- Konu Sahibi tafi
-
bosphorusgirlcüm bende bi değişiklik yok yarın doktora kontrole gidicem. Morluklarım azaldı ama ödemlerimin azalmasına daha 2 hafta var. Kilomda bi fark yok yani daha. Pazartesi spora da başlıcam bakalım 1 ay sonra büyük farklılıklar bekliyorum inşallah. Doktorla görüştükten sonra haberlerini bekliyorum.
inşallah kontrolün iyi geçer. Modemlerin azalmasını beklemek gerçekten büyük sabır işi.
inşallah onlarda en kısa zamanda gider de kurtulursun. ama düşün senden o kadar litre yağ aldılar, vücut o yağın yerine su koymak zorunda ki hayatta kalabilesin, böyle düşününce ödemden korkmuyorum ben. ödem mutlaka olacak, özellikle senin kadar çok yağ alındığı durumlarda.
2 hafta sonra keşke resimlerini görebilsem, gerçekten çok merak ediyorum.
tekrar geçmiş olsun....
Kizlar acaba baldir ve kollara liposaction yapiliomu? Bilgisi olan yazsin ltfn. Benim probelmim baldir ve kollar, belim ince ama kollarim kalin oldugu icin beni sisman gösterio
Canım benim çok doğru söylüyorsun sporsuz olmuyor. Ben de sporla diyet yapıp 18 kilo verdim sonra sporu bırakınca disiplin kalmıyor tabi 8 kilo hooop geri geldi :) pazartesi başlıyorum spora bugün bir de lenf drenaja başladım ödemleri daha hızlı atabilmek için. Gerçi ben onu hep saçma bulmuşumdur ama başladım işe yarar umuduyla. 5 Hafta sonra onu bırakıp lpgye başlıcam. Sen gitmişsin lpgye bana anlatırmısın işe yarayıp yaramadığını.
3 hafta sonra 1 buçuk ayım dolmuş olacak hem spor hem de lenf drenaj takviyesiyle beraber fark olcağını düşünüyorum. henüz foto koyamıyorum buraya ama özelden bi şekilde göndermeye çalışırım fotoları
noacım şimdi geldim hastanedeki görüşmeden.
inan bana o kadar çok araştırmışım ki doktorun söylediği herşeyi zaten ben
biliyordum, bilmediğim beni şaşırtan birşey söylemedi yani.
alınacak bölge fazla olduğu için lokal anestezi uygun olmaz, genel yaparız dedi.
tek merak ettiğim vücudum uygun olup olmadığı idi, doktor da uygun dedi.
daha önce esteworld a gitmiştim orda da liposuction lazım demişlerdi zaten.
başarılı sonuç alırız dedi. bir ay korse giymeniz lazım dedi.
şimdi tek bir şey kaldı "ne zaman olsam". beni tek düşündüren şey bu sıcaklarda
bir ay korse kullanmak zor olur mu, olmaz mı.... yoksa bu yazı da çıkarsam
biraz daha kilo versem ve eylül ekim gibi mi olsam...
bilemiyorum bu konuda kararsız kaldım.
noacım bu arada lenf drenajı nasıl bir şey, nasıl yapılıyor biraz anlatır mısın?
bir de sen hangi marka korse aldın canım ya, ne kadar ödedin korseye.
memnun kaldıysan ben de o markadan alayım diyorum.
görüşmenin iyi geçtiğine sevindim :) ben 1 ay klimalyla fln idare ederim demiştim ama
bu hafta zorlanmaya başladım açıkçası bi de ben 3 hafta daha takıcam. Canımcım şimdi de yaptırabilirsin ama yazın sonunda anca denize girersin çünkü 1 ay morluklar geçmiyor. Bi de bende hematom olmuş yani damarlarımdan kan sızmış oralar taş gibi duruyo ve ağrı yapıyo. Morluklarım çok azaldı ama onlar duruyo hala. Geçmek üzere derken kaybolmalarına 2 hafta var :) sen doktora sordun mu arkasından lpg gereklimi diye. Çünkü ben dün gittim lpg çok acıtır onu liposuctiondan 2 ay sonra yapıyoruz dedi. Yani lazım olcaksa 2 ay da onun için bekliyosun. Kısacası Tam iyşleşme süreci 3 ayı buluyor. Ama sen diosan eylülde taş gibi olurum tatilimi de yaparım, sıcakta korseye de dayanırım o zaman ol tabi ameliyatını. Bi de tabi söylemeye gerek yok ne kadar kilo verip girsen o kadar avantaj
sevgili bosporusgirl neden smartipo,slimlipo yu falan araştırmıyosun ? onda sadece 10 gün korse giyiyormuşsun birde 3.gün çıkıyo bandjların ben kısmetse p.Tesi günü yaptırıcam bence onuda araştır bi. ben yabacı siteleden falan araştırıyorum ,Amerika da nerdeyse sadece bu yöntem kullanılıyormuş artık ağrı az olduğu için ve iyileşme süreci çok kısa olduğu için. bu ünlüler falan zınk diye zayıflyorlarya çocuktan sonra bunu sayesindeymiş bende salak gibi sporla falan sanıyorum :))) kaydirigubbakcemile3 ama işin aslı öyle diilmiş sana tawsiyem bi araştır ..
Canım lenf drenaj ödemin çabuk atılması için kullanılıyo. Hani televizyonda fln da görmüşsündür astronot gibi giydiriyolar sen yatıyosun :) kıyafetler şişip iniyo böylece hafif
bir mesaj yapmış oluyor sana. Sırasıyla kaslarına baskı yapıyor galba. Benim de bildiğim bu
kadar. Canım korseyi benım doktor getirtti benım korsen göğüs altından diz altına kadar
110 tl voe die bi marka.
slmm kızlarr heycanla her gün sizin yorumlarınızı beklıyorum her gün cünkü eylüle kadar benimde zamanım var lipo icin:)) topshopa ugramışsın arkadaşım bide abtronik x 2 kemerine baksaydın 2 hafta oluyor ben alalı ve her gün kulanıyorum bana sorsan işe yarar bu kemer ,cünkü ben 1.200 verip güzelik salonuna gidiyordum kemerin gördügü aynı işlevi orda yapıyolardı bana makinayla haftada 2 kere ve sadece 30 dk ,ama bu kemer artık benim her gün istedigim kadar yapıyorumm sonucunu 4 haftada görürsünüz yazıyor kullanma klavuzunda benim sadece daha iki haftam gecttii ve sanki göbegim de biraz inmeler var ilgilenirsen sana sonuclarını yazarım işe yarıyormu yaramıyormu , eylüle kadar pes ettmeden devam bakttım olmuyorr lipoo olacammbu arada bugün topshop a uğradım.
şu relaxtone denen masaj aletini görmek için.
lipo sonrası sıkılaşmada kullanmayı düşünüyorum.
tabi doktora sorucam mutlaka ama sizce iyi fikir mi?
aslında şimdiden alıp kullanmaya başlamak daha mı iyi
olur. 12 taksite 149 lira diyorlar. bir de 79 liraya bir krem varmış
onu sürüp masaj yapınca daha etkili oluyormuş...
bu arada bugün topshop a uğradım.
şu relaxtone denen masaj aletini görmek için.
lipo sonrası sıkılaşmada kullanmayı düşünüyorum.
tabi doktora sorucam mutlaka ama sizce iyi fikir mi?
aslında şimdiden alıp kullanmaya başlamak daha mı iyi
olur. 12 taksite 149 lira diyorlar. bir de 79 liraya bir krem varmış
onu sürüp masaj yapınca daha etkili oluyormuş...
canım bende yıllaaaar önce öyle vakumla çalışan bir masaj aleti almıştım.
2 aydan önce başlayamayız dedi doktor vakuma. Beklliyorum bakalım 2 dolsun
evde başlıycam ben de masaja. Ama sanki tenin sıkışıyor gibi hissediyosun
yaparken. LPGnin bi kıyafeti varmış ondan bulsam çok rahat edicem :)
Masaja önden başlarsan bence çok faydasını görürsün çünkü derin ne kadar sıkı olursa
o kadar çok yağ alabiliyorlarmış ve tabii daha rahat toparlıyo deri ameliyattan sonra.
slmm kızlarr heycanla her gün sizin yorumlarınızı beklıyorum her gün cünkü eylüle kadar benimde zamanım var lipo icin:)) topshopa ugramışsın arkadaşım bide abtronik x 2 kemerine baksaydın 2 hafta oluyor ben alalı ve her gün kulanıyorum bana sorsan işe yarar bu kemer ,cünkü ben 1.200 verip güzelik salonuna gidiyordum kemerin gördügü aynı işlevi orda yapıyolardı bana makinayla haftada 2 kere ve sadece 30 dk ,ama bu kemer artık benim her gün istedigim kadar yapıyorumm sonucunu 4 haftada görürsünüz yazıyor kullanma klavuzunda benim sadece daha iki haftam gecttii ve sanki göbegim de biraz inmeler var ilgilenirsen sana sonuclarını yazarım işe yarıyormu yaramıyormu , eylüle kadar pes ettmeden devam bakttım olmuyorr lipoo olacamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?