Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar bilgiler için çok teşekkürler öncelikle ve geçmiş olsun.. ben de vaser için kararımı verdim ancak benim Doğum sonrası kaslarımda gevşeme olduğu İçin karın germe de önerildi ancak 1 ve 3 yaşlarında iki çocukla karın germeye cesaret edemiyorum şimdilik . Onun yerine bel Popo basen karın ve iç bacak vaser yaptırıp popoya hafif yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum çoklu bölge olunca çok zorlanır mıyım
İşlem sonrası karında ve popoda çok sarkma olur mu merak ediyorum

Sonrasında sarkma olmuyor ancak karın germe konusunda bilgim yok.

Merhaba ben de 5 gun once vaser lipo ile karin mide bel ve simitlerden operasyon gecirdim bekledigm kadar agrili gecirmedim son iki gundur daha iyiyim ama korsenin vermis oldugu rahatsizlik var tabi. Benim mide ve karnim eskiye gore tabiki indi bel kivrimim yoktu simdi var neyseki :) ve simitlerim gitmis odem olmasina ragmen belli oluyor. fakat dumduz degil henuz sanirim odemden dolayi. Bir ay sonra karnim ve midem dumduz olacak mi? Ayrica belim baya sisti ve morardi yaptiranlarda da ayni sikayet var mi acaba yoksa bende mi sorun var aydinlatirsaniz memnun olurum

Geçmiş olsun. Ben karın bölgeme yaptıralı bir ay oldu. Belimin ve üst karın bölgemin inceldiğini ertesi gün farketmiştim ancak ödemden dolayı şişlik oluyor ve morluklardan daha geç iniyor. Doktorum, iki aya kadar çuk daha iyi olacağını söylemiş fakat tam sonucu altıncı ay alacağız demişti. Ocak başı ameliyat olunca mayıs haziran gibi bikinini kesin giyersin demişti. Ödem atmak için su; yeşil çay ve zencefil çayını bolca tüketiyorum. Yürüyüş ve egzersiz de faydalı oluyor. Sertlikler ve dalgalanmalar korkutmasın, zamanla geçiyor. 1 hafta, 1 ay ve 2-3 ay sonra olmak üzere rutin kontrollere gidilmeli.

Bende 2 Doğum yaptım 55 kiloyum öyle çok bir göbeğim olmadığı halde iki doktorda bana Karın germe dedi benimde 1.5 ve 3.5 yaşlarında çocuklar Karın germe şu an için zor vaser yaptıranlara bakıyorum nasıl kilolu insanlar ne hale geliyor evet göbeğimde bir gevşeme var ama vaser olamayıp Karın germe olucak kadar ciddi mi bilemedim önce burnumu yaptırıp sonra bu vaser işini araştıracam artık
Sizin çoklu bölgede sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum bende araştırdım genelde ilk 2-3günden sonra rahatlıyormuşsunuz ama popoya yağ enjeksiyonunda yan yatmanız lazım sanırım belki biraz o zorlayabilir

Son düzenleme:

Cevap icin tesekkurler sizin karniniz dumduz oldumu acaba? Cunku baska bir doktorun yaptigi vaseri gordum nette gobek gayet dumduz olmus 4 gunde benim doktorum dumduz olmaz cok hafif bi gobegin yine olur dedi

Teşekkür ederim cevap İçin karın germeyi düşünmüyorum şimdilik vaser sonrası sArkma olmaması iyi tam olarak ödemler geçtikten sonra net anlaşılır galiba sizin baya azalmıştır artık ödemler

Cevap icin tesekkurler sizin karniniz dumduz oldumu acaba? Cunku baska bir doktorun yaptigi vaseri gordum nette gobek gayet dumduz olmus 4 gunde benim doktorum dumduz olmaz cok hafif bi gobegin yine olur dedi
Ben vaser sonrası 4 günde dümdüz karın olmasını imkansız buluyorum. Elbette yağ miktarı ile de ilgili ancak en minik göbekte bile ödem olacaktır. Benim düz karın için ayları beklem gerkiyor.

Elbette ilk haftaya göre epey azaldı ödemler ancak hâlâ var ve beklemem gerektiğini biliyorum. Pantolonumun belinin epeyce bol geldiğini görmek sevindirici.

siz hangi doktora liposakşın yaptırdınız.

Merhabalar,bu Eylül'de basen ,basen içlerinden liposuction oldum.Bir hafta sonunda, çok buyub bir olay yasadim ve doktoruma kontrol e bile gidemedim. Doktor um lenf drenaj tavsiye etti tabi onuda yaptıramadım. Diyetime de cok dikkat edemedim.Tum bunlara rağmen hayatimda ki en doğru kararlardan birini vermişim.
Üst tarafim en şişman halimde 40 bedenken ,alt tarafim 44 tü.Dogumlardan sonra 46 bile oldum.alt bedenimin 1 beden zayiflamasi için en az 10 kilo vermem gerekiyordu.
Şuan doktorumun söylediklerini yapamamama rağmen alt tarafim 40 beden . Azıcık kaldı 38 e .Ve kilom 66
38 bedeni ancak ben 60 kiloyken giyerdim.
Doktorum Necdet Sisman, çok memnunum bu halimden.İnsallah herkes memnun olsun vücudundan.Guzel deneyimlerini bizlerle paylassin

merhabalar. bende göbeğimdeki simitten kurtulmak istiyorum. daha önce devlette göğüs ameliyatı oldum çok memnunum. yine devlette yaptırcam kısmetse. randevumu aldım. olsa olsa 1 yada 1.5 kilo fazlalık var göbeğimde. zor olur mu merak ediyorum? birde özelde yaptıranlar ne kadar ücret ödüyor benimki gibi hafif bir ameliyat için. cvplar için teşekkürler

Merhaba.göğüs estetigini hangi devlet hastanesinde oldunuz acaba ve ne kadar odediniz

arkadaşlar ben 15 gün önce karın lipo oldum halen korse giyiyorum bugün kontrole gittim aklıma takılan birşey var karnım çok acıyor sanki dövülmüş gibi bu acı ne zaman geçer ve karnım uyışuk bu histe çok canımı sıkıyor daha önce bunu yaşayan arkadaşlardan yorum bekliyorum

Merhaba kızlar 28 Mart’ta lazer lipoliz Plus yaptırıcam daha önce yaptıranlar var mı ? Yaşadıklarınızı payşasabilirseniz çok sevinirim

Devlette nasıl oldunuz*Doktoru seçip randevu mu alıyorsunuz?

Merhaba kızlar 28 Mart’ta lazer lipoliz Plus yaptırıcam daha önce yaptıranlar var mı ? Yaşadıklarınızı payşasabilirseniz çok sevinirim
lazer lipo ile vazer arasında ne fark var neden bazı doktorlar vazer bazıları lazer tercih ediyor acaba?

Siz ne kadar ödediniz devlette?Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…