Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
persiangirl korkma, korkulacak aslinda bişey yok, ağrılar oluyor tmm ama çekilmicek gibi değil. Sonuç güzel olunca herşeye değiyor. Mutlu sonuç dilerim:))
persiangirl korkma, korkulacak aslinda bişey yok, ağrılar oluyor tmm ama çekilmicek gibi değil. Sonuç güzel olunca herşeye değiyor. Mutlu sonuç dilerim:))
cok tsk ederm cnm kac kilo kac bedendin simdi nasil kilo beden valla l giyiyorum s cikarsin dediiiii :)

cok tsk ederm cnm kac kilo kac bedendin simdi nasil kilo beden valla l giyiyorum s cikarsin dediiiii :)
persiangirl benim çok çok kilo farki olmadı. Ilk lipoma 54 kiloyla girdim, 1,6 litre çekildi, 3 ay sonra 53,5 kiloyla ikinci lipoma girdim ve bu sefer 1,5 litre çekildi. 52,5 kiloyum. Pantalon bedenim 36 dan rahat 34 beden giyiyorum. Kot 29 bedenden şu an 26 aldim en son kotumu. Kilo fazla gitmemesine rağmen etrafımdakiler müthiş zayıfladın diyorlar.
Hadi bakalim inşallah L den S ye düşersin canım. Asla olmaz diye bişey yok.

Kuzum senn dal gibi olmuşsunn maaşallah:)

esmeraldam favorim ve moral kaynağımsın kimse çok kolay diyemez bu işlem için ama çılgınca ağrıları yok tek problem normal hayata dönmek kaç günde olacak bu

esmeraldam favorim ve moral kaynağımsın kimse çok kolay diyemez bu işlem için ama çılgınca ağrıları yok tek problem normal hayata dönmek kaç günde olacak bu
Canım çok sağol, ben ikinci lazer lipoda günleri not ettim. 6. gün kesinlikle çok iyiydim. Hatta diyordum korseyi çıkartinca hiç bir sıkıntım kalmamiş. Asıl ağriyi korse veriyordu. Hareketlerimi çok kısıtlayıp hatta ayri bir ağri veriyordu. 10. günlükken çok çok daha iyi hissetmeye başlamiştim. Seninde az kaldi, birkaç güne daha rahat hareket edeceksin cnm.

Biliyormusun doktor 7 günlükken benim Yunanistan'a gitmeme izin verdi umarım iyi olurum o zamana kdr. Gerçi bugün bile Düne göre daha iyiyim. Benim iyi olmaktan kastım tek basıma çocuklarıma bakabilmek

kızlar nasıl bı agrı oluyo cokmu aşırı..malum salı gunu amelıyat varr

Korkma. Biraz ağrın olacak o da normal. Benim çok ağrım olmadı. Kusma da olmadı, 4 gün sonra ağrı azaldı. 12 sonra korsem değişti. Şimdi hiç ağrım yok. Şu anki sonuca bakınca çok mutluyum.

Ağrıyı şu şekil düşünebilirsin:
Mesela bacağını bi yere çarparsında morarır, dokunduğun zaman sızlarya, aynen öyle. Tek farkı sadece o minik vuruk yer değilde tüm bölgeyi düşün. Yani felaket dayak yemiş gibi bişey. Merak etme canim hergün daha iyi oluyor insan. Sonucuda gördükçe daha iyi katlanıyor. Ikinci lipomdan sonra ağri kesici bile kullanmadım. Ilk iki gün sünnetlik çocuklar gibi yürüdüm okadar. Sende sağlicakla olup kurtulutsun inşallah.

Biliyormusun doktor 7 günlükken benim Yunanistan'a gitmeme izin verdi umarım iyi olurum o zamana kdr. Gerçi bugün bile Düne göre daha iyiyim. Benim iyi olmaktan kastım tek basıma çocuklarıma bakabilmek
Bencede bir hafta sonra seyehat etmene bir engel olmicakti, bazi arkadaşlar farkli görsede! Ben amelyatimin ertesi günü 9 saat yolculuk yaptim biliyorsun. Sende dirençlisin, baksana oflayip püflemiyorsun, minik cimcimen olmasina rağmen.

Cok güzel anlatmissin aynen öyle. Iki ay sonra baya hafifliyor dokundugunda agiran bölgen benim 3 ay olacaka ve artik sadece sabahlari yataktan kalkarken sirt ve bel lipomu hissediyorum ama agri degil sadece hissettiriyor kendini, banada demislerdi 2-3 ay sürüyor eskisi gibi hicbirsey hissetmemem diye gercekten öyleymis

Merhaba bel simitlerim çok fazla liposuction yaptırmak istiyorum. doktor önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Sabah 9 da ameliyatim varr kizlar dua edin lutfenn korkuyorum masada falan kalirim diyr panik ataktan hallice.:)

Sabah 9 da ameliyatim varr kizlar dua edin lutfenn korkuyorum masada falan kalirim diyr panik ataktan hallice.:)
Korkma Sana bol şans diliyorum. İnşallah ameliyatın kolaylıkla geçer. Dualarım seninle olacak. Yarın bi bakmışsın korsenle yatağındasın.. :)))))

Duamdasın canim. Allah'in izniyle amelyata girip çikman birmiş gibi olacaksin. Uyuyup uyandiginda hersey olmuş bitmiş small beden giyinmeye hazir vücud, ağrisiz sızısız süreç diliyorum

Allah yardimcin olsun canim hic korkma kendini ruyada san ben cok guzel uyumustum narkozla ilk defa cocuklardan dogru durust yatamiyom ya iyi gelmisti
Dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…