iyi bayramlar ve teşekkür ederim zulal5 su önemli biliyorum elimden geldiğince içmeye çalışıyorum. şu an bayram diye bol bol yiyorum bakalım normal hayatıma ne zaman dönerim bilmiyorum. inşallah kilo almam ya çok üzülürüm valla okaa-dar eziyete. morluklarım alta kadar inmiş bugun iyice inceledim korse çıkınca daha fazla acı oluyo yürürken onun için hemen yıkadım kuruttum giydim.
Çukur ve şişlik dediginiz tam.olarak nasıl, yaptırmadan önce var olan selülit li görüntü devammı ediyo yoksa selulitten farklı bi cukurlasmami var , bide yaptirali tam olarak ne kadar oldu ben yaptirali dört yıl.oldu deneyimlerimi paylaşabilirimevet ben de bayramda çok kaçırdım. yarın acilen diyete girmem lazım. korseyi çıkarınca benim de çok canım yanıyordu. şimdi daha az ama sanırım ben bi süre daha bu korseyi kullanırım. korseyle kendimi güvende hissediyorum :) ama bugün biraz canım sıkıldı. duştan sonra inceledim kendimi. ödemler biraz daha inmiş ve gerginlik azalmıştı. basen yanlarındaki çıkıntılar tamamen alınmış gibi görünüyordu ama bugün sağ tarafta bir miktar kaldığını gördüm. bir de gerginlik azalınca düzensizlikler çok fazla göründü gözüme. sanki yer yer çukurluk şişlik var gibi. inşallah ödemdendir. inşallah böyle kalmaz. yoksa üzülürüm. harika bir operasyon geçirdim derken şimdi yavaş yavaş hayal kırıklığı başladı. bu dönemde benzer şeyler yaşayan var mı arkadaşlar? bir teselli...
Çukur ve şişlik dediginiz tam.olarak nasıl, yaptırmadan önce var olan selülit li görüntü devammı ediyo yoksa selulitten farklı bi cukurlasmami var , bide yaptirali tam olarak ne kadar oldu ben yaptirali dört yıl.oldu deneyimlerimi paylaşabilirim
selülitten farklı bir görüntü. selülit zaten fazlaydı. yine fazla. bu dediklerim selülitten daha çukur. ve daha geniş. selülitteki çukurlukları düşünün, birkaç çukurluk birarada gibi. uygun bir zamanda foto çeker eklerim. yaptıralı tam 22 gün oldu. sizde olmuş muydu böyle şeyler.can sıkıcı. oysa bir hafta önce o kadar ödeme rağmen daha güzel görünüyordu. ödem azaldı gerginlik de azaldı. bütün kusurlar çıktı sanki. ama şunu söylemeliyim hâlâ ödem çok fazla. bir de üst sağ bacağımın arka kısmında yani basende(işlemin asıl yapıldığı nokta) bir miktar yağ kalmış. solda yok öyle bişey. ödem de olduğu için erken moral bozmak istemiyorum. siz ve tecrübeli arkadaşlar fikrini yazabilir mi
Benim sol tarafimdaki basenim.daha iriydi yaptirdiktan sonrada sol taraf hafif kaldı ,doktor bi yil sonra alacakti aldırmadım.Çukurlara gelince yağlanma ve hafif sertlik olan yag yumruları ilk üç ayda duzeliyo denmişti.vücudun toparlanmasi için yaşda önemli bi faktormus öle denmişti. Şuan siz acele etmeyin ve isterseniz bi önerim var. Buğday özü yağı ve üzüm cekirdegi yağının sürüp strecle sar iki saat bekletip yikanabilirsin. Haftada iki kez yapilio. Vücudu sklistiriyoselülitten farklı bir görüntü. selülit zaten fazlaydı. yine fazla. bu dediklerim selülitten daha çukur. ve daha geniş. selülitteki çukurlukları düşünün, birkaç çukurluk birarada gibi. uygun bir zamanda foto çeker eklerim. yaptıralı tam 22 gün oldu. sizde olmuş muydu böyle şeyler.can sıkıcı. oysa bir hafta önce o kadar ödeme rağmen daha güzel görünüyordu. ödem azaldı gerginlik de azaldı. bütün kusurlar çıktı sanki. ama şunu söylemeliyim hâlâ ödem çok fazla. bir de üst sağ bacağımın arka kısmında yani basende(işlemin asıl yapıldığı nokta) bir miktar yağ kalmış. solda yok öyle bişey. ödem de olduğu için erken moral bozmak istemiyorum. siz ve tecrübeli arkadaşlar fikrini yazabilir mi
Canım ödemler eşit olarak azalmıyor. O çukurluklar ödem kaynaklıdır. Vücudunun hangi bölgesinde bu çukurlar ?selülitten farklı bir görüntü. selülit zaten fazlaydı. yine fazla. bu dediklerim selülitten daha çukur. ve daha geniş. selülitteki çukurlukları düşünün, birkaç çukurluk birarada gibi. uygun bir zamanda foto çeker eklerim. yaptıralı tam 22 gün oldu. sizde olmuş muydu böyle şeyler.can sıkıcı. oysa bir hafta önce o kadar ödeme rağmen daha güzel görünüyordu. ödem azaldı gerginlik de azaldı. bütün kusurlar çıktı sanki. ama şunu söylemeliyim hâlâ ödem çok fazla. bir de üst sağ bacağımın arka kısmında yani basende(işlemin asıl yapıldığı nokta) bir miktar yağ kalmış. solda yok öyle bişey. ödem de olduğu için erken moral bozmak istemiyorum. siz ve tecrübeli arkadaşlar fikrini yazabilir mi
Benim sol tarafimdaki basenim.daha iriydi yaptirdiktan sonrada sol taraf hafif kaldı ,doktor bi yil sonra alacakti aldırmadım.Çukurlara gelince yağlanma ve hafif sertlik olan yag yumruları ilk üç ayda duzeliyo denmişti.vücudun toparlanmasi için yaşda önemli bi faktormus öle denmişti. Şuan siz acele etmeyin ve isterseniz bi önerim var. Buğday özü yağı ve üzüm cekirdegi yağının sürüp strecle sar iki saat bekletip yikanabilirsin. Haftada iki kez yapilio. Vücudu sklistiriyo
Canım ödemler eşit olarak azalmıyor. O çukurluklar ödem kaynaklıdır. Vücudunun hangi bölgesinde bu çukurlar ?
Canım ölçülerini alsana. Operasyon öncesi nasıldı şimdi kaç cm . Oradan anlarsın. Ben öyle anlıyordum. Sen nerelerinden lipo oldun. Sen incelmeyi görüyorsan milletten sana ne. İnsanlar bazen özellikle de demiyor. Önemli olan senin nasıl gördüğün.çukurluklar üst bacakta popoyla basenin birleşme yerine yakın yerlerde. yani işlemin yoğun yapıldığı yerler. inşallah dediğin gibidir. ödem gidince gider hepsi.
kızlar bir de ben ödeme rağmen incelmeyi bariz görüyorum. kıyafetlerimden de anlıyorum ama bu işlemi yaptırdığımı bilmeyenlerin farketmemesi çok ilginç değil mi? liposuctionı bilenler çok belli, çok güzel oldu vs. diyorlar ama bilmeyenler bir değişiklik farketmiyor. sizin de başınıza geldimi. yani liposuctionı anlamasınlar tabi ama bacaklarımın iki yanındaki misket dolu cep görüntüsü gitti. en azından zayıfladığımı falan düşünmelerini bekledim ama yok, kimseden ses çıkmıyor. mesela k. validem bu görüntüme takmamın asıl sahibi. beni komplekse sokan kişi. iki gün yanında dar kotla dolaştım, aa kotunun modeli çok güzelmiş dedi sadece. yani incelmeyi farketmemeleri imkansız geliyor bana. sorun da tam burada, acaba bana mı incelmiş geliyorum kendimi mi kandırıyorum... sizlerin başına da geldi mi böyle durumlar?
Canım ölçülerini alsana. Operasyon öncesi nasıldı şimdi kaç cm . Oradan anlarsın. Ben öyle anlıyordum. Sen nerelerinden lipo oldun. Sen incelmeyi görüyorsan milletten sana ne. İnsanlar bazen özellikle de demiyor. Önemli olan senin nasıl gördüğün.
Canım ..bak demişsinki 55 cm di tekrar kalınlaştı. Demekki bu gerçekten ödem. Burada kim lipo olduysa hep ödem olmuştu. Bende olmadı. Senden 3.5 kilo yağ alınmış bu az değil. Bir kaç ay sonra kilonda da 3.5 kilo eksik çıkacaksın. Ben özel bir diyet yapmadım. Ama tatlı ve hamur işi yemedin. Ekmek sadece günde 1 dilim . Zaten ekmek pilav makarna hamur işi yemezsen diyete gerek yok. Lipo öncesi 58 kiloydum. Lipodan 1 ay sonra 55 kiloya indim. Sonraki aylarda 49 -50 arası oldum. Ama çok dikkat ediyorum. Aradan 6 yıl geçti. Lipo öncesi belim 78cm di. 1 ayda 68 cm olmuştu. Şu anda 64cm. Ama bunlar için gayret edeceksin. Ama sende şu anda gerçekten ödem olduğu belli. Sürekli yaz. Süreci birlikte takip edelim canım benim.evet ben de kilomu hep ölçüyle takip ederim. popom çıkık ve genişti. 600gr. popodan alındı. 3kg.diz üstünden itibaren basenlerden alındı. lipodan önce popo 100cm. di. şimdi de 100 cm. basen yani tek bacağın kasıkla birleşen en kalın yer 60 cm. di. ameliyattan 3 - 4 gün sonra 58 cm. oldu. geçen hafta 56 cm.di. az önce ölçtüm 57.5 - 58 arası. ben anlamadım bu işten. popoda hiç azalma yok. bacak da bu şekilde. geçen hafta heveslenip denediğimde bacağıma bol gelen pantolon bugün oturdu. ayrıca ödem geçen hafta daha fazlaydı. bu hafta çok azaldı. çok çok çok moralim bozuk. insanlar anlamamakta haklıymış şimdi ölçünce anladım. korse siyah ve sıktığı için demekki gözüme inceldim gibi geldi. ben bunca eziyeti 2 cm. için mi çektim.bir bacağım en fazla 55 cm. olur ümidim vardı. ayrıca o yanlardaki cep gibi duran topak yağlar da belirginleşti. geçen hafta yoktu. eşim de farketti az önce. bunlar yine çıkmış, dedi. dr. u arayıp sinirlerimi bozmak istemiyorum. şimdi ödem diyecek, diyet diyecek. e iyi de 3 gün yedim diye olduysa bu hani buralardan kilo almayacaktım. off of. çok dertliyim. ben zaten diyetle yaşayan biriyim. yağ, un, şeker, karbonhidrat yok hayatımda. sadece şu 3 gün bayramda kendime ödül verdim. onun dışında zaten lipo sonrası için verilen diyetlere uygun besleniyorum. dr. um bir diyetisyene paslamıştı. ön görüşme yaptım ama aşırı pahalıydı devam etmedim. ayrıca önerdiği sistem zaten benim beslenme düzenimdi. siz diyet yapmış mıydınız lipodan sonra? diyetle ilgisi var mıdır bu sonucun sizce?
Canım ..bak demişsinki 55 cm di tekrar kalınlaştı. Demekki bu gerçekten ödem. Burada kim lipo olduysa hep ödem olmuştu. Bende olmadı. Senden 3.5 kilo yağ alınmış bu az değil. Bir kaç ay sonra kilonda da 3.5 kilo eksik çıkacaksın. Ben özel bir diyet yapmadım. Ama tatlı ve hamur işi yemedin. Ekmek sadece günde 1 dilim . Zaten ekmek pilav makarna hamur işi yemezsen diyete gerek yok. Lipo öncesi 58 kiloydum. Lipodan 1 ay sonra 55 kiloya indim. Sonraki aylarda 49 -50 arası oldum. Ama çok dikkat ediyorum. Aradan 6 yıl geçti. Lipo öncesi belim 78cm di. 1 ayda 68 cm olmuştu. Şu anda 64cm. Ama bunlar için gayret edeceksin. Ama sende şu anda gerçekten ödem olduğu belli. Sürekli yaz. Süreci birlikte takip edelim canım benim.
Merhaba kısmen ödemi alır dr iyi ise şansınız yüksek ekstra bizim yapabileceğimiz spor güneşe maruz kalmama olabilirDüm düz olması için bizim yapmamız gereken bir şey var mı acaba? Ben sadece varis çorabı giyiyorum göçükler düzelir mi?
İlk yaptırdığım yer basendi idare ederdi daha sonra koluma kaptırınca fark ettim ikiside ayrı ayrı dr lar yaptı ikincide fark büyüktü dümdüz yaptı jilet gibi ama ilki idare ederdi farktan anladım ki dr önemli ilk yapan beğenmediğim mehmet nebil bozdoğan beğendiğimi yapan dr hikmet karayel o benim için Allah ın lütfu o kadar cerrah tanıdım hikmet bey gibisini görmedim Allah ondan razı olsun inanın gerçek neyse onu yazdım 5 kez estetik olmuş birisiyim tüm vücut ameliyatı sonunda beni tamam dedirten insandırNeden ikinciyi yaptırma gereği duydunuz ve hangi doktora yaptırdığını zi söylermisnz lütfen
Canım benim çok teşekkür ediyorum güzel sözlerine. Lipodan sonra gerçekten yemene dikkat edersen daha kolay kilo veriliyor veriliyor. Normalde diyet yapılırsa bu kadar kolay olmuyor. Dr doğru demiş. Birde vücıt çok ince görünüyor. Yani lipo sonrası kesin gıdana dikkat et. Fırsat bu fırsat :) kolay kilo verirsin.teşekkür ederim. sen ne tatlı bir insansın. danışman gibi, rehber gibi :) sayende moralim yerine geliyor. peki canım senin böyle kilo vermenin sebebi dikkat ettiğinden mi yoksa bunda liponun mu etkisi var? çünkü hadi lipodan sonra 58 den 55 e düştün o normal ama 49-50 lilere düşme nedenin yağ atımının devam etmesinden mi yoksa diyet vs. den dolayı mı? yani benim dr.um da "kilo vermen devam edecek" dedi. senin de kilo vermen devam ettiğine göre liposuction dan sonra yağ atımı gerçekten devam ediyor mu ?
Canım benim çok teşekkür ediyorum güzel sözlerine. Lipodan sonra gerçekten yemene dikkat edersen daha kolay kilo veriliyor veriliyor. Normalde diyet yapılırsa bu kadar kolay olmuyor. Dr doğru demiş. Birde vücıt çok ince görünüyor. Yani lipo sonrası kesin gıdana dikkat et. Fırsat bu fırsat :) kolay kilo verirsin.
Bu operasyonun hepsi bir arada olacaksa tabiki ağrı olacak. Hareket etmek güç olacak. Karın germe ve meme tabiki zor. Ben hepsini yaşadım ama bir arada olmadım. Bu arada bir arada yapılması çok güzel. Biraz katlanacaksın. Sonra fıstık gibi olacaksın. Tuvalet zor değil. Ona hiiç kafayı takma. İlk 1 hafta ağrı olur sonra azalacak. Zaten ağrı kesici yardımcı olacaktır. Sanki aşırı spor yapmış gibi bir ağrı oluyor. Karın dikişlerine dikkat et. Kaç cc silikon konacak memeye. Bende 325cc var. Benimde dikleştirme yapıldı. Ne zaman ameliyat olacaksın ?Haber vermeyi unutma. İnşallah her şey çok güzel olacak .Selam kizlar. Ben 25.08 basen, ic bacak, diz ici ve belden liposuktion olcam. Ayriyettden karin germe ve meme büyütme +diklestirme olcam. Simdi okudum basen liposuktiondan sonra tuvalette gitmek cok acitiyormus. Kizlar gercekden öylemi? Cok korkuyorum ama bu ameliyatida cok istiyorum. 3 cocukdan sonra vicudum cok fena. Basenlerim zaten vardi, dogumlardan sonra daha da kötü oldu.
Canıııım nasılsın. Nasıl oldun merak ediyorum.teşekkür ederim. sen ne tatlı bir insansın. danışman gibi, rehber gibi :) sayende moralim yerine geliyor. peki canım senin böyle kilo vermenin sebebi dikkat ettiğinden mi yoksa bunda liponun mu etkisi var? çünkü hadi lipodan sonra 58 den 55 e düştün o normal ama 49-50 lilere düşme nedenin yağ atımının devam etmesinden mi yoksa diyet vs. den dolayı mı? yani benim dr.um da "kilo vermen devam edecek" dedi. senin de kilo vermen devam ettiğine göre liposuction dan sonra yağ atımı gerçekten devam ediyor mu ?
Bu operasyonun hepsi bir arada olacaksa tabiki ağrı olacak. Hareket etmek güç olacak. Karın germe ve meme tabiki zor. Ben hepsini yaşadım ama bir arada olmadım. Bu arada bir arada yapılması çok güzel. Biraz katlanacaksın. Sonra fıstık gibi olacaksın. Tuvalet zor değil. Ona hiiç kafayı takma. İlk 1 hafta ağrı olur sonra azalacak. Zaten ağrı kesici yardımcı olacaktır. Sanki aşırı spor yapmış gibi bir ağrı oluyor. Karın dikişlerine dikkat et. Kaç cc silikon konacak memeye. Bende 325cc var. Benimde dikleştirme yapıldı. Ne zaman ameliyat olacaksın ?Haber vermeyi unutma. İnşallah her şey çok güzel olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?