kesfetme asamasindayim henuz siteyi.nerden bakiyorum gonderdigin fotolara ozelden mi?
cok tesekkurler bu arada biraz da olsa rahatliyor insan ayni seyleri yasamis birileri ile konusunca.
Profilimden fotograflardan :) benim yara resimlerimde var.kesfetme asamasindayim henuz siteyi.nerden bakiyorum gonderdigin fotolara ozelden mi?
cok tesekkurler bu arada biraz da olsa rahatliyor insan ayni seyleri yasamis birileri ile konusunca.
Teşekkür ederim. Evet beden aynı ama biraz bollastıgıni ve o çıkıntilarin gittigini görüyorum. Dizlerim sis ama ilk haftalara göre indi. Morluklarim 1 haftadr yoklar ama yesilimsi hafif karartili gb duruyor oralar. Benimde ic ve arka bacagım çok şişmis ve morarmisti. Malum oturuyoruz yatiyoruz altta kaldigindan dolasimda sikintili bir bölge oldugundan iyilesme bile üst eksremiteye göre daha yavaş oluyor. Sabırlı olun. O resimleri bende abartili buluyorum. Ama bu sefer 6 yerden girilmis ve sanirim heryere ulasilmis lipo sirasinda. Arka bacaklarim diz ustundeki on bacaktski kasli gb gorunum epey azaldı. Diz iclerim hala duruyor gb ama incelme yinede var. Ki benim ödemim çok fazla oldu korse giyemediggim icin. Baska bir dra gittim o bile sasırdı morluklarıma eminmisiniz vaser lipo yapıldığına dedi hatta. Kilonuzun gittiğini tartıda farkedeceksiniz. Yediklerinize dikkat etmeniz mantıklı. Yaza fıstık gb olacagız insallah. Bu arada sıkıntılı bölgelerimiz aynı.
Kuzum iyiyim çok şükür..Kilom aynı ama üst taraf inceldi sanki epey..Ya da bana öyle geliyo..1 hafta daha geçsin de fotoları atayım sana..
Selülit ameliyatını nejdet bey de tavsiye etmedi..Hem travması çok oluyor hem de kesin sonuç alınamıyor dedi..
Valla ben şu kalınlıktan kurtulayım da, selülitlerimle barış imzalarım
tboz canım sende cidden fark oldu mu selülitlerde?
Benim dr hem yakışıklı hem de elleri marifetli:) canım güncel fiyatı bilmiyorum inan, resimlerini at epostadan döner mutlaka fiyat olarak ha dediği fiayatı verm pazarlık yap elleri iyi iyi:))))yakışıklı değil sadece
_MedceziR_ msJını yeni gördüm kusura bakma ya valla ben daha 3 aylıgım her dr başka bişi diyor ben eskiden şort giyip oturdugumda yanlarımı görürdüm şortlarım kısadır bide bolsa evde oturup bakarken sinirim bozulurdu şimdi kilotla oturup bakıorm ve o eski görüntüm yanlarda kesinlikle yok cok az popomda var gibi sanırım onuda iyice sıkınca görebiliyorum dr a göre büyük bi çogunlugu kimisinde tamamı gider ve rahat bi 3-4 aydır iyileşme kendini bellietmesi diyordu ben cok da takıp incelemiyorum bile travması daaha fazla derken bi lipo kadar acısı yok bence 2 giriş yeri vardı ve sadece üzerine baskı yaparak yataktan kalkarken üstüne yüklendiiim için içten bi cızlama sinek ısırıgı yada elektrik çarpması gibi tuhaf bi sızlaması oluyordu oda bikaç hafta oldu kendiliğinden kayboldu bende artık ödem falanda kalmamıştır bilemiyorum bi 6 ay sonra nasıl olur ama şuan hiç pişman değilim
Benim dr hem yakışıklı hem de elleri marifetli
Anladım canım..Bilemedim ki, nejdet bey de öyle bişey demişti..Aslında lipolazer de biraz fayda ediyormuş selülitlere..Ama azcık :)
Baktım şimdi kimdir diye, tipim değil
tipini yerim senin
Gözüm yükseklerde benim, brad pitt arıyorum kendime
et jelom, dua et benim için..estetik cerrah olsun, brad pitt olsun, güzel yemek yapsın ya da restoranı falan olsun, beni el üstünde tutsun v.s....Bunları da duana eklersen çok makbüle geçer
çok istededin bebak bunların hepsini birinde bul kocayı boşar ben ayarlarım haberin olsun
Canlı görmek lazımAnladım canım..Bilemedim ki, nejdet bey de öyle bişey demişti..Aslında lipolazer de biraz fayda ediyormuş selülitlere..Ama azcık :)
Baktım şimdi kimdir diye, tipim değil
Ayyy teoman bey deme bana. Çok artistti. Beni azarlayıp kovduydu odasından. Ne demişler dil mi güzel dilber miiyiki eşim üye değil
unutamadığım Teoman beydi ay boy pos endam hoş ama buz dağı
Ayyy teoman bey deme bana. Çok artistti. Beni azarlayıp kovduydu odasından. Ne demişler dil mi güzel dilber mi
Revizyondan para almıyor mu tüm doktorlar?ha ha ha valla beni kovmadı da çok kasıntı yahu indirim dedim yaparmsınız ters cevap verdi arkasından oldu da beğenmediğim bir sonuç çıktı revizyona para alırmısınız dedim iyice dik baktı tşkler dedim listemden sildim:))))))))aynen kesinlike çok doğru doktorla enerjin tutacak yaptığı işte iyi olacak ikisi olmazsa olmaz
Revizyondan para almıyor mu tüm doktorlar?
Bana yüz germe ve yağ enjeksiyonu dedi. Yağ enjeksiyonu istemiyorum deyince kovar gibi oldu. Sizi ameliyat edemem, iyi düşünün sonra gelin, şimdi diğer hastayla ilgilenicem dedi. Transparan bir gömlek giymişti. Kaslar maslar ortada. Arkadaşım hala arada der. Neydi o kasındı adamın hali, nasıl kovulduk diye.ha ha ha valla beni kovmadı da çok kasıntı yahu indirim dedim yaparmsınız ters cevap verdi arkasından oldu da beğenmediğim bir sonuç çıktı revizyona para alırmısınız dedim iyice dik baktı tşkler dedim listemden sildim:))))))))aynen kesinlike çok doğru doktorla enerjin tutacak yaptığı işte iyi olacak ikisi olmazsa olmaz
Haha cok güldüm sizin bahsettiginiz Teoman Dogan mi? Onunla sadece maillesmistik ama benim uygun oldugum tarihte yurt disinda oldugu icin hic görüsememistim merak ettim simdi :)Bana yüz germe ve yağ enjeksiyonu dedi. Yağ enjeksiyonu istemiyorum deyince kovar gibi oldu. Sizi ameliyat edemem, iyi düşünün sonra gelin, şimdi diğer hastayla ilgilenicem dedi. Transparan bir gömlek giymişti. Kaslar maslar ortada. Arkadaşım hala arada der. Neydi o kasındı adamın hali, nasıl kovulduk diye.
E Elitemutlu benim icin çok üzülmüstü ve doktorumun istanbulda olmasından dolayı iyi bir dr arayışında olduğumu buradan ögrendi ve bana yardımcı olmaya çalıştı.çocuk cerrahı olan Ata Erdener beyefendinin numarasini verdi.Ata beye Resim attım resimlerimi değerlendirdi. İhtiyac duyarsam bana yardımcı olacağını söyledi bende İzmir'den ayrılacagim icin ne yanına gittim nede başka birsekilde görüştüm. Minnettarım kendisine. Bu iletişimi sağlamasından dolayı, komisyon alıyor sanarak E Elitemutlu yu K.K'dan çıkarmışlar. Kadın sadece kendisi için doktor araştırıyordu. Hatta özeldende çok konuştuk.Kızıda dr. Sadece bana yardımcı olmaya çalışmıştı. Az önce mail attı çok şaşırdım. Ayrıca ben sebep oldugum için çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?