E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tafi
-
Arkadaşlar ben 1,5 yıl arayla iki kez liposuction yaptırdım(basen,iç bacak ve diz içi).İlk 1 sene sonuç harikaydı inanamıyordum ama zaman geçtikçe çukurluklar,dalgalanmalar oluşmaya başladı.Şu an ise vücudum gerçekten berbat durumda.Keşke basenim,bacağım kalın olsaydı da şu berbat görüntü olmasaydı diyorum.Denizde,havuzda pareosuz gezemiyorum,güneşlenemiyorum bile.Bana çok kişi çok şey söyledi ama kulak asmadım,birazda doktorların gazına geldim heralde ama ateş olmayan yerden duman çıkmazmış anladım.Dedikodu diye geçiştirilen o çukurluklar oluşur hikayesi gerçekten doğru.Daha 25 yaşındayım ve ne yazıkki çıplak kalmaya utanıyorum.
Arkadaşlar ben 1,5 yıl arayla iki kez liposuction yaptırdım(basen,iç bacak ve diz içi).İlk 1 sene sonuç harikaydı inanamıyordum ama zaman geçtikçe çukurluklar,dalgalanmalar oluşmaya başladı.Şu an ise vücudum gerçekten berbat durumda.Keşke basenim,bacağım kalın olsaydı da şu berbat görüntü olmasaydı diyorum.Denizde,havuzda pareosuz gezemiyorum,güneşlenemiyorum bile.Bana çok kişi çok şey söyledi ama kulak asmadım,birazda doktorların gazına geldim heralde ama ateş olmayan yerden duman çıkmazmış anladım.Dedikodu diye geçiştirilen o çukurluklar oluşur hikayesi gerçekten doğru.Daha 25 yaşındayım ve ne yazıkki çıplak kalmaya utanıyorum.
kızlar merhaba..ben de inanın bu liposuction olayını aylardır araştırıyorum..liposuction yaptırmış arkadaslaraaa bikaç soru sormak istiyorum bu konuyla ilgili..ben normaldee kilolu bi insan degilimm boyum 1.68 ve kilom 57.anca dizlerin içe bakan tarafları hani etli olur ya ve içe doğru çıkık olunca da dizler böle iğrenç ve kalın bi görüntü oluşur.işte benim sorunum da dizlerim..o çıkık bölgelerdenn liposuctionla yağ aldırsam sizcee fiyatı ne olur?bi de bölge basına bi fiyat uyguluyorlar yaa benim şimdi iki tane dizim war yaa çifte fiyat mı lucak onuu anlamadım:kedi:))))şaka bi yana istanbulda önerebileceginiz güwendiğiniz bi doktor armı bi de bunu sorma istiyorum..cvp yazarsanız inanın çok sewinirim..yıllardır etek ve dar paça pntolon giyemiyorum bu yüzden.. (hatta bırakın dar paçayı normalkot alırken bileeaylarım gecio hiçbiri olmuo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?