- 29 Ocak 2016
- 31
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi tafi
-
- #3.961
Ağrı oluyor günlük hayatını elbette engelliyor birazMerahaba arkadaşlar.Benim de randevum 13 nisan.diz içi,simit,basen ve karın olucam.kilom 55 boy 1.60.benim bu diz simit ve basen genetik yani napsan ne etsem gitmiyor.benim sorum olacak daha evvel yaptıran arkadaşlara.operasyon sonrası çok ağrı sızı oluyormu ve aynı gün yada ertesi gün normal hayata dönülebilirmi? Tek endişem bu çoluk çocuk malum.lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Kac lt yag alindi dr kimmerhaba arkadaşlar dün
Liposuction yaptirdim hic agri yok sadece oturup kalkarken ve sagdan sola donerken hafif sızı var ve amilyattan ciktıgımda sekillendigimi gordum 10 sise yag cıktı 40kiloya esit her isini kendim gorebiliyorum göz amilyatıda oldum ondada en az buladar zorlanmıştım ilerleyen surecte yazicam.ve fotoraf paylasicam.
Arkadaslar ben de liposuction yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum daha sonra kötü olur diye,bayburttayim ben burada devlet hastanesi var,plastik cerrah acibadem hastanesinden geldi,tanıyan var mi güvenebilir miyim öğrenmek istedim,dr ismi ömer sağırNasıl ve nereye mesaj yazacagimi bilmiyorum
orumomerhaba arkadaşlar dün
Liposuction yaptirdim hic agri yok sadece oturup kalkarken ve sagdan sola donerken hafif sızı var ve amilyattan ciktıgımda sekillendigimi gordum 10 sise yag cıktı 40kiloya esit her isini kendim gorebiliyorum göz amilyatıda oldum ondada en az buladar zorlanmıştım ilerleyen surecte yazicam.ve fotoraf paylasicam.
merhaba arkadaşlar dün
Evet 40 lt yağ imkansız vücuttan belli bir yağ alımı sınırı var zaten fazla yağ alınması çok iyi olması anlamınada gelmiyor çünkü çökmeler oluşur biraz fazla yağ alındığında zaten denge sorunu yasanir40 litre yag alınsaydı suan aramızda goremezdik sizi..Dogru bilgi alın doktorunuzdan lutfen..
Gecmis olsun bu arada..
merhaba arkadaşlar dün
40 litre yag alınsaydı suan aramızda goremezdik sizi..Dogru bilgi alın doktorunuzdan lutfen..
Gecmis olsun bu arada..
sen yazınca gördüm şaka gibi yahu bunca yıldır araştırma yaptım okudum 40 k litre ilk okudum evet yanlışlık var yazıda şöyledir 4 litre alınıştır büyük ihtimal
Ameliyattan cıktıgında hemen sekillendigini gormus bayan, bide 10 sise cıkmıs...muhtemelen araftan yazıyor suan :/
Kızıyorum boyle yanlıs bilgilendirmelere, insanlar burayı okuyup karar veriyor..
40 kg..vay canına.. BirMune cıkmıs icinden :)
40 kiloya esitmimerhaba arkadaşlar dün
Valla bi insandan 40 kilo çıksa ne kalır40 kiloya esitmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?