Canım inşallah istediğin gibi olur. Ben 2011 de bu operasyonu oldum. 4 ay sonra iyice inceleceksin. Seninde benim gibi hemen incelmiş. Bir de alınan 3.5 kilo bir süre sonra tartıya yansıyacak. Kilona dikkat edersen süper kilo verirsin. Bol su iç.Arkadaşlar merhaba. ben de uzun yıllar süren araştırmalarımın ardından 5 haziranda basen, üst bacak ve bir miktar da popodan liposuction oldum. toplam 3.5 kg. yağ alındı. bugün 15. günüm. çok ciddi ödemlerim oldu ama şu an ödemlerin çoğu gitti. ilk gün, ilk hafta çok ciddi bir incelne vardı basende ve bacakta. ödem gitmesine rağmen şimdi pek anlayamıyorum. yani tabi ki çok inceldi ama korseyi çıkarınca sanki biraz daha kalın duruyor. ölçüler korseli korsesiz aynı. eskiye göre de 3 cm. incelme var. ailem vs. çöp gibi oldu bacakların diyor. :) tabi bu beni çok mutlu ediyor ama bana niye sanki çook da fark yok gibi geliyor ki? gözüm mü alıştı acaba? çünkü kıyafetlerim, pantolonlarım bol geliyor. 38 - 40 bedendim. şimdi 38 beden o bölgelerimde bol geliyor. pot pot duruyor. tabi ödem de var daha. dr. um en az 6 ayda biter ödem, dedi. öyle işte paylaşmak istedim. yalnız düşünen araştıran arkadaşların aklında olsun. Ankara'da Tarık Çavuşoğlu benim dr. um. tek kelimeyle harika iş çıkardı. ameliyat öncesi sonrası bakım şahaneydi. merak edenlere her konuda yardımcı olurum.
Sizin yaptirali 6yıl olmuş, memnunmusunuz sonuctan ve hic kilo alıp verdinizmiCanım inşallah istediğin gibi olur. Ben 2011 de bu operasyonu oldum. 4 ay sonra iyice inceleceksin. Seninde benim gibi hemen incelmiş. Bir de alınan 3.5 kilo bir süre sonra tartıya yansıyacak. Kilona dikkat edersen süper kilo verirsin. Bol su iç.
Ben çok memnum. Bel karın sırt ve bacak içi olmuştum. 58 kiloydum. 49 kiloya düştüm. Hala 49 kiloyum ama çok dikkat etmiştim kilo almamaya. Belim 78 cm.di. Şu anda 64 cm. Bacak içinden çok memnun kalmadım. Hatta geçen hafta hafifçe uyluk derimi gerdirdim. Ama bu bildiğin uyluk germe değil. Lokalle sadece 7 cm lik deri alındı. Yağ dokusu zaten yoktu. Henüz sonucu bilmiyorum. Karın germeyi yıllar önce yaptırmıştım.Sizin yaptirali 6yıl olmuş, memnunmusunuz sonuctan ve hic kilo alıp verdinizmi
Valla fiyat süper olmuş. Bende devlette yapıldığını yeni öğreniyorum. Evet bana da basit dediler ama çok zordu. 2011 paylaşımlarımda yaşadığım her şeyi burada paylaştım. Ama sonuç değecek inan. Sonuçları yaz canım. Ödem çok var mı kaç litre yağ alındı ve nerelerden alındı. Süreç hakkında sana bilgi veririm. Her şey istediğin gibi olsun inşallah.slm arkadaşlar bende bu konuda bilgi almak isteyen arkadaşlara yazmak istedim. 16,06,2017de oldum gazi hastanesinde normal lipo cüzzi bi ücret alınıyor. onuda malzemeci ve dezenfektan yapan firmaya 1500 verdim. değişirmi bölgeye göre bilmem ben basen birazda iç bacak oldum. 1haftam yarın doluyor. ilk önce şunu söyleyeyim doktorların dediği gibi 2-3günde hersey bitmiyor.onlar çok basit anlatıyorlar.ilk3gün yürümek ayakta durmak klozete oturmak işkence. şuan agrılarım devam etmekte şişlikler morluklarda var evet günlük işler yapılıyor yavaş yavaş yürünüyor(neden tuhaf yürüyorsun diye arkadaşların soruyor) tam dik durulmuyor. agrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum. tuvaletim gelmemesi için dua ediyorum. bence en az 2hafta agrı acı kısmı için gerekliolan süre. diğer aylarda şişliklerin inmesi morlukların geçmesi için. sadece bian once hersey normale donsun dıye dua ediyorum. pişman değilim umarım aylar sonrada pişman olmam ben sadece doktorların bu kadar basit birşeymiş gibi anlatmalarını anlamıyorum ameliyettan çıkınca şok oldum bu kadar agrı acı sızı beklemiyordum.
Valla fiyat süper olmuş. Bende devlette yapıldığını yeni öğreniyorum. Evet bana da basit dediler ama çok zordu. 2011 paylaşımlarımda yaşadığım her şeyi burada paylaştım. Ama sonuç değecek inan. Sonuçları yaz canım. Ödem çok var mı kaç litre yağ alındı ve nerelerden alındı. Süreç hakkında sana bilgi veririm. Her şey istediğin gibi olsun inşallah.
Canım ödemden dolayı kilon fazla çıkıyor. Bende ödem olmadı gibi bir şey... kilom başta değişmedi ama 4 ay sonra kilo kaybı yani alınan yağ tartıya yansıdı. Ağrılar 1 ay sürer sonra azalarak bitecek..15 gün sonra yan yatmaya başlarsın. Havuza 1 ay sonra girersin. Ben denize girmiştim hemde paçalı korseyle :) Ama şıktı.Loiseaxblue arkadaşım benle deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. hala acım var ve en önemlisi tuvalet sorunum
1kilodan biraz fazla dediler benim basen sorunum var çok kilolu değilim. 57,5tum ameliyat öncesi şimdi 60,5falan geliyorum. korseyi çıkartınca cok kalın görünüyorum aynada. en çok merak ettiğim havuza ne zaman gircem?şişliklerim nezaman normale incek? dikiş acılarım ne zaman gececek? ve ne zaman yan yatabilcem popom ve belim artık sırtüstü yatmaktan her sabah agrıyla uyanıyorum
Canım ödemden dolayı kilon fazla çıkıyor. Bende ödem olmadı gibi bir şey... kilom başta değişmedi ama 4 ay sonra kilo kaybı yani alınan yağ tartıya yansıdı. Ağrılar 1 ay sürer sonra azalarak bitecek..15 gün sonra yan yatmaya başlarsın. Havuza 1 ay sonra girersin. Ben denize girmiştim hemde paçalı korseyle :) Ama şıktı.
2011 den bu yana vücudum çok değişti. 58 kiloydum 49 kiloyum. Belim 79 cm di. Şu an 63 cm. Kum saati gibi oldum ama çok dikkat ediyorum. Bacak içinede yani uyluğa lazer lipoliz yaptırmıştım ama ondan menun kalmadım çünkü gevşeme oldu. Geçen hafta oradaki deri alındı. Ama uyluk germe değil. Çok basit bir düzeltme yapıldı. Lokalle. Şu an dikişler var. Benim bacaklarım ince olduğu için sadece deriyi aldı. Ben hastane ve ağır bir şey istemediğim için böyle bir çareye başvurdu dr. Sonucu henüz bilmiyorım. Kendisi de ilk kez böyle bir şey yapmış Yani ilk defa sadece fazla deriyi almış. Dokuya dokunmadı .teşekkür ederim arkadaşım. sanırım benim 1kilo en fazla yansıcak? vucudumun kendını toparlamak için aylarca beklicemi bilseydim kesinlikle ekim başında yaptırırdım...gözü karalık işte tez canlılık doktora uydum 3hafta dedi. sanırım ben 2hfta içinde denize havuza girmiş olcam bekleyemicem:) 2011yılından bu yana ne değişti vucudunda?
Ben dört.yıl önce yaptırdım fakat biseye kafam çok takılıyo kilo.alirsam halim.nolacak. bazi yorumlarda okuduğum.gibi sizin bacak icinizdede yumrularmi.oldu ondanmi gerdirdiniz. Tam olarak skntuniz be oldu. Bende bacak ve basen yaptırdım suanda hamileyim.kilo.almaya.başlıyorum. psikoljim bozuldu lütfen yardımci olun çok.kafaya takıyorum. Benim durumumda olan erken yaşta yaptiran ve hamile olan siz veya baska bi tanıdığınız .varmı. tecrübelere çok.ihtiyacım varBen çok memnum. Bel karın sırt ve bacak içi olmuştum. 58 kiloydum. 49 kiloya düştüm. Hala 49 kiloyum ama çok dikkat etmiştim kilo almamaya. Belim 78 cm.di. Şu anda 64 cm. Bacak içinden çok memnun kalmadım. Hatta geçen hafta hafifçe uyluk derimi gerdirdim. Ama bu bildiğin uyluk germe değil. Lokalle sadece 7 cm lik deri alındı. Yağ dokusu zaten yoktu. Henüz sonucu bilmiyorum. Karın germeyi yıllar önce yaptırmıştım.
Vücudum 2. Günde çok değişmişti. 2011 de 2 gün sonra lipo sonrası kendimi tanıyamadım. Ama tam olarak 5 ay sonra yerine oturdu. Yani şöyle diyim. İncelme sürekli devam etti. Bende bıradaki arkadaşlar gibi ödem sorunu olmadı. Ama 5.5 kilo yağ alındı ve çok zordu.
Hayır canım hiç bir yerimde yumru filan olmadı. Dr yağı düzgün alırsa öyle bir şey olmaz. Bacak içi yani uyluk çok yumuşak bir bölge. Oradan yağ alındı mı dirilik yok oluyor. Lazer lipoliz de olsa gevşeme kaçınılmaz. Ya aslında benimki uyluk germe değil. Hiç kimsede böyle bir uygulama görmedim. Fazla deriyi alarak dokuyu içine hapsetti. Bacaklarım zaten ince. Buna güvenerek yaptı. Uyluk germe kolay değil. Burada okuduklarım çok iç açıcı değildi. O nedenle yapamayacağımı dr a dedim. O da düşündü ve şu şekilde yapabiliriz dedi. Sadece muayenehanede 8cm kadar fazla deriyi kesti sonra dikti. Şu anda dikiş var 1 hafta oldu. Sonucu henüz bilmiyorum. İyi olursa buradan yazacağım.Ben dört.yıl önce yaptırdım fakat biseye kafam çok takılıyo kilo.alirsam halim.nolacak. bazi yorumlarda okuduğum.gibi sizin bacak icinizdede yumrularmi.oldu ondanmi gerdirdiniz. Tam olarak skntuniz be oldu. Bende bacak ve basen yaptırdım suanda hamileyim.kilo.almaya.başlıyorum. psikoljim bozuldu lütfen yardımci olun çok.kafaya takıyorum. Benim durumumda olan erken yaşta yaptiran ve hamile olan siz veya baska bi tanıdığınız .varmı. tecrübelere çok.ihtiyacım var
Kesi izi dediğin ufacık delikler. Onlar silikleşiyor. Kilona dikkat et. Etmezsen lipo yapılmayan yerlerden alırsın. Hazır fırsat varken zayıfla. Lipodan sonra çok kolay kilo veriliyor.çok geçmiş olsun. valla benim bacak içlerimde şuan öyle gibi sanki kendini salmışlar gibi?3-5ay beklemek uzun geliyo kulagıma. ben 1kiloda bu kadar acı cektiysem seni düşünemiyorum. 55e düşme hayalindeyim bakalım sporda yapıyorum normal hayatımda ama yiyorumda. normale döndükten sonra kesi izleri silikleştimi?
Kesi izi dediğin ufacık delikler. Onlar silikleşiyor. Kilona dikkat et. Etmezsen lipo yapılmayan yerlerden alırsın. Hazır fırsat varken zayıfla. Lipodan sonra çok kolay kilo veriliyor.
Arkadaşlar tekrar selamlar. başlığın altına mesaj yazılınca e posta ile bildirim geliyor diye düşündüğüm için bişey yazılmadı diye bakmamıştım. meğer güzel paylaşımlar olmuş mutlu oldum. :) insan bu kadar büyük bir değişiklik geçirince sürekli ondan konuşmak istiyor. Valla kızlar duygularım bir iniyor bir çıkıyor. benim dr. um popoyo fazla dokunanam popon biçimli diye çok ısrar etmişti ama ben karalıydım. hatta çizim yapıp nerelerden almasını istediğimi vs. detaylı anlatmıştım. o da ısrarla bozmayalım bu popoyu diyordu. neyse işlem sonunda popodan 300+300 toplam 600 gr. aldığını söyledi
gerçekten de izleri var. acı da var o bölgede fakat görüntü olarak ve cm olarak hiç bir değişiklik yok. oysa bacaklar çok belli. üstelik bacaklar şu an sadece 3 cm inceldiği halde ciddi incelme var. benim gibi popoya işlem yaptıran var mı? acaba popodan geç mi sonuçnalınıyor. tabi ödemim çok ama 600 gr. çok mu az oldu acaba? bugün 19. güne girdim. ayrıca merak edenlere seve her bilgiyi veririm. çünkü çok önemli bir operasyon ve asla baştan savma yapılacak bişey değil. ciddi sıkıntı çekiliyor. hâlâ dik yürüyemiyorum örneğin. 2 hafta rahmetli Suna Pekuysal gibiydim. Loiseaxblue, temennilerin ve cevabın için teşekkür ederim. Kızlar yorumlarınızı bekliyorum
aslında 600gr az degğil gibi geldi bana cunku benim zaten basen ve iç bacaktan toplam 1kilodan biraz fazla alındı. 1haftam doldu dün. ama hala mosmorum ve şişim. gerçekten doktora elle çiziıp vermek gerekiyo cunku ne istediğini bilmek çok önemli. ben saadece basenlerim çıkıntı olmasın yeter dedim ve daha detay calışmadığıma pişmanım bi kere ameliyat olmak ve tam olmak lazımmış. tezcanlılık işte. ben hala sonuç alamadım ne tartıda ne görüntüde. evet basenlerim çıkmıyor eskisi gibi ama sanki yinede var gibiler...yada tam dik duramadığımdan anlayamıyorum...morlukların şişlik ve acıların ne durumda tartıda eksilme varmı?
Evet canım tartıda azalma var ama şöyle. ameliyata girerken 62 kg. idim. hastaneden eve geldiğimde 68 kg.benim vücudum normalde de çok ödem tutar. ameliyat sırasındaki serumlar ve işlem sırasında vücuda verilen sıvılar nedeniyle aşırı ödem olmuştum. yüzüm gözkapaklarım bile patlayacak gibiydi. yani o fazlalılığın su tutulması olduğunu biliyorum. sonra azaldı tabi ama hâlâ elimle yokladığımda ödemi hissediyorum. nerden baksan 2-3 kg. daha ödem var bence. bu sabah aç karnına tartıldığımda 61.5 çıktım. bu demek oluyor ki ödemlerden sonra 58 civarı olcam. bir de ameliyat sonrası tansiyonum çok düştü, çok halsiz kaldım diye yememden hiç kısmadım ve 19 gündür yatıyorum. ayakta çok kalırsam anında şişiyorum. yani şunu demek istiyorum normalde yememe dikkat ederim ve hergün yürüyüş yaparım 19 gündür hiçbiri yok. ona rağmen tartıdaki durum iyi. morluklarım yaygın değildi ama bazı yerler resmen siyahtı. avuç içi büyüklüğündeydi. bayağı azaldı şimdi sarımtrak. bir haftaya tamamen biter. ödemin varsa anlayamazsın şu an. çünkü şişliğin pik yaptığı dönemdesin. biraz sabret. bu dönemde su içmek çok önemliymiş. vücutta kalan yağları atmak için. bana diyetisyen 2.5 lt. yi geçme dedi. ona dikkat et. ödemin sökülmesi için de su gerekli. ben cam şişeye kabuklu bir salatalık, biraz taze nane ve 1-2 dilim limon koyup içiyorum. bittikçe doldurup biraz dolapta bekletip içiyorum. iyi bir detox suyu olduğu söyleniyor. bana da çok geldi bu su. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?