- 10 Ağustos 2009
- 121
- 69
- 123
- Konu Sahibi tafi
-
kııııııııızlarrrrr kimse bişi yazmıo yaaaabişi sorcam çok önemli benim için..yaw lokal anesteziyle yağ aldıran kimse yokmu aranızdaaa (?çok önemli bnm için..warsa daa ameliyat zo mu oluo uyutulmuosunuz sonuçtaa sadece bölgee uyuşturuluo...biri beni cesaretlendirse yaaa (( çok üzgünüm:
Sevgili a_leaf,Ben kalçalarım ve üst bacak kısmımın tamamı ile, diz içlerimi aldıracağım... Bana verilen fiyatlar, 2500-3500 ile başlayıp 4750-'ye kadar ulaştı.
Yaptığım araştırma ve aldığım fiyatlar neticesinde, Ferruh Bey'de karar kıldım.
Eylül başında ameliyat oluyorum. Sedasyonla uyutup, ıslak teknik denen yöntemle yapacak...
Zerre korkum da yok, mucize beklentim de yok. Ne olacaksa olsun artık yetti yani... :)
Sevgili a_leaf,
Az önce Ferruh beye mesaj attım sonra forumdaki yazılarını gördüm. Merak ediyorum nasıl geçti? Önerir misin Ferruh beyi? Ben de doğum sonrası form bozukluğu için araştırma yapıyordum. Zaten saydığın isimler çıkıyor nette. Tecrübe eden biriyle konuşmak çok daha güsel olacak. Alt karın kalça iç bacak ne ararsan var. Ben de yetti artık diyorum. Cevap yazarsan sevinirim.
Milisea kusura bakma yeni yazabiliyorum ancak gördüm mesajını. Hayır ben Ferruh Beyden vazgeçtim, çünkü bana söylediği," çöküntü olursa gelirsin on dakikada düzeltiriz" sözü her şeyi bitirdi. Ne demek çöküntü olursa... Olmaması gerekiyor iyi bir doktorun elinde. Ayrıca kocaman bir alanı kliniğinde yapabileceğini söylemesi de kesinlikle güven vermedi ben o kadar araştırdım ki bilemezsin.
Sonunda Doç.Dr.Serdar ÖZTÜRK'e gittim ve iyi ki gittim...
Tekrar bir şey olsa yine ona giderdim. Kesinlikle çok ilgili, çok becerikli ve başarılı bir doktor. Tavsiye etmeyi sevmem tıpla alakalı birini ya da kimseyi kötülemem elbette, ama doktorumdan, ameliyatımdan ve daha tam ortaya çıkmamış da olsa sonuçlarından şimdilik gayet memnunum. Daha vücudumda hala ödem var ama ona rağmen eski halimden eser yok...
slm arkadas ben yagmur sakın yaptırma bende öyle kilolu biri diilim ama mahvetti o güvendiğim doktor şimdi artık düzeltilmiyorda valla o basenlerim olsaydı su an keske bacaklarım resmen dümdüz harita gibi bu sefer vücut yagı baska bölgeye atıyo ben 36 yasındayım ve bu yaşa kadar kollarımdan asla kilomalmadım ama şimdi kollarımd kilolu ben yandım sende yanma yinede sen bilirsin by
Ne kadar oldu ameliyat olalı ?
hala ödem var dedinizde merak ettim
bende lazer lipo yu araştırıyorum bilgisi olan yada uygulayan varmı :bbo:
öncelikle geçmiş olsun tatlım. anladığım kadarıyla doktorundan çok memnun kalmışsın.bir mahsuru yoksa ameliyatının ne kadar mal olduğunu öğrenebilirmiyim? (bu arada, paylaşımın için de teşekkür ederim)
bugün doktora gittim ve ameliyat günü aldım tatlım. özelden sana sormak istediklerim var ama mesaj atamıyorum.:sm_confused: sonucun istediğim gibi olmamasından çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?