Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tek seans yeter dedi ikincide gerek kalmaz dedi ama bunu zaman gösterecek üst bacak zorluyor yağ alınan yerlerden de bel biraz bugün daha iyiyim canım

İşin masa başı ve rahatsa olur ama yavaş hareket ediliyor ilk zamanlar penguen gibi yürüyordum tamamen dik duramıyorum tabi ki benim işlemim farklı bi şey

evet işim çok rahat masa başı hatta akşama kadar kalkmıyorum yerimdende diyebilirim o yüzden ağrı kesici ile desteklersemde 4 güne inşallah dönerim işime çok geçmiş olsun siz ne işlemi yaptırdınız

komple üst bacak(iç,dış,basen), göbek,yan simitler bel sırtımdada birazcık kenarlara yapılacak
Ben ikinci lipomu iki hafta önce cumartesi oldum. Pazartesi işe gitmeyi planliyordum ama tüm gün oturmak korkuttu beni çünkü karnimi uzun süre oturur vaziyette tutmak zor geliyordu. Bir hafta evde kaldım. Belki 5 günde yetebilirdi ama kendimi zorlamak istemedim, bende acilara dayanikli olmama rağmen bir hafta ihtiyac duydum. 4. gün biraz zorlar ama arada dinlenebilecek fırsatınız varsa olur tabiiki.

Buarada FAZLANAZLI sanada geçmiş olsun, demek yaptirdin, inşallah istediğin gibi olur

esmeraldam canım 2. Lipo oldupunu hiç duymadım çok geçmiş olsun neden oldun bi fazlan kalmamıştı sanki

esmeraldam canım 2. Lipo oldupunu hiç duymadım çok geçmiş olsun neden oldun bi fazlan kalmamıştı sanki
Mister81 canim cok tsk ederim. Bu sefer paylaşmadim olacagimi, yeni bi amelyat ve yeni bi istek değildi biliyosun. Karnımı kafaya takmıştımya onu yaptirdim. Ayni esnada iç dizimide yaptirdim. Buda yetmedi kolalti terleme içinde lazer tedavisi oldum. Sonuçlar daha tam ortada değil. Mesela kolalti için bir ay beklemem gerekeceğini söyledi dr. Bu yüzden daha ne konu açtım nede paylaştım henüz. Bakalım iki hafta daha geçsin, neticeler belli olur

Ben yağ aldırıp bacakları yağ enjeksiyonu yaptırdım .. beş yerden lipo ve tüm bacağa enjekte edildi delik deşik oldum bu yüzden biraz zorluyor... inş istediğiniz gibi olur şimdiden geçmiş olsun.

esmeraldam sağ ol sana da geçmiş olsun inş istediğim gibi olur bunu zaman gösterecek

Selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum,bende liposakşın olmayı planlıyorum,bir süredir takip ediyorum ama artık hızlandırmam lazım yaz gelmeden olmak şstiyorum inşallah

esmeraldam geçmiş olsun,nasılsınız şu an?ağrı,morluk var mı?

esmeraldam geçmiş olsun,nasılsınız şu an?ağrı,morluk var mı?
Tsk ederim Seremony
Karnimda hiç morluk olmadı ama genitale doğru ve iç bacak ve iç kolumda baya morluk vardi. Hiç bisey kullanmadan 10 gün iki hafta gibi süreden sonra kayboldu.
Ağrılara gelince, karnimin ilk halfra dokunulmamazligi vardi. Bırakın korseyi kapatmayı, korse cildime değmesi bile inanilmaz aci veriyordu. Bir hafta gibi sürdü bu durum. Yani aşiri ağrilar ilk hafta oldu. Ikinci hafta baya hafifledi. Hatta korsesiz hiç bi sanci kalmadi, sadece dokununca var. Karnim hissiz ve uyuşuk, iç bacağimda hiç bir sıkıntı yok. Kollarımı hala fazla kullanmıyorum, bilhassa raflardan bişey almak zor. Bacağimda birde küçük bir hematom çıktı, oda zamanla geçer insallah kendiliginden, küçük dediğimde fındık ile ceviz arasi büyüklükte. Lipo için ağrili dönem ilk hafta sonra herşey hafifliyor.

Çok geçmiş olsun@esmeraldam,epey zorlu bir süreçmişsiz iki defa ameliyat oldunuz sanırım.

bende izin aldım biraz gözüm korktu diyebilirim o yüzden cuma olacağım çarşamba işe başlicağım umarım 4 gün yeterli olur şimdide beklentim yüksek çok az bişey incelirsem daha fazla olmazsa diye tedirgin olmuyor değilim

arkadaşlar bu arada daha yeni sayılırım formu yeni yeni kullanıyorum bi yanlışım olurda uyarırsanız sevinirim

Selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum,bende liposakşın olmayı planlıyorum,bir süredir takip ediyorum ama artık hızlandırmam lazım yaz gelmeden olmak şstiyorum inşallah

kesinlikle yaza az kaldı birde ameliyattan sonra istediğimiz gibi olmuyormuş 2,3 ayda vücut anca oturuyormuş o yüzden ne kadar erken karar alırsan o kadar iyi yani bende formda gezip okuyarak bu kararavardım yaz sıcağında korseyle dolaşmak epey sıkıcı olur

Benim işlemim farklı demiştim benim ki laser lipo değil farklı bi işlem sanırım.... cumartesi ameliyat oldum çarşamba işe ( kursa) gittim iki vesaire ile sabahtan akşama kadar dışarda ydım bi tek merdiven zorluyor onda da yağ enjekte edildiği için lipo ile alakalı değil

bu arada

anladım benimkide lazer değil vaser yapılacak malesef evimde 4.katta bu yüzden merdiven çıkarken bayağı zorlanacağım asansör yok ... peki biraz yavaş hareket etmenizden etrafınızdakiler anlıyormu yoksa hastayım diyip geçiştirsek dışardan çok anlaşılırmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…