- Konu Sahibi tafi
-
kızlar hepinize iyi geceler,
sizlerle,muhteşem sonucu olan yağ aldırma işlemimi paylaşmakta çok geç kaldığımı düşünüyorum.ben 3 ay önce ankarada sadece artplastta olan en son sistem olan vaser liposelection ile ameliyat oldum.sonuç bukadarmı şahane olur.karnım hiç olmadığı kadar düz ve muhteşem görünümlü.bacaklarım ise sütün gibi oldu.belim inceldi ve bu görüntü sayesinde popom çıkık duruyor.süüüpeeer.hepinize tavsiyem.vaser,vaser,vaser
Kızlar liposuction ameliyatını oldum.dün saat 20:00 de girdim gece 22:30 da çıktım.korktuğum kadar ağrılı bir ameliyat değilmiş herşeyden önce.şu an oturup kalkarken,bir de tuvalete giderken zorlanıyorum ama 2 güne düzeleceğimi söyledi doktor.vücudum bazı yerleri oldukça mor.ameliyattan çıkar çıkmaz baktığımda görüntü süperdi ama 1 saat sonra şişmeye başladım.şu an eski görüntümden çok az fark var gibi.bakalım iki ay içinde sonuçlar nasıl olacak?
merhaba ben dün liposuction oldum.diz kenarları bacak içi baldır basen ve karnımdan toplam 4 litre yağ alındı.ameliyatım 4 saat sürdü.ameliyattan yaklaşık 8 saat sonra hastaneden ağrı kesiciler alarak çıktıım.bu 8 saat içinde bacaklarımdan suyla karışmış kan geldi yatağım tamamen bunlarla doluydu.şimdi evdeyim ve bu 2.günüm bu sızıntılar durdu.fakat inanılmaz ağrılarım var sağa sola dönemiyorum yürüyemiyorum oturup kalkamıyyorum.inşallah bu çektiğim acılara ve ağrılara değer diyorum.eğer liposuction öncesi ve sonrası resimleri olan varsa bana gönderebilirse çok sevinicem.
KRYON ben de mayıs ayında Artplastta DR. Murat Özdemire vaser lipo olacağım.Basen,iç bacak,diz yanları.Çok heyecanlıyım ama biraz korkuyorum da.İç bacak kısmı diğer bölgelere göre daha yumuşak olduğundan sarkma olur mu diye korkuyorum.Sende oldumu bu?Ameliyattan sonra ne kadar zamanda yeni haline kavuştun,yeni kıyafetler giymeye başladın?Acı,morarma oldu mu?Ameliyat izleri çok mu?Bu izler fondotenle falan kapatılabiliyor mu?Yazın mayo giyerken bu izler beni sıkıntıya sokar mı acaba?Canım bir de ameliyat sonrası kilon eskiye göre ne kadar fark etti?Kaç bedene düştün?Canım başını ağrıttım ama,aynı yerde yaptıracağım için beni en iyi sen anlarasın.Teşekkür ederim.
Kızlar liposuction ameliyatını oldum.dün saat 20:00 de girdim gece 22:30 da çıktım.korktuğum kadar ağrılı bir ameliyat değilmiş herşeyden önce.şu an oturup kalkarken,bir de tuvalete giderken zorlanıyorum ama 2 güne düzeleceğimi söyledi doktor.vücudum bazı yerleri oldukça mor.ameliyattan çıkar çıkmaz baktığımda görüntü süperdi ama 1 saat sonra şişmeye başladım.şu an eski görüntümden çok az fark var gibi.bakalım iki ay içinde sonuçlar nasıl olacak?
KRYON teşekkür edrim.Sözlerin beni inanılmaz rahatlattı.Kendim için birşey yapacağım için çok heyecenlıyım.üst 38-36 beden alt basenlerimden dolayı 40 beden giyiyorum.Bundan ben de kurtulmak istiyorum.Canım senin ameliyatın kaç saat sürdü.Ben hiç ameliyat olmadım.Anestezi nasıl bir duygu.İnsana biraz ürkütücü geliyor.Anestezi öncesi vücut buna uygun mu diye testler yapılıyormuş.Sana da yaptılar mı?çok iyi bir karar almışsın dr orhan murat özdemire ameliyat olmaya,çünki vaser sadece onda var.bende ilk görüşmeye gittiğime farklılıklarını anlattığında hemen olur kararını vermiştim.şimdi biliyorumki en iyisini yapmışım.çünki hiçbiryerimde sarkma olmadı.tam tersine dirileşti.muayene sırasında bacak içine yapılır dediyse uygundur diye düşünüyorum.ameliyat sonrası ilk izlenimim,hem korse hemde sünger olmasına rağmen incelmiş olduğumu hissetmemdi.1 ayda bile çok iyi gözükürken şimdi 3 ayımdayım ve inanılmaz ölçüde değişiklik var.ameliyat sonrası benim hiç ağrım olmadı ama özellikle oturmamam gerektiği söylenmişti.bende yatmanın keyfini çıkardım.morarma az birşey oldu,yalnız ona bile krem önerebilirlermiş..izlerim ise bikini içinde kalıyor.benimde ilk denediğim oydu.şimdilik 1 beden zayıfladım,buna rağmen 6 ayda daha iyi olacak dendi..ayrıc başımı ağrıtmadın.paylaşmak banada iyi geliyo kendi heyecanımı hatırlıyorum.sadece yoğun tempomdan dolayı geç cevap verebilirim.iyi geceler
çok iyi bir karar almışsın dr orhan murat özdemire ameliyat olmaya,çünki vaser sadece onda var.bende ilk görüşmeye gittiğime farklılıklarını anlattığında hemen olur kararını vermiştim.şimdi biliyorumki en iyisini yapmışım.çünki hiçbiryerimde sarkma olmadı.tam tersine dirileşti.muayene sırasında bacak içine yapılır dediyse uygundur diye düşünüyorum.ameliyat sonrası ilk izlenimim,hem korse hemde sünger olmasına rağmen incelmiş olduğumu hissetmemdi.1 ayda bile çok iyi gözükürken şimdi 3 ayımdayım ve inanılmaz ölçüde değişiklik var.ameliyat sonrası benim hiç ağrım olmadı ama özellikle oturmamam gerektiği söylenmişti.bende yatmanın keyfini çıkardım.morarma az birşey oldu,yalnız ona bile krem önerebilirlermiş..izlerim ise bikini içinde kalıyor.benimde ilk denediğim oydu.şimdilik 1 beden zayıfladım,buna rağmen 6 ayda daha iyi olacak dendi..ayrıc başımı ağrıtmadın.paylaşmak banada iyi geliyo kendi heyecanımı hatırlıyorum.sadece yoğun tempomdan dolayı geç cevap verebilirim.iyi geceler
KRYON teşekkür edrim.Sözlerin beni inanılmaz rahatlattı.Kendim için birşey yapacağım için çok heyecenlıyım.üst 38-36 beden alt basenlerimden dolayı 40 beden giyiyorum.Bundan ben de kurtulmak istiyorum.Canım senin ameliyatın kaç saat sürdü.Ben hiç ameliyat olmadım.Anestezi nasıl bir duygu.İnsana biraz ürkütücü geliyor.Anestezi öncesi vücut buna uygun mu diye testler yapılıyormuş.Sana da yaptılar mı?
Desteğin için çok teşekkür ederim KRYON.Aslında çok kilolu bir değilim kryon.1.68 boy,61 kilo olan bir bayanım.Ama ne giysem basenlerimin çıkmasından nefret ediyorum.Rahatça dar pantolon,bikini giymek istiyorum.Az kaldı inşallah ben de kurtulacağım.iyi akşamlar beşartıbir,
sende benim eski derdimden müzdaripmişsin,benimde beden farkı olduğu için giysi alırken sıkıntım oluyordu.benim ameliyat 3---3.5 saat sürdü.grçi benim ikinci ameliyatımdı ama bu sefer narkoz almadan başka bir şekilde anestezi aldım.anestezi hissiyatını şöyle anlatayım,sanki günlerdiiir uykusuzmuşsunda,okadarcık saat uyku seni inanılmaz zinde kılıyor.yani muhteşem bir duygu.tetkiklere gelince aynı şeyi bende dr.ma sordum.bana bildiğim bir rahatsızlığım olup olmadığını sordu ve eğer gerek olursa ameliyathanede bütün işlemlerin yapılabileceğini söylemişti.zaten ben orhan murat özdemiri birçok kişiden duymuştum,gerekli olduğunda tetkik istiyormuş..canım bence hiç tedirgin olma.herşeyden önce ben böyle bir uyku görmedimmm.süperdiiiii.ameliyatın gerçekleştikten sonra mutlaka yazışalım
Kryon selam
Geçmiş olsun sonuçun iyi olmasına sevindim.Bende dr.murat özdemire gideceğim.Ama biraz pahalı deniyor.Siz ne kadara oldunuz.Öğrenmem mümkünmü?Ayrıca size sadece lipo mu yaptı ayrıca karın bölgesinden biraz gerilme yapıldımı.Siz 3 ay oldu diyorsunuz bu kadar sürede sadece 1 bednb mi küçüldü Hani keşke 2 beden olsaydı.Ayrıca ben cumartesi olup mesela çarşamba sabahı işe gideyim diye düşünüyormu.Sizce olabilirmıGidilebilirmi?Bir de ameliyatı artplasttamı yapıyor?Kusura bakmayın çok soru sordum.Ama insan böyle bir ameliyat öncesi biraz stres yapıyor.Sizlerden gelen cevaplarla biraz olsun rahatlayabiliyoruz.
beşartıbir,süpppersin ya.destek olabildiysem sorularını elimden geldiği kadar yanıtlayıp seni rahatlatabildiysem ne mutlu bana.Desteğin için çok teşekkür ederim KRYON.Aslında çok kilolu bir değilim kryon.1.68 boy,61 kilo olan bir bayanım.Ama ne giysem basenlerimin çıkmasından nefret ediyorum.Rahatça dar pantolon,bikini giymek istiyorum.Az kaldı inşallah ben de kurtulacağım.
beşartıbir,süpppersin ya.destek olabildiysem sorularını elimden geldiği kadar yanıtlayıp seni rahatlatabildiysem ne mutlu bana.Desteğin için çok teşekkür ederim KRYON.Aslında çok kilolu bir değilim kryon.1.68 boy,61 kilo olan bir bayanım.Ama ne giysem basenlerimin çıkmasından nefret ediyorum.Rahatça dar pantolon,bikini giymek istiyorum.Az kaldı inşallah ben de kurtulacağım.
beşartıbir,süpppersin ya.destek olabildiysem sorularını elimden geldiği kadar yanıtlayıp seni rahatlatabildiysem ne mutlu bana.
bikini giymek deyine aklıma geldi.ben 3 ay kontrele gittiğimde görüşme odasında robot gibi bir cihaz vardı ne olduğunu sorduğumda burun ve meme büyütmede fotoğraf çekip bunun sonrasında nasıl olacağını 3 boyutlu gösterebiliyormuş.insanın göğüslerinide yaptırası geliyor vallah billah.yaza bomba gibi girmekte var değilmi beşartıbir:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?