:smiley-cool:kızlar bende pazartesı gunu lıposuctıon oldum.sedasyon+epidural yontemle yaptı doktor.dız altından gogus altna kadar alındı ama benım problemım daha cok bacak ve kalcalardaydı.su an 3.gunum ama pek bısey bellı degıl.bnm etlerımde cok yumusaktı doktorum sonrasında mutlaka spor yapıp toparlayıcı kavıtasyon gıbı seylere gırmemın sartoldugunu soyledı.agrı ve acı oldumu dıye sorarsanz evet oldu ayaga kalkerken etınızden et cekılıo gıbı tuhaf bı hıs.bugun brz daha hafıfledı ama sunuda soylıyım dayanılmıcak bı agrı degıl kesınlıkle.bekledıgmden daha kolay bı amelıyat oldu.2.gunumde 40 dakıka yuruyus yaptm,bugunde aynı sekılde yurudum.sonuclarını o kdr cok merak edıorumkı bacaklarım cok kalındı cunku ınsallah ıyı olur,gelısmlerı sıze yazıcam...yerimseniben
16 subatta amelıyat oldum
su an Çıtır oldum Çıtır(lıposaksın)36 beden pantolon bol gelıyor yanlardakı armutlar gıttı karnım yok en onemlısı bacaklarım harıkaaaa
cok mutluyummmm bekleyın tangakİnİlerrr yaza gelıyorummmmmmm
:smiley-cool:kızlar bende pazartesı gunu lıposuctıon oldum.sedasyon+epidural yontemle yaptı doktor.dız altından gogus altna kadar alındı ama benım problemım daha cok bacak ve kalcalardaydı.su an 3.gunum ama pek bısey bellı degıl.bnm etlerımde cok yumusaktı doktorum sonrasında mutlaka spor yapıp toparlayıcı kavıtasyon gıbı seylere gırmemın sartoldugunu soyledı.agrı ve acı oldumu dıye sorarsanz evet oldu ayaga kalkerken etınızden et cekılıo gıbı tuhaf bı hıs.bugun brz daha hafıfledı ama sunuda soylıyım dayanılmıcak bı agrı degıl kesınlıkle.bekledıgmden daha kolay bı amelıyat oldu.2.gunumde 40 dakıka yuruyus yaptm,bugunde aynı sekılde yurudum.sonuclarını o kdr cok merak edıorumkı bacaklarım cok kalındı cunku ınsallah ıyı olur,gelısmlerı sıze yazıcam...yerimseniben
ben operasyon öncesine göre 2 kilo az gösteriyorum.3 kilo aldım dedi.herhalde daha şişim var.artık girinti çıkıntı yok:)ve çok çok güzel görünmeye başladı karnım ve belim:)daha da güzel olacakmış:)hayatımdaki en doğru kararlardan biri!kendime güvenim geldi:)
kuzenim ctesi günü İst.ta Fatih Dağdelen'e ameliyat oldu(dora'da) lipo+göğüs estetiği 10.000 tl verdi.2 gün oldu henüz çok yeni.sürekli evde gezmesini söylemiş doktor.pek yatmıyor.çok ağrısı yok.
bende tam bır ay sonra bellı olmaya basladı cunku ınanılmaz su tutmustu vucutısmıray subatta amelıyt olmussn bende 1hafta once oldm ama bende henuz pek bı fark yok ozellıkle bacaklarımda.ne kdr zaman sonra ıyıcı fark edılmeye basladı yada 1haftasonrasındada bellımıydı senın amelıyat ozellıkle bacaklarda???
kızlar mayıs ayının ilk haftasında Ankara da Orhan Murat Özdemir'e Vaser liposuction ameliyatı oluyorum. ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. basenlerimden, belimden ve karnımdan sonunda kurtuluyorum. Bugün murat bey bir arkadaşımı ameliyat etti şimdi onu takip ediyorum. hatta o şimdi uyuyor. neredeyse hiç ağrısı olmadı arkadaşımın. bu da beni acayip cesaretlendirdi. gelişmeleri zaman buldukça yazarım.
hihoyyyt..............hihoyyyt..............hihoyyyt.................hihoyyyt....................hihoyyyt
kızlar mayıs ayının ilk haftasında Ankara da Orhan Murat Özdemir'e Vaser liposuction ameliyatı oluyorum. ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. basenlerimden, belimden ve karnımdan sonunda kurtuluyorum. Bugün murat bey bir arkadaşımı ameliyat etti şimdi onu takip ediyorum. hatta o şimdi uyuyor. neredeyse hiç ağrısı olmadı arkadaşımın. bu da beni acayip cesaretlendirdi. gelişmeleri zaman buldukça yazarım.
hihoyyyt..............hihoyyyt..............hihoyyyt.................hihoyyyt....................hihoyyyt
slm arkadaşım ben bu sitede yeniyim liposakşin yaptırmaya düşünüyorum sen en son siz amelyat olmuşsunuz yorumlarınızı okudum 2008 ait son yorumlar ve cok ama cok merak ediyorum ne durumdasınız pişmanmısınız yoksa her şey beklemediginiz gibi güzelmi :)son 2 yıldı yaptırmayı düşünüyorum ama cok caydırıyolar bana dönersen cok sevinirim.. şimdiden tşsmart lipoda tek seansa 1.5 kg yag anında alıyo cnm..eritiyo ucundaki lazer ve vakumlada çekiyo doktor .yani çok şişmeden anında görüntü..sıkı bir görüntü hemde..ben yanlarımdan normal lipo oldum aylarca şiş ve morlukla gezdim...üstelikte hiçbir fark hissetmeden..smart lipo öle diil..3.gün kendinize inanamıyosunuz...benim çok arkm yaptırdı..hatta burdan tanıştıgım ingilterde yaşayan bir bayanda yaptırdı ve bir hafta kalmasına ragmen tr de döndüğünde arkadaşları şaşırmışlar...teşekkür için beni aramasıda çok nazikçeydi..demekki teknoloji ve estetik cerrahi geliştikçe bizler çok acı çekmeden ve çokdaha kısa zamanda istediğimiz şeylere daha çabuk ulaşabiliyoruz..tabi bilenlerin bilgilendirmeside oldukça önemli..yeniliklerden haberdar olmak....umarım sizlerde tavsiye edebileceginiz yenilikleri bizlerle paylaşırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?