................

Son düzenleme:
Morluklar 3 haftada gecti, korseyide 3 hafta giydim. Korse ciktiktan sonra 2 ay boyunca ameliyat olunan yerlerim cok hassasti. Darbe geldigi zaman kucuk bir dokunus dahi olsa aciyordu. Hatta su an 4 bucuk ay olmasina ragmen arada karincalanma, sizlama oluyor...

.........................................................................

Son düzenleme:
ben ameliyat olalı tam 1 hafta oluyor.3,5 lt yağ alınmış.benim sadece ilk 2 günüm biraz eziyetliydi.Ama ben hep kendime 3 gün sonra ayaktasın demiştim.gerçektende 4.günden sonra hergün dışardaydım.Saatler boyu değil ama en az 1 saat yürüdüm.Sadece insanların bana çarpmamasına dikkat ediyorum.Hala biraz ağrım oluyor ama o kadarda olur diyorum.vucudumda gözle görülür bi değişiklik yok henüz.drum kesinlikle çukur olmayacak vucüdün dedi.Güvenmekten başa çare yok.
3 hafta boyunca korse gıyıcem,tuvalet kısmı bıraz ezıyetli.aç kapa derken çıtçıtların çoğu koptu:)
Soracağınız bişi olursa memnuniyetle cevaplarım.

kızlar,ablam dr.hüseyin günere slimlipo(smartlipo) olucak, tecrübesi ve bilgisi olan aktarabilir mi?turkbayragi

kimse yooooooooook mu? SMART( SLİM ) LİPO yaptıran yok mu? DR.HÜSEYİN GÜNER ' e yaptıran ? lütfen yazın!turkbayragi

Karnımdan yağ alınarak başka yere enjeksiyon yapıldı,yaklaşık 1 ay oldu.Aynen sizin gibi hassasiyet var.Dokunduğumda yada düşük bel pontolon giydiğimde ızdırap oluyor.Benim aman aman karınım yoktu,mecburen karından yağ alındı.Karnın şimdi sanki dubleks oldu,sezaryan izi gibi .Sinir oluyorum.Doktorun dediği yer çekiminden dolayı şişlik aşağıya inmiş,geçecekmiş.Bu sizde de oldumu?Olduysa ne zaman geçti?.Ödem tam anlamıyla ne zaman geçiyor?

*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…