Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba,
Cuma günü izmirde iç bacak basen ve karın bölgemden liposuction olucam. Doktorum Adnan Menderes. Bizim doktor bir akrabamızın arkadaşıymış o önerdi. Benim derim çok yumuşakmış, mesela kol bölgemden yağ almam dedi çünkü deriyi de alması gerekirmiş bu yaşta iz kalmasın dedi. Şimdilik hatırladıklarım bunlar. İnşallah ben de sonuçtan memnun kalırım. (nişanlım askerde, o döndüğünde taş gibi oliim istiyorum ) gelişmleri yazarım...

ben çok memnun kaldıgım için yazdım zaten...ama benimki normal lipo diill..smart lipo..çok basit ve çok etkili bi yöntem..ben ve biçok arkadaşımız bunu yaptırdık..şuanda durumum gayet ii..

ben normal lipo yaptirdim,ayakta durunca gobegim dumduz ama oturunca yine sanki midem varmis gibi,hemde oldukca buyuk.ama drum dedi gobek icin karin kaslarini gelistirecek eksersiz yap demisti ben yapmadim,sonucta bence yaptirmayin.spor,diyetisyen,irade.paranin yarisida cebinizde kalir

sensii allahım smart lipo dedin onu hic duymamıştım nasıl bir yöntem onu acıklarmısın onu hic duymamışttım

Canım, arkadaşın nasıl oldu?Son halinden memnun mu?Paylaşırsan bizi de aydınlatmış olacaksın.

beşartı bir bende 5 gün önce ameliyat oldum. arkadaşım korseden kurtuldu ve çok mutlu. benden de 3 litreden fazla yağ almış murat bey. şimdiden okadar belirgin fark varki anlatamam.. yanlarım biraz ağrıyor o da normalmiş. onun dışında bi şikayetim olmadı. karnım dümdüz. basenlerim gitmiş. eski pantolonlarımın basenleri bol geliyor inanır mısın? karnımdaki süngerler olmasa beli de bol gelecek. pazartesi, işe başlıyorum. basenim çabuk iyileşsin diye murat bey çok uturmamı istemiyor ama haftaya rahat rahat outurabileceğim. 6-7 tane çok küçük delik var. onlarda da alınacak dikiş yokmuş güzelim. bu zamana kadar neden beklediysem. ama bu yaz çok güzel geçecek eminim.
iyiy geceler canım.

hihoyyyt..........hihoyyyt..................hihoyyyt....................hihoyyyt........................hihoyyyt

sperplast yaz cnm sitesine girip ayrıntılı inceleyebilirsin..süper bişii...

selam arkadaşlar...3 mayıs ta liposuction ameliyetı oldum...kollar,basen,bel,göbek,hatta diz kapağımın içinden...smart filan deği, ıslak teknik dedikleri klasik yöntemle... ameliyatım 1,5 saat sürdü ve 1 litre yağ alındı,yağlarımı da bizzat gördüm... öncelikle şunu söyleyeyim ki ağrı sızı filan olan bir ameliyat değil, ilk günlerde yatıp kalkarken kanüllerin girdiği yerlerde sızlama oluyor tabiki ama şu anda o da yok,2 gün önce bandajlar ve dikişler alındı,vücudum şiş olmasına rağmen fark anlaşılıyordu ki benim en büyük derdim kollarımdı...1 gece hastanede kaldım, ertesi gün işe döndüm...giydiğim korselerin sıcaklarda sıkması dışında bir problemim yok çok şükür... 9 gün sonra korseler de çıkacak ve evde masaj yapacağım...liposuction sonrası lpg filan gerek yok dedi doktorum, ancak kötü ellerde yapılan ameliyatlarda oluşan deformasyonları gidermede başvurulurmuş,herşey yolunda bi sorun yok dedi. Herkes gibi öncesinde benimde kafama takılan bazı kişilerde oluşan tümsek ve çukurlardı...Doktorum düzgün yapılan bir operasyonda bunun olmayacağını ancak olur da şu anki kilomun 2 katına ulaşırsam o zaman şekil bozukluğu olacağını söyledi ki ben 54 kiloyum, 100 kilo olursam bigün allah korusun zaten bambaşka bozukluklarım olacaktır.bu arada morluklar da beklediğimden çok daha az...duş günlerimi iple çekiyorum tabi şu an 3 günde bir almama izin var, o zaman kendimi inceleyebiliyorum az da olsa...sonuç olarak doğru doktora gidiyorsanız gerçekten korkacak birşey yok,ameliyathaneyi bile görmedim ben...kaydirigubbakcemile5

İyi olmana ve sonucun istediğin gibi olmasına çok sevindim BEBİSGİBİYİM.Ben de 2 hafta içinde Murat beye vaser olacağım.İnşallah ben de senin gibi mutlu ayrılırım ordan.Ben anestezin çok korkuyorum.Fobi oldu bende.Lokal için ısrar etsemmi acaba?Canım kilon fark ettimi ameliyat öncesiyle.

[QUOTE=bebisgibiyim; gecmiş olsun ,inşallah bende senin gibi mutlu olurum amelyattan sonra tabee önce amelyat icin cesaret toplamak lazım:) bende ankr yaşorum dr murat beyin soy ismini yazarmısın bide kaca mal oldu sana bu amelyat

aysunyasar yaa bende aynı durumdayım sanki beni anlatmışsın dar badi giymekk offf seneler oldu:)) ltf bana yazarmısın hangi dr yaptırdın bide fiyatını cok merak ediyorum

beşartıbir bende muar by sekreteriyle konuşttum fiyatta acayıp ucuyolar sadece bi göbek icin bana 3.5 söylediler... sır degilse bana fiyatını bide durumunu yaza bilirmisin, fiyatları araştırıyorumda (murat by eledim düşünmüyorum daha uygun fiyata yapan dr var ne gerek , yazık günah:))

Virus06,ben daha olmadım,2 hafta içinde olmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Virus06,istersen Murat beyden randevü al,karşılıklı konuş..Ben normal kiloda olmama rağmen ne yaptıysam eritemediğm basenlerim için oluyorum.Diyetle,sporla gideceğini bilsem tabiki girmezdim bu işe.Dediğin gibi yazık günah.Vaserde okuduğum sonuçlar hep olumlu,normal olanda da iyi sonuçlar var ama arada problemli olanda çıkıyor.Bu yüzdn riske girmek istemedim.

Son düzenleme:
valla bilemedim ya kafam cok karışık ewt murat bey vaser yönteminden konuşuyor ama daha araştırıyorum ankr başka hangi klinikte aynı uygulamayı yapıyorlar ,sıkıldım artık iki senedir 2 lipo parası odedim sacma şeylere aletlere güzelik merkezlerine ,kremlere ,son ABTRONıK X2 egzersiz kemeri sipariş verdim eylüle kadar onu deneyecem sonuc yoksa eylülde lıpo olcam kafaya koydum, sendende rica ediyorum amelyat olursan sonucları bana yazarmısın

Benim de kullanmadığım yöntem kalmadı.Kremler,haplar falan.Sadece paramı çöpe atmaktan başka birşeye yaramadılar,sadece bu ürünlerin reklamlarını yapan ünlülere servet kazandırdık.Bir krem yağları nasıl parçalayıp dışarı atabilir ki?Vazgeçtim bunlardan.ıyi ki bu site var da paylaşabiliyoruz bunları.

Son düzenleme:
özellıkle ankaradakı arkadaslar fıyatları da söyleseniz saglıkla kalın

ayka_76 mynt mail adresim bekliyorum

Kızlaaar bugün eve döndüm. 14ünde ameliyat oldum bugün 4. günümdü ancak çıkabildim :) ama sizi korkutmiim benden 7 litre yağ çekildi o yüzden benimki biraz daha ağır geçti. Sorunuz varsa yanıtlayabilirim. Öpüyorum hepiniziii.

beşartıbir ben ameliyat olalı 10 gün oldu.bugünde kontrole gittim. korsemi çıkarıp kontrol etti murat bey ve karnımın bu kadar düz olduğuna hala inanamıyorum. çok mutluyum. anesteziden kormana bence gerek yok. ekip zaten seni rahatlatıyor. ben zor beğenen biriyimdir. öyle standart muameleler beni rahatsız eder. gerçekten memnun olmasam zaten onuda yazarım. merak etme. sana da şimdiden geçmiş olsun. bende seni merak ediyorum. lütfen yaz.

hihoyyyt...............hihoyyyt....................hihoyyyt.................hihoyyyt.......................hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…