Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben ilk haftadan sonra yaranın iylesebilmesi için dr tavsiyesiyle korsemi çıkarmıştım. Yarın tam 1 ay olacak morluklarım geçti çok hafif yeşilimsi renk koyulugu var morlukların yoğun olduğu yerlerde. Fakat iç bacaklarımda ve arka bacaklarda sertlikler var dr ona selülit olusmus demisti. Onlar hala geçmedi. Korse giymediğim için oluşmus biraz geç iyilesir demislerdi.Herhalde 2-3 ayı bulacak onların gidip incelmesi. Basenlerim dümdüz ama bacaklarım hiç lipo olmAmıs gibi. Hiridoid krem kullandım bir ara ödem için sonra onuda bıraktım. Benim incelmem belkide 6 ayı rahat geçer değil mi? Korse giyince bile 6 ay deniliyor çünkü. Bu arada yara aynı hafif açıldı ilerleme yok şükür. Gece çok az sızıntı olmuş.

Can
canim cok gecmis olsun,sigara kullaniyormusun? Ya da kan sekerin nasil? Yara iyilesmesi icin karbonhidrati minumum seviyede tutmalisin, c vitamini kullanmalisin diye biliyorum

Can

canim cok gecmis olsun,sigara kullaniyormusun? Ya da kan sekerin nasil? Yara iyilesmesi icin karbonhidrati minumum seviyede tutmalisin, c vitamini kullanmalisin diye biliyorum
Teşekkür ederim canım. Kan şekerim açlık 90 dı. Çıktıgını hiç bilmem zaten. C vitaminine özellikle ağırlık veriyorum. Dediğin gb karbonhidratlı gıdaları çok tüketmiyorum. Zaten hemen sisiriyor beni. Ekmegi bile sadece kahvaltıda yiuorum diyebilirim. Ek vitamin alıyorum hergün. Sigaramda yok. Benim hem iyice gerilmeden dolayı hem önceki yaradan dolayı oradaki dokularım çoksağlıklı değil. Dr 2. Gun sonunda banyo yapabilirsin demisti. 5. Gun yapmistim ben. Ama simdiki aklım olsa 15 günfalan yapmazdım. Silerdim vucudumu, saclarımıda yıkatirdim. Doktorlar çok garantici degiller.

cok gecmis olsun bitanem, cok uzuldum .gelmis gecmis olsun, bu acilma olayini maalesef bende cok iyi biliyorum ve en cok korktugum olaylardan biri bu sezeryan dogum sonrasi dikisilerim acilmisti, doktorum yeniden acip dikmeyi teklif etmisti ama kabul etmemistim, keske kabul etseymisim, yara kapanmam maalesef izli oldu ama ic camasirinin icinde kaliyor diye sorun etmemeye calistim. offf hakikkatten kimisinin eti boyle oluyor, ben yillarca kendimi sigar aictigim icin suclamistim, sigaradan oyel oldugumu dusunmustum ama benim doktorum da hemen yikanabilrisin, hatta memelkete de donebilirsin demisti ve ben 3. gun 14 saatlik bir yolculuk yapmistim, simdi ki aklim olsa mutlaka daha cok dinlenir, sigara icmez ve yikanmazdim. Benim de aclik kan sekerim 80-90 civari ama, yemekten sonra kendi kendime yaptigim seker olcumu ile sekerimin duzensiz oldugunu gordum kendime seker yuklemesi yapip her yarim saatte bir sekerimi olcutugumde sekerimin duzensiz oldugunu gordum maalesef, kendimi uzak tutmaya calisiyorum karbonhidrattan. EsterC vucutta asit yapmadan kolejen uretimini arttiriyor diye biliyorum. insallah cok kisa zamanda iyilesirsin canim.

Bence sen de çok zorlamışsın. Bana drların ilk sordugu sigara oluyor. Kullanmıyorum asla ama bende istanbulda çok zorlandım. Yürümek merdiven çıkmak hepsi zorluyordu mecbur yaptım. Peki sen nasıl pansuman yaptın. Ben rivanolle silip, kuruyunca enjektörle rifocin sıkıyorum. Birde antibiyotik kullanıyorum. Propolis aldık dün, onu içiyorum. Ay şu dertten bi kurtulsam var ya. Çok korkuyorum yine açılacak diye. Bu rifocini falan ilk medcezirin dru nejdet şişman bey tavsiye etti. Her doktor yeterli bilgi verip bilgilendirmiyor. İnsan ne yapacağını sasiriyor. Hastanede de açik yara oldugu icin silip rivanollu gazli bezle kapatiyorlardi.şimdi dikisli ama bir yerde kucuk bir acilma var sadece.

Canim Ben hergun hastaneye gittim ve hastanede dikisimi acip icine antibiyotik igne dokuyor sonra yeniden sariyorlardi, bir hemsire igneyi acilan dikislerin icindeki ete soktu ve bir kac yerime o antibiyotigi enjekte etti,oyle Canim yandi ki 1 saat bagira bagira agladim ve yara kendi kendine kapandi iltihap tamamen kurudu Ben sigara iciyordum cunku bilmiyordum sigara nin buna sebep olacagini. Cok cektim ve hala unutamiyorum, Allah kimseye cektirmesin, sen pansumanini kendin yapiyorsun sanirim, dr un ne dedi? Neden Boyle olmus?

Canım gerçekten çok zor. Kasıkta olması dahada kötu. Doktorum zorlamış olabilirsin dinlen istirahat et dedi. Sebep söylemedi ama bu durum çok nadir oluyormuş. Araştırmalarıma göre;
2. Ve 3. Gece ateslenmistim o birinci sebep.
İkincisi orada merdiven inip çıkıp yürüyüp zorlamalarım,
Üçüncüsü dikise su değdirmem. Banyo yapmam.
Dikiş hattına hiç pansuman yapmamam.
Vaser liposakşın ile birlikte olduğundan çevrede ki dokuların hasarı, hematom.
T şeklindeki kesi. ( zaten ilk açılma ortadan oldu)
Derinin fazla gerilmesi
Belki ameliyat sonrası iştahsızlığım ve yetersiz beslenme.
Sebepler çok canım. Bacağımın orta yerinde ödem olustu T gb kesininaltında. O neolacak bilmiyorum. İç bacaklarımda acaip sert. Korse giyemedigim icin. Umarım hepsi düzelirde.

İlk kendim yaptım. Sonra hastanede yaptılar yatıyordum. O zamn bile vc ye gidince kendim yeniliyordum pansumanı. Şimdide kendim yapıyorum canım. Hijyene dikkat edince bir zorlugu yok zaten.

Ateslendiyseniz zaten mikrop kapmissiniz demektir, zaten AMA sizin hataniz AMA doktor hatasi farkemez cunku olan olmus maalesef. Sizin bundan sonrasi icin elinizden geleni yapmaniz gerekiyor Benim umudum var,dikislerinizi gordum insallah ikinci bir acilma vakasi yasamadan guzelce kapansin. Bende sezeryan sonrasi hic pansuman yapmadim ve siddetli agri ile hastaneye gittigimde sargimi acti doktor ve 2 litre den fazla iltihap etrafa fiskirdi o iltihap bosalinca agrim da gecti AMA durum umdugumdan da kotuymus,3 ay boyunca yarama pansuman yapilip elleri ile iltahap bosalttilar kendimin yapmasina imkan yoktu. Benimkini doktorum gel duzelteyim dedi, gitmedim nasilsa bir bebek daha yaparim o zaman duzeltirimim diye dusundum AMA bir bebek daha yapmadim

İlk kendim yaptım. Sonra hastanede yaptılar yatıyordum. O zamn bile vc ye gidince kendim yeniliyordum pansumanı. Şimdide kendim yapıyorum canım. Hijyene dikkat edince bir zorlugu yok zaten.
Sen moralini yuksek tut, gececek,o gorunen az bir iltihap var o da kuruyacak cunku sen antibiyotik kullaniyorsun,hijyen e dikkat ediyorsun. Iyi haberlerini aalmayi sabirsizlikla bekliyorum

Sende çok kötu seyler yasamissin canım üzüldüm gerçekten. Benimkinin dezavantajı hareketli birbölgede olması. Sağ kasığım tekrar açılıyor dikisler tutmamis. Bacağımda ödem çok ya bence ondanda böyle oluyor. Dikişin altında sıvı birikmiş çıkıntı gb duruyor bacağımın ortasında T gb kesininhemn altında. Onun falan şırıngayla çekilmesi bana mantıklı geliyor. Orada temiz kan yokki. Hücreler nasıl beslenip toparlanacak! Doktorlar düşünmüyor sanırim bunları. Baßından beri kafamı kufcalıyor bu ama. Keske 2. Dikisi hic acele etmeseydim. İyice toparlansaydı o bölge çok pismanım. Resim attım az once sağdada açılma var ortadada üsttede. Dikisler tutmamıs

Canim eminim bos durmuyorsundur, doktorun ne diyor? Mutlaka ulasiyorsundur doktorlara danisiyorsundur. Evet dren koyup sivi ,kan birikimini cekmeleri lazim diye biliyorum. Ben de ikinci dikisi attirmadigima pismanim ikinci dikis atilmadan once yara iyice temizlenmis olmali , ikinci dikisinizi yine kendi doktorun mu atti? Senin durumun elbette benden cok daha farkli, karnim hareketsiz bolgeydi ve nispeten hijyen saglamak daha kolaydi off insallah sen Benim cektiklerimi cekmezsin. Oyle ders almistim ki yasadiklarimdan, esim git Nereni yaptirmak istersen yaptir dedigi halde 20 yil cesaret edeemdim ameliyata....simdi simdi lipo vs dusunmeye baslamistim.
Simdi resmine bakacagim bitanem, bir kac tane dr arkadasim var istersen onlara da sorarim, senin icin , belki bir faydam dokunur. Moralini sakin Bozma,hepsi gececek.

Sagol canım benim. Ben netten başka drlarin diren koyulması gerektigiyle ilgili yazılar okumuştum. Kirli kanın atılması açısından faydaliymıs. Yarın sorarım doktoruma. Çok zor canım bir aydır kaygı içinde yaşıyorum. Ağır hasta gibi yatıyorum. Kabus gibi ya. Gerçekten ciddiye almak gerekiyormuş bu ameliyatları. Ben gözü kapalı gittim. En başta daha ilk gün dikisime idrar değmistr korkusuyla yıkadım. Yıkayabilirsin demislerdi benimde dikisle ilgili hicbir fikrim yoktu. Normalde arastırırım bunda hic arastirmadim. Ateslenmemi dra söylemediler sanırım bende söylemedim.

Çok geçmiş olsun, lifocin ampül çok iyi geliyor kısa sürede kapatıyor açılan yeri

Çok geçmiş olsun, lifocin ampül çok iyi geliyor kısa sürede kapatıyor açılan yeri
Teşekkür ederim. Evt zaten o açılmayı engelledi muhtemelen. Once siliyorum rivanolle kurutup sonra rifocin sıkıyorum. Ama artık batikonla sileceğim. Dr bana bıraktı çünkü. Neyle yapıyorsan öyle devam et dedi. Birde akşamları propolis döküyorum yaraya. Artı bende içtim de artık icmiycem igrenc tadı çünkü.

Arkdaşlar ilk defa üye oluyorum yardımcı olabilirmisiniz bana liposuction ameliyatı oldum şubat 10 da bel bölgemde incelme var ama yanlarımdaki yaglar sanki aynı korsemi giyiyorum hala bu ayın 10. DA cıkıcak inşllh ama sanki fark yok gbi bunalıma girdim yaptıran arkdşlar yardımcı olabilirmisiniz zamanla gecicekmi sîmit bölgesindeki yaglar

slm arkadaşım bende ocak 22de hem karın germe hemde yan simitler liposuction yapıldı yani 40 gün oldu zaman herşeyin ilacı beklicez ilk zamanlar pek fark edilmiyo çünki ödem dolu ödemler çekildikce göreceksin şuan sendeki yag degilki ödem yaglar çekilde nekadar alındı benim iki yanlardan toplam 2 lt yakındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…