ben basenlerimdeki, bacak iç yuzeylerinde ve dizlerimin icinde olan yag kitlelerini liposuctıon ile yokettim. Normalde almanyada yasıyorum ve cok doktor arastırdım Turkiyeden ve sonunda İstanbul da amaliyat oldum. Yaklasık 3 ay once oldum ve 1 ay oncesinde korsem de cıktı. ayrıca estetik doktorum istanbuldan celalettin sever bey, aynı ameliyatta yüzümdeki kırısıklıklra da vucudumdan cıkan yaglarla doldurdu. ben sonuctan cok mutluyum. ucret 2500 euro
Kızlar merhaba 2012 yılında 55 kilo iken 2014 yılının mayıs ayından sonra hızlı bir kilo almaya başladım sanırım 80 i geçtim. Artık çok kilo aldın hayvan benzetmelerinden bıktım ve çarşamba günü bülent tekerekoğluna ameliyat olacağım. Tüm deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım
ben basenlerimdeki, bacak iç yuzeylerinde ve dizlerimin icinde olan yag kitlelerini liposuctıon ile yokettim. Normalde almanyada yasıyorum ve cok doktor arastırdım Turkiyeden ve sonunda İstanbul da amaliyat oldum. Yaklasık 3 ay once oldum ve 1 ay oncesinde korsem de cıktı. ayrıca estetik doktorum istanbuldan celalettin sever bey, aynı ameliyatta yüzümdeki kırısıklıklra da vucudumdan cıkan yaglarla doldurdu. ben sonuctan cok mutluyum.
Ben ideal kilodayim fakat yinede çekiniyorum doktorlar ameliyat öncesi pembe tablo ciziyorlar ağrı sizi olmayacağı yönünde 2 sene evvel meme protezi oldum özlem silistireli ve okadar pişmanım ki yalanlari gectim ağır spor yaptigimi bilmesine rağmen yanlış yöntem uyguladı ve protez şu anda deforme oldu yenilemem gerekiyor ameliyat sonrası çektiğim acilardan bahsedemiyorum bile 2 ay kollarimi kullanamadım ve şimdi yeniden protez degistirecegjm doktorlar malesef hasta gözüyle değil mal gözüyle bakıyorlar
Teşekkür ederim cidden zorarastırmak
Selam bende nasipse salı gunu ameliyata girecegim doktorumda ilk 4 gün zor geçecek dedi ben simit bölgesi ve karnımdan artı meme protezi olacağım çok korkuyorum çünkü bu ikinci meme protezi olacak çünkü özlem silistireli ağır spor yaptigimı bilmesine rağmen yanlış yöntem uyguladı koltuk altından yerleştirdi protezi sıkinti nedir diye soracak olursanız ağırlık çalıştığım için protez yukarı memem aşağı indi ve iki kat şeklinde memem çektiğim ağrılardan bahsetmiyorum bile şimdi korkarak giriyorum ameliyata inşallah iyi olur burda bnede paylaşacağım ameliyat sonrasınıLiposuction yaptirdim..
Yaptirmadan once surekli arasturma yaptim ama hickimse dogru duzgun yazmamıştı. Cok arastirmama ragmen sadece ana konulari oku
Merhaba canim cok gecmis olsun simdiden.Selam bende nasipse salı gunu ameliyata girecegim doktorumda ilk 4 gün zor geçecek dedi ben simit bölgesi ve karnımdan artı meme protezi olacağım çok korkuyorum çünkü bu ikinci meme protezi olacak çünkü özlem silistireli ağır spor yaptigimı bilmesine rağmen yanlış yöntem uyguladı koltuk altından yerleştirdi protezi sıkinti nedir diye soracak olursanız ağırlık çalıştığım için protez yukarı memem aşağı indi ve iki kat şeklinde memem çektiğim ağrılardan bahsetmiyorum bile şimdi korkarak giriyorum ameliyata inşallah iyi olur burda bnede paylaşacağım ameliyat sonrasını
Yarın sabah olacağım korkularim var insallah iyi olacak çok teşekkür ederim destek verdiğin icinMerhaba canim cok gecmis olsun simdiden.
Biraz fazla agrin olacak sonrasında ama 1 haftada biseyin kalmaz. Bugun benim 12.gunum gayet rahatim agrim yok dikislerim alindi hic acimadi. Cok rahat ve cok cok memnunum halimden.. Insallaah sorunsuz hallolur seninkide
Korma demiycem cunku ben de cok korkmustum. Vucudun verdigi tepki o .Yarın sabah olacağım korkularim var insallah iyi olacak çok teşekkür ederim destek verdiğin icin
Büyük ihtimal ödemdir onlar. Bol su için,hareketsiz kalmayın yürüyün yürüyüşler yapın.Yazmadığım başlık kaldımı merak ediyorum bende 4 gün önce kol karın bel simit sutyen bölgesine kadar lazer lipo oldum burda daha önce olanların yorumlarını okuyunca aklım karışıyor herkes hemen bir haftada inceldim mucize vs yazmış ben aynı 8 aylık hamile gibi duruyorum ödem var bellide sizde hiçmi olmadı yahu hemen farkı anladınız bu ödem gidince bu deri nasıl oturuyor yerine benim sıkılastirmala birlikte yapıldı diye üzerine başa başa söyledi doktorum toplamda 4 buçuk litre yağ alındı ama ne ameliyattan çıkınca nede bugün 4 günümde ben bir mucize görmedim baktığımda ameliyat öncesi gibi sadece çürük et gibi morum biri Allah aşkına bu süreci bi anlatsın yoksa oturup agliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?