Biraz toparlanayımda arastiracağım canım. Oturmak sıkıntı canim. Ve eğilmek corap giymem imkansız nerdeyse. Ameliyata giderken galos giymek icin ugrastim ugrastim giyemedim hemsire yardim etti o giydirdi. Özellikle sag kasıgimdaki kesi tam kasıkta oldugundan sag tarafa egilmek mumkun olmuyor. Kötürüm oldum. Valla her ameliyatı olun ama uyluk germe aslaa. İnanın çokçok zor._MedceziR_ cnm sen nasılsın? Sen beline yaslanamıyorsundur şimdi değilmi? Zor bi bölge :-(
Biraz toparlanayımda arastiracağım canım. Oturmak sıkıntı canim. Ve eğilmek corap giymem imkansız nerdeyse. Ameliyata giderken galos giymek icin ugrastim ugrastim giyemedim hemsire yardim etti o giydirdi. Özellikle sag kasıgimdaki kesi tam kasıkta oldugundan sag tarafa egilmek mumkun olmuyor. Kötürüm oldum. Valla her ameliyatı olun ama uyluk germe aslaa. İnanın çokçok zor.
Biraz toparlanayımda arastiracağım canım. Oturmak sıkıntı canim. Ve eğilmek corap giymem imkansız nerdeyse. Ameliyata giderken galos giymek icin ugrastim ugrastim giyemedim hemsire yardim etti o giydirdi. Özellikle sag kasıgimdaki kesi tam kasıkta oldugundan sag tarafa egilmek mumkun olmuyor. Kötürüm oldum. Valla her ameliyatı olun ama uyluk germe aslaa. İnanın çokçok zor.
_MedceziR_ cnm sen nasılsın? Sen beline yaslanamıyorsundur şimdi değilmi? Zor bi bölge :-(
Oooffff ooooffff yokmu o hissizlikDaha iyiyim canım..Hafifledi epey..
Ama sırtım sünger gibi, hissis ve balon gibi : (
çok şiştim gene..
Çok geçmiş olsun senin için üzüldüm hareket etmekten kaçın çok hassas bir bölge peki sana bakan biri varmı yanında ilk bi kaç gün kendine çoooooook dikkat etmen lazımEvet canım kasığın alt tarafı, üst iç bacak yani. Genelde yumusak oluyor ve yururken birbirinede sürtebiliyor hatta. Eskiden kotlarım hep ordan yırtılırdı, erirdi. 2009da yaptırdığım lipodan sonra asla öyle olmadı. Ama iyice yumusadi tabi orası. Bende hem kalan yağları aldırayım, hemde gerdireyim diye düşünmüstum. Kasıktan germe değilde bacak boyunca dikey bisekilde germe olsaydi hem yagların daha fazlası gidecekti hemde bunları yasamiycaktım muhtemelen.
Cnm sen nerden lipoşaksın olmayı düşünüyorsuncanım bılgı verırmısın neler yaşadın..goguslerın kaçtı şimdi kaç beden..kac lıtre yag alındı lutfennnn
valla ben basenn simit ve gogus kucultme dusunuyorum ıste bu hafta ıcı kesın olcamda kafam cok karısıkkkCnm sen nerden lipoşaksın olmayı düşünüyorsun
Tesekkür ederim. Var canım Allahtan. Burada çok rahatım. Sadece wc için kalkıyorum. Oldukça hareketsizim yani. Bu gün kontrole gideceğim bakalim. İnsallah zorlanmadan kolaylıkla gider gelirim ve sorun olmaz.Çok geçmiş olsun senin için üzüldüm hareket etmekten kaçın çok hassas bir bölge peki sana bakan biri varmı yanında ilk bi kaç gün kendine çoooooook dikkat etmen lazım
Insallah canimTesekkür ederim. Var canım Allahtan. Burada çok rahatım. Sadece wc için kalkıyorum. Oldukça hareketsizim yani. Bu gün kontrole gideceğim bakalim. İnsallah zorlanmadan kolaylıkla gider gelirim ve sorun olmaz.
Orası toparlar dedi dr. Ama ben çok sanmıyorum. Açılmaya başladı çünkü ve diğerleride böyle başlamıştı. Zorlama dedi ben zorlamıyorum ama yatarken bile gerilen bir bölge. İnşallah toparlar.
Canım sağol valla bu fikir için duymuştum bu bantlari ama hiçbir doktor tavsiye etmedi. dikişin üstüne sargı bezi konulup uzun uzun bantlarla dikiş kapatılmıstı canım. Senin dediğin bantlar minik minik sanırım. Olmazsa bir sordurayım ve alayım.Bu gün başka doktorların uyluk germe ile ilgili yazılarını okudum. 2-3 gün dren koyup kanlı sıvının içeride kalıp bakteri üretmesini engellemek gerekir diyorlar. Aslında o da mantıklı. Benim için artık çok geçte. Ağrıyor hala kesi yerleri zonklama tarzında.Avrupali sen ikinci dikiş atıldıktan sonra bantlar var demiştin, niye çıkarıldı onlar? Tape bantları var kesi yerleri için, daha iyi tutması için, acaba onlardan yapıştırılsaydı daha iyi olmazmiydi, kasılırken belki açılmayı önleyebilirmi? Bi sorsan.
gecmis olsun, lipo dan bende korkuyorum gercekten. ameliyat oncesi kac kiloydunuz? karin lipo ile bacak ve sirt yapildi sanirim. korse giydiniz mi? ameliyattan sonra neler yasadiniz?memeler d d idi şimdi 85 b canım,meme kolaydı karın germede ama lipo beni zorlayan oldu, 3.litreye yakın çekildi bacak sırttan
bende çok korkuyorum ne kadar istesemde içimde hep bi korku vargecmis olsun, lipo dan bende korkuyorum gercekten. ameliyat oncesi kac kiloydunuz? karin lipo ile bacak ve sirt yapildi sanirim. korse giydiniz mi? ameliyattan sonra neler yasadiniz?
Aynen, siz Hangi bolgeye dusunuyorsunuz?bende çok korkuyorum ne kadar istesemde içimde hep bi korku var
Göbek simit ama en cokta basen ergenliğimden beri beniiii terketmiyorAynen, siz Hangi bolgeye dusunuyorsunuz?
Deniz nasıl oldun durumunu merak ettim?Orası toparlar dedi dr. Ama ben çok sanmıyorum. Açılmaya başladı çünkü ve diğerleride böyle başlamıştı. Zorlama dedi ben zorlamıyorum ama yatarken bile gerilen bir bölge. İnşallah toparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?