ya ben kanlı bi görüntü görmekten korkuyorumçıkarınca bi fark görmedim dediğim gibi. senin dediğine bakılırsa şişlikten dolayi öyle olmalı. inşallah şişlik inerde incelir bacaklarım tek derdim o. ama tuhaf bi his yani çıkarınca sanki etler kendini salıyormuş gibi hissediyorsun
ya ben kanlı bi görüntü görmekten korkuyorumçok hassasım tansiyonum falan düşerde bayılırm valla etler toparlar korseye devam bence bikaç hafta :)
ay iyi bari sevindim :) bakalım ben neyle karşılaşıcam. cuma günü açıcam açınca yazarım yine :)ya yok canım öyle korkunç değil sadece bezler kanlı ve etler mor hatta mavi falanama korkma yani kötü değil. doktor dedi zaten iki hafta dursun diye bakalimmm
ay iyi bari sevindim :) bakalım ben neyle karşılaşıcam. cuma günü açıcam açınca yazarım yine :)
Nerde oldun acaba?ben 4000 tl oldum. ama tabi bu doktora ve bölgeye göre değişiyor :)
Nerde oldun acaba?
Acıbadem
[/QUOT
Acıbadem de çok uygun fiyata ameliyat olmuşsun hangi doktor acaba?şu an nasılsın?
Bacaklarımda asla diyet ve spora yanıt vermeyen küçük bir inatçı yağ bölgesi vardı. Yaklaşık 2 yıl mücadele ettim kendisiyle ama gitmedi. En sonunda acıbadem'de dr. burak bey o bölgeyi pıt diye aldı. kısa bir dönem ağrı oldu ama şimdi sonuç çok iyi bence. Derimde sarkma da olmadı, o operasyon deriyi zaten altındaki bölgeye yapıştıran bir operasyonmuş. Gayet memnunum valla.
Çok tşk ederim sorularıma cevap verdiğin için muhakkak incelme olmuştur belki çok şişsindir.abdulla etoz. şuan açıkçası daha pek memnun sayılmam. randevum var az sonra onunla görüştükten sonra bidaha yazarim
merhabaBacaklarımda asla diyet ve spora yanıt vermeyen küçük bir inatçı yağ bölgesi vardı. Yaklaşık 2 yıl mücadele ettim kendisiyle ama gitmedi. En sonunda acıbadem'de dr. burak bey o bölgeyi pıt diye aldı. kısa bir dönem ağrı oldu ama şimdi sonuç çok iyi bence. Derimde sarkma da olmadı, o operasyon deriyi zaten altındaki bölgeye yapıştıran bir operasyonmuş. Gayet memnunum valla.
gözün aydın canım :)Arkadaslar demin hastaneden ciktim doktorumda randevum vardı. inceledi bacaklarımı falan. bende aklımda ne varsa sordum. SONUÇ; şişikler zamanla incek dedi ve yaklaşık bir ay sonra tamamlanir aşamalar dedi. şuan içim rahat yani tek yapmam gereken şekerden uzak durmak ve günde yarım saat yürümek.
teşekür ederimmm :)gözün aydın canım :)
Çok sevindimm senin adına bundan sonra biraz sabırlı olucaksın sadece zaman geçtikçe incecik olucaksın inş ne kadar yağ çekildi?Arkadaslar demin hastaneden ciktim doktorumda randevum vardı. inceledi bacaklarımı falan. bende aklımda ne varsa sordum. SONUÇ; şişikler zamanla incek dedi ve yaklaşık bir ay sonra tamamlanir aşamalar dedi. şuan içim rahat yani tek yapmam gereken şekerden uzak durmak ve günde yarım saat yürümek.
Çok sevindimm senin adına bundan sonra biraz sabırlı olucaksın sadece zaman geçtikçe incecik olucaksın inş ne kadar yağ çekildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?