- 25 Mart 2014
- 1.302
- 441
- 123
- Konu Sahibi tafi
-
- #4.181
Benim 8 delik vardiHerkese genel bir sorum olacak. Liposuction delik izleri icin ne yapiyorsunuz? Ben bir aydir contractubex kullaniyorum. Cok fark olmadi gerci en az 6 ay kullanmak gerekiyormus. Gecenlerde gorustugum bir plastik cerrah lazerle leke acma yapilabilecegini, leke renginin baya acilabilecegini soyledi. Iki seans uygulariz, seansi 450₺ dedi. Yani toplamda 900₺.
Acaba liposuction veya sezeryan izi icin lazer leke tedavisi yapirmis olan var mi?
Ya da ne tavsiye edersiniz?
Bence spor yap!! benim de yazdigim gibi! vucut tramvaya giriyor. ben kilo aldim ve vucudumun her yerine dagildi! iyilesme suresinde hep zihonsel hem fiziksel cökuntuye ugruyor insan.Arkadaşlar merhaba bende kulübe Yen'i üye olanlardanım.basen ve kalça bölgemde yağlanma ve şekil bozukluğu var,bir kaç dr la telefonda iletişime geçtim.bana vazer hi def i önerdiler.fakat ben okuduğum bu son yorumlardan sonra korktum.bu operasyonu yaptıran varsa lütfen yardımcı olabilirmi.please
çok teşekkür edeerimm. arifoğlundan falan alırsam organiğe yakın bir yağ almış olurum heralde. benim delik izlerimde renk koyulaşması var. delikler kahverengi duruyor çok canım sıkılıyor doğrusu. yazın nasıl bikini giyicem bilmiyorumBenim 8 delik vardi
Kantron yagi surdum 2 ay oldu ameliyat olali hic iz yok.
Zaten masajimida kantron yagi ile yapmami onermisti dr.tam isabet oldu.
Ev yapimi benim yagim.
Ve her izi aninda gecirir aklinizda olsun
Olur herhalde.koylerde vs bole organik urunler yapan bayanlar var guvenilir biri varsa isteyebilirsinizde.çok teşekkür edeerimm. arifoğlundan falan alırsam organiğe yakın bir yağ almış olurum heralde. benim delik izlerimde renk koyulaşması var. delikler kahverengi duruyor çok canım sıkılıyor doğrusu. yazın nasıl bikini giyicem bilmiyorum
ay inşallaaahh çok rahatsız oluyorum şuan görüntüsünden. bir de ben çok bölge olduğum için çok deliğim varOlur herhalde.koylerde vs bole organik urunler yapan bayanlar var guvenilir biri varsa isteyebilirsinizde.
Bide ben 1.ayin sonunda basladim masaja.masaji gunde 1 defa yapsamda yagi deliklerin ustune gunde 2 defa surup biraz bisi giymeden emmesini bekledim.
Umarim sizinde ise yarar.eninde sonunda gidecektir yaza daha var : ))
Merhaba toprak2014 ! bende 28 kadinda lipo oldum! Karnim patates tarlasi gibi engebeli !! Ve vucudumda hala ödem var !! her gun oturup agliyyorum öncesinde daha iyiydi !!! senin nasil oldu surec nasildi !! göbegin dahada kilo aldimi??Teşekkür ederim soğan suyu da ödem attırmi onuda yapsam
Sakın yaptırma , lipocation çok tehlikeli olabilir , ben 6 ay önce oldum hala iyileşemedim , ve kilo alıyorım sürekli düzenli beslwnmeme rağmen .Ruh halim çok kötü ..Merhaba kızlar. Bende yakın zamanda göbek yan simitler ve üst bacaktan lazer liposuction olmayı düşünüyorum.ama yorumları okuyunca gelecekte pişman olmaktan korktum. Ileride engebeli bir görünüm olursa vallahi eşimin dilinden kurtulamam. Mayis sonu için yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar ne alemdesiniz?
Vaser mi ne tarz bir liposuction yapıldı? Doktorunuz kimdi?Arkadaslar ben 4 ay önce kilo aldim yag verebilmek icin ( zayiftim vucudumda yag yoktu) göbegimden yag alinip bacaklarima transfer edildi. Doktorum lipocationu sanki dis cekecekmis gibi anlatti. Sakın ve sakın her hangi bi yerinize estetik yaptırmayın. Hala ödem var , ne yersem yiyim karnım şişiyor ve şursuzca kilo alıyorum sağlıkla yaşamama spor yapmama rağmen ! Karnım dalga dalga öncesinden çok sıkıydı. Hayatımda yaptığım en buyuk hataydı.Kendinizi oldugunuz gibi sevin hepimizin özel yanları var başkalarından farklı onları keşfedin kendinizle barışık olun,, sağlığım bozuldu vucudumun şekli değişti metobolizmam alt ust oldu ve ruh halimde berbat. Kendime olan güvenimi kaybetmiş durumdayım daha iyi olmaya çalışırken. Estetisyenlerin bazıları gerçekten çok iyi işler yapabiliyodur ama eninden sonunda bi yerlerden bi çatlaklık çıkacaktır . Vucut tramvaya giriyor nasil basa cikacagini bilmez bir halde .... Kesinlikle önermiyorum estetik ameliyatlari.
Gerçekten mi? Cok gecmis olsun. Dr unuz ne diyor bu duruma?Sakın yaptırma , lipocation çok tehlikeli olabilir , ben 6 ay önce oldum hala iyileşemedim , ve kilo alıyorım sürekli düzenli beslwnmeme rağmen .Ruh halim çok kötü ..
Sizin yas kaçArkadaslar ben 4 ay önce kilo aldim yag verebilmek icin ( zayiftim vucudumda yag yoktu) göbegimden yag alinip bacaklarima transfer edildi. Doktorum lipocationu sanki dis cekecekmis gibi anlatti. Sakın ve sakın her hangi bi yerinize estetik yaptırmayın. Hala ödem var , ne yersem yiyim karnım şişiyor ve şursuzca kilo alıyorum sağlıkla yaşamama spor yapmama rağmen ! Karnım dalga dalga öncesinden çok sıkıydı. Hayatımda yaptığım en buyuk hataydı.Kendinizi oldugunuz gibi sevin hepimizin özel yanları var başkalarından farklı onları keşfedin kendinizle barışık olun,, sağlığım bozuldu vucudumun şekli değişti metobolizmam alt ust oldu ve ruh halimde berbat. Kendime olan güvenimi kaybetmiş durumdayım daha iyi olmaya çalışırken. Estetisyenlerin bazıları gerçekten çok iyi işler yapabiliyodur ama eninden sonunda bi yerlerden bi çatlaklık çıkacaktır . Vucut tramvaya giriyor nasil basa cikacagini bilmez bir halde .... Kesinlikle önermiyorum estetik ameliyatlari.
Benim anlamadigim nokta su, omur boyu hicmi kilo alamiycaz. Veya 4-5 kilo aldik ozaman nolacakMerhaba arkadaslar,ben de 14 Martta lazer liposuction oldum.Göbek,bel,sutyen altı ve bacak içi.5 saatlik bir operasyondu.4.8 yağ alındi.Sonrası kolay degil.Herkes beni acıya dayanıklı bilir,ama bu operasyon bayağı sıkıntılı,yerinizden dogrulurken cok acı cekiyorsunuz,2 gun kanli sızıntı oluyor,morluklar feci,kamyon çarpmıs gibi ama 3 haftada geciyor.korseyi 3 hafta araliksiz kullandım. Sonrasinda gunduz giyip gece çıkardım,doktorum külot lastiği bile iz birakabilir diyor.Düşunün ki yazin bile giyecegin bikinilere dikkat et dedi,hep aynı yerde durmasin,ipi bir asagi bir yukari gibi degistir veya farkli modeller giy dedi.Bu kadar aci cektim,agladim ama göruntum COK IYI. Korsemi gunduz hala giyiyorum,bana güven veriyor.Bol seyler giymekten kurtuldum,arkadasim vazo gibi oldugumu soylüyor,cok mutluyum. doktorumun dedigine gore,bir daha o bölgelerden kilo almayacaksin.Ancak coook kilo alirsan (10-15 gibi)popon ,kollarin,basenlerin GENISLER.dikkat etmek lazim,her gun yürüyüş yapiyorum,yediklerime dikkat ediyorum.Ama cok fena tik oldu bende. Ya kilo alirsam panigi,belim o kadar ince ve guzel ki,cok korkuyorum kilo almaktan.Acilarımi UNUTTUM.Kışın kollarimi aldirmayi düsünüyorum.Doktorumu cok sevdim,ismini yazmadan edemeyeceğim.ellerine saglik ALPER TUNCEL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?