Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o bir sene içerisinde ne degıstı ?
kilo mu aldın ?
cok mu hareketsiz kaldın ?
neden olan neydi ?

ben kendı adıma sana katılmıyorum ılk aklıma gelen demekkı ıyı yapılmış operasyon,ya da sonrasında çok asırı kılo alımı olmalı,eger sporla dıyetle gıtmıyorsa genetık faktorler de etkılıyse ben evet dıyorum ve yaptırdım sun o cıkıntım yok daha yenı sayılır ama gorunut olarak ınsan rahatsız eden fazlalıklar gıttı ki ben hıc sanmıyorum yaptırmayan ajda pekkanın bacakları nasıldı sporla falan o yastakı bı bayanın vucudu pruzsuz dalgasız cukursuz olmaz mutlaka estetık yaptırmıs kı bı estetıkcı gaztede yazmıs evet dıye,germe çizme ne ararsan var mıllet ne halde aslında da onlarında yaptırdıkları baska bısey degıl benım de suan paraya sıkıntım olmasa ne varsa yaptırırım senı rahatsız edıyorsa en ıyı sekılde halledersın tabıkı benım gorusum paylasmak ıstedım

valla kızlar su yenı amelıyatlı halımle doktorum gunde en az yarım saat kosu bandında tempolu yuruyus verdi..demek ki herseyi ameliyattan beklememek lazım..bizim cabamız olmadan ameliyatta bir işe yaramıyor..

moderator,benim anlamadıgım neden memnun kalmamana ragmen ıkıncı kez ameliyat oldun canım ?? bu kotu olduysa 2. nin iyi olacagına nasıl guvendin ?

Sevgili moderator,
Madem bu kadar çukurluklar dalgalanmalar filan oldu, dava açtın mı doktoruna ?
Yüklü tazminatlar kazanabilirsin dediğin gibiyse... Ancak herhangi bir sıradan klinik, uygun olmayan şartlar ve uygun olmayan bir doktor nedeniyle yani kendi kusurunla bu haldeysen o durumda olmaz tabii...
Ben 1.haftamdayım, şişler içindeyim ama çukur olacağını hiç sanmıyorum. İnanmıyorum da... Bir de şunu öneririm, çukurlukları düzelten doktorlar da var, benimkini önerebilirim istersen... Üçüncüyü yaptırmayı düşünüyor musun bu arada, ya da kiloların ne alemde ?

adaşım aynen buna katılıyorum...
2.haftamın ıcındeyım ve gayet sorunsuzum..
sanırım bu dr kalitesi ile ilgili bir durum..
korkmayın kızlar ..yaptıracaklar varsa korkmasın..ama mutlaka dr arastırsın ve paradan kacmasın..

ben ameliyat olalı 3 sene falan oldu heralde ne masaj ne spor hiçbirşey vermedi doktorum.. gayet de memnunum...

yagmurluk canım peki operasyondan sonra kac kılo farkettın ?
diyet yaptın mı?
kaç lt yag alındı ?

kızlar merhaba..ben de inanın bu liposuction olayını aylardır araştırıyorum..liposuction yaptırmış arkadaslaraaa bikaç soru sormak istiyorum bu konuyla ilgili..ben normaldee kilolu bi insan degilimm boyum 1.68 ve kilom 57.anca dizlerin içe bakan tarafları hani etli olur ya ve içe doğru çıkık olunca da dizler böle iğrenç ve kalın bi görüntü oluşur.işte benim sorunum da dizlerim..o çıkık bölgelerdenn liposuctionla yağ aldırsam sizcee fiyatı ne olur?bi de bölge basına bi fiyat uyguluyorlar yaa benim şimdi iki tane dizim war yaa çifte fiyat mı lucak onuu anlamadım:kedi:))))şaka bi yana istanbulda önerebileceginiz güwendiğiniz bi doktor armı bi de bunu sorma istiyorum..cvp yazarsanız inanın çok sewinirim..yıllardır etek ve dar paça pntolon giyemiyorum bu yüzden..(hatta bırakın dar paçayı normalkot alırken bileeaylarım gecio hiçbiri olmuo..

selam...
fiyat konusunda gerçekten doktorla görüşmende fayda var. alınacak mşktara göre en uygun fiyatı veriyorlar o kadar endişe etme, sadece diz içleri istiyorsanız 5000-TL'ye malolmaz zemuszemus zemuszemus
ben diz içlerim dahil olmak üzere tüm bacak ve basenlerimi yeni yaptırdım yalnız belirtmek isterim diz içleri çok narin bir bögle ve bildiğin mossssssmor oluyor :1no2:
biraz da acısı diğer bölgelere göre daha çok hissediliyor ama endişe etme. daliah var onun doktorunun adını alabilirsin o da yeni yaptırd ve çok memnun kaydirigubbakcemile5

adasım gokceye ozel mesaj gectım bende :))))))))) burdan hastane adı ve dr adı vermek sakıncalımı olur acaba dedim.
kesinlikle sana katılıyorum tek bolge ise gayet uygun olacaktır fıyatı

tutuile sen nerde kime ameliyat oldun?ben de arastırma içindeimm yaww o yüzden sormak istedim cnm..bi de memnun olanları fikirleri çok önemli..

kızlar bu arada çok sağolunnn..özelliklee adaşım daliahh sana da çok tesekkür ederim cnm sorularıma büyük bi sabırla cvp verdiğin için:)bahsettiğin doktora mail attım lokal anesteziden bahsetmiş bi de hem bir milyar daha düşük ücretli oluomuş öle oluncaa..normalde fiyat 2.500müş.ama lokal olunca 1.500 yazmış..aslnda düşününce daha mantıklı küçücük bi bölge için genel anestezi birazz gereksiz vee ürkütücü gelio..tabi ben nası istersem ölee yapıcaktırrr heralde..peki lokal anesteziyle lipo yaptıran warmı kızlarr?ıyy o yaglr alınırken olayı canlı canlı izlemek kulaga hiç hoş gelmio(yani kesin acı duyarımm yaww uyuşturucak o bölgeyi ama nereye kadarr kesin hissedicemm acıyı(aslında pek diz içi sayılmaz hani dizlerin içe bakan tarafları üssten hafif şişik etli bölgeyle birleşirr yaa o bölge aslında sorunum..baknz örnekte olduğu üzre :)

bacakları böle düsünün:şekil 1a>>>>>> )( (biliorm çok yaratıcı bi çizim:)

ortadaki diz bölgesindeki yağları bi miktar kazıdığınızı sonraaa..şekil her halükerdee güzel olmıcak ama en aından kot giydiginizd güzel bacaklarınızın olduğunuu sanabilir insanlarrrr:))

canım estagfullah,ben lokal anestezi dusunmedım bile...yani cesaret meselesi tatlım :))))
ama heyecanlanıp dr unda dıkkatını dagıtmaktansa genel anestezi altında sakin sakin olaydan sıyrılmak ısıme gldi :))))

Lokal anestezi ı-ıh bence gökçe...
Hayır sarsılmak ve ister istemez neler olduğuna bakmak zorunda kalacaksın ki bu bence seni çok heyecanlandırır ve kötü hissetmeni sağlar.
Bence misler gibi uyu, uyandığında her şey istediğin gibi olsun :)

arkadaşlar özellikle bacak bölgesinde liposuction lokal anesteziyle daha başarılı sonuçlar verebiliyor.doktorların da tavsiyesi bu yönde çünkü operasyon sırasında ayağa kalkıp size şöle bir bakması doktorun nereden nekadar yağ alması gerektiğini daha iyi dengeliyor.bunu yaşayan bir arkadaşım var ve lokal olsa belki böyle olmazdı cümlesini kullanmıştı.ben biraz dişinizi sıkıp lokal olmanızı tavsiye ederim.benim doktorum da lokalle başlıcak ancak acı hissedersen genele geçeriz dedi bana.

aslındaa genel anestezi çok daha işime gelio ama sadece dizin içe bakan yan tarafları alıncak çok küçükbi bölgeee yani..ama cidden o an herseyi görmek,duymak daa çok kötüdür yaa..off bi de acıyı kesin hisseder insan..chocochaleteee(bu arda nickini yazarken epey zorlandımm:))arkadasınn lokalde acıyı hissetmiş mi?yani katlanabilmişmi işlem süresinde?mesela coşkun bey daha fazla fiyat önerdi daliah arkadasın söyledigi doktorun verdigi fiyatsaa digerinden nerdeyse 1,5 milyar düşük..en iisi yeditepe üniv.deki erhan bey sanırım..gerci o sadece lokal için sölemişti o fiyatı..(1.5ytl)coşkun beyse smart lipo için bi fiyat söyledi(3,5ytl) aslında düşüürsekk daha teknolojik we yeni bi uygulama yapıcagı için o fiyatı wermesi dee çok doğal..off off yaa göğüs büyütmek de istiorumm tahta gibiler..hangisine öncelik wericeğimi tamamen sasırmış durumdaim(

bünye doğal olmayan hiçbir şeyi uzun vadede kabul etmez arkadaşlar... yağ aldırmayı tavsiye etmem... bölgesel zayıflama eknikleri ve en önemlisi YAŞAM BOYU SPOR

cnm öle diosun da bazı bölgeler inan sporla dahi gitmioo..lipo herkes için belki de son care..incelmio işte diz bölgem..çok da kg werdim üstelik.. buna rağmen hem deeee(

kııııııııızlarrrrr kimse bişi yazmıo yaaaabişi sorcam çok önemli benim için..yaw lokal anesteziyle yağ aldıran kimse yokmu aranızdaaa(?çok önemli bnm için..warsa daa ameliyat zo mu oluo uyutulmuosunuz sonuçtaa sadece bölgee uyuşturuluo...biri beni cesaretlendirse yaaa((çok üzgünüm:

gökçecim yerinde olsam hiç girmem... ben diz içlerimi de aldırdım ve milletin dediği gibi acısız bir operasyon filan değiş elbette bir operasyon bu neticede. ayrıca dediğim gibi sesleri duyman bile hoş değil uyu gitsin yahu :) küçük bölge de olsa rahat etmen önemli bence...
doktorun dengeyi bilir zaten nerden ne alacağını da...
o nedenle ben genelde ısrarcıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…