Canım, arkadaşın nasıl oldu?Son halinden memnun mu?Paylaşırsan bizi de aydınlatmış olacaksın.
beşartı bir bende 5 gün önce ameliyat oldum. arkadaşım korseden kurtuldu ve çok mutlu. benden de 3 litreden fazla yağ almış murat bey. şimdiden okadar belirgin fark varki anlatamam.. yanlarım biraz ağrıyor o da normalmiş. onun dışında bi şikayetim olmadı. karnım dümdüz. basenlerim gitmiş. eski pantolonlarımın basenleri bol geliyor inanır mısın? karnımdaki süngerler olmasa beli de bol gelecek. pazartesi, işe başlıyorum. basenim çabuk iyileşsin diye murat bey çok uturmamı istemiyor ama haftaya rahat rahat outurabileceğim. 6-7 tane çok küçük delik var. onlarda da alınacak dikiş yokmuş güzelim. bu zamana kadar neden beklediysem. ama bu yaz çok güzel geçecek eminim.
iyiy geceler canım.
hihoyyyt..........hihoyyyt..................hihoyyyt....................hihoyyyt........................hihoyyyt
aysunyasar yaa bende aynı durumdayım sanki beni anlatmışsın dar badi giymekk offf seneler oldu:)) ltf bana yazarmısın hangi dr yaptırdın bide fiyatını cok merak ediyorumKızlar bende son gelişmelerimi yazayım dedim.formda vaser lipo almış gitmiş gözüküyor.ben normal liposuction yaptırdım.perşembe gece oldum pazartesi işe başladım.bu perşembe iki hafta olacak ama inanılmaz mutluyum.doktorum sakın ilk iki ay bişey bekleme dediği için hiç umutlanmamıştım ama iki haftada inanılmaz güzel görünmeye başladım.eskiden her giydiğim kıyafette yanlarım taşardı.hiç üstüme dar bişey alamazdım.bol bol giyinmekten herkes hamile misin diye sorardı.ama bu hafta çarşıya gittim ve bi bady aldım.alış veriş yapmak ne kadar zevkliymiş unutmuşum.daha da önemlisi benimde belim varmış.ben bi daha bu görüntüyü yakalayamam sanıyordum.herkese tavsiye ederim çünkü bilsem çok daha önce yaptırırdım.
beşartıbir bende muar by sekreteriyle konuşttum fiyatta acayıp ucuyolar sadece bi göbek icin bana 3.5 söylediler... sır degilse bana fiyatını bide durumunu yaza bilirmisin, fiyatları araştırıyorumda (murat by eledim düşünmüyorum daha uygun fiyata yapan dr var ne gerek , yazık günah:))İyi olmana ve sonucun istediğin gibi olmasına çok sevindim BEBİSGİBİYİM.Ben de 2 hafta içinde Murat beye vaser olacağım.İnşallah ben de senin gibi mutlu ayrılırım ordan.Ben anestezin çok korkuyorum.Fobi oldu bende.Lokal için ısrar etsemmi acaba?Canım kilon fark ettimi ameliyat öncesiyle.
beşartıbir bende muar by sekreteriyle konuşttum fiyatta acayıp ucuyolar sadece bi göbek icin bana 3.5 söylediler... sır degilse bana fiyatını bide durumunu yaza bilirmisin, fiyatları araştırıyorumda (murat by eledim düşünmüyorum daha uygun fiyata yapan dr var ne gerek , yazık günah:))
valla bilemedim ya kafam cok karışık ewt murat bey vaser yönteminden konuşuyor ama daha araştırıyorum ankr başka hangi klinikte aynı uygulamayı yapıyorlar ,sıkıldım artık iki senedir 2 lipo parası odedim sacma şeylere aletlere güzelik merkezlerine ,kremlere ,son ABTRONıK X2 egzersiz kemeri sipariş verdim eylüle kadar onu deneyecem sonuc yoksa eylülde lıpo olcam kafaya koydum, sendende rica ediyorum amelyat olursan sonucları bana yazarmısınVirus06,istersen Murat beyden randevü al,karşılıklı konuş.Ücrette yardımcı olabileceğini umuyorum.Ben normal kiloda olmama rağmen ne yaptıysam eritemediğm basenlerim için oluyorum.Diyetle,sporla gideceğini bilsem tabiki girmezdim bu işe.Dediğin gibi yazık günah.Vaserde okuduğum sonuçlar hep olumlu,normal olanda da iyi sonuçlar var ama arada problemli olanda çıkıyor.Bu yüzdn riske girmek istemedim.
Benim de kullanmadığım yöntem kalmadı.Kremler,haplar falan.Sadece paramı çöpe atmaktan başka birşeye yaramadılar,sadece bu ürünlerin reklamlarını yapan ünlülere servet kazandırdık.Bir krem yağları nasıl parçalayıp dışarı atabilir ki?Vazgeçtim bunlardan.ıyi ki bu site var da paylaşabiliyoruz bunları.valla bilemedim ya kafam cok karışık ewt murat bey vaser yönteminden konuşuyor ama daha araştırıyorum ankr başka hangi klinikte aynı uygulamayı yapıyorlar ,sıkıldım artık iki senedir 2 lipo parası odedim sacma şeylere aletlere güzelik merkezlerine ,kremlere ,son ABTRONıK X2 egzersiz kemeri sipariş verdim eylüle kadar onu deneyecem sonuc yoksa eylülde lıpo olcam kafaya koydum, sendende rica ediyorum amelyat olursan sonucları bana yazarmısın
ayka_76 mynt mail adresim bekliyorumBenim de kullanmadığım yöntem kalmadı.Kremler,haplar falan.Sadece paramı çöpe atmaktan başka birşeye yaramadılar,sadece bu ürünlerin reklamlarını yapan ünlülere servet kazandırdık.Bir krem yağları nasıl parçalayıp dışarı atabilir ki?Vazgeçtim bunlardan.İyi ki bu site var da paylaşabiliyoruz bunları.özelden bir bilgi paylaşmak istiyorum ama mesajlarım yetersiz.Maili yazarsan atabilirim.
İyi olmana ve sonucun istediğin gibi olmasına çok sevindim BEBİSGİBİYİM.Ben de 2 hafta içinde Murat beye vaser olacağım.İnşallah ben de senin gibi mutlu ayrılırım ordan.Ben anestezin çok korkuyorum.Fobi oldu bende.Lokal için ısrar etsemmi acaba?Canım kilon fark ettimi ameliyat öncesiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?