- 10 Ekim 2016
- 93
- 28
- 3
- 46
- Konu Sahibi tafi
-
- #4.101
Büyük ihtimal ödemdir onlar. Bol su için,hareketsiz kalmayın yürüyün yürüyüşler yapın.
Aktarlardan ödem atıcı çaylar alıp içebilirsiniz. Ananas İnanılmaz ödem söker. Sadece lipoda öyle anında bir incelme farkedilmez zaten. Lipodan önce sanırım bir sıvı veriliyor o bölgeye. Sabırlı olun bekleyin. Doktorunuzla iletişim halinde olun ve kontrollerinize gidin. Süreci doktorla paylaşıp değerlendirin. Geçmiş olsun ..
Valla soğan suyunu bilmiyorum :)Teşekkür ederim soğan suyu da ödem attırmi onuda yapsam
Yazmadığım başlık kaldımı merak ediyorum bende 4 gün önce kol karın bel simit sutyen bölgesine kadar lazer lipo oldum burda daha önce olanların yorumlarını okuyunca aklım karışıyor herkes hemen bir haftada inceldim mucize vs yazmış ben aynı 8 aylık hamile gibi duruyorum ödem var bellide sizde hiçmi olmadı yahu hemen farkı anladınız bu ödem gidince bu deri nasıl oturuyor yerine benim sıkılastirmala birlikte yapıldı diye üzerine başa başa söyledi doktorum toplamda 4 buçuk litre yağ alındı ama ne ameliyattan çıkınca nede bugün 4 günümde ben bir mucize görmedim baktığımda ameliyat öncesi gibi sadece çürük et gibi morum biri Allah aşkına bu süreci bi anlatsın yoksa oturup agliycam
MERHABA CANIM . BEN KOL LIPO YAPTIRDIM . BUGUN 35.GUNUM.. KORSE ARTIK KULLANMIYORUM.. BANA 4 SEANS MASAJ DA YAPTILAR MAKINALARLA.. KOLLARIM AMELIYAT MASASINDA ILK UYANDIGIMDA BILE YARISI GITMISTI. KORSE ILE YARISINDAN COGU GITMISTI.. SUAN KOLUM 25CM OLDU . 42CM ILE GIRDIM AMELIYATA. 6 AY ICERISINDE BIKAC CM DAHA INCELECEGINI SOYLEDI DOKTORUM. INANMADIGIMDAN SUREKLI OLCUYORUM VE CIDDEN INCELME DEVAM EDIYOR.. BENDEN SADECE KOLUMDAN 2.800CC YAG ALDILAR. AYRICA BENIM DOKTORUM SADECE KOL LIPODAN SIRTIMDAKI VE GOGUS YANLARINDAKI YAGLARI DA ALDI. COK COK MEMNUNUM VALLAHI. GERCEKLERI ANLATIYORUM CUNKU BURDA DOKTOR REKLAMI YAPAN HASTANE CALISANLARININ YALANLARIYLA DOLU YORUMLAR DA VAR.. INANMAYIN OYLELERINE. BEN YASADIKLARIMI BIKAC YORUM ONCESINDE YAZDIM OKUYABILIRSIN CANIM. AMA FAZLA KAFAYA TAKMA ODEMLERI ATINCA CIDDEN INCELME OLUYOR. 1 AY SONRA BURAYA TEKRAR YAZARSAN SEVINIRIM
Cevabınız için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yazıp çızıp kayboluyorlar ortadan okuyusun şöyle inceldim böyle inceldim karamsar oluyosun ve insanlar en azından ben buradaki yorumları okuyup bu işi kredi cekerek yaptım artık kime ne diyim bilmiyorum
UMARIM DOGRU DOKTORA DENK GELMISSINIZDIR. HIC KANAMANIZ OLDU MU ? BENIM ESIM VIDEOYA ALDI BENIM AMELIYATIM YAPILIRKEN.. SADECE NESTERLE KESILINCE UFACIK KANAMA OLDU.. VE DOKTORUM NORMALDE KANAMA OLAN LIPOSUCTION AMELIYATLARIN BILINCSIZ YAPILDIGINI SOYLEDI..
Ameliyat sırasında bilmiyorum genel anestezi ile 5 saat sürdü ama sonrasında kollarımda yoğun bir kanama oldu bir kac kez yatak degistirdiler snra doktor gelip baktı verilen sıvının sizdıgini söyledi ama göbek sırt bel bölgemde olmadı hiç
CNM BENDE AYNI DOKTORA KADIKOYDE AMELİYAT OLMUSTUM, SENİNDE BENİM GİBİ MUTLU OLMANA SEVİNDİM. DOKTOR BEYİN İSMİNİ K-OKUYUNCA CEVAP VERMEK İSTEDİM SANA. HERSEY ZAMANLA YERİNE OTURUYORmerhabalar arkadaslar, benim ödemlerim artık gitmeye başladı, doktorum celalettin sever beye 2 gun once kontrol muayenesine gittim ve 10 gün sonra korse giymeme gerek kalmayacagını söyledi. Artık spora da başlıyabilirmişim. artık kendimi cok iyi hissediyorum ve güveniyorum. ameliyat sonrasında olan ödem artık yok. keske bu basenlerden yıllar önce kurtulsaymısım.
AA CIDDIMISIN ? ALLAH ALLAH... BANA DIKIS ATTILAR. ESTETIK DIKISI ATTIKLARI ICIN SUAN KAYBOLDU NEREDEYSE. SIVILCE IZI GIBI DURUYOR
Canım estetik dikişi atılmışsa 1 yılda orda hiç iz kalmayacak. Geçmiş olsun. 3ay sonra senin vücut tam oturur buraya yaz o zaman olur mu?Dikiş bendede var kollarda ve kasikta olmak üzere ama 4 tane ama daha yeni olduğu için yara gibi duruyor hala
Canım estetik dikişi atılmışsa 1 yılda orda hiç iz kalmayacak. Geçmiş olsun. 3ay sonra senin vücut tam oturur buraya yaz o zaman olur mu?
10 gün sonra korse giyme mi??
Pardon da Korse 6 hafta boyumca giyilmek zorunda~! Ayrıca 2 ay spor yasak. Bu heryerde aynı çünkü o alınan yağın yerine korse ile yapışan doku sporla tekrar ayrılabilir. Böyle bilinçsiz hareket edip sonrada gelip buraya ben memnun değilim mahvoldum sarkıntı oldu diye ağlamayın
Geçmiş olsun!
sadece kol için bu fiyat çok değil miBurdan her konuda faydalandığımı fakat tecrübelerimi paylaşmadığımı farkettimbiraz da ben yazayım :) 3-4 yıl kadar önce Ankarada goptaki bir estetik merkezinde Taner Bahar'a ameliyat oldum. Öncesinde sorduğumuz sorulardan (sonrasında sıkıntı yaşayacağımız konular) hep geçiştirilerek cevaplanmış. Sonrasında anlıyorsunuz. Ameliyat için 4 sene önce 9500 tl para ödedik fiş istediğimizde oyalandık. En son hastanede narkoz almayacağımı fişimi vermelerini söylediğimde doktor ne yapacağını şaşırdı çıkınca verelim bi kısmını vs diye geçiştirdi. Kendisi de okursa hatırlar belki böyle sıkıntılı ve moralsiz girdik ameliyata ve çıkınca 2. bir sürpriz olarak doktorum kolla meme arasında kalan yağları almayı unuttuğunu söyledi. Tabi ameliyattan ayılmam 5 saat sürmüştür tek hatırladığım saatlerce takır takır donduğum ve vücudumun büyük bir kaza geçirmişçesine ağrıdığı. Akşam taburcu oldum tabiki onların dediği gibi 1 haftada ayaklanamadım (göbek,sırt,bacak,kol) bölgeler genişti ama yine de 3 hafta boyunca dayaktan çıkmış gibiydim kımıldayamadım bile ve yine kaçamak cevaplardaki gibi izlerim öyle 3-5 ayda 1 yılda yok olmadı hala gayet belirgin şekilde benimle birlikteler. 2-3 mm değil o delikler 6-8 mm! Kontrol seansımda ise unutulan bölgenin yapılmasını isteyince 'sen ideal kilona düş kalırsa ben alıcam' cevabını aldım. Hayır yani ben ideal kiloma düşebilecek olsam neden o kadar fazla bölgeyi yaptırayım! Ve sonrası ben tabiki kilo aldım ve o düzeltilen (tam da düzelmiş denemez zaten sağ sol arasında ciddi farklar oldu) bölgeler de daha tuhaf bi yağlanma oldu. Şimdi doktor (endo) kontrolünde zayıflıyorum meğerse vücudum şekerle başa çıkamıyormuş. İlaç desteğiyle ve yaşam tarzına dönüştürmeye çalıştığım beslenme ile zayıflıyorum şimdi. Bu işlerle hiç uğraşmayın bu konuların tek formülü var sağlıklı beslenme ve bol hareket. Ha tavsiye eder miyim? İdeal kilosunda olupta ufak tefek çıkıntıları olanlara tavsiye ederim ama zayıflama yöntemi olarak görenlere asla. Doktorumu tavsiye eder miyim? (Kendisi de okuyordur umarım) ASLA hatta kendisi için sonrasında 'kendisinin de kızı var insanları neden yanıltıyor neden abartılı ücretler alıyor neden işinin arkasında durmuyor' diye bolca iyi niyetlerimi! sunmuşumdur.
Okuyacaklar için umarım faydası olur.
(Bu arada ben lazer lipo oldum normal lipoyu da daha vahim diye duydum)
Ameliyatı plastik cerrah yapmalı tahminen 7 bin TL devleti bilmiyorum ama ben özelde yaptırdım 2 ay oldu daha ama sonuctan memnunumkızlar ben de kollarımın kalınlığından şikayetçiyim benim ameliyat işim çok ama burada bukonu tartışıldığı için deneyimli olanlardan bilgi almak isterim. ben yanlızca üst koldan lipo yaptırmak istiyorum bu ameliyatı plastik cerrah mı dermatolog mu yapar maliyeti nedir yaptırıp yağları geri gelen var mı devlet hastanesinde yaptıran var mı lütfen bilgisi olan yeşillendirebilir mi geçirmem gereken ameliyat çok olduğu için maliyetide düşünüyorum açıkcası . yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim.
7 bn tl sadece kol mu başka bölge de var mı toprakAmeliyatı plastik cerrah yapmalı tahminen 7 bin TL devleti bilmiyorum ama ben özelde yaptırdım 2 ay oldu daha ama sonuctan memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?