Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaptıran arkadaşlar kaç ayda görüntü oturdu benim 3.5 ay oldu basenime yaptırdım 1 cm bile incelme olmadı

yaptıran arkadaşlar kaç ayda görüntü oturdu benim 3.5 ay oldu basenime yaptırdım 1 cm bile incelme olmadı
3,5 ayda incrlme olmasu gerekir. Belki az yag alunmustir veya vucut tipi ve yaş sonucu etkiliyo. Ama benum birinci ayin sonunda fark du benimde sonrada incelme devam etmedi oylece kaldi sonra

Benim basen ölçüm 95 cm di toplamda 350x2 cc yağ alındı, sizce yetersiz mi alınmış

3,5 ayda incrlme olmasu gerekir. Belki az yag alunmustir veya vucut tipi ve yaş sonucu etkiliyo. Ama benum birinci ayin sonunda fark du benimde sonrada incelme devam etmedi oylece kaldi sonra
Benim basen ölçüm 95 cm di toplamda 350x2 cc yağ alındı, sizce yetersiz mi alınmış

Yaptirdinizmi

4-5 kilo da alsaniz 10 kilo da alsaniz baska yerlerden alacaksiniz.Evet yaglari aldırdık,görüntü süper,ama bundan sonra DİKKAT etmek çok önemli. Kilolar varken,gobek,simit dışarı fıskırırken hic iyi hissetmiyorsunuz ama simdi bu görüntü bozulacak diye de ödünuz patliyor.Yani yaptirsan bir dert yaptirmasan bir dert

Yaptıramadim malesef. Dr um bacaklarımdaki ödemden şüphelenip kalp damar cerrahına yönlendirdi. Toplardamar kapakciklarimda sorun olduğu için önce onun ameliyatını olmam gerekiyor. Ama kalp damar cerrahi iyi ki yatırmamışsınız şu aşamada yapılsaydı ödemden kurtulamazdınız dedi. O yüzden eylül ekim ayiba ertelendi.

Merhaba
Ben dün baldır için liposuction yaptırdım. Yani baldırdaki yağlarımı aldırdım. Gelişmeleri paylaşacağım gün geçtikçe.
Her zaman spor hayatımın parçası oldu gerek yürüyüş gerek eliptik bisiklet mutlaka düzenli yaparım son 3 aydır ek olarak pilates yapıyorum. Evet kalçam toparlandı iç bacak sıkılaştı ama baldırlarımda milim oynama yoktu. Çarşamba karar verdim bugün yAni cuma da ameliyatı oldum geçtim. Şu an bile incelemeyi görmemek için kör olmak lazım aynanın önünden kendimi alamıyorum. Ama tabi zamanla bu dalgalanma falan dedikleri ne olur nasıl duruma gelir bilemiyorum. Göreceğiz..

İnş olmaz ama bikacgune ödem belirir, nekadar yağ alındı sizden ve yaşınız kaç

Merhabalar,
Umarım siteye üyeliğiniz devam ediyordur.
Tam 10 sene geçmiş üstünden merak ediyorum kilo alımınız oldu mu. Şuan ne durumdasınız

Aşırı tecrübeli birisi olarak yazıyorum dr iyi ise süper olur ben iki dr da yaptırdım bas en bel kol ama şimdiki dr um çok daha başarılı yağ aldığı yer dümdüz oluyor benim komple vücüdumu emanet edip yüzümü güldüren dr sormak istediğiniz herşeye seve seve cevap veririm ben tüm vücut estetiği olan birisi olarak uzman oldum :)

Arkadaşlar cuma uyluk gerdirme yaptıracağım. Araştırmalarıma göre hep genel anestezi ile yapılıyor. Görüştüğüm dr tanınmış biri. Ama lokalle olur dedi. Muayenehanede yapacak. Dikiş izi dikine olacak. En çok kafama takılan bu işlem lokalle muayenehanede nasıl olacak. Bilen arkadaşlar yazar mısınız.

Neden ikinciyi yaptırma gereği duydunuz ve hangi doktora yaptırdığını zi söylermisnz lütfen

Düm düz olması için bizim yapmamız gereken bir şey var mı acaba? Ben sadece varis çorabı giyiyorum göçükler düzelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…