- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi tafi
-
- #3.321
Belim ağrıyor dedim zaten hep ağrr babam abim şüphelenmedibu arada
anladım benimkide lazer değil vaser yapılacak malesef evimde 4.katta bu yüzden merdiven çıkarken bayağı zorlanacağım asansör yok ... peki biraz yavaş hareket etmenizden etrafınızdakiler anlıyormu yoksa hastayım diyip geçiştirsek dışardan çok anlaşılırmı acaba
Ağrılar vaserdede lazerdede aynı diyebilirim. Hem vaser hem lazer oldum. Sizin full olacağı için ertesi gün yürüyüşünüzden ister istemez anlaşılabilir. Çünkü bacaklardan işlem göreceksiniz. Benim ikinci gün yürüyüşüm çok kısıtlıydı yanı yarım adım gibi bir ayak bir ayağin önüne kadar açabiliyordum, yürüdükçe bu adimlar büyüyor ama çok yürümek ve bol su içmeniz gerekiyor. Merdivenler çok sorun olmaz merak etmeyin. Korsede karını çok sıktığı için biraz öne eğik yürüyordum. Yani herşey biraz ağır çekimmiş gibi gözünüzde canlandırabilirsiniz.bu arada
anladım benimkide lazer değil vaser yapılacak malesef evimde 4.katta bu yüzden merdiven çıkarken bayağı zorlanacağım asansör yok ... peki biraz yavaş hareket etmenizden etrafınızdakiler anlıyormu yoksa hastayım diyip geçiştirsek dışardan çok anlaşılırmı acaba
Ağrılar vaserdede lazerdede aynı diyebilirim. Hem vaser hem lazer oldum. Sizin full olacağı için ertesi gün yürüyüşünüzden ister istemez anlaşılabilir. Çünkü bacaklardan işlem göreceksiniz. Benim ikinci gün yürüyüşüm çok kısıtlıydı yanı yarım adım gibi bir ayak bir ayağin önüne kadar açabiliyordum, yürüdükçe bu adimlar büyüyor ama çok yürümek ve bol su içmeniz gerekiyor. Merdivenler çok sorun olmaz merak etmeyin. Korsede karını çok sıktığı için biraz öne eğik yürüyordum. Yani herşey biraz ağır çekimmiş gibi gözünüzde canlandırabilirsiniz.
Geçmiş olsun, artık geçti, bitti. 5 litre mi? Baya çekilmiş! Şişliklerden farketmiyorsundur. Bol su, maydanoz, ananas (veya hapı) ödem atan çaylar içip bol bol yürümeye bak.Aynen katılıyorum şuan sana çok fenayım heryerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim ve çok şişim ama böyle ağrılı olacağını bilseydim braz daha düşünürdüm bir de 5 kilo almış bana az geldi
Saol teşekkür ederim aynen bi defa olduk çıktık ama bugün üçüncü günüm çok şükür ilk günkü gibi ağrım kalmadı en az 2 litre su içip dukan yapıyorum en önce inceldiğini farkettiğim yer ise herkezin aksine diz içim şiş olmasına rağmen baya inceldiğini farkedebiliyorum ama ilk iki gün müthiş pişmandım ama ağrılarım geçtikçe iyiki diyorum birde farkettiğim şey ameliyattan çıkınca varis çorabıda vardı ne alaka anlamadım ama ayağıma kan oturmuştu resmen dayanamadım dün çıkardım herkeze giydiriliyormu bu hiç duymamıştım kimsedeGeçmiş olsun, artık geçti, bitti. 5 litre mi? Baya çekilmiş! Şişliklerden farketmiyorsundur. Bol su, maydanoz, ananas (veya hapı) ödem atan çaylar içip bol bol yürümeye bak.
Korse giyindirmedilermi? Vermedilerse korse niyetine mi giyeceksin acaba? Bi sor isterse, korseyi bir ay gibi giyinmek gerekiyor!Saol teşekkür ederim aynen bi defa olduk çıktık ama bugün üçüncü günüm çok şükür ilk günkü gibi ağrım kalmadı en az 2 litre su içip dukan yapıyorum en önce inceldiğini farkettiğim yer ise herkezin aksine diz içim şiş olmasına rağmen baya inceldiğini farkedebiliyorum ama ilk iki gün müthiş pişmandım ama ağrılarım geçtikçe iyiki diyorum birde farkettiğim şey ameliyattan çıkınca varis çorabıda vardı ne alaka anlamadım ama ayağıma kan oturmuştu resmen dayanamadım dün çıkardım herkeze giydiriliyormu bu hiç duymamıştım kimsede
Korse giydirmişlerdi ama ek olarak varis çorabıda vardı ama dizimden bileğime kan oturmuştu bende ikinci gün çıkarttım korseyle devam ediyorum bir ay çıkarmak yok dedi ben iki ay çıkartmayı düşünmüyorum iyice şekillensinKorse giyindirmedilermi? Vermedilerse korse niyetine mi giyeceksin acaba? Bi sor isterse, korseyi bir ay gibi giyinmek gerekiyor!
İkinci ameliyatımı 1 sene sonra oldum..suan 2. Operasyonu yapmaz doktorun..en az 6-7 ay beklemelisin..cunku daha degisecek goruntun..tam oturmasını bekler..
Sana fotolarımı attım..before after :) fikir olsun.
Çok normal bi durum. Bende 54 kg girdim amelyata bir hafta sonra 56 kg dum 10 sonra 58 kg dum, 14. günden sonra gün be gün indi ve tam bir aylikken eski kiloma indim. Sabret cnm.16 gün oldu 76 kilogirdim ameliyata şuan 80 kiloyum spor yapıyorum diyet yapıyorum bol su içiyorum bu durum normal mi peki
işte sabırsızlıktan böyle oluyor kötü oldum yani o kadar para verdik sonuçta bide daha fazla kiloyu görünce insan ister istemez morali bozuluyor beklicem artık umarım bir aya nrmale dönerim teşekkür ederim canım sağolÇok normal bi durum. Bende 54 kg girdim amelyata bir hafta sonra 56 kg dum 10 sonra 58 kg dum, 14. günden sonra gün be gün indi ve tam bir aylikken eski kiloma indim. Sabret cnm.
cnm lazer lipolizmiydi bende 1 mayısta olcam biraz korkuyorumda.Yaklaşık 2 ay oldu,benim pek ağrım olmadı,burda okuyunca ağrısı olanları şaşırıyorum hatta,bilmiyorum benim tek basen bölgem olduğu içinmi ama ,1 hafta hafif bir hissizlik gibi bişey oldu sadece
ben biraz kol bel, karın, iç bacaklar. çok korkuyorum yaa. bi sürü ameliyat oldum ama nedense hala korkuyorum.Evet canım benimki lazerlipoydu,sen hangi bölgene yaptıracaksın?
Medcezir, merhaba, fotoğraflarınızı görebilir miyim?Lazer lipo 2 ay sonrası dr a cektirdiğim fotoları ekledim albüme
@_MedceziR_ haber verin banada diyodun fotoları koydum sonunda :) bidahakini 6 ay dolunca koycam dahada incelme olacak dedi dr tekrar foto cekecek
İkinci ameliyatımı 1 sene sonra oldum..suan 2. Operasyonu yapmaz doktorun..en az 6-7 ay beklemelisin..cunku daha degisecek goruntun..tam oturmasını bekler..
Sana fotolarımı attım..before after :) fikir olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?