aslinda bir an once olmak istiyorum ancak bu aralar islerim cok plansiz isler cikti belli sayilmaz yaniBende fransadayim gecen sene meme diklestirme oldum 5 ay oncede karin germe yaptirdim ..
Iyi arastir drunu sonuclarini gormeye calis .. Zor bir karar acele etmeyin .. Ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun?
belgesi plaketi olmayan dr yok ki :) onemli olan hasta memnuniyeti Alper Bey e mail attım inanılmaz ayrintili cevap verdi
sizin fotografiniz var mi? gorebilir miyim cok sik giremiyorum foruma
Ben burda herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım gerçekten kendim o dönemi yaşayan biri olarak akıldaki soruları vs çok iyi anlıyorum belgesi plaketi olmayan dr yokki diye cümleye başlamanız ciddi anlamda itici ben belge ve plaketlerin fazlalığından bahsetmek istedim sadece .. Ben operasyonumu zaten oldum Alper Tuncele ama inanın size yardımcı olmak şu an içimden gelmedi hayırlısı olsun hakkınızda ..belgesi plaketi olmayan dr yok ki :) onemli olan hasta memnuniyeti Alper Bey e mail attım inanılmaz ayrintili cevap verdi
sizin fotografiniz var mi? gorebilir miyim cok sik giremiyorum foruma
yanlis mi anlasildim acaba belgesi olmadan nasıl dr olabilirki olamaz tesekkur ederim yinedeBen burda herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım gerçekten kendim o dönemi yaşayan biri olarak akıldaki soruları vs çok iyi anlıyorum belgesi plaketi olmayan dr yokki diye cümleye başlamanız ciddi anlamda itici ben belge ve plaketlerin fazlalığından bahsetmek istedim sadece .. Ben operasyonumu zaten oldum Alper Tuncele ama inanın size yardımcı olmak şu an içimden gelmedi hayırlısı olsun hakkınızda ..
arkadaslar ben operosyona girdim ve çok memnunum inannın eger gerçekten sporla veremediginiz birikimleriniz varsa benim basen bölgemdi suan inanın yoklar:)) naptınız basenlerinee dedim doktoruma oldukça basarılı bir operasyondu .teoman dogan yaptı çok memnun kesinlikle öneririm şuan 4.günüm amayok denecek kadar agrım oldu.sadece basenlerden alındı ve kilo alsamda basenim olmayacak bütünden kilo alıcam zaten istedigimde buydu ..umarım dediginiz gibi yıllar gectikten sonrada iyi sonuçlar alırım ama bence iyi olacak
Yok söylediğiniz şey doğru da üslup hoş gelmediyse demek bana .. Tabiiki olamaz ben çok fazla belge ve plaket demek istedim yani diğer dr ların odalarındakinden bayaa fazlaydı sadece buydu söylediğim bu kadar irdelenebilineceğini de düşünmemiştim ..yanlis mi anlasildim acaba belgesi olmadan nasıl dr olabilirki olamaz tesekkur ederim yinede
Arkadaslar merhaba ben dun liposuction oldum Murat Turegune 2.5 litre cikdi benden ben hic bu kada cikicagini dusemisdim belimden karnimdan ve bacak icimden oldum agrilarim
Var ama ben eve demediyim icin daha cok zorlaniyorum korseyle annem onu yap bunu yap diyince her eyildiyimde belim kaniyo oturunca kalkamiyorum daha cok yeni dun oldum ve hastanede kalmadim annemler bilmediyi icin eve gitdim 6da cikdim ameliyyatdan 10bucukda aksam eve dondum kimseye gozukmedim kanli su geliyo odem herhalde hoca normal dedi bunlarin olmasi 1haftaya korseyede agrilarada alisirsin gecer dedi Insallah evdekiler annamaz yaptirdigimi cok kizarlar sonra cunki 1yilda girdiyim 3cu tam anestezi ameliyatim
Gecmis olsun en kisa zamanda sagligina kavusmani dilerim. Daha once yaptirdigin ameliyatlar liposuction miydi? memnun kaldinmi? Ben encok cukurluklar kalmasindan korkuyorum, sen boyle bir sorun yasadin mi acaba?Arkadaslar merhaba ben dun liposuction oldum Murat Turegune 2.5 litre cikdi benden ben hic bu kada cikicagini dusemisdim belimden karnimdan ve bacak icimden oldum agrilarim
Var ama ben eve demediyim icin daha cok zorlaniyorum korseyle annem onu yap bunu yap diyince her eyildiyimde belim kaniyo oturunca kalkamiyorum daha cok yeni dun oldum ve hastanede kalmadim annemler bilmediyi icin eve gitdim 6da cikdim ameliyyatdan 10bucukda aksam eve dondum kimseye gozukmedim kanli su geliyo odem herhalde hoca normal dedi bunlarin olmasi 1haftaya korseyede agrilarada alisirsin gecer dedi Insallah evdekiler annamaz yaptirdigimi cok kizarlar sonra cunki 1yilda girdiyim 3cu tam anestezi ameliyatim
canim tesekkur ederim yok daha once bir rinoplasti gecirdim ve birde beyincik sarkmasi ameliyati bu ilk liposaksinin bugun 5ci gunumdeyim agrilarim yok diyecek kadar azaldi ama fazla odemim var cukurlar olmaz die umud ederim 1ay daha korsede olucam sora dahada sikilasiyim die masaja gitmeyi dusunuyorum kolumdanda oldum ama korse takmadilar bende biraz o konudan tedirginimGecmis olsun en kisa zamanda sagligina kavusmani dilerim. Daha once yaptirdigin ameliyatlar liposuction miydi? memnun kaldinmi? Ben encok cukurluklar kalmasindan korkuyorum, sen boyle bir sorun yasadin mi acaba?
Canım ne kadara maloldu bu ameliyat sanaCa
canim tesekkur ederim yok daha once bir rinoplasti gecirdim ve birde beyincik sarkmasi ameliyati bu ilk liposaksinin bugun 5ci gunumdeyim agrilarim yok diyecek kadar azaldi ama fazla odemim var cukurlar olmaz die umud ederim 1ay daha korsede olucam sora dahada sikilasiyim die masaja gitmeyi dusunuyorum kolumdanda oldum ama korse takmadilar bende biraz o konudan tedirginim
Turk parasiyla 5.300lirayaCanım ne kadara maloldu bu ameliyat sana
Ama ben bakude yaptirdim korse hastane ve doktor masrafi hepsi birlikde ve 2.5litre alindiCanım ne kadara maloldu bu ameliyat sana
Ben gayet memnunum yaklaşık 3 yıl önce karın mide bel bölgemden liposuction oldum. Hiç dalgalanma ve çukur olmadı.Liposuction yaptırıp sonuçtan memnun kalan var mı?
Ben gayet memnunum yaklaşık 3 yıl önce karın mide bel bölgemden liposuction oldum. Hiç dalgalanma ve çukur olmadı.
Nejdet beye lazer lipo olmak istiyorum cnm memnunmusun yoksa ufuk bilkaymı bilemedimGerçekten insani açıdan çok iyidir..Yazmıştım aslında bir kaç sayfa önce canım, Nejdet Şişman benim doktorum..İzmirde..
Nejdet beye lazer lipo olmak istiyorum cnm memnunmusun yoksa ufuk bilkaymı bilemedim
Teşekkür ederim cevapladığın için peki kilo kaybında oluyormu yağlar eriyince merak ediyorumBen gayet memnunum..gonul rahatlıgıyla gidebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?