Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun ama herkesde sonuç aynı değil. Ben 6 yıl önce yaptırdım sonuç mükemmel. Yani kimse yaptırmasın demek doğru bir şey değil. Kilo aldıysan zaten görüntü bozulur. Kilona çok dikkat edeceksin.

Son düzenleme:
Tecrubeli arkadaslar, sonucu gormek icin gercekten cokmu acele ediyorum. 2.5-3 ay sonucu gormek icin yetmezmi? Dalgalanmalar bir sure sonra toparlarmi?
Merhaba canım. Sonucu tam olmasa da görmen gerekir 3 ay az bir süre değil. Ama dalgalanmalar geçebilir. Onlar büyük ihtimalle ödemdir. Bu arada kilo kaybın ancak tartıya yansıyacaktır. Muhakkak rejim yap. Bu sürede çok kolay kilo vereceksin

İyi günler bende kolkarımdan lipo olmak istiyorum ankarada yaşıyorum siz nerde oldunuz özelden yazarmısınız birde kaç santim inceldi tesekkürler şimdiden
Kızlar merhaba siteye üye olma amacım çok memnun olduğum doktorum Nebil Bozdoğan dan bahsetmeyi çok istemem. Bundan yaklaşık 1 ay önce bel basen sırt liposuction işlemi yapıldı bedenim ruhum yenilendi diyebilirim hic bir sekil bozukluğu veya çökme olmadı simdi istediğim kıyafeti rahatlıkla giyebiliyorum. Lipo düşüneler Nebil hocaya gidin derim çok efendi çok düzgün bir insan ben de buradan paylaşmak istedim fiyat olarak da çoğundan uygun. İlk görüşme ücretsiz ben zaten ilk görüşmede ikna oldum..
Kocaman sevgiler

liposuction düşünüyorum biraz da diğer yöntemlerin maliyetleri beni korkutuyor. fiyat bilgisi buradan veren arkadaşlarımız olursa çok yardımcı olmuş olacak forumdaki araştırmacılara. malum herşey para değil ama ulaşılabilir olmalı :)

liposuction yaptırmayı düşünüyorsanız mutlaka vaser yapan bir doktora yaptırın. arada çok fark var. ben 9 ay önce liposuction yaptırdım çok araştırdım ve vaser yaptıranlar genellikle daha memnun. dalgalanma ilk dönemlerde bende de oldu sanırım ödeme bağlı oluyor ama şu anda yok denecek düzeyde. doktorum bana ameliyattan sonra lenf drenajı da uyguladı 3 seans. belki de ondan dalgalanmalar kayboldu.

Tecrubeli arkadaslar, sonucu gormek icin gercekten cokmu acele ediyorum. 2.5-3 ay sonucu gormek icin yetmezmi? Dalgalanmalar bir sure sonra toparlarmi?

epey vakit geçmiş üzerinden,geçti mi tüm şikayetleriniz?

Maalesef! Deli gibi spor yapiyorum hergun spor salonunda. (Haftada 4-5 gun) Gunluk hayatimda da cok aktif birisiyim mesela hafta sonlari esimle ve oglumla yuruyusler yapiyoruz, ciddi anlamda bisiklet kullaniyoruz filan. Diyet yapmiyorum bunlarin yaninda ama abartmamaya ve dikkatli, saglikli yemeye calisiyorum. Ve her seye ragmen gobek hala var, ve alt kisminda sarkma var. bacak iclerinde dalgalanmalar hala duruyor.
Yani Ben bu vaser liposuction olayindan hicbirsey anlamadim. harcadigim onca paraya mi, verdigim emege ve cektigim onca aciya, tatilimi mahvettigime me yoksa onca arastirip guvendigim doktora gidip guvenimin kirilmasina uzuleyim bilemiyorum. Maalesef istanbul’a su siralar gitme durumum olmadigi icin doktoruma simdilik bisey aktaramiyorum ama ilk firsatta dondugum zaman hakkimi gereken tum mercilerde aramayi ve gerekirse heryerde de doktorun adini acik acik vermeyi dusunuyorum. Simdilik beklemedeyim.

merhaba ben karın germe ve liposuction ameliyatı olmak istiyorum Muharrem demiroğullarında bu ameliyatı olan varmı Ankarada yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba bende salı günü göğüs ameliyatı olucam nejdet beye bir ay sonrası içinde lazer liposakşın yapıcak silikon dan değilde lazerden biraz korkuyorum süreçi biraz anlatırmısın neler yaptı kaç saat sürdü gece kaldınmı tam sonucı ne zaman görüceksin ben görüşmelerde çok memnun kaldım kendisinden inşallah operasyonlarda güzel geçer

merhaba ben dün öğlen vaser liposaction oldum, şuan hastaneden yazıyorum, bu forumda okuduklarımdan yardım aldım o yüzden merak edenlere yardımcı olmak isterim, ben karın bölgeme yaptırdım tek bölge ve en kolay bölgeymiş dokturumun söylediğine göre, doktorum Mirza Fırat, tek bölge fiyatı 6,000TL ek bölge isterseniz her bölge için 1,500TL daha ödüyorsunuz, aldırdığınız yağları başka bölgeye kullanmak isterseniz mesela meme büyütme yada popo şekillendirme gibi o da 2,000TL fiyata ek olarak.Ben acıya dayanıklı biriyim geçen yılda burun estetiği yaptırdım, kesinlikle burundan çok daha acılı, kimseyi korkutmak için söylemiyorum ama bilinçli olun ameliyat sonrası ilk 3 saat çok acılı sonrasında rahatlıyorsunuz ve tek bölge, çoklu bölgelerde tahmin edemiyorum, güzel olmak için dayanırım diyen varsa saygı duyarım, yanınızda muhakkak refakatçı olsun, korse olduğu için oturup kalkmak wc ihtiyacı ve yürüyüş için birine ihtiyacınız olacak, tek bölge olmasına rağmen bir gece hastane de yatış var sürekli serumlarla miğde bulantısı ve ağrı kesici desteği veriyorlar, gene yaptırımısın derseniz benim kilom yok sadece yağ yakamıyordum ama evet kesinlikle yaptırırdımönemli olan sonuç, umarım beklediğim gibi olur, soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim.

Çok geçmiş olsun canım ne kadar yağ aldılar inşallah hepimiz en kısa zamanda iyileşiriz bende salı günü göğüs oldum önümüzdeki ay vaser olucam ama cesaretim gitti gibi

Mer
ha

Keinlikle katılıyorum

Çok kolay işlem değil ben slim lipo oldum iç dış bacak diğer yöntemlere göre daha az acılıydı sanırım olalı 5 saat oldu ve şu an alışveriş yapıyorum . İlk 1 saat zor, lokal anestezi ile yapılıyor 1 saat sürüyor , cıktıktan 1 saat sonrası acılı , titreme ve üşüme yaşıyorsunuz, vede bulantı , aynı zamanda yag alınan her neresi ise dayak yenmiş gibi hissediliyor.sonra hafifliyor. Liposuction düşünenler kesinlikle çok bölge ise ayrı ayrı yaptırın ve klasik yöntemlere asla bulaşmayın derim.

Çok geçmiş olsun canım ne kadar yağ aldılar inşallah hepimiz en kısa zamanda iyileşiriz bende salı günü göğüs oldum önümüzdeki ay vaser olucam ama cesaretim gitti gibi

Çok teşekkür ederim, 2 litre yağ alındı benim tek karın bölgesi bugün 2. günüm eve geçtik normalde yatarken pek ağrı olmuyor ama kalkarken ve yatarken pek kolay değil, dr sık sık yürümenizi istiyor ödem atmak için, ayrıca bol su yüketilmeli malum ödem idrarla atılıyor her tualete gitmek sıkıntı, acıya dayanıklı olmayanlar için çok kolay olmaz, niyetim kimseyi ürkütmek diil sakın yanlış anlaşılmasın ben sonuç için daha fazla acı çekmeye bile razı olabilirdim, tercih meselesi ama yine altını çiziyorum tek bölge böyleyse çoklu kombin ameliyat zor olur en azından karın bel yaptırın aynı anda bacak da yapılırsa allah yardımcınız olsun.

Canım eğer sürekli bir ağrı yoksa kalkarken yatarken zorlama normal o kadarını göze alıcaz göğüs ameliyatıda kalkarken yatarken zorluyor bende lazer liposakşından vazgeçtim vaser liposakşın olucam sanırım inşallah yaza hepimiz çok güzel gireriz

vaser oldum bende o diğerine göre daha az ağrılı ve riskli üçüncü gün bitiyor artık gün içinde ağrı kesicilerle durumu idare edebiliyorsunuz burun bunun yanında hiçbişey değil ama bu da geçicek dediğim gibi sonuç önemli bu acıyı çektiğimize değsin yeter, çarşamba günü korse açılıp pansuman yapılacak sonrasında da altı haftalık korseli bir süreç var sonucu muhakkak paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…