Biri biter biri baslar ah ah ben memede duracaktim duramiyorum :))
Esime gecen diyorum burnumu da yazin tatil donusu yaptirrim oda benim dalga geciyor diyorki burnun sonra yuzunu ne zaman gerdiriyosun diyodedim aklima sen sokuyosun bunlari ne var yuzunmde dedim :))) oda yok yani bu son bu son dedin hep biseyler buldun diyo :)
C ChAneL81 biz istemesek vücut istiyor yaşlanıyoruz. E birde kusursuz güzellik anlayışımız varsa napalım. :) Bu arada bacaklarıyla benden çok sorun yaşayan operasyon yaptıran var mıdır bilmiyorum.kirmiziyosun Aynen benimde üstüm 36 altım 40 tı. Şimdi daha orantılı. Ama ilk operasyonda dalgalanma olmuştu klasik lipo yapılmıştı. Diz içlerim ve uyluğumda çıkıntı gb yerler kalmıştı. Dokununca gözü kapalı hissediliyordu. Daha sonra burun ameliyatım sırasında orayı başka bir dr düzeltti. 9 ay öncede yine başka bir doktora hem lipo hem uyluk germe ameliyatı yaptırdım.hala potluklar var ilk ameliyattan kalan dalgalanmalarda geçmedi. Benim sorunlu olan yağlı bölgelerim çok olduğu için sorun yaşadım sanıyorum. Ön ve arka baldırlarımdanda yağ alındı. En zoru iç bacaklar sanırım hem gevşeme oluyor hemde pürüz oluyor. Benimkiler eşitte değil sağ diz çevrem daha kalın. Yinede lipo yaptırdığım için çok mutluyum. İyiki yaptırdım o basenlerden ve kalın bacaklardan kurtuldum diyorum. Daha rahat pantolon giyebiliyorum. Uyluk germede acele ettim hiç gerek yokmuş aslında. De oldu bikere
C ChAneL81 biz istemesek vücut istiyor yaşlanıyoruz. E birde kusursuz güzellik anlayışımız varsa napalım. :) Bu arada bacaklarıyla benden çok sorun yaşayan operasyon yaptıran var mıdır bilmiyorum.kirmiziyosun Aynen benimde üstüm 36 altım 40 tı. Şimdi daha orantılı. Ama ilk operasyonda dalgalanma olmuştu klasik lipo yapılmıştı. Diz içlerim ve uyluğumda çıkıntı gb yerler kalmıştı. Dokununca gözü kapalı hissediliyordu. Daha sonra burun ameliyatım sırasında orayı başka bir dr düzeltti. 9 ay öncede yine başka bir doktora hem lipo hem uyluk germe ameliyatı yaptırdım.hala potluklar var ilk ameliyattan kalan dalgalanmalarda geçmedi. Benim sorunlu olan yağlı bölgelerim çok olduğu için sorun yaşadım sanıyorum. Ön ve arka baldırlarımdanda yağ alındı. En zoru iç bacaklar sanırım hem gevşeme oluyor hemde pürüz oluyor. Benimkiler eşitte değil sağ diz çevrem daha kalın. Yinede lipo yaptırdığım için çok mutluyum. İyiki yaptırdım o basenlerden ve kalın bacaklardan kurtuldum diyorum. Daha rahat pantolon giyebiliyorum. Uyluk germede acele ettim hiç gerek yokmuş aslında. De oldu bikere
Evet ya canim neler cekmistinBen ilk lipodan sonra ic bacaklarımda gevşeme olunca germe düşündüm. Ama yaşım henuz genc oldugu icin ve obez birinin kilo verdiginde olusan bir sarkma gb problemim olmadığı için keske yaptırmasaydım diyorum uyluk germeyi. Memnuniyetim liposakşından. Kalan yaglara tekrar lipo mantıklıymıs ama germe degil. Yanlıs anlamayın. Yaşadıklarım tam bir kabustu. Allah kimseye yaşatmasın. Ben üst baldırı kastettim. Arka bacak ve diz üstlerimdende yağ alındı. Ben olsam alt baldırdan yağ aldırmazdım. Doktorlar tavsiye etmiyorlarsa sıkıntılı bir durum muhtemeldir bence kaçının. Varsın kalın olsun bacaklarınız. Bir sorun olunca insan yaşamak bile istemiyor. Her ihtimali düşünmek gerek. Ben düşünmedim basıma neler geldi ve çok ama çok pisman oldum. Tekrar ameliyat olmam gerek ama nasıl onca şeyi tekrar göze alacagım. 20 gün yatak istirahati gerekecek.
Dilerim istediginiz gb olur ameliyat sonucunuz. Basenlerinizin olmaması güzel. Sizin operasyonunuz benden daha kolay sanırım.
Ben ilk lipodan sonra ic bacaklarımda gevşeme olunca germe düşündüm. Ama yaşım henuz genc oldugu icin ve obez birinin kilo verdiginde olusan bir sarkma gb problemim olmadığı için keske yaptırmasaydım diyorum uyluk germeyi. Memnuniyetim liposakşından. Kalan yaglara tekrar lipo mantıklıymıs ama germe degil. Yanlıs anlamayın. Yaşadıklarım tam bir kabustu. Allah kimseye yaşatmasın. Ben üst baldırı kastettim. Arka bacak ve diz üstlerimdende yağ alındı. Ben olsam alt baldırdan yağ aldırmazdım. Doktorlar tavsiye etmiyorlarsa sıkıntılı bir durum muhtemeldir bence kaçının. Varsın kalın olsun bacaklarınız. Bir sorun olunca insan yaşamak bile istemiyor. Her ihtimali düşünmek gerek. Ben düşünmedim basıma neler geldi ve çok ama çok pisman oldum. Tekrar ameliyat olmam gerek ama nasıl onca şeyi tekrar göze alacagım. 20 gün yatak istirahati gerekecek.
Dilerim istediginiz gb olur ameliyat sonucunuz. Basenlerinizin olmaması güzel. Sizin operasyonunuz benden daha kolay sanırım.
Açıkçası diyet değil de, beslenmeme dikkat ediyorum. Ameliyat olduktan sonra beslenme uzmanına gittim, neler yapılabileceği konusnda destek oldu ama günlük diyet listesi kullanmıyorum. Senin kilon iyiymiş, şişman diilsin yani.. ben operasyon öncesi de sonrası da düzenli spor yapmıyorum. Günde 40 dkka yürüyorum o kadar. Açık söylemek gerekirse operasyonum başarılı geçti . Baki Bey işin uzmanı gerçekten.cevabın için teşekkürler aysefilizza :) spor ve diyet yapıyormusun? yoksa normal mi besleniyorsun? yani ben normalde çok yiyen biri değilim. Beslenmeme de dikkat ediyorum ama diyet yapmıyorum. 56-57 kilo 170 boyundayım. sürekli diyet mi yapıyormusun yoksa operasyon çok mu başarılı olduğu için çukurlaşma ve sarkma olmadı merak ettim
Aynen canım. Aminn... Diz içinde problem olmuyorda, yukarı kasığa doğru olan uyluk kısmı zaten benimki biraz gevşekse, sarkabilir. Ama sanırım sen benden daha sıkı etlisin. Ve yağda az alınırsa sarkma olacağını sanmıyorum. Benim uyluk germeylebirlikte ocakta yapılan lipoda ic bacağıma pek dokunmamışlar. Drun asistanı sarkar diye ordan almadık demişti. Zaten hala yağlı diğer kısımlara göre. Germe yaptırmama rağmende gevşek. Ama bence genetik çok önemli. Doktor derine dokununca sana daha net bişey söyleyebilir canım. Sen memnunsun değil mi meme ameliyatından?Evet ya canim neler cekmistinallah kismeye yasatmasin peki ben mesela ic bacaga lipo yaptirmak istiyorum aslinda pantalon giyince biraz kalinlastigini fark ettim sence sarkarmi lipodan sonra
O zaman onlara güvenin ve alt bacaktan yaptırmayın boşuna acısını sıkıntısını cekmemis olursunuz. Resimlerinize baktım samimi söylüyorum hiç gerek yok. İnce bacak hoşta durmuyor bence. Bir dr bile olumsuz bişey söylese durup düşünmek gerekiyor. Kollarınızada lipo yaptırırsanız bu sefer gevşeme olabilir. Az yağ alsalar sizi tatmin etmez. Aldırırsanız ileriki yıllarda germe yaptırmak isteyebilirsiniz. Ondada iz görünur yerde olduğu için drlar yine önermez pişman olursunuz. Birkaç dr aynı şeyi söylediyse kesinlikle güvenin :)Bütün dr lar dedi ki çok farkedilmiyor alt bacaktan alınan yağ o yüzden insanlar memnuniyetsiz geliyorlar hiçbir şey değişmedi diye bu sefer çok olumsuz yorum alıyoruz o yüzden yapmayı tercih etmiyoruz dediler .. neredeyse gittiğim bütün dr lar ..
Anladim canim ben dr'uma sorarim zaten kendisi soyler sarkacaksa yapmaz ercan beyAynen canım. Aminn... Diz içinde problem olmuyorda, yukarı kasığa doğru olan uyluk kısmı zaten benimki biraz gevşekse, sarkabilir. Ama sanırım sen benden daha sıkı etlisin. Ve yağda az alınırsa sarkma olacağını sanmıyorum. Benim uyluk germeylebirlikte ocakta yapılan lipoda ic bacağıma pek dokunmamışlar. Drun asistanı sarkar diye ordan almadık demişti. Zaten hala yağlı diğer kısımlara göre. Germe yaptırmama rağmende gevşek. Ama bence genetik çok önemli. Doktor derine dokununca sana daha net bişey söyleyebilir canım. Sen memnunsun değil mi meme ameliyatından?
Herşey gönlünce olsun canım. Dilerim zamanla düzelir. Resimlerde gayet güzel görünüyor amaAnladim canim ben dr'uma sorarim zaten kendisi soyler sarkacaksa yapmaz ercan bey
Memeden memmun degilim tam canim diklestirme guzel olmus ama protezin yerini cebini iyi ayarlamamis sanki dr onunlada gorusecegim gidince mutlaka canli gorunce baska bakalim ne diyecek...
Resimde guzel ama alt tarafi tam yuvarlak durmuyor farkindaysan heralde peotezin agirligi oyle bir goruntu veriyorHerşey gönlünce olsun canım. Dilerim zamanla düzelir. Resimlerde gayet güzel görünüyor ama
Anladım canım. Dediğin gibiyse tekrar mı ameliyat olacaksın?Resimde guzel ama alt tarafi tam yuvarlak durmuyor farkindaysan heralde peotezin agirligi oyle bir goruntu veriyor
Korseyi doktorun vermiyor muArkadaslar bir de korse onerebilir misiniz ? nerden alabilirim ?
kendiniz aliyorsunuz demisti ilk gorusmede oyle hatirliyorum 100-150 usd gibi bi fiyati var demisti yanlis hatirlamiosam ama bugun hic aklima gelmedi sormak :sKorseyi doktorun vermiyor mu
Korseler pahalı evet ama genelde hep dr verir diye biliorm benim doktorum uygun gördüğü bedene göre giydirmişti amelyatta verdiği aml fiyatına dahildi korse dekendiniz aliyorsunuz demisti ilk gorusmede oyle hatirliyorum 100-150 usd gibi bi fiyati var demisti yanlis hatirlamiosam ama bugun hic aklima gelmedi sormak :s
bi soriyim o zaman ben de once belki ekstra olarak ister ucretini ya da dahildir fiyata bilemedim:sKorseler pahalı evet ama genelde hep dr verir diye biliorm benim doktorum uygun gördüğü bedene göre giydirmişti amelyatta verdiği aml fiyatına dahildi korse de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?