Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rica etsem Kazen'in yazdıklarını okur musunuz?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uz-germe-facelift.6382/page-401#post-39893864

Tesekkürler canım. İyiyim çok sükür. Kapanıyor artık sende iyisindir umarım.
E Elitemutlu ile ilgili bir sorun olmuş sanıyorum. Ama ben tüm bu sürec boyunca kötü birşey sezmedim. Bana sadece yardımı dokundu senin gb. Birkaç dr adı verdi ama bazıları özelde bile değildi. Buna bana verdigi tavsiyeler sebep olduysa daha cok üzülürüm. Bilemiyorum

Oyy oy..5 ayrı hesap..Benden de foto istemişti..İyi ki yollamamışım..

Canım 5 ayrı hesabı varmış ve yönlendirme yapıyormuş..

Ya sinir oldum ama bak şimdi..Vücut estetiği geçiren bütün arkadaşlarım onu izlemeye almıştı
Neyse en azından herşey ortaya çıktı.
Ki olayın ilk ayağında bende şahidim olanlara, sonrasındaysa Kazen'in gözünden hiçbirşey kaçmaz ben sizin bilmediklerinizi bilirim durumu yaşanmış yine yeniden ve her zamanki gibi.

Kazen sağlam temellere dayanmayan hiçbirşeyi açıklamaz burda.

Evet ben de öyle düşündüğümden rapor ettim müdürüm..Durduk yere yardım edeni neden atsın..

Neyse, kimse yeni üyeleri falan izlemeye almasın kızlar ya..Göstermeyin albümlerinizi.

Ben de korktum şimdi be Biraz okudumda. Kötü bişey yapmış. Ben yine de vefasızlık etmeyeyim. Kadının iyiliğini gördüm.

Evet ben de öyle düşündüğümden rapor ettim müdürüm..Durduk yere yardım edeni neden atsın..

Neyse, kimse yeni üyeleri falan izlemeye almasın kızlar ya..Göstermeyin albümlerinizi.
Sadece estetikte değil, lütfen sitenin herhangi bir bölümünde tam olarak tanımadan etmeden kimseye ne albümlerinizi açın, ne iletişim bilgilerinizi paylaşın, ne de verilen telefon, mail, adreslere araştırmadan itibar edin.

Biz hiçbir üye için bir diğerine garanti veremeyiz, birinin siteye üye olması demek Güvenilir insan olacağı anlamına gelmez.

Nerdeyse hergün birçok bölümde tanımadan mail, telefon bilgilerini paylaşıp hatta verilen telefonları arayıp sonra mağdur olanlarla ilgili bilgiler geliyor bize.

Canım yaraların kapanmasına çok sevindim hala İzmir de misin? Normal yaşantına dönebildin mi?

_MedceziR_ Sen de ameliyatını olmuştun nasılsın şimdi? Umarım herşey istediğin gibidir?

İyiyim canım benim..Ağrı sızı kalmadı, ufak ufak spora bile başladım :)
İnceliyor muyum incelmiyor muyum bilmiyorum ama umarım bu sıkıntıya değer :)
3 hafta oldu , bakalım 2-3 ay sonra düzgün beslenme ve sporla nasıl olacak..

Canım yaraların kapanmasına çok sevindim hala İzmir de misin? Normal yaşantına dönebildin mi?
Çok teşekkür ederim canım. Ayrıldım, memlekete geldim :) önümüzdeki hafta tam olarak döneceğim inşallah. Egilmek, hele de çorap giymek mümkün degil. Bir süre eşim giydirecek artik. Ayakkabimi bile giyemiyorum. Vura vura giyiyorum yada. Ama bunada şükür, banyomu falan yapabiliyorum. 3 hafta banyo yapamadım inanılır gb değil. Silindim sadece. Ama kabus bitti :)

Ben de korktum şimdi be Biraz okudumda. Kötü bişey yapmış. Ben yine de vefasızlık etmeyeyim. Kadının iyiliğini gördüm.
O kadar dikkat etmeye calismama ragmen bende o üyeyi izlemeye almistim, simdi bende korkmaya basladim sonucta özel resimlerimizi paylasiyoruz Fikir ve yardim olsun diye ama böyle oluncada pisman oluyor insan
Bu arada canim senin icin cok sevindim iyilesiyorsun demek Insallah böyle devam eder

İnşallah canım. Dün dikişler alınmasına rağmen 3 parça şeklinde kocaman bi dikiş kalmış onu çıkardım az önce. 2 yerdede deri altında ip var ama asılınca gelmiyor. Zamanla atacak mı acaba vücudum?
Elitemutlunun korkulacak bir yanı yok canım rahat ol. İnanki ben 15 gün önce vucut resmimi falanda atmıştım pişman değilim.Oda bana kendisinin, kızının resimlerini attı. İnstaframdan falanda baktım.strateji geliştirmiş kendince ama farkedilmiş ve kötü bir niyeti yok. Biz epey konuştuk. İlk üç hesaplar onunmuş ama O da 5000 tl gb bır rakamda fiyat farklılıklarını gördüğünden farklı isimlerle araştırmaya koyulmuş. Sonra yeni hesap almış o da aynı kişiye ait diye kapatılmış. Gerçek ismini ve bazı özel bilgilerini paylaşmıştı benimle burada yazmam etik olmazda.

Avrupali Çok sevindim, artık kabus bitti diyebiliriz herhalde, yine de çok dikkatli ol kendini fazla zorlama....İnsanın kendi evine ve düzenine dönmesi de ayrı bir güzellik çünkü bayağı uzak kaldın....Bundan sonrası için bol sağlıklı günler dilerim.

Çok teşekkür ederim.Aynen kabus bitti diyebiliriz. Binkere şükürler olsun. Çok korktum gerçekten. 3-4 ay böyle gezebilirdimde. Gerçekten Kollajen tabletlerle, Co enzim Q10un ve Gotu kola tabletlerinin etkili olduğunu düşünüyorum. Minik minik açılmalar artıyorken, orası enfekte görünuyorken, her sabah acaba ne durumda büyüme var mı diye endise dolu ilk iş oraya bakıyorken, iyileşmeye döndü ve toparlandı. Kullanmaya başladıktan 2-3 gün sonra ümit doğdu içime. Ben protein takviyesi alacaktım. Bunları çalışan bayanın tavsiyesi üzerine aldım. Cildim de güzellesti. İyiki almışım. Benim beslenmem çok iyi degildi zaten.
Destekleriniz, dualarınız içinde teşekkür ederim. Sayenizde kendimi hiç yalnız hissetmedim :)

Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta liposuction oldum bel basen ve popo dan aslında çok kilolu değil ama doktor 7 lt almış benden şimdi dinleniyorum ama ödemlerim ile başım belada ağrım oluyor doktorum çok evhamlisin dedi ama ameliyattan sonra çok kan kaybettim 12 den 8'ze düştü değerlerim. Dikisimden dün kanlı su geldi doktor normal dedi ama ben fena stres yaptım. Dikişler nezaman düzelir bilen var mı? Bide ödem için sudan başka bişey yapan var mı ?

Merhaba M merwit gecmiş olsun klasik lipo mu oldu 7 lt baya cekmiş ben lazer lipo oldum dikiş yerlerimde pek acı hatırlamıorm ben ilk 2 gün sızıntılar olur demişti ama cok da olmadı ödem için ananas maydanoz yiyebilirsin yeşil çay ve en etkiliside lasix vermişti dr bana enfla c içenlerde oldu ananas hapıymış faydalı

Klasik lipo içinse denizer in dediği gibi fazla olabilir. Lazer yada vaser için iyi fiyat bence. Bende çok araştirdim. Tek bölge 4-4,5 bin sonra her artan bölgeye 1-1,5 bin iyi fiyat bence.
Bana klasik geröe simit, basen, iç bacak 7.000 TL. demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…