Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben Serdar öztürke burunla birlikte, daha once yaptirmis oldugum liposaksindan kalan kusurlari duzelttirdim sadece. Acisi cok azdi. Kanullerin giris yerini dikmisti. İlk lipoda dikilmemisti ve kanamalar oluyordu.2-3 gun sonra bile. Ama burnumu vadettigi gb yapamadigi icin tavsiye edemem. Yamuktu burnum duzeltemedi malesef.lipodada vazer lipo tavsiye ediliyor ama.onepteki drlar iyi diye biliyorum.ama hic gitmedim canim kusura bakma faydali olamiyorum.

cok tsk ederım cnm benım en azından cvp verdın...pekı vaser lıpo ıle kac lıtreye kadar yag alınır.merak ettıgım hangı tur lıposuctıon ıle en cok yag aldırabılırımm

cok tsk ederım cnm benım en azından cvp verdın...pekı vaser lıpo ıle kac lıtreye kadar yag alınır.merak ettıgım hangı tur lıposuctıon ıle en cok yag aldırabılırımm
İnanki net bir bilgim yok. Ben normaldeen fazla 5 lt alinabiliyor diye biliyordum ama 7 ltaldirani duydum. Doktorla konusman daha faydali olur. Lazer lipo gıdıya bileklere falan yapiliyormus. En iyisi bizim icin vazer lipoymus canim. Ultrason dalgalariyla yagi eritipvakumluyoruz dediler.ilk lipomda Bacagimda kesiler daha coktu. Simdi gordugum kadariyla 4 kesiyle heryere ulasmislar.ben daha profesyonel ve becerileri fazla die ist. Tercih ettim.keske ist. Yaptirabilsen.

ıstanbulda onerdgın doktor varmı canım..fıyat vs bılgın varmıı

Ben de internetten arastırmaya başladım. Ali mezdeginin güzel yapacagina inandim. Mail attim falan hikayem öyle başladı.asistani ilkay beyle defalarcada görustum. Sagolsun cok aciklayici oldu bana. Ali beyde okadar pozitif, mütevazi bir insanki gormen lazım. Gercekten özverililer. Bir görüs derim resim atarsin fiyat alırsın. Benimkini 8.000e yaptı.sislikinince anlasilacak nasil oldugu. O zamn daha net bisey soyleyebilirim becerisi hakkında. Keske azıcık simitlerim var onlarıda alsaydı gerek yok dedi. Herhalde bolgeler cogalsin istemedi. İlkay bey elimiz degmisken yapariz demsti hatta.

Canım ben uyluk bölgede T kesi ile yazdığını okumamışım baksana. Sadece lipo oldun sanıyorum. Ağrılar daha yoğundur. Ağrı kesicilerle bi müddet idare et.

persiangirl vaser lipoyu araştır canım. Şu an maximum yağ çekme etken son teknoloji diye biliyorum. Ama yağ çekmenin boy ve kiloya göre maximum bi oran var. Bunu aşan dr.larda var. Ama sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

Aynen canım. Bu gun çok şişti üst bacagım ama hiridoid krem sürdüm. Kesik yerlere gelmeyecek sekilde. Agrisini sanki biraz aldı. Daha az acım var bugün kasık bölgemde.

Aynen canım. Bu gun çok şişti üst bacagım ama hiridoid krem sürdüm. Kesik yerlere gelmeyecek sekilde. Agrisini sanki biraz aldı. Daha az acım var bugün kasık bölgemde.
Zaten ödemler amelyattan birkaç gün sonra çoğalıyor. Bir hafta sonra gittikçe yine iner, merak etme canım. Ağrı kesici hapların yokmu? Sabah öğlen ve akşam kullan ilk bir hafta 10 gün. Ondan sonra hafifler inşallah.

Doğrudur canım. Arveles ve cipro verdi dr. Kullanıyorum. Ama yinede oluyor ağrı malesef idare edicez artık.

tatlım tavsıye edebılecegın doktor varmı..max kac lıtre cekılır acaba..ya ben cok takıntılıyım kılo konusunda o yuzden cok ıstıyorum

hangı bolgeler 8000 fıyat canım tek bolge degıl dımı ?

Medcezir seni bulmusken bsey sormak istiyorum..senin kullandgn korsenin markasi ne acil korse almam gerek ama gereksiz pahali çoğu..

Medcezir seni bulmusken bsey sormak istiyorum..senin kullandgn korsenin markasi ne acil korse almam gerek ama gereksiz pahali çoğu..

Canım yıkana yıkana marka yeri solmus ama marener gibi bisey yazıyor..hastanede giydirdikleri korse..bir ara ben de niyetlenmistim..maalesef hepsi pahalı..doktoruna ulas uygun fiyatlı o ayarlasın.

Sağol canim,anladim hngi marka oldugunu..yok o kadar ilgileneceğini sanmıyorum gerek de görmedim nette bi marka var fiyati çok uygun da belki odur diye umitlenmistin bi an:)

tatlım tavsıye edebılecegın doktor varmı..max kac lıtre cekılır acaba..ya ben cok takıntılıyım kılo konusunda o yuzden cok ıstıyorum
Ben de takıntılı olduğumdan yaptırdım zaten. Hep siskoymusum, cok hantal görünüyormusum gb geliyordu. Eger basarılı olursa ameliyatım Ali Mezdeğini tavsiye ederim.Benim araştırmalarıma göre bacak konusunda en güvenilir o çünkü.sadece bacak, basen lipo ve uyluk germe yaptırdim ben. Saglıkta çok ucuza kaçmamanı tavsiye ederim magduriyetleri görmüş biri olarak canım. Max.5 lt diye biliyorum alınabilecek yağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…