Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende fransadayim gecen sene meme diklestirme oldum 5 ay oncede karin germe yaptirdim ..
Iyi arastir drunu sonuclarini gormeye calis .. Zor bir karar acele etmeyin .. Ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun?
aslinda bir an once olmak istiyorum ancak bu aralar islerim cok plansiz isler cikti belli sayilmaz yani

belgesi plaketi olmayan dr yok ki :) onemli olan hasta memnuniyeti Alper Bey e mail attım inanılmaz ayrintili cevap verdi
sizin fotografiniz var mi? gorebilir miyim cok sik giremiyorum foruma
belgesi plaketi olmayan dr yok ki :) onemli olan hasta memnuniyeti Alper Bey e mail attım inanılmaz ayrintili cevap verdi
sizin fotografiniz var mi? gorebilir miyim cok sik giremiyorum foruma
Ben burda herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım gerçekten kendim o dönemi yaşayan biri olarak akıldaki soruları vs çok iyi anlıyorum belgesi plaketi olmayan dr yokki diye cümleye başlamanız ciddi anlamda itici ben belge ve plaketlerin fazlalığından bahsetmek istedim sadece .. Ben operasyonumu zaten oldum Alper Tuncele ama inanın size yardımcı olmak şu an içimden gelmedi hayırlısı olsun hakkınızda ..

yanlis mi anlasildim acaba belgesi olmadan nasıl dr olabilirki olamaz tesekkur ederim yinede

Ben de basen bölgemden rahatsızım ve yaptırmak istiyorum. Siz ne kadara yaptırmıştınız?

yanlis mi anlasildim acaba belgesi olmadan nasıl dr olabilirki olamaz tesekkur ederim yinede
Yok söylediğiniz şey doğru da üslup hoş gelmediyse demek bana .. Tabiiki olamaz ben çok fazla belge ve plaket demek istedim yani diğer dr ların odalarındakinden bayaa fazlaydı sadece buydu söylediğim bu kadar irdelenebilineceğini de düşünmemiştim ..

Merhabalar arkadaşlar. Bu topiği o kadar çok okudum ki artık hepinizi tanıyor gibiyim. Gerçekten yazdıklarınızdan çok faydalandım ve bana örnek teşkil ettiniz o yüzden hepinize ayrı ayrı teşekkürler . Şimdi ben de lazer liposuction yaptırdım 30 Mart 2016 tarihinde ve tecrübelerimi paylaşmak istedim. Genel anestezi ile sabah sekizde çizimlerim yapıldı hatta doktor ölçülerimi alıp vücuduma yazdı. Mesela göbek 84 basen tek bir bacak olarak sağ bacak 61 ve sol bacak 61 olarak ölçtüğü yerlerin üzerine yazdı. ve ameliyata girdim doktorum gerçekten çok anlayışlı ve açıklayıcı aydınlatıcı biriydi. 2.5 litre yağ alındı özellikle iç bacak, basen ve birazcıkta göbek , simit ve popo. Uyandığımda hafif ağrılarım vardı. sekiz tane ayrı ayrı yerlerden dikişim vardı yani sekiz farklı yerden girilmişti. Bu dikişler yarın alıncak inş.Uyandığımda korsem üstümdeydi. 6 Hafta boyunca aralıksız giyecekmişim. Aslında bir gece kalmam gerekliydi ama ama benim ısrarım üzerine ancak akşam saat dokuzda doktordan çıkma izni alabildim. Çünkü her akşam saat dokuzda kan cıvıltıcı iğne yapmaları gerekiyormuş. bu iğnelerimi kolumdan oldum hergün . Doktor dedi ki bu iğneleri eriyen yağlar nedeniyle kalbe veya akciğere pıhtı atmaması için yapmışlar. şimdilik bende de bir gelişme yok fakat sabırla bekliyorum sizler gibi.

Merhaba arkadaşlar... Araniza yeni katildim. Bende liposuction yaptirmayi dusunuyorum ama olumlu olumsuz bir çok yorum okudum. Liposuction yapilan bölgede cukurluklar kaliyormus. Ben base ve iç bacak yaptirmayi dusunuyorum. Aranizda bu bolgeyi 1-2 yil once yaptirip su anda bilgi verecek kimse varmi acaba? Simdiden tesekkurler

Arkadaslar merhaba ben dun liposuction oldum Murat Turegune 2.5 litre cikdi benden ben hic bu kada cikicagini dusemisdim belimden karnimdan ve bacak icimden oldum agrilarim
Var ama ben eve demediyim icin daha cok zorlaniyorum korseyle annem onu yap bunu yap diyince her eyildiyimde belim kaniyo oturunca kalkamiyorum daha cok yeni dun oldum ve hastanede kalmadim annemler bilmediyi icin eve gitdim 6da cikdim ameliyyatdan 10bucukda aksam eve dondum kimseye gozukmedim kanli su geliyo odem herhalde hoca normal dedi bunlarin olmasi 1haftaya korseyede agrilarada alisirsin gecer dedi Insallah evdekiler annamaz yaptirdigimi cok kizarlar sonra cunki 1yilda girdiyim 3cu tam anestezi ameliyatim

Gecmis olsun en kisa zamanda sagligina kavusmani dilerim. Daha once yaptirdigin ameliyatlar liposuction miydi? memnun kaldinmi? Ben encok cukurluklar kalmasindan korkuyorum, sen boyle bir sorun yasadin mi acaba?

Ca
Gecmis olsun en kisa zamanda sagligina kavusmani dilerim. Daha once yaptirdigin ameliyatlar liposuction miydi? memnun kaldinmi? Ben encok cukurluklar kalmasindan korkuyorum, sen boyle bir sorun yasadin mi acaba?
canim tesekkur ederim yok daha once bir rinoplasti gecirdim ve birde beyincik sarkmasi ameliyati bu ilk liposaksinin bugun 5ci gunumdeyim agrilarim yok diyecek kadar azaldi ama fazla odemim var cukurlar olmaz die umud ederim 1ay daha korsede olucam sora dahada sikilasiyim die masaja gitmeyi dusunuyorum kolumdanda oldum ama korse takmadilar bende biraz o konudan tedirginim

Canım ne kadara maloldu bu ameliyat sana

Ben gayet memnunum yaklaşık 3 yıl önce karın mide bel bölgemden liposuction oldum. Hiç dalgalanma ve çukur olmadı.

Bende yaptırmak istiyorum korkum çukurlar oluşur diye yani bazen şans işi olduğuna inanıyorum ama iyi bir doktor araştırıyorum.

prof ersin ulkure ameliyat olan var mi utuleme liposuction yapiyormus ve aslaa cokme dalgalanla olmuyormus kendi sitesinde inceledim

Gerçekten insani açıdan çok iyidir..Yazmıştım aslında bir kaç sayfa önce canım, Nejdet Şişman benim doktorum..İzmirde..
Nejdet beye lazer lipo olmak istiyorum cnm memnunmusun yoksa ufuk bilkaymı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…