- 30 Eylül 2015
- 78
- 12
- 3
- 49
- Konu Sahibi tafi
-
- #3.721
merhaba
öncelikle geçmiş olsun. ben de aynı anda hem lipo hem de göğüs estetiği düşünüyorum. basenlerim de yumurta gibi bi çıkntı var. 1.70 boyunda 57 kiloyum. 2 hafta sonra ameliyat olmayı düşünüyorum. izmir de CAN bey e olmayı düşünüyorum.ancak şu ameliyat sonrası çukurlaşma ve girinti çıkıntı olur diye çok korkuyorum. göğüs ameliyatına da aynı nedenle tam karar verebilmiş değilim. ona da renk değişimi çukurlaşma benim için asla kabul edilemez bi durum.. ameliyat sonrası en az kaç yıl geçmesi gerekiyor bu tür komlikasyonların olması için? ya da bu durum doktorla mı ilgili? yani profesyonel bir doktorun elinden kan bir hasta bu tür komplikasyonları aradan yıllar geçse de hiç yaşamıyor mu? Lipo Ameliyatı olan arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim..
CanimSelam kizlaarr aranizda kol kismina Liposuction yaptiran varmi? Meme ameliyatinda baldirlarima ve koluma Lipo yaptirmayi düsünüyorum fikirlerinize ihtiyacim var. Kolla beraber südyen üstünden cikan bölgeyide aldirmayi düsünüyorum
Kız senin lipoluk neyin varki..manken gibisin maşallahSelam kizlaarr aranizda kol kismina Liposuction yaptiran varmi? Meme ameliyatinda baldirlarima ve koluma Lipo yaptirmayi düsünüyorum fikirlerinize ihtiyacim var. Kolla beraber südyen üstünden cikan bölgeyide aldirmayi düsünüyorum
Bi dr evet yaparız derken diğer dr bu orantıyı bozmamak gerek diyo
Ben ercan beye ilk ameliyatimi yaptirmadan resim atmistim ve gercekten hakliymis diyorum simdien son Ercan Kracaoğlu'na gittim görüşmeye ama dedi ki senin bacakların çok güzel sadece diz içini alırım ben başka da bi yerine dokunmam :S iyi de ben biraz incelsin istiyorum yani orantısız bişey olmaz diimi yaparlarsa çünkü benim bacaklarımın normalde üstü gibi altı da kalın dümdüz iniyo :S Alt bacakta çok fazla bi fark olmuyormuş ama üst çok incelip alt aynı kalmaz diimi off kafayı yiycem artık
Ben ercan beye ilk ameliyatimi yaptirmadan resim atmistim ve gercekten hakliymis diyorum simdi
Ben ona goguslerimin ve karnimin fotosunu gondermistim ben sadece gobegime lipo ve memelerime protez istemistim bana dedigi su oldu
"Bu memeye diklestirmesiz protez takmam bu gobeginizede germe siz lipo yapmam kotu bir sonuc olacagi icin hic yapmam bunlari dedi "
Bende tabi iz istemedigim icin baska dr a yaptirdim bunlari ve sonuc basarisiz oldu
Bes ay gectikten sonra diklestirmemi yaptim ve 10 gun sonra karin germemi yaptiracagim
Sonucta bosuna para verdim cok hakliymis
Bazi dr lar zaten gel yaparim diyor iyimi kotumu olacak umurunda deil yeterki para gelsin
Eger cok kotu degilse bacaklarin yaptirma canim pilatesle yada sporla duzelmedimi hic ?
Ust 34 olup alt 38 olunca kiyafet lerde potlukta oluyor ne yazikki 38 almak zorunda kaliyosun ve ustu bol oluyor bu seferMaalesef hiç düzelmedi :S Çocukluğumdan beri bütün yağlar orada toplanıyor :S üstüm 34 bedene kadar düşüyor ama bacaklar değişmiyor 38-40 beden :S bacaklarımın aslında birazcık incelse güzel olduğunu biliyorum ama alınan yağ ile girintili çıkıntılı olur mu ya da ne biliim bi yeri ince bi yeri kalın olur mu ama o kadar yaptıran var onlar böyle bir sorunla karşılaşmıyorlar okuduğum kadarıyla :s Ercan Bey bana çok güzel bacakların var sadece dizden alırsak yeter dedi ama ben diğer yerlerinde azcık incelmesini istiyorum ama bir yandan da sarkma vs olacak diye çok korkuyorum
Cildin sıkıysa sarkma olmaz sonucta bacagınjn yarısını inceltcek değil dr okadar sarkaamz ama cok gevşekse bilmiyorum lazer lipo aynı zaman da sıkılaştırmada yapıyor amelyattan sonrada pilates yaparsan iyice sıkılaşıp daralırsın ben kendimi salmasaydım daha da incelirdimMaalesef hiç düzelmedi :S Çocukluğumdan beri bütün yağlar orada toplanıyor :S üstüm 34 bedene kadar düşüyor ama bacaklar değişmiyor 38-40 beden :S bacaklarımın aslında birazcık incelse güzel olduğunu biliyorum ama alınan yağ ile girintili çıkıntılı olur mu ya da ne biliim bi yeri ince bi yeri kalın olur mu ama o kadar yaptıran var onlar böyle bir sorunla karşılaşmıyorlar okuduğum kadarıyla :s Ercan Bey bana çok güzel bacakların var sadece dizden alırsak yeter dedi ama ben diğer yerlerinde azcık incelmesini istiyorum ama bir yandan da sarkma vs olacak diye çok korkuyorum
Ust 34 olup alt 38 olunca kiyafet lerde potlukta oluyor ne yazikki 38 almak zorunda kaliyosun ve ustu bol oluyor bu seferdalgalanma sarkma olayi fazla olmuyor canim deri kalitesine gore _MedceziR_ de bacaklarini lipo yaptirdi memmundu en son
Dalgalanmaya gelince cagreler tukenmiyir canim gidersin lpg yaptirirsin sonradan
kirmiziyosun evet dalgalanma ben hiç yaşamadm ama yaşayanlar oluyot ve dalgalanmanın ne olduunu da hala gözümle görmeden anlayamayacağım _MedceziR_ in bacaklardaki incelmeyi görmüştüm fark vardı ama o alt bacaga yaptırmadı ufak tefek pürüzler her zaman oluyor bu riskleri göze alarak girmeliyiz bu amelyatlara hangi dr olursa olsun en başarılı işi cıkarmaya calışır hastasını mutlu etmek için kimse istemez o pürüzleri ama oluyor malesef ama mükemmelde olabilirsin
Hayirli olsun insallah istedigin gibi olur bacaklarinayyy inşallahh mükemmel olmak hepimizin hayali ama sınırı yokaldım ben bu arada operasyon tarihini Alper Tuncel' e 7 Kasım da çoookkk heyecanlııııı :)))))
Hayirli olsun insallah istedigin gibi olur bacaklarin
Biri biter biri baslar ah ah ben memede duracaktim duramiyorum :))İnşallah canım yaa bakalım bundan sonra neye takıcam
O kdar çok yazı yazılmış ki,ben de yazmak istedim. Ben byna benzer bir ameliyatı Kadıoğlu Hastanesinde oldum geçtiğimiz sene. Dktorum çok iyiydi ve çok rahatlattı beni. Dediği gibi de oldu. Şimdi çok memnunum her yerimden :) Kurum ve doktor çok önemli dediğin gibi.[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?