Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzenim ctesi günü ıst.ta Fatih Dağdelen'e ameliyat oldu(dora'da) lipo+göğüs estetiği 10.000 tl verdi.2 gün oldu henüz çok yeni.sürekli evde gezmesini söylemiş doktor.pek yatmıyor.çok ağrısı yok.

16 subatta amelıyat oldum
su an Çıtır oldum Çıtır(lıposaksın)36 beden pantolon bol gelıyor yanlardakı armutlar gıttı karnım yok en onemlısı bacaklarım harıkaaaa
cok mutluyummmm bekleyın tangakınılerrr yaza gelıyorummmmmmm

:smiley-cool:kızlar bende pazartesı gunu lıposuctıon oldum.sedasyon+epidural yontemle yaptı doktor.dız altından gogus altna kadar alındı ama benım problemım daha cok bacak ve kalcalardaydı.su an 3.gunum ama pek bısey bellı degıl.bnm etlerımde cok yumusaktı doktorum sonrasında mutlaka spor yapıp toparlayıcı kavıtasyon gıbı seylere gırmemın sartoldugunu soyledı.agrı ve acı oldumu dıye sorarsanz evet oldu ayaga kalkerken etınızden et cekılıo gıbı tuhaf bı hıs.bugun brz daha hafıfledı ama sunuda soylıyım dayanılmıcak bı agrı degıl kesınlıkle.bekledıgmden daha kolay bı amelıyat oldu.2.gunumde 40 dakıka yuruyus yaptm,bugunde aynı sekılde yurudum.sonuclarını o kdr cok merak edıorumkı bacaklarım cok kalındı cunku ınsallah ıyı olur,gelısmlerı sıze yazıcam...yerimseniben

slm öncelikle geçmiş olsun. bende nisan ayında izmirde ameliyat olmak istiyorum ama ilk defa izmirden biri lipo yaptırmış sanırım. ben 61 kiloyum ama belim kalın göbeğim var iç bacakta gitmeyen yağlanma var. hangi doktora gittiniz ve normal lipo mu vaser mi? ve fiyayını yazarsanız özelden yada burdan çok sevinirim.naci çelikten randevu aldım ama fiyatları konusunda hiç bir bilgim yok yaptıran veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorummmmmmmmm....:)

ısmıray subatta amelıyt olmussn bende 1hafta once oldm ama bende henuz pek bı fark yok ozellıkle bacaklarımda.ne kdr zaman sonra ıyıcı fark edılmeye basladı yada 1haftasonrasındada bellımıydı senın amelıyat ozellıkle bacaklarda???

Arkadailar ızmir'de kime ameliyat oldunuz yazarsanız sevinirim bende düşünüyorum ama farketmedi demişsiniz?

selam hnd82,

İz kalıyor mu acaba? şu anda çok belrgin mi izler? Kime yaptırdın?
Cvp verirsen cok sevnirim. geçmiş olsun.

merhaba yecan.kadınlar kulubune bugün uye oldum.6 nisan salı günü göğüs küçültme ameliyat,karın ve kalça bölgemede lipo yaptırdım.çok fazla ağrım var.kalçam ödem yaptı doktorum normal olduğunu söyledi.hafif kızarıklık var morluk yok.bu ödem ne kadar sürede geçer? doktor masajdan bahsetmedi.ödem için uyguladığın özel birşey oldu mu????

merhabalar.bende salı günü fatih beye ameliyat oldum aynı şekilde göğüs küçültme ve lipo.fakat çok agrım var.karın ve kalça bölgeme yaptırdım.korse tam bir işkence uyku uyuyamıyorum.kuzeninizde ödem oldu mu? benim kalça bölgemde çok fazla ödem var

arkadaşlar bende karın germe artı karın bel lipo oldum yalnız bu yan yağlarım eskısınden daha şiş korkunc cıkık bunlar ödem dimi bunlar korkuyorummmm!!!

bende tam bır ay sonra bellı olmaya basladı cunku ınanılmaz su tutmustu vucut
esımde oldu sadece karın 4.5lt. Cıvarı yag alındı ondan su an tam eskı kılosuna gore 13 kılo daha az
benımse bacaklarım cok ınce oldu
ama bıran once suyu atmak ıcın karboksı yaptırmaya basladım lıpo sonrası hem toparyayıcı hemde kısa surede su atılmasına yardımcı oluyor
bırde eger ımkanınız varsa oksıhejen terapı cıhazına gırın
ne kadar kısa surede suyu atarsanız o kadar kısa surede sonuc alıyorsunuz,
sevgıler

kızlar mayıs ayının ilk haftasında Ankara da Orhan Murat Özdemir'e Vaser liposuction ameliyatı oluyorum. ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. basenlerimden, belimden ve karnımdan sonunda kurtuluyorum. Bugün murat bey bir arkadaşımı ameliyat etti şimdi onu takip ediyorum. hatta o şimdi uyuyor. neredeyse hiç ağrısı olmadı arkadaşımın. bu da beni acayip cesaretlendirdi. gelişmeleri zaman buldukça yazarım.
hihoyyyt..............hihoyyyt..............hihoyyyt.................hihoyyyt....................hihoyyyt

fiyat nasıl arkadaşım vaserde? bölge başına ne kdrmış

paylaşımlarını bekliyoruz canım.Bende mayıs ayı içinde aynı doktora olacağım.ohaoldumsmile

slm bende 1 sene once oldumm lipoo 25 yaşindayımm... basen karın bölgesınden oldumm.. şimdide tek düşüncem evlenıp cocouk olunca kilo alıcam haliyle orantısız kılo almaktan cok korkuyorumm nasıl kılo alcam nerden bılemıyorumm iyicene tipsizleşiri herhalde bunu dişinda bi pişmanlıgım yok

Vaser lipoyu kaç tl ye yaptırdın?Kaç gunde kalkıyorsun.Ben eşimden gizli yaptırmak ıstıyorum ona gore para biriktireceğim.Göbek korkunç veremıyorum hergun sıkıntı çıkıyor bu yuzden

smart lipo agrısız ve acısız narkozsuz yapılır...şişme ve morarma olmaz..3 gün korse takılır ve sonuç 3.gün gözle görülür derecede belli olur...birkerede en fazla 2 kg yag alınabilir ama 5 kg yag alınmış gibi gözükürsünüz...düzensiz şekil bozuklukları olmaz sarkma olmaz yag alınan yer eskisinden çokdaha sıkı bir hal alır..estetikte gerçekten vucut şekillendirmede mucizeler yaratıyor..

Canım, arkadaşın nasıl oldu?Son halinden memnun mu?Paylaşırsan bizi de aydınlatmış olacaksın.

slm arkadaşım ben bu sitede yeniyim liposakşin yaptırmaya düşünüyorum doriadora senin ve yecan dı galiba tam hatırlamıyorum ismini oda cevaplarsa sevinirim en son siz ikiniz amelyat olmuşsunuz yorumlarınızı okudum 2008 ait son yorumlar ve cok ama cok merak ediyorum ne durumdasınız pişmanmısınız yoksa her şey güzelmi :)son 2 yıldı yaptırmayı düşünüyorum ama cok caydırıyolar bana dönersen cok sevinirim.. şimdiden tşk

Son düzenleme:
slm arkadaşım ben bu sitede yeniyim liposakşin yaptırmaya düşünüyorum sen en son siz amelyat olmuşsunuz yorumlarınızı okudum 2008 ait son yorumlar ve cok ama cok merak ediyorum ne durumdasınız pişmanmısınız yoksa her şey beklemediginiz gibi güzelmi :)son 2 yıldı yaptırmayı düşünüyorum ama cok caydırıyolar bana dönersen cok sevinirim.. şimdiden tş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…