Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb arkadaşlar. Bu gün 5. Günüm ve kontrole gittim.Bildiğiniz gibi bacak germe ve vaser liposakşın yapıldı. Lipodan memnunum şimdilik. Halen çok şiş, morluklarda var fena durmuyor gibi.Ama kasıkta germe yapılan sağ taraf dikişlerim tam kasıkta.soldaki kesikasık çizgisinden yaklaşık 1cm aşagıda. Onu görünce çok üzüldüm.Dra sormama rağmen neden olduğunu açıklayamadı. Düzelecek falan dedi ama mümkün değil düzelmesi.

Pişman olduğumu belirteyim. Bilseydim böyle olacagını yaptırmazdım. Acele ettim sanırım. Yaşla birlikte o kesi iyice aşağıya iniyormuş Naci çelik öyle diyor.kesiler aynı hizada degil.Tekrar bir ameliyatıda göze alamam.deri zamnla aşagı sarkmasın diye kasa dikmisler onun acısı, o germe hissi çok fena.Normalde acıya dayanıklıyımdır ama çok çok zordu hele ilk 2 gün.resim koyucam yarın falan.ne kadar kötü olduğunu görün. Zaten benim bu estetikte hiç şansım yok. Olsaydı Allah verirdi gerçide. Belkide O beni cezalandırıyor.

Doktorum çok yoğundu.Yaklaşık 2,5 saat bekledim.Baktı, zamanla iyi olacak iyi görünüyorsun falan dedi ama dikiş izleri icin verdigi kremi bile nasil kullanacağımı açıklayamadan çıktım. Tel geldi salonda bekleyin dedi o kadar.Nasılsa ameliyat oldum e bide hoş olmayan bi iz var.Başından atmasında ne yapsın demi? Diğer ameliyatlarını bilmem ama,bacak germeyi Ali Beye yaptırmayın. Tavsiye etmem açıkçası.üzgünüm... O kadar beklentiyle geliyosun, o kadar acı, para, zaman... Sonuç... Resime bakıp yorumlarsınız yarın. Buraya hep güzel şeyler yazacağımı düşünmüş, güvenmiştim.

Canım ya, çok üzüldüm. Ama bi bekle belki düzelebilir, daha çok yeni amelyatın.
Izah ettiğin sıkıntıyı anlamadım tam. Herhangi bi bikinili fotodan çizerek tarif edermisin dicektim, son mesajında foto yükleyeceğini yazmışsın. Bildirirsen bakarım. Dediğim gibide şu an daha çok erken, sabret canım. Soruların cevaplanmadıysa tekrar randevu al, başından savamaz dr. Ilgilenir, demek tam yoğun anına denk gelmişsindir.

Denizcim çok geçmiş olsun, hemen karamsarlığa kapılma..Bir 3-4 ayı doldur bakalım.

İşte doktorların bu tutumlarını okuyunca kendi doktorumu bulduğum için şükrediyorum..
Ben 2. operasyonumda sonraki süreci ağır geçirdim..İnan bana bırak ilgilenmemeyi, kliniğe gidemediğim için evime gelmek istedi kontrol için..her gün aradı ne durumdasın diye..

2. operasyondan bir kuruş para almadı..operasyon sonrası radyofrekans ve lpg den bir kuruş para almadı..
1 hafta sonra sırt ve arka simit olucam, talep ettiği ücreti söylesem şaşırırsınız..ameliyathane parası kadar neredeyse..
Ve sonuçları oldukça başarılı..

İşte doktor var, doktor var..

Canım İstanbuldan ayrıldım.Birdaha gitmem çok zor. Evt sömestre olduğundan dolayı oldukça yoğundu ama insan yinede ilgi bekliyor. Boşu boşuna gitmişim, o kadar beklemisim diye düşünüyorum.zaten artık olan oldu yapacagı birşey yok ki.

Canım çok tesekkür ederim. Senin dr kimdi? Çok iyiymis o. Gerçekten çok önemli ilgi alaka. Çok yoğun olunca kendisini ispatlayınca, insanlık ölüyor hersey maddiyat oluyor belkide. Ve insan olarak deger kaybediyorz. Kardesiminde iyi bir dra ihtiyacı var canım.senin doktorun hangi ilde? Birde bana soran arkadaşlarım oluyor onlarada tavsiye ederim. Hem düşünceli hem becerikli olan kazansın de mi

Gerçekten insani açıdan çok iyidir..Yazmıştım aslında bir kaç sayfa önce canım, Nejdet Şişman benim doktorum..İzmirde..

Gerçekten insani açıdan çok iyidir..Yazmıştım aslında bir kaç sayfa önce canım, Nejdet Şişman benim doktorum..İzmirde..
Doğru canım hatırladım. Kusura bakma.izmir'de Ufuk Bilkay çok dikkatimi çekmişti.hatta mailime cvp vermişti. Sömestrede çok dolu olduğundan ondan vazgeçmiştim zaten. 2şubata randevu alabilmistim. Sen de İzmir'de mi yaşıyorsun _MedceziR_

merhabalaaarr. liposakşın yapıran herkese bir sorum var. verilen o yağlar, ameliyattan sonra eğer yediklerimize dikkat etmezsek geri alınıyor mu? bir kaç kişi bana, boşuna ameliyat olma nasılsa verdiklerinin iki katını geri alacaksın, diyorlar. peki bu doğru mu? cok tedirginim, lipo olmak istiyorum kesinlikle. lütfen yardımcı olun. çok teşekkür ediyorum

Ben 2009 da yaptırmıştım, 61-62 kiloydum.ondan sonra 5-6 kilo verdim. Ama birkaç yıl sonra. Geçen yıl tekrar kilo alıp 60a çıktım. Yağ aldırdığım yerler tekrar yağlandı ama edkisi gibide olmadı. Fakat dalgalanmalar çoğaldı. Yaşımızında ilerlediğini hesaba katarsak, kilo alınca kötü göründüğünü söyleyebilirim. Mesela basenlerim eskiden zayıflasam bile çıkıntı duruyordu. Sonradan kilo aldığımda asla eskisi gibi olmadı.

Ufuk Bilkayın burunda başarılı olduğunu duymuştum..Ben izmirde yaşıyorum canım evet.

teşekkür ederim deniz:) yani sen ameliyattan sonra diyet yapmadın anladigim kadarıyla? ve sonuç olarak eskisi gibi basenlerim çıkmadı? dimi?

teşekkür ederim deniz:) yani sen ameliyattan sonra diyet yapmadın anladigim kadarıyla? ve sonuç olarak eskisi gibi basenlerim çıkmadı? dimi?
Evet. Eger kilo alırsanız orasıda diger bölgeler gibi yağlanıyor. Ama eskisi gibi aşırı bir çıkıntıda olmuyor. Ben yinede diyet yapıp kilo almamaktan yanayım. İster istemez görüntümüz kötüleşiyor.

tamamdir cok tesekkur ederim yardimci oldun :)

Dilersen nejdet beye bir gosterelim dikis olayını..bir oneri sunar belki..bu hafta ici gidicem ben kendi operasyonum icin..
Olur canım özelden mesajlasalım. Bende Salı günü o tarafa gideceğim zaten. Hem seninlede tanışmak isterim, çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…