bence kilona takılma önemli olan incelmiş olman. ödemlerin atılması hemen olmaz. ben ameliyatın ertesi günü 3 kilo fazla çıktım. benimde cuma dolacak ama tartılmıyorum. yarın bandajlarımı açıcam çok heyecanlıyım :)Kizlar bi haftam doldu.ne zaman tartida dusecek kilom
Kıyamam yaa sıkma canını bi sure bekle dal gibi olucann.Valla cok sisimmmm incelmedimde daha
Sagol cnm inssallahhKıyamam yaa sıkma canını bi sure bekle dal gibi olucann.
sen nezaman oldun lipoliz canım? ben bacaklarımdan oldum şuan aşağı inmeye başladı ödem ayaklarım okadar şişki. normaldede ayaklarım ve bileklerim çok incedir şuan çok komikValla cok sisimmmm incelmedimde daha
Benimki yaklaşık 2-3 hafta sürmüştü, bir ayın sonunda tamamen normal halime (tabi daha zayıf haline) dönmüştüm. İlk haftadan sonrası da zaten çok ağrısız ve rahat geçti. Bölgeye bolca masaj yapmak da yardımcı oluyor ikinci haftadan sonra.merhaba
benimde aynı sizin gibi inatçı bir bölgem vardı onun için yaptırdım. 3. günüm şuan hala sargılı cuma açılacak. kaç haftada normal görünüme kavuştunuz?
Bandaj dediğin ne? Korse giyindirmedilermi?sen nezaman oldun lipoliz canım? ben bacaklarımdan oldum şuan aşağı inmeye başladı ödem ayaklarım okadar şişki. normaldede ayaklarım ve bileklerim çok incedir şuan çok komikbugün 6. günüm açıyorum bandajları insallah
korsem var altında bandajlar var. operasyon sonrası sardılar. onları çıkarıcam bugün. korseye bikaç hafta daha devamBandaj dediğin ne? Korse giyindirmedilermi?
benimde yarın 1 hafta olacak. daha rahatım ama üstüne bastırınca ağrım hala var. bakalım bugün sargılarımı çıkarıcam. ödemim ayaklarıma indi iyice. insallah o da geçer bian önce. güzelleşmek zor şey valla :)Benimki yaklaşık 2-3 hafta sürmüştü, bir ayın sonunda tamamen normal halime (tabi daha zayıf haline) dönmüştüm. İlk haftadan sonrası da zaten çok ağrısız ve rahat geçti. Bölgeye bolca masaj yapmak da yardımcı oluyor ikinci haftadan sonra.
Benimde vardi ama dr. bana ertesi gün çıkartabilirsin demişti. Ondan sordum, senin bir hafta oldu sanirim, hala sızıntı varmıydı acaba? Belki farklı oluyordur. Hepinize geçmiş olsun.korsem var altında bandajlar var. operasyon sonrası sardılar. onları çıkarıcam bugün. korseye bikaç hafta daha devam
benim iki gün sızıntım oldu geçti sonra. bana 5-6 gün kalsın demişti. herkesin farklı heralde :) geçmiş olsunBenimde vardi ama dr. bana ertesi gün çıkartabilirsin demişti. Ondan sordum, senin bir hafta oldu sanirim, hala sızıntı varmıydı acaba? Belki farklı oluyordur. Hepinize geçmiş olsun.
bandajlarımı açtım arkadaşlar. bi arkadaşımla birlikte açtım. ona göre baya fark var. bana göre hala şiş :) yani belli başlı problemli yerlerim vardı. şuan %50 iyi gibi duruyo. umarım düzelir. bugün 6. günümdü. arkadaşıma göre şişlik hepsi. bakalım resimleri doktoruma attım ne diyecek.
Kizlar bi haftam doldu.ne zaman tartida dusecek kilom
Benimki yaklaşık 2-3 hafta sürmüştü, bir ayın sonunda tamamen normal halime (tabi daha zayıf haline) dönmüştüm. İlk haftadan sonrası da zaten çok ağrısız ve rahat geçti. Bölgeye bolca masaj yapmak da yardımcı oluyor ikinci haftadan sonra.
Benimde 10. Gunum halen mor ve sisim :) sen tartida fazla cikiomusunbu arada arkadaşlar benim bugün 10.günüm doldu ameliyattan çıkalı. ödemleri atamadim daha yani bacaklarım hala şiştabi doktor bir ay sürer dedi ödemlerin tamamen gitmesi. bende sabırlı olmaya çalışıyorum. AMAAAA HALA MORARIKLAR yahu! sizinde öyle mi kızlar?
Benimde 10. Gunum halen mor ve sisim :) sen tartida fazla cikiomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?