Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İzmir de bildiğiniz iyi Dr var mı nejdet şişman i biliyor musunuz .ona lazer lipoliz olmayı dusunmuyorum bir fikriniz var mi

Bana yaptığınız yorum sadece reklam gibi geldi.herkes bı tarz yorumlarla sanıyormuyuz gidiyorlar reklam ettiğiniz doktora aksine üstüne çizik atılıyor

Merhaba, ben de kollarımdan Liposuction yaptım 8000tl kadar bi fiyata yaptım reklam gibi olmasın diye doktor ismi de hastane ismi de vermedim, doktor kollarımdan yağ alırken sırtım omuzum göğüs üstü ön ve arka kol hepsini aldı, çok memnunum 3 ay geçti şuan çok rahatım bir de yağ hücreleri aldıkları için tekrar orada yağ oluşmuyor, çünkü yağ azaltmıyorlar yağ hücrelerini lazerle eritip çıkarıyorlar, durumumdan çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim fakat düzgün bi doktora gitmelisin. Sadece arka kol deme. Çünkü sadece arka kol dersen arka koldan başka yere dokunmazlar ve dengesiz bi görüntü olur
Bol şans şimdiden geçmiş olsun

eski yorumlarda hep yaptirmayin etmeyin vucut dalgalaniyo yaglar alindigi icin engebeli oluyo yazmislar ama artik teknoloji gelistigi icin onlar kalmadi degil mi?? yakin zamanda yaptiranlar boyle bi sorunla karsilasti mi acaba ben de vaserlipo dusunuyorum ne diyosunuz

İzmir de bildiğiniz iyi Dr var mı nejdet şişman i biliyor musunuz .ona lazer lipoliz olmayı dusunmuyorum bir fikriniz var mi
Mrb bende nejdet beyle görüştüm 3 bölge yaptircam ocak ayında düşünüyorum inş iyi olur bir sıkıntı yasamayiz ama duyduğum göre iyi bir doktormus yaptırdıktan sonra da yazarım burdan
Mrb

nerede ve nekadara yaptırdınız acaba ? ben de düşünüyorum

İyi günler bende kolkarımdan lipo olmak istiyorum ankarada yaşıyorum siz nerde oldunuz özelden yazarmısınız birde kaç santim inceldi tesekkürler şimdiden

Mrb bende nejdet beyle görüştüm 3 bölge yaptircam ocak ayında düşünüyorum inş iyi olur bir sıkıntı yasamayiz ama duyduğum göre iyi bir doktormus yaptırdıktan sonra da yazarım burdan

Mrb

Fiyat ne kadar acaba ??

nerede ve nekadara yaptırdınız acaba ? ben de düşünüyorum
Mrb nerde ve kaça yaptırdınız benim üst bölgem bir beden büyük altta göre komple olmak istiyorum su an alt 42 üst 44 kaç beden inceldiniz geçmiş olsun

Slm nerde oldunuz bende düşünüyorum rica etsem yazarmısınız

ben kol lipo için randevumu aldım 7 şubat benimkini genel anestez ile yapacak niyeki acaba sadece üst koldu aslında ben korkmam dedim ama yok dedi. neyse ağrı sızı oluyor mu kolda hemen kullanabiliyormusunuz yaptıranlaran fikir almak isterim. birde korse getirticem de bedenimde mi alsam bir beden küçük mü çok sıkıyo korse de ya .

Kolda sıkıntı olmuyor hemen kullanabilirsin korseyi sormadan alma dediğim gibi

bu arada liposuction ameliyatı sonrası sonda takılma gibi bi durum oluyor mu acaba çok geriyor beni sonda işi hemen kalkamayanlar olduğunu duyunca bu ihtimal geldi aklıma

bu arada liposuction ameliyatı sonrası sonda takılma gibi bi durum oluyor mu acaba çok geriyor beni sonda işi hemen kalkamayanlar olduğunu duyunca bu ihtimal geldi aklıma
Arkadaşım 23 ocak ta karın bacaktan oldum bugün 6. Günüm sonda falan yok tek sıkıntı korse ve ödem oluyor.2 gün hafif ağrılı oda öyle oldum bittim gibi gibi dagil .3. gün baya iyisin 4 .gün artık tamamen günlük hayattasin yeni anı benim öyle oldu.

ben şimdilik sadece kol yaptırıcam karın - simit hele hele bacak onlardan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…