Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayirlisi insallah, maalesef biz kadinlar doyumsuzuz,guzel olsakda hic ihtiyacimiz olmasada estetige yatabiliyoruz amacim seni suclamak degil sakin yanlis anlama ama bend ekendimle cok ugrasirim ve Rabbim bir gun bana bir ceza verdi o gunden sonra 8 yildir ugrasmiyrodum kendimle, birden su cicegi olmustum,olumden donmustum ,oysa surekli kendimle ugrasirdim.
sanirimCoQ10 iyi geliyordur cunku onu kullananlar cok memnunlar genelde, sen kendini yorma,yat dinlen. insallah cok cok iyi olacaksin insallah.

Denizcim hadi hayırlısı..Atlatacaksın inşallah, bu kötü günler geride kalacak..Dikkat etmeye devam et, bir an önce iyileşeceksin hayırlısıyla..

gececek bitanem, tabii ki yanindayiz bitanem insallah sen iyiles de gerisini dusunme...

Cok sevindim senin icin insallah aksilik olmaz cabucak toparlanirsin

Evet bende 3 hamileligin verdigi deformasyondan dolayi kendimle ugrasmaya basladim, henüz 31 yasindayim ve ömrümün kalan kismini böyle gecirmek istemedim, karin germe oldum simdide gögüs diklestirme istiyorum ama Avrupali gibi arkadaslarin basina nasil geldiyse benimde basima gelebilir diye korkuyorum

hepimizin basina gelebilir, ameliyat risktir, bu riskleri minumuma indirsek bile basimiza her sey gelebilir, burada bize dusune, dogru doktor secimi, dogru bir bakim,sigara icmemek ve mumkunse kendi bulundugumuz sehir de ameliyat olmak,tum bunlara dikkat ettikten sonra yine de risk olabilir ,bol dua etmek tek caremiz

Kendime dikkat ediyorum sigaramda yok ammmma yurtdisinda yasiyorum karin germe icin 1haftaligina istanbula gidip gelmistim, hayirlisi hele bi 6ay gecsin ondan sonra bakacagim artik

Kendime dikkat ediyorum sigaramda yok ammmma yurtdisinda yasiyorum karin germe icin 1haftaligina istanbula gidip gelmistim, hayirlisi hele bi 6ay gecsin ondan sonra bakacagim artik
gorebilirmiyim resimlerini? doktorunuz kimdi?

Artık bitiyor senın sıkıntıların gözün Aydın

Ben lipo olacam olurken yag enjeksiyonu da istiyorum alt bacaklarıma ama pişman olmaktan korkuyorum yag enjeksiyonu başarılı olan kadar başarısız olanlarda var bakalım doktorla görüşücem bi kısmını peşin bi kısmını da kartla bölücem fıyatlar baya uçuk mesela çarpık bacak için silikon 10 bınmiş sadece

Teşekkür ederim. Bùyùk sehirlerde óyle canim ozellikle Istanbulda. Bazı ilerde de 3-4bin. Bende dusunuyordum bir zamanlar. Ama silikon protez daha iyi gibi geldi bana. Yagın cogu zaman cogu kiside eridigini biliyorum. O acıyı cekmisken protez koydurun bence. Hos ben artık yaptirmiycam bisey. Belki ilerde yüzle ilgili biseyler yaptirabilirim.

Deniz Er merhaba;
Yara iyileşmesini arttırmak için en az 2000mg hatta yurtdışında 5000mg kadar c vitamini öneriyorlar. Yurtdışında estetik olan bir yakınım vardı ona verilmişti, 3 hafta en az. Solgarınkini alsan. sonuçta vitamin bir zararı olmaz.

Merhaba D desireist teşekkür ederim. Doğrudur. Bende hep C vitaminin yara iyilesmesindeki önemiyle ilgili yazılar okudum. İlk zamanlar ayrıca iciyordum.Sonra multivitamin almaya basladım. Onun icinde c vitamini ne kadar var bakayim olmazsa ayrıca alacagım. Tekrar tesekkürler...

MeDceZir canım nasılsın? Ben selülit ameliyatını Ercan beye sordum dedi ben yapmam yapmıyorum da tavsiye de etmem sen kafaya koyduysan yaptırırsın ama sonrası memnun kalmazsın dedi vazgeçtim bir sorun kaldırmaz benim ruh halim

Kuzum iyiyim çok şükür..Kilom aynı ama üst taraf inceldi sanki epey..Ya da bana öyle geliyo..1 hafta daha geçsin de fotoları atayım sana..

Selülit ameliyatını nejdet bey de tavsiye etmedi..Hem travması çok oluyor hem de kesin sonuç alınamıyor dedi..
Valla ben şu kalınlıktan kurtulayım da, selülitlerimle barış imzalarım

tboz canım sende cidden fark oldu mu selülitlerde?

aman iyi sevindim ben gördüğüm resimlerinde fark vardı zaten daha da olacak bekle

Ercan bey sonrasında yani birkaç ay geçdikten sonra hastalar mutsuz olabilyor ödem vs geçince ben gelen tüm talepleri geri çeviriyorum yapmadım size de yapmam dedi sonuç veren işlem değil dedi evet Nejdet bey gibi bende okey tşkler dedim kapadım telibende barış imzalarım ne yapım

Cnm ben Ercan beye ameliyat olmak istiyorum sence nasıl bırı senın ameliyat fiyatı neydi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…