Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ağrı oluyor günlük hayatını elbette engelliyor biraz

merhaba arkadaşlar dün
Liposuction yaptirdim hic agri yok sadece oturup kalkarken ve sagdan sola donerken hafif sızı var ve amilyattan ciktıgımda sekillendigimi gordum 10 sise yag cıktı 40kiloya esit her isini kendim gorebiliyorum göz amilyatıda oldum ondada en az buladar zorlanmıştım ilerleyen surecte yazicam.ve fotoraf paylasicam.

Kac lt yag alindi dr kim

Nasıl ve nereye mesaj yazacagimi bilmiyorum
Arkadaslar ben de liposuction yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum daha sonra kötü olur diye,bayburttayim ben burada devlet hastanesi var,plastik cerrah acibadem hastanesinden geldi,tanıyan var mi güvenebilir miyim öğrenmek istedim,dr ismi ömer sağır

doktorum kesiklerden çok su boşalacağını be o kesimyerlerine ped koymam gerektiğini söyledi sizdede durum aynımı? Biraz bilgi verirseniz sevinirim.
orumo

40 litre yag alınsaydı suan aramızda goremezdik sizi..Dogru bilgi alın doktorunuzdan lutfen..

Gecmis olsun bu arada..

40 litre yag alınsaydı suan aramızda goremezdik sizi..Dogru bilgi alın doktorunuzdan lutfen..

Gecmis olsun bu arada..
Evet 40 lt yağ imkansız vücuttan belli bir yağ alımı sınırı var zaten fazla yağ alınması çok iyi olması anlamınada gelmiyor çünkü çökmeler oluşur biraz fazla yağ alındığında zaten denge sorunu yasanir

ahahhahah mune he

haklısın valla bende kızıyorum yani biz telliyiz artık kaç lipo olduk nerde 40 litre bacım varda bu yöntem bize mi yapmadılar

40 kiloya esitmi

Merhaba kızlar. Ben de liposuction olacaklardanım ama bacak estetiği de olacak bende. Simitler, basenler ve sırt bölgesinden yağ alınıp bacaklara silikon protez konacak. Bi de gebe kalmayı planlıyorum 1 veya 2 seneye kadar yaş şu an 31. Umarım lipom boşa gitmez. Dr gitmiyor dedi ama bilemiyorum

arkadaşlar 3 ay önce üst iç bacak bölgeme klasik lipo yaptırdım. (burada daha önce de bu konuyla ilgili paylaşımlarım oldu)

ancak ben iç bacak bölgemde hiç bi değişiklik göremiyorum. o işlemi yaptırmamın nedeni, etek giydiğimde bacak aramda pişik olması ve pantolonlarımın o bölgede çok çabuk yıpranmasıydı.

doktorum ısrarla 3 aydan önce tam olarak belli olmaz demişti. şimdi o süre bitti. ama bence bi değişiklik yok. üst kısımda bi farklılık fark ediyorum ama benim isteğim o değildi ki.. ben pişikten kurtulmak istedim. sanki yine çorapsız etek giyemeyecekmişim gibi geliyor bana.

10 gün içinde doktora tekrar kontrole gidicem. ne desem ne yapsam bilemedim. canım sıkıldı yaaa

Ya bende yaptirmak istiyorum zayif biriyim ama diz iclerimde acayip yag var cikinti bacaklarim yamuk gosterior bide az bisey basenlerim var hangi doktoru onerirsiniz bide fiyat nedir acaba sadece diz ici yaptursam

gulen arkdaslar acik kalan biyerinize açın gülün foto yukledigimde anlarsınız ayrica evet 40 degl 10 yazmam.gerekiyordu yazm yanlisi bukadr abartmanin manasi yok ayrica kör degilim salakta kimseyj kandirmakla ugrascak icler acisi durumda hic degilim ve bukadar onemli bir amilyati dalga gecerek burada anlatacak vicdana hic sahip degilim gereksiz yere gunah almanin anlami yok xl m bedene inmis durumdayim ama insan yerine koyup burdan gercekten merak edenlere yazanda kabahat olmayin arkadas olumcul vaka desem oluyorum pismanim desem burda destek yagardi yalandan yapmacik dogru yazinca inanmamalar bilmem ne ne gereksiz birsey ya cok garip acıyorum gercekten bukadar dar goruse sahip olabilenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…