Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımsss..doğru diosun aslnda..da 2,5 milyar dio doktor genel anesteziyi..ama lokalde 1.5 milyara geliomuş..tahmin ediceginiz üzre maddi durumum şu an pek ii deil ama dizlerim konusunda da artık tükenmiş durumdaim..dizden sonra bi de göğüs olayına girmeyi düşünüyorum daa:))bi de lokalde seni ayaga kaldırıp son şeklini görmesi açısından iyi diolar..off iice karmançorman oldummm..a_leafcim sen lokal mi oldun?

canım lokal anestezi derken sedasyonu mu kastediyosun acaba... ben sedasyonla omuştum. çok hayal meyal hatırlıyorum beni ayağa kaldırdıklarını söylenenleri falan. Dr.una sor sedasyonla yapacaksa tamam ama lokal anesteziyle yağ almayı pek duymadım. ha çok çok ufak bir bölge alınacak ise belki mümkündür...

hayır gökçe ben genel oldum....
çooook da memnunum...
sedasyon küçük bölgeler için ideal ama lokali asla önermiyorlar...

merhaba ben dün liposuction oldum.diz kenarları bacak içi baldır basen ve karnımdan toplam 4 litre yağ alındı.ameliyatım 4 saat sürdü.ameliyattan yaklaşık 8 saat sonra hastaneden ağrı kesiciler alarak çıktıım.bu 8 saat içinde bacaklarımdan suyla karışmış kan geldi yatağım tamamen bunlarla doluydu.şimdi evdeyim ve bu 2.günüm bu sızıntılar durdu.fakat inanılmaz ağrılarım var sağa sola dönemiyorum yürüyemiyorum oturup kalkamıyyorum.inşallah bu çektiğim acılara ve ağrılara değer diyorum.eğer liposuction öncesi ve sonrası resimleri olan varsa bana gönderebilirse çok sevinicem.

canım geçmiş olsun umarım biran önce düzelirsinn.nekadara mal olduu bu ameliyat sana?

çok teşekkürler.ben 1 milyar verdim yapan dr.un çok yakınımız olması nedeniyle.normalde 3-4 milyara mal olcak bi ameliyattı.

karın bölgemden lokal anesteziyle az miktarda yağ alınıp dudaklarıma ve burnumun yanındaki mimik izlerine yağ enjekte ettirdim.hiçbir acı duymadım.genel anestezide ölüm riski olduğu için çok korkuyordum 2 gün önce olduğum liposuction için,hatta ben yalvardım lokal yapın dayanırım diye ama kabul etmediler tüm vucudumdan yağ alınacağı için.yani sonuç olarak şöle söliyim ufak bir bölgeden yağ alınıcaksa lokal olmakta bi sakınca yok,hatta iyileşme süreci daha hızlı oluyor.narkozun dezavantajlarını yaşamıyorsun.

mesajıma cvp verdiğin için saol srrgcl..en iyisi doktorla bi görüşimm bu konuyu..mail yoluyla daa pek işe yaramıo..ama dedigin gibi küçük bi bölge olduğu için lokal en mantıklısı..bu aradaa süper bi indirim olmuş akrabanın yaptığı..keşke bizdee dee böle bi akraba olsa:)))geçmiş olsun cnm..umarım yakındaa iyileşirsinn ve cektiğin onca sıkıntıya değer..

Sevgili a_leaf,
Az önce Ferruh beye mesaj attım sonra forumdaki yazılarını gördüm. Merak ediyorum nasıl geçti? Önerir misin Ferruh beyi? Ben de doğum sonrası form bozukluğu için araştırma yapıyordum. Zaten saydığın isimler çıkıyor nette. Tecrübe eden biriyle konuşmak çok daha güsel olacak. Alt karın kalça iç bacak ne ararsan var. Ben de yetti artık diyorum. Cevap yazarsan sevinirim.

peki srrgc nasıl şekil olarak bii gelişme var mı?işe yaradı mı yanii?

Milisea kusura bakma yeni yazabiliyorum ancak gördüm mesajını. Hayır ben Ferruh Beyden vazgeçtim, çünkü bana söylediği," çöküntü olursa gelirsin on dakikada düzeltiriz" sözü her şeyi bitirdi. Ne demek çöküntü olursa... Olmaması gerekiyor iyi bir doktorun elinde. Ayrıca kocaman bir alanı kliniğinde yapabileceğini söylemesi de kesinlikle güven vermedi ben o kadar araştırdım ki bilemezsin.
Sonunda Doç.Dr.Serdar ÖZTÜRK'e gittim ve iyi ki gittim...
Tekrar bir şey olsa yine ona giderdim. Kesinlikle çok ilgili, çok becerikli ve başarılı bir doktor. Tavsiye etmeyi sevmem tıpla alakalı birini ya da kimseyi kötülemem elbette, ama doktorumdan, ameliyatımdan ve daha tam ortaya çıkmamış da olsa sonuçlarından şimdilik gayet memnunum. Daha vücudumda hala ödem var ama ona rağmen eski halimden eser yok...

Ne kadar oldu ameliyat olalı ?
hala ödem var dedinizde merak ettim

bende lazer lipo yu araştırıyorum bilgisi olan yada uygulayan varmı :bbo:

slm arkadas ben yagmur sakın yaptırma bende öyle kilolu biri diilim ama mahvetti o güvendiğim doktor şimdi artık düzeltilmiyorda valla o basenlerim olsaydı su an keske bacaklarım resmen dümdüz harita gibi bu sefer vücut yagı baska bölgeye atıyo ben 36 yasındayım ve bu yaşa kadar kollarımdan asla kilomalmadım ama şimdi kollarımd kilolu ben yandım sende yanma yinede sen bilirsin by

canım biz aleaf ile aynı zamanda amelıyat olduk,ikimizde cok memnun kaldık.su anda hersey yolunda.incelmeye son hız devame dıyoruz.senin sıkayetlerin ne zaman basladı ? ameliyat sonrası neler yasadın ? o zamanda sorun var mıydı ?

Yağmur, biz daliah ile şimdilik hiçbir sorunla karşılaşmadık. Özellikle riskli bölgelerim olan bacak ve diz içlerimde hiçbir sarkma alameti bile yok. Sen korseni giymemiş, ya da operasyondan sonra yediklerine dikkat etmemiş veya gerçekten araştırmadığın bir doktora gitmiş olabilir misin? Zira çöküntü ve dalgalanmalar ancak deneyimsiz bir elde, fazla çekilen yağdan dolayı oluyor. Kötü şeyler yaşamışsın anlıyorum ancak buradaki arkadaşlarımız da tavsiye bekliyor. Sende ne ters gitmiş ben anlamadım.

Ne kadar oldu ameliyat olalı ?
hala ödem var dedinizde merak ettim

bende lazer lipo yu araştırıyorum bilgisi olan yada uygulayan varmı :bbo:

2 eylülde ameliyat oldum ben.
Ancak ödemlerin tamamen sona ermesi 6 ayı bile bulabiliyor.
Elbette ilk sefer olduğu kadar ciddi bir ödem yok ama yine de hissedebiliyorum dokunduğumda. Bu çok normal. Alışıyorsun zaten yerimseniben Benim doktorum, lazer liponun asla operayon kadar etkili olamayacağını özellikle belirtmişti. Maddi bir kaynak ayırmışken, kesinlikle, kökten çözüm bence operasyonla tamamen yağların alınması...

......................................

Son düzenleme:

Benim üst bacak, basen, kalçam kısmen, diz ve bacak içlerimden 4 kiloya yakın yağ alındı. Korse dahil 4500-TL verdim, hastane masrafları filan tamamen içinde... Değer miydi, bence kesinlikle. Bacaklarımın bu kadar incelmesi, kilolar versem imkansızdı sanırım. Serdar beyin ilgisi de cabası...

..................................

Son düzenleme:
bugün doktora gittim ve ameliyat günü aldım tatlım. özelden sana sormak istediklerim var ama mesaj atamıyorum.:sm_confused: sonucun istediğim gibi olmamasından çok korkuyorum.

Hayırlısıyla sonuç isteiğiniz gibi olur inşallah
hangi bölgeden olucaksınız ve ne kadar yağ alınacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…