Merhabalar bilgiler için çok teşekkürler öncelikle ve geçmiş olsun.. ben de vaser için kararımı verdim ancak benim Doğum sonrası kaslarımda gevşeme olduğu İçin karın germe de önerildi ancak 1 ve 3 yaşlarında iki çocukla karın germeye cesaret edemiyorum şimdilik . Onun yerine bel Popo basen karın ve iç bacak vaser yaptırıp popoya hafif yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum çoklu bölge olunca çok zorlanır mıyımMerhaba hanımlar. Nihayet üye olmaya karar verdim.
Ben de uzun yıllar karın bölgemle barışık değildim ve lipo araştırmaları yapıyordum. Arkadaşlara bilgi aktarma gereği hissettim. 167 boy ve yıllarca değişmeyen 52-54 kilo ortalamasıyla 50 yaşına ulaştım. On yıl öncesine kadar dümdüz bir karına sahiptim. Sonra büyümeyen ve küçülmeyen bir göbekle geçti on yıl. Fit vücutta çok çirkin duran bu göbek için sürekli araştırdım konuyu. Sonunda sonunda Vaser liposuction kararı aldım ki en sağlıklı yöntemmiş. Ameliyatı İzmir'de yaptıralı 15 gün oldu. Korse giymeye ve bol su içmeye devam ediyorum ki ben kışın pek su içmezdim. Yeşil çay vb içiyorum. Doktorum 4 gün sonra kontrol etti ve bir ay sonra tekrar göreyim dedi. Saat 16.00'da ameliyata girdim ve saat 11.45'te arabamla otelime döndüm. İlk dört beş gün ağrılarım oldu ama ağrı kesici kullanmadım zira yatıp dinlenirken ağrımadı pek. Sonrası kas ağrısı gibi derler ki doğrudur ama ben daha çok boyun tutulmasındaki ağrıya benzettim. Hareket etme esnasındca ağrıdığı için olabilir. Doktorun gerçekçi konuşması etkilemişti beni. Gerçek sonuçları 6. Ayda göreceksin. Haziranda bikinini alabilirsin demişti. Ödem ve sertlikler zamanla geçecek, panikleme demişti. Masaj yapabilirsin demişti. Şu an üst karın bölgemde hafif bir sertlikle beraber belirgin bir incelme var. Göbek ise ödemden dolayı şiş. Doktorumun takip etmesi ve mesajlarımı yanıtlaması da çok hoş. Makul bir fiyata ve bir süre sonra giyeceğim kum saati denen korseyle daha iyi görüneceğimden eminim. Ben düşünenlere de muhakkak Vaser öneriyorum. Doktorum dan da çok memnunum. Şu an belirli hareketler sırasında çok hafif bir ağrı var yani normal yaşamımı sürdürmekteyim.
Sorusu olan?
Sonrasında sarkma olmuyor ancak karın germe konusunda bilgim yok.Merhabalar bilgiler için çok teşekkürler öncelikle ve geçmiş olsun.. ben de vaser için kararımı verdim ancak benim Doğum sonrası kaslarımda gevşeme olduğu İçin karın germe de önerildi ancak 1 ve 3 yaşlarında iki çocukla karın germeye cesaret edemiyorum şimdilik . Onun yerine bel Popo basen karın ve iç bacak vaser yaptırıp popoya hafif yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum çoklu bölge olunca çok zorlanır mıyım
İşlem sonrası karında ve popoda çok sarkma olur mu merak ediyorum
Sonrasında sarkma olmuyor ancak karın germe konusunda bilgim yok.[/QUOTE
Siz nereden lipo oldunuz? Ve aradan ne kadar zaman gecti simdi ?
Geçmiş olsun. Ben karın bölgeme yaptıralı bir ay oldu. Belimin ve üst karın bölgemin inceldiğini ertesi gün farketmiştim ancak ödemden dolayı şişlik oluyor ve morluklardan daha geç iniyor. Doktorum, iki aya kadar çuk daha iyi olacağını söylemiş fakat tam sonucu altıncı ay alacağız demişti. Ocak başı ameliyat olunca mayıs haziran gibi bikinini kesin giyersin demişti. Ödem atmak için su; yeşil çay ve zencefil çayını bolca tüketiyorum. Yürüyüş ve egzersiz de faydalı oluyor. Sertlikler ve dalgalanmalar korkutmasın, zamanla geçiyor. 1 hafta, 1 ay ve 2-3 ay sonra olmak üzere rutin kontrollere gidilmeli.Merhaba ben de 5 gun once vaser lipo ile karin mide bel ve simitlerden operasyon gecirdim bekledigm kadar agrili gecirmedim son iki gundur daha iyiyim ama korsenin vermis oldugu rahatsizlik var tabi. Benim mide ve karnim eskiye gore tabiki indi bel kivrimim yoktu simdi var neyseki :) ve simitlerim gitmis odem olmasina ragmen belli oluyor. fakat dumduz degil henuz sanirim odemden dolayi. Bir ay sonra karnim ve midem dumduz olacak mi? Ayrica belim baya sisti ve morardi yaptiranlarda da ayni sikayet var mi acaba yoksa bende mi sorun var aydinlatirsaniz memnun olurum
Bende 2 Doğum yaptım 55 kiloyum öyle çok bir göbeğim olmadığı halde iki doktorda bana Karın germe dedi benimde 1.5 ve 3.5 yaşlarında çocuklar Karın germe şu an için zor vaser yaptıranlara bakıyorum nasıl kilolu insanlar ne hale geliyor evet göbeğimde bir gevşeme var ama vaser olamayıp Karın germe olucak kadar ciddi mi bilemedim önce burnumu yaptırıp sonra bu vaser işini araştıracam artıkMerhabalar bilgiler için çok teşekkürler öncelikle ve geçmiş olsun.. ben de vaser için kararımı verdim ancak benim Doğum sonrası kaslarımda gevşeme olduğu İçin karın germe de önerildi ancak 1 ve 3 yaşlarında iki çocukla karın germeye cesaret edemiyorum şimdilik . Onun yerine bel Popo basen karın ve iç bacak vaser yaptırıp popoya hafif yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum çoklu bölge olunca çok zorlanır mıyım
İşlem sonrası karında ve popoda çok sarkma olur mu merak ediyorum
Geçmiş olsun. Ben karın bölgeme yaptıralı bir ay oldu. Belimin ve üst karın bölgemin inceldiğini ertesi gün farketmiştim ancak ödemden dolayı şişlik oluyor ve morluklardan daha geç iniyor. Doktorum, iki aya kadar çuk daha iyi olacağını söylemiş fakat tam sonucu altıncı ay alacağız demişti. Ocak başı ameliyat olunca mayıs haziran gibi bikinini kesin giyersin demişti. Ödem atmak için su; yeşil çay ve zencefil çayını bolca tüketiyorum. Yürüyüş ve egzersiz de faydalı oluyor. Sertlikler ve dalgalanmalar korkutmasın, zamanla geçiyor. 1 hafta, 1 ay ve 2-3 ay sonra olmak üzere rutin kontrollere gidilmeli.
Ben vaser sonrası 4 günde dümdüz karın olmasını imkansız buluyorum. Elbette yağ miktarı ile de ilgili ancak en minik göbekte bile ödem olacaktır. Benim düz karın için ayları beklem gerkiyor.Cevap icin tesekkurler sizin karniniz dumduz oldumu acaba? Cunku baska bir doktorun yaptigi vaseri gordum nette gobek gayet dumduz olmus 4 gunde benim doktorum dumduz olmaz cok hafif bi gobegin yine olur dedi
Elbette ilk haftaya göre epey azaldı ödemler ancak hâlâ var ve beklemem gerektiğini biliyorum. Pantolonumun belinin epeyce bol geldiğini görmek sevindirici.Teşekkür ederim cevap İçin karın germeyi düşünmüyorum şimdilik vaser sonrası sArkma olmaması iyi tam olarak ödemler geçtikten sonra net anlaşılır galiba sizin baya azalmıştır artık ödemler
siz hangi doktora liposakşın yaptırdınız.arkadaşlar merhaba ben de yasadıklarımı sızınle paylaşmak ıstıyorum.liposuction olayına gercekten ıhtıyacınız yoksa hiç girmeyin derim bır hemşire ve yasamıs bırı olarak.eğer olduysanız da düzeltme ameliyatını cok ıyı arastırın cunku duzeltme gercekten daha zor. ben 2003 yılında basenlerımden ve bacak arkası bölgemden klasik liposuction olmusrum. ancak seneler gecip sürekli kilo alıp verınce belden aşağı bölgem cok sekılsız, engebeli ve selülit tarlasına döndüm. ameliyatım cok zor gecmıstı ve o zaman benden 3 litre çekilmişti. tekrar ıkıncı bır amelıyatı olmaktan hem korktum hem de guvenecegım bır hekım bulamadım. zaten genelde de düzeltme hastalarını pek sevmezler. neyse o sekılde 14 yıl yasadım:) sürekli kapatarak saklayarak ...kasım 2016 da karar verdim ve tekrar ameliyat oldum. basenlerımden, bacak arkasından yani selülitli bölgemden ve iç bacaklardan. ameliyatım zor gecti. 2 gün hasatnede yattım. toplam 6 litre alındı. doktorum bir kerede alalım kurtul dedi ve ona son derece güvendim. epidural aneztezi ile oldum. ilk 1 hafta işe gıdemedım ancak ameliyattan cıktıgım gunun ertesı korse altından bile yumrularım gıtmıstı sankı. banyo zamanım geldıgınde gözlerıme ınanamadım, selülitler, yumrular , asımetrık cıkıntılar yok....doktorum gercek sonucu 2 ay sonra alırsın dedi...sımdı 3 ay gectı ve ben 14 yıl sonra ilk kez tayt gıydım, kilom fazla degil amelıyata gırmeden once 68 dım ancak o kadar duzensız bır goruntum vardı kı en kalın kot kumasından bıle bellıydı. sureklı tunık ve kısa elsılerı tunık gıbı kullanarak genış bol paça pantolon uzerıne gıyınıyordm yanı o derece cıkıntılar bellı ıdı. sımdı cok mutluyum,,,sürekli eskı kıyafetlerı gıyıp bakıyorum,,,,sureklı gece kalkıp aynalarda kendımı ızlıyorum. sımdı tek bır sorunum kaldı, ılk amleıyatımdan sonra popmun bıttıgı yerde sarklamalr vardı zaten..bundan sonra da daha belırgın oldu, bıraz daha kılo verıp bu amelıyat ıyıce oturunca dr um germe yapacak. arkadaslar eger vucudunuz cok kotu degılse lutfen bu amelıyatı yapmayın derim. gercekten hem cok buyuk rısklerı hem de bellı bır zaman sonra tahrıbatı ,,,sarkması ve kılo aldıkca duzensızlıkler mutlaka oluyor. herkese bol saglıklı gunler dılerım.
Merhaba.göğüs estetigini hangi devlet hastanesinde oldunuz acaba ve ne kadar odedinizmerhabalar. bende göbeğimdeki simitten kurtulmak istiyorum. daha önce devlette göğüs ameliyatı oldum çok memnunum. yine devlette yaptırcam kısmetse. randevumu aldım. olsa olsa 1 yada 1.5 kilo fazlalık var göbeğimde. zor olur mu merak ediyorum? birde özelde yaptıranlar ne kadar ücret ödüyor benimki gibi hafif bir ameliyat için. cvplar için teşekkürler
Devlette nasıl oldunuz*Doktoru seçip randevu mu alıyorsunuz?merhabalar. bende göbeğimdeki simitten kurtulmak istiyorum. daha önce devlette göğüs ameliyatı oldum çok memnunum. yine devlette yaptırcam kısmetse. randevumu aldım. olsa olsa 1 yada 1.5 kilo fazlalık var göbeğimde. zor olur mu merak ediyorum? birde özelde yaptıranlar ne kadar ücret ödüyor benimki gibi hafif bir ameliyat için. cvplar için teşekkürler
lazer lipo ile vazer arasında ne fark var neden bazı doktorlar vazer bazıları lazer tercih ediyor acaba?Merhaba kızlar 28 Mart’ta lazer lipoliz Plus yaptırıcam daha önce yaptıranlar var mı ? Yaşadıklarınızı payşasabilirseniz çok sevinirim
Siz ne kadar ödediniz devlette?Cevaplar için şimdiden teşekkür ederimmerhabalar. bende göbeğimdeki simitten kurtulmak istiyorum. daha önce devlette göğüs ameliyatı oldum çok memnunum. yine devlette yaptırcam kısmetse. randevumu aldım. olsa olsa 1 yada 1.5 kilo fazlalık var göbeğimde. zor olur mu merak ediyorum? birde özelde yaptıranlar ne kadar ücret ödüyor benimki gibi hafif bir ameliyat için. cvplar için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?