Birde kac yasinda yaptirsiniz bu islemi, ben 24 yasinda yapturdim. Cokmu erken davrandimBenim anlamadigim nokta su, omur boyu hicmi kilo alamiycaz. Veya 4-5 kilo aldik ozaman nolacak
3,5 ayda incrlme olmasu gerekir. Belki az yag alunmustir veya vucut tipi ve yaş sonucu etkiliyo. Ama benum birinci ayin sonunda fark du benimde sonrada incelme devam etmedi oylece kaldi sonrayaptıran arkadaşlar kaç ayda görüntü oturdu benim 3.5 ay oldu basenime yaptırdım 1 cm bile incelme olmadı
Benim basen ölçüm 95 cm di toplamda 350x2 cc yağ alındı, sizce yetersiz mi alınmış3,5 ayda incrlme olmasu gerekir. Belki az yag alunmustir veya vucut tipi ve yaş sonucu etkiliyo. Ama benum birinci ayin sonunda fark du benimde sonrada incelme devam etmedi oylece kaldi sonra
Benim.basen olcumde sizinki gibiydi benim basenden 1100 alindi, 2litrede ust bacaktantan alindi.Benim basen ölçüm 95 cm di toplamda 350x2 cc yağ alındı, sizce yetersiz mi alınmış
Toplamda sadece 700ccmi alindi sizden, ben bukadar az alindigini hic duymamistimBenim.basen olcumde sizinki gibiydi benim basenden 1100 alindi, 2litrede ust bacaktantan alindi.
Demek hic duymadınız.. cok uzuyor bu durum beni doktorla iletisime gectim 6 ay sonunda bakalim dedi yine incelme olmazsa mudahale eder mi acabaToplamda sadece 700ccmi alindi sizden, ben bukadar az alindigini hic duymamistim
tekrar.ayni bolgeye yapilio ama ucret almamsi gerekirDemek hic duymadınız.. cok uzuyor bu durum beni doktorla iletisime gectim 6 ay sonunda bakalim dedi yine incelme olmazsa mudahale eder mi acaba
YaptirdinizmiMerhaba kızlar. Bende yakın zamanda göbek yan simitler ve üst bacaktan lazer liposuction olmayı düşünüyorum.ama yorumları okuyunca gelecekte pişman olmaktan korktum. Ileride engebeli bir görünüm olursa vallahi eşimin dilinden kurtulamam. Mayis sonu için yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar ne alemdesiniz?
Yaptıramadim malesef. Dr um bacaklarımdaki ödemden şüphelenip kalp damar cerrahına yönlendirdi. Toplardamar kapakciklarimda sorun olduğu için önce onun ameliyatını olmam gerekiyor. Ama kalp damar cerrahi iyi ki yatırmamışsınız şu aşamada yapılsaydı ödemden kurtulamazdınız dedi. O yüzden eylül ekim ayiba ertelendi.Yaptirdinizmi
İnş olmaz ama bikacgune ödem belirir, nekadar yağ alındı sizden ve yaşınız kaçMerhaba
Ben dün baldır için liposuction yaptırdım. Yani baldırdaki yağlarımı aldırdım. Gelişmeleri paylaşacağım gün geçtikçe.
Her zaman spor hayatımın parçası oldu gerek yürüyüş gerek eliptik bisiklet mutlaka düzenli yaparım son 3 aydır ek olarak pilates yapıyorum. Evet kalçam toparlandı iç bacak sıkılaştı ama baldırlarımda milim oynama yoktu. Çarşamba karar verdim bugün yAni cuma da ameliyatı oldum geçtim. Şu an bile incelemeyi görmemek için kör olmak lazım aynanın önünden kendimi alamıyorum. Ama tabi zamanla bu dalgalanma falan dedikleri ne olur nasıl duruma gelir bilemiyorum. Göreceğiz..
29 yaşındayım 800 ml alındı baldırlarım kaslı bir yapıda olduğu için spor hiç işe yaramadı daha çok kaslandım olan yağ da bu kadarmış işteİnş olmaz ama bikacgune ödem belirir, nekadar yağ alındı sizden ve yaşınız kaç
arkadaslar ben operosyona girdim ve çok memnunum inannın eger gerçekten sporla veremediginiz birikimleriniz varsa benim basen bölgemdi suan inanın yoklar:)) naptınız basenlerinee dedim doktoruma oldukça basarılı bir operasyondu .teoman dogan yaptı çok memnun kesinlikle öneririm şuan 4.günüm amayok denecek kadar agrım oldu.sadece basenlerden alındı ve kilo alsamda basenim olmayacak bütünden kilo alıcam zaten istedigimde buydu ..umarım dediginiz gibi yıllar gectikten sonrada iyi sonuçlar alırım ama bence iyi olacak
Neden ikinciyi yaptırma gereği duydunuz ve hangi doktora yaptırdığını zi söylermisnz lütfenAşırı tecrübeli birisi olarak yazıyorum dr iyi ise süper olur ben iki dr da yaptırdım bas en bel kol ama şimdiki dr um çok daha başarılı yağ aldığı yer dümdüz oluyor benim komple vücüdumu emanet edip yüzümü güldüren dr sormak istediğiniz herşeye seve seve cevap veririm ben tüm vücut estetiği olan birisi olarak uzman oldum :)
Düm düz olması için bizim yapmamız gereken bir şey var mı acaba? Ben sadece varis çorabı giyiyorum göçükler düzelir mi?Aşırı tecrübeli birisi olarak yazıyorum dr iyi ise süper olur ben iki dr da yaptırdım bas en bel kol ama şimdiki dr um çok daha başarılı yağ aldığı yer dümdüz oluyor benim komple vücüdumu emanet edip yüzümü güldüren dr sormak istediğiniz herşeye seve seve cevap veririm ben tüm vücut estetiği olan birisi olarak uzman oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?