- Konu Sahibi tafi
-
- #3.121
Jelo bırak yavrum selüliti melüliti..Ameliyat ola ola erken yaşta gitcez o olcak
Barış selülitlerinle..Nejdet bey selülit ameliyatının travması daha fazla oluyor lipodan demişti.
Uyma sentboz a, o bi çılgın..
Aksi gibi grip olucam galiba..Hiç bi tarafım tutmuyor..Midem bulanıyor..
Ameliyathanede çok üşümüşüm..
Ameliyatların en kötü yönü sonrasında üşümek, zangır zangır titremek yani. Ben 1 saatlik ameliyatta bile titredim yaklaşık yarım saat ısınamadım. Ne anestezi nede başka bisey beni üşümek çok korkutuyor. Tabi bide dikişlerim. Açılmalarındansa ölmeyi yeğlerim o derece. Allah'ım esirgesin...
Ameliyatların en kötü yönü sonrasında üşümek, zangır zangır titremek yani. Ben 1 saatlik ameliyatta bile titredim yaklaşık yarım saat ısınamadım. Ne anestezi nede başka bisey beni üşümek çok korkutuyor. Tabi bide dikişlerim. Açılmalarındansa ölmeyi yeğlerim o derece. Allah'ım esirgesin...
Çok geçmiş olsun senin için zor bı dönem kendine çok dikkat etttFatiFat persiangirl iyi gibi ama epey gergin oldu. Yara zeminini temizleyip kenarları kesip, gerip dikmisler. Büzüş büzüş görünüyor. Ve ilkin kanama yoktu pek simdi kanıyor ama daha 1. Gün bide koterle yakmadiklarindan sanirim. Biraz iyilessin resim atarım canım. 12 gün sonra dikişler alınacakmış. Dünden beri hep ağrım var silbaştan yani. Neerden bulaştım bu işe acıyıda gectim tekrar açılması korkusu bana yetiyor.
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun senin için zor bı dönem kendine çok dikkat ettt
Jelo bırak yavrum selüliti melüliti..Ameliyat ola ola erken yaşta gitcez o olcak
Barış selülitlerinle..Nejdet bey selülit ameliyatının travması daha fazla oluyor lipodan demişti.
Uyma sentboz a, o bi çılgın..
kızlar lazer lıposuctıon ıle meme kuculten varmı aranızda..denız bu arada durumun nasıl ıyımısın canım
canım bılgı verırmısın neler yaşadın..goguslerın kaçtı şimdi kaç beden..kac lıtre yag alındı lutfennnnben hem küçültürdüm hem lazer lipo oldum
canım inşallah hemen iyileşirsin bu sorumsuz doktoruna dava aç lütfennnn maddı manevı..ve lutfen baska ıyı bı doktordan yardım ıste belkı bı yerde bı yanlıs yapıyolardırFatiFat persiangirl iyi gibi ama epey gergin oldu. Yara zeminini temizleyip kenarları kesip, gerip dikmisler. Büzüş büzüş görünüyor. Ve ilkin kanama yoktu pek simdi kanıyor ama daha 1. Gün bide koterle yakmadiklarindan sanirim. Biraz iyilessin resim atarım canım. 12 gün sonra dikişler alınacakmış. Dünden beri hep ağrım var silbaştan yani. Neerden bulaştım bu işe acıyıda gectim tekrar açılması korkusu bana yetiyor.
canım bılgı verırmısın neler yaşadın..goguslerın kaçtı şimdi kaç beden..kac lıtre yag alındı lutfennnn
Canım geçen ameliyattan önce aramıştım. Korkuyorum nasıl dikilcek falan diye. Aramadı. Ertesi gün sitemli bir msj attım. Sonra aradı. Güya dikişi yapan, Ali beyin yönlendirdiği Ahmet beyi arayıp bilgi alip arayacaktı aramadı hala. "Ben sizin arkanızdayım, olmasam hiç umursamazdım "falan gb konuşuyor. Eray Copçu onunla konuşup kaygılandırmasaydı hastaneye yatmam için bir girişimi yoktu.egede Ufuk Bilkay var prof. Ona gidecektim ama tatildeymiş.hep terslikler beni buldu. Plastik cerrahide tadilatta zaten. Mecbur eve geldim. Gerçekten Allah beni cezalandırıyor kızlar. Ben şansımı çok zorladım.canım inşallah hemen iyileşirsin bu sorumsuz doktoruna dava aç lütfennnn maddı manevı..ve lutfen baska ıyı bı doktordan yardım ıste belkı bı yerde bı yanlıs yapıyolardır
Canım geçen ameliyattan önce aramıştım. Korkuyorum nasıl dikilcek falan diye. Aramadı. Ertesi gün sitemli bir msj attım. Sonra aradı. Güya dikişi yapan, Ali beyin yönlendirdiği Ahmet beyi arayıp bilgi alip arayacaktı aramadı hala. "Ben sizin arkanızdayım, olmasam hiç umursamazdım "falan gb konuşuyor. Eray Copçu onunla konuşup kaygılandırmasaydı hastaneye yatmam için bir girişimi yoktu.egede Ufuk Bilkay var prof. Ona gidecektim ama tatildeymiş.hep terslikler beni buldu. Plastik cerrahide tadilatta zaten. Mecbur eve geldim. Gerçekten Allah beni cezalandırıyor kızlar. Ben şansımı çok zorladım.araştırayım kazanma ihtimalim varsa davayı düşünebilirim. Bazı şeyler bizim düşündüğümüz gb değil malesef.
Başından beri söylüyorum dava aç ki aklı başına gelsin..Bir daha insan sağlığıyla oynamamayı öğrensin..
Sen şimdilik içini ferah tut bakalım, gördüğüm kadarıyla bir açılma v.s yok..kıpırdamadan yat..en ufak bir terslik olursa hastaneyi geciktirme..
zaten gideceğim bir gün ameliyatlar da da hangi dr de patlayacak balon bilemiyorum
Nejdet beyi severim bak o dediyse bir düşünümtboz den yani sonucunu gördükten sonra oluştu düşünce yoksa barışıktım selülitlerimle yazın sahilde aram yok onlarla
Jelesec canım ayrıl KK'den. Bozuyor bizi burda gördüp duyduklarımız. Karnım karnım diyip duruyorum, şimdi birde yüz estetiğine geçtim. Sonuçlardan mutlu oldukça yeni arayışlar başlıyor. Sonumuz ne olacak böyle bilmem :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?