Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belim ağrıyor dedim zaten hep ağrr babam abim şüphelenmedi
merdiven sen çıkarsın bence benim baldır ve diz altına yağ konuldu bacağı kalınlaştırmak için

işte benimde tam tersi işlem sana konulmuş benden alınacak ister istemez vücut yapısıyla oynuyoruz o yüzden bende çıkarken zorlanabilirim artık iki gün sonra görcez bakalım ne olacak kimse anlamasında :)

Ağrılar vaserdede lazerdede aynı diyebilirim. Hem vaser hem lazer oldum. Sizin full olacağı için ertesi gün yürüyüşünüzden ister istemez anlaşılabilir. Çünkü bacaklardan işlem göreceksiniz. Benim ikinci gün yürüyüşüm çok kısıtlıydı yanı yarım adım gibi bir ayak bir ayağin önüne kadar açabiliyordum, yürüdükçe bu adimlar büyüyor ama çok yürümek ve bol su içmeniz gerekiyor. Merdivenler çok sorun olmaz merak etmeyin. Korsede karını çok sıktığı için biraz öne eğik yürüyordum. Yani herşey biraz ağır çekimmiş gibi gözünüzde canlandırabilirsiniz.

Aynen katılıyorum şuan sana çok fenayım heryerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim ve çok şişim ama böyle ağrılı olacağını bilseydim braz daha düşünürdüm bir de 5 kilo almış bana az geldi

Geçmiş olsun, artık geçti, bitti. 5 litre mi? Baya çekilmiş! Şişliklerden farketmiyorsundur. Bol su, maydanoz, ananas (veya hapı) ödem atan çaylar içip bol bol yürümeye bak.

Geçmiş olsun, artık geçti, bitti. 5 litre mi? Baya çekilmiş! Şişliklerden farketmiyorsundur. Bol su, maydanoz, ananas (veya hapı) ödem atan çaylar içip bol bol yürümeye bak.
Saol teşekkür ederim aynen bi defa olduk çıktık ama bugün üçüncü günüm çok şükür ilk günkü gibi ağrım kalmadı en az 2 litre su içip dukan yapıyorum en önce inceldiğini farkettiğim yer ise herkezin aksine diz içim şiş olmasına rağmen baya inceldiğini farkedebiliyorum ama ilk iki gün müthiş pişmandım ama ağrılarım geçtikçe iyiki diyorum birde farkettiğim şey ameliyattan çıkınca varis çorabıda vardı ne alaka anlamadım ama ayağıma kan oturmuştu resmen dayanamadım dün çıkardım herkeze giydiriliyormu bu hiç duymamıştım kimsede

Korse giyindirmedilermi? Vermedilerse korse niyetine mi giyeceksin acaba? Bi sor isterse, korseyi bir ay gibi giyinmek gerekiyor!

Korse giyindirmedilermi? Vermedilerse korse niyetine mi giyeceksin acaba? Bi sor isterse, korseyi bir ay gibi giyinmek gerekiyor!
Korse giydirmişlerdi ama ek olarak varis çorabıda vardı ama dizimden bileğime kan oturmuştu bende ikinci gün çıkarttım korseyle devam ediyorum bir ay çıkarmak yok dedi ben iki ay çıkartmayı düşünmüyorum iyice şekillensin

Arkadaşlar lipo yaptıranlara geçmiş olsun. Darısı başıma.
Bende basen, iç bacak, diz ve simit olmak istiyorum. İstanbul'da doktor önermenizi rica ediyorum. Memnun olanlar yazsın lütfen

Ben sadece dizden yag aldirdim canim..ve çok memnunum beklemeye degmezmis diyorum..herşey çok rahatti..tek bölge olsgu için belki de..isteyenlere özelden yardimci olabilirim..burda doktor adi verip fiyatları arttırmak istemiyorum:)inanin düşünüp vakit kaybetmeye degmezmis..hayat cok kisa,imkaniniz varsa beklemeyin derim!

İkinci ameliyatımı 1 sene sonra oldum..suan 2. Operasyonu yapmaz doktorun..en az 6-7 ay beklemelisin..cunku daha degisecek goruntun..tam oturmasını bekler..

Sana fotolarımı attım..before after :) fikir olsun.

geliyorsun faceden öğreniyorum geldiğini geberticeğim seni görüşelimmmm

16 gün oldu 76 kilogirdim ameliyata şuan 80 kiloyum spor yapıyorum diyet yapıyorum bol su içiyorum bu durum normal mi peki

16 gün oldu 76 kilogirdim ameliyata şuan 80 kiloyum spor yapıyorum diyet yapıyorum bol su içiyorum bu durum normal mi peki
Çok normal bi durum. Bende 54 kg girdim amelyata bir hafta sonra 56 kg dum 10 sonra 58 kg dum, 14. günden sonra gün be gün indi ve tam bir aylikken eski kiloma indim. Sabret cnm.

Çok normal bi durum. Bende 54 kg girdim amelyata bir hafta sonra 56 kg dum 10 sonra 58 kg dum, 14. günden sonra gün be gün indi ve tam bir aylikken eski kiloma indim. Sabret cnm.
işte sabırsızlıktan böyle oluyor kötü oldum yani o kadar para verdik sonuçta bide daha fazla kiloyu görünce insan ister istemez morali bozuluyor beklicem artık umarım bir aya nrmale dönerim teşekkür ederim canım sağol

Yaklaşık 2 ay oldu,benim pek ağrım olmadı,burda okuyunca ağrısı olanları şaşırıyorum hatta,bilmiyorum benim tek basen bölgem olduğu içinmi ama ,1 hafta hafif bir hissizlik gibi bişey oldu sadece
cnm lazer lipolizmiydi bende 1 mayısta olcam biraz korkuyorumda.

Evet canım benimki lazerlipoydu,sen hangi bölgene yaptıracaksın?

Merhaba Arkadaşlar, ben de yaklaşık 3 ay önce bacaklarıma vaser liposakşın yaptırdım. Ayrıca uyluk germede yapıldı. 3 haftadır spor yapıyorum. Özellikle dizden üst tarafımda ön ve arka bacaklarımda bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor. Sizde de bunun gibi bir ağrı oldu mu? Bu ağrıların liposakşınla alakası var mıdır acaba?

Lazer lipo 2 ay sonrası dr a cektirdiğim fotoları ekledim albüme

@_MedceziR_ haber verin banada diyodun fotoları koydum sonunda :) bidahakini 6 ay dolunca koycam dahada incelme olacak dedi dr tekrar foto cekecek
Medcezir, merhaba, fotoğraflarınızı görebilir miyim?

İkinci ameliyatımı 1 sene sonra oldum..suan 2. Operasyonu yapmaz doktorun..en az 6-7 ay beklemelisin..cunku daha degisecek goruntun..tam oturmasını bekler..

Sana fotolarımı attım..before after :) fikir olsun.

Medcezir; bana da foto atar mısın? 7 saattir 5 kişiden foto istedim, artık utanıyorum valla:))) Ama bu ay sonu bu işi halletmem gerek artık, yıllardır bekliyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…