Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
_MedceziR_ cnm sen nasılsın? Sen beline yaslanamıyorsundur şimdi değilmi? Zor bi bölge :-(
Biraz toparlanayımda arastiracağım canım. Oturmak sıkıntı canim. Ve eğilmek corap giymem imkansız nerdeyse. Ameliyata giderken galos giymek icin ugrastim ugrastim giyemedim hemsire yardim etti o giydirdi. Özellikle sag kasıgimdaki kesi tam kasıkta oldugundan sag tarafa egilmek mumkun olmuyor. Kötürüm oldum. Valla her ameliyatı olun ama uyluk germe aslaa. İnanın çokçok zor.

çok geçmiş olsun Avrupali uyluk germe dediğin bacak üst demi benmi yanlış biliyorum?

Avrupali inanırım canım. Ben lipoda bile eğilemiyordum ilk günler, birde botlarla gitmişim. Zorluk çektim onları sürekli giyinip çıkartmada, senin birde kesi yerin var. Allah yardımcın olsun. Pozitif olmaya bak. Inşallah bu kez dikişler tutar, sende sağlığına kavuşursun.

Daha iyiyim canım..Hafifledi epey..

Ama sırtım sünger gibi, hissis ve balon gibi : (
çok şiştim gene..
Oooffff ooooffff yokmu o hissizlik
Ödemler hızla atılıyor ama hissizlik 1-2 ay sürüyor. Neyse, inşallah istediğin neticeyi görebilirsin. Çok merak ediyorum neticeni :)

Evet canım kasığın alt tarafı, üst iç bacak yani. Genelde yumusak oluyor ve yururken birbirinede sürtebiliyor hatta. Eskiden kotlarım hep ordan yırtılırdı, erirdi. 2009da yaptırdığım lipodan sonra asla öyle olmadı. Ama iyice yumusadi tabi orası. Bende hem kalan yağları aldırayım, hemde gerdireyim diye düşünmüstum. Kasıktan germe değilde bacak boyunca dikey bisekilde germe olsaydi hem yagların daha fazlası gidecekti hemde bunları yasamiycaktım muhtemelen.

Çok geçmiş olsun senin için üzüldüm hareket etmekten kaçın çok hassas bir bölge peki sana bakan biri varmı yanında ilk bi kaç gün kendine çoooooook dikkat etmen lazım

Cnm sen nerden lipoşaksın olmayı düşünüyorsun
valla ben basenn simit ve gogus kucultme dusunuyorum ıste bu hafta ıcı kesın olcamda kafam cok karısıkkk lazermı vasermı...bıde ankarada yaptıran dogru duzgun yok..sanırım vaser olcam 8 lıtreye kadar yag cekılıomus bakalım

Çok geçmiş olsun senin için üzüldüm hareket etmekten kaçın çok hassas bir bölge peki sana bakan biri varmı yanında ilk bi kaç gün kendine çoooooook dikkat etmen lazım
Tesekkür ederim. Var canım Allahtan. Burada çok rahatım. Sadece wc için kalkıyorum. Oldukça hareketsizim yani. Bu gün kontrole gideceğim bakalim. İnsallah zorlanmadan kolaylıkla gider gelirim ve sorun olmaz.

Orası toparlar dedi dr. Ama ben çok sanmıyorum. Açılmaya başladı çünkü ve diğerleride böyle başlamıştı. Zorlama dedi ben zorlamıyorum ama yatarken bile gerilen bir bölge. İnşallah toparlar.

Orası toparlar dedi dr. Ama ben çok sanmıyorum. Açılmaya başladı çünkü ve diğerleride böyle başlamıştı. Zorlama dedi ben zorlamıyorum ama yatarken bile gerilen bir bölge. İnşallah toparlar.
Avrupali sen ikinci dikiş atıldıktan sonra bantlar var demiştin, niye çıkarıldı onlar? Tape bantları var kesi yerleri için, daha iyi tutması için, acaba onlardan yapıştırılsaydı daha iyi olmazmiydi, kasılırken belki açılmayı önleyebilirmi? Bi sorsan.

Canım sağol valla bu fikir için duymuştum bu bantlari ama hiçbir doktor tavsiye etmedi. dikişin üstüne sargı bezi konulup uzun uzun bantlarla dikiş kapatılmıstı canım. Senin dediğin bantlar minik minik sanırım. Olmazsa bir sordurayım ve alayım.Bu gün başka doktorların uyluk germe ile ilgili yazılarını okudum. 2-3 gün dren koyup kanlı sıvının içeride kalıp bakteri üretmesini engellemek gerekir diyorlar. Aslında o da mantıklı. Benim için artık çok geçte. Ağrıyor hala kesi yerleri zonklama tarzında.

memeler d d idi şimdi 85 b canım,meme kolaydı karın germede ama lipo beni zorlayan oldu, 3.litreye yakın çekildi bacak sırttan
gecmis olsun, lipo dan bende korkuyorum gercekten. ameliyat oncesi kac kiloydunuz? karin lipo ile bacak ve sirt yapildi sanirim. korse giydiniz mi? ameliyattan sonra neler yasadiniz?

Deniz nasıl oldun durumunu merak ettim?

Canım tesekkür ederim, çok sükür sağım iyi görünüyor. Soldaki açıklık biraz büyüdü ama aynı gb geliyor bana. İlk gün açilmaya başladığını görünce rivanolu gazli beze döküp koymuştum. Ahmet Biçer bey ıslak olmasındedi dün. Bu gün rivanolle silip, kurumasını bekledim sonra üstüne enjektörle rifocin sıktım saatlerce bekledim üstümdeki ince bir çarcafla. İşe yaradı sanırım. İnşallah açilmAz orası zaten hasarlı yer deri incelmis ameliyattan sonraki resimdede dikkat çekiyor. Dikiste atmamıslar oraya demekki atacağını düşünmüsler. Sağolsunlar ama ağızlarından laf almak çok zor. 1500 mg antibiyotik aldım dün aksamdan sonra. Tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum. Bol bol sarımsak yiyorum. Protein alıyorum yeşillik, vitamin hapı falan... İnsallah sifa olur diye. Allah' ım yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…