Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah kontrolün iyi geçer. Modemlerin azalmasını beklemek gerçekten büyük sabır işi.
inşallah onlarda en kısa zamanda gider de kurtulursun. ama düşün senden o kadar litre yağ aldılar, vücut o yağın yerine su koymak zorunda ki hayatta kalabilesin, böyle düşününce ödemden korkmuyorum ben. ödem mutlaka olacak, özellikle senin kadar çok yağ alındığı durumlarda.
2 hafta sonra keşke resimlerini görebilsem, gerçekten çok merak ediyorum.
tekrar geçmiş olsun....

Canım benim çok doğru söylüyorsun sporsuz olmuyor. Ben de sporla diyet yapıp 18 kilo verdim sonra sporu bırakınca disiplin kalmıyor tabi 8 kilo hooop geri geldi :) pazartesi başlıyorum spora bugün bir de lenf drenaja başladım ödemleri daha hızlı atabilmek için. Gerçi ben onu hep saçma bulmuşumdur ama başladım işe yarar umuduyla. 5 Hafta sonra onu bırakıp lpgye başlıcam. Sen gitmişsin lpgye bana anlatırmısın işe yarayıp yaramadığını.
3 hafta sonra 1 buçuk ayım dolmuş olacak hem spor hem de lenf drenaj takviyesiyle beraber fark olcağını düşünüyorum. henüz foto koyamıyorum buraya ama özelden bi şekilde göndermeye çalışırım fotoları

cnm bende coşkun bey in hastasıyım..çok dogru bir karar vermişssin..bende oldum bel bölgemden ve çok süper oldu..benim ismim merve slm sölersen sevinirim bendende..

Kizlar acaba baldir ve kollara liposaction yapiliomu? Bilgisi olan yazsin ltfn. Benim probelmim baldir ve kollar, belim ince ama kollarim kalin oldugu icin beni sisman gösterio

Kizlar acaba baldir ve kollara liposaction yapiliomu? Bilgisi olan yazsin ltfn. Benim probelmim baldir ve kollar, belim ince ama kollarim kalin oldugu icin beni sisman gösterio

yapılıyo canım ama kollarındaki deri gevşekse yapmıyolar çünkü deriyi de alıp germeleri gerekiyo o zaman da uzunlamasına bi dikiş izi kalıyomuş

noacım şimdi geldim hastanedeki görüşmeden.
inan bana o kadar çok araştırmışım ki doktorun söylediği herşeyi zaten ben
biliyordum, bilmediğim beni şaşırtan birşey söylemedi yani.
alınacak bölge fazla olduğu için lokal anestezi uygun olmaz, genel yaparız dedi.
tek merak ettiğim vücudum uygun olup olmadığı idi, doktor da uygun dedi.
daha önce esteworld a gitmiştim orda da liposuction lazım demişlerdi zaten.
başarılı sonuç alırız dedi. bir ay korse giymeniz lazım dedi.
şimdi tek bir şey kaldı "ne zaman olsam". beni tek düşündüren şey bu sıcaklarda
bir ay korse kullanmak zor olur mu, olmaz mı.... yoksa bu yazı da çıkarsam
biraz daha kilo versem ve eylül ekim gibi mi olsam...
bilemiyorum bu konuda kararsız kaldım.

18 kilo mu verdiiiiiin!!!!!!!!! alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
nasıl verdin tam olarak bilmiyorum ama bravo diyorum yani.
tabi sekizini geri almasan çok iyi olurmuş ama olsun gene verirsin,
şimdi spora da başlarsın inşallah düzenli olarak, bir daha geri gelmezler...

canım lpg ye ben 10 sene kadar önce gitmiştim. o kadar olmuş mu dedim şimdi
yazınca ama olmuş. o zamanlar 58-59 kiloydum (aah o günler aaah)
ama selülitlerim vardı.
faydasını görmüştüm ben, bacaklarım gerçekten baya güzel olmuştu
ama selülitlerimden tamamen kurtulmamıştım, sadece sıkılaştırmıştı.
lpg, aslında vakumlu bir başlıkla vücudun heryerine masaj yapan bir alet.
cildini baya bir çekiyor içine o başlık, baya da rahatlatıyor doğal olarak.
sonraları ona benzer bir masaj aleti de çıkmıştı piyasaya hangi marka hatırlamıyorum, aynı prensiple çalışıyordu.
haftada 3 gün gitmiştim 10 veya 12 seans. sonrasında da bol bol su içiriyorlardı.

noacım bu arada lenf drenajı nasıl bir şey, nasıl yapılıyor biraz anlatır mısın?
bir de sen hangi marka korse aldın canım ya, ne kadar ödedin korseye.
memnun kaldıysan ben de o markadan alayım diyorum.

görüşmenin iyi geçtiğine sevindim :) ben 1 ay klimalyla fln idare ederim demiştim ama
bu hafta zorlanmaya başladım açıkçası bi de ben 3 hafta daha takıcam. Canımcım şimdi de yaptırabilirsin ama yazın sonunda anca denize girersin çünkü 1 ay morluklar geçmiyor. Bi de bende hematom olmuş yani damarlarımdan kan sızmış oralar taş gibi duruyo ve ağrı yapıyo. Morluklarım çok azaldı ama onlar duruyo hala. Geçmek üzere derken kaybolmalarına 2 hafta var :) sen doktora sordun mu arkasından lpg gereklimi diye. Çünkü ben dün gittim lpg çok acıtır onu liposuctiondan 2 ay sonra yapıyoruz dedi. Yani lazım olcaksa 2 ay da onun için bekliyosun. Kısacası Tam iyşleşme süreci 3 ayı buluyor. Ama sen diosan eylülde taş gibi olurum tatilimi de yaparım, sıcakta korseye de dayanırım o zaman ol tabi ameliyatını. Bi de tabi söylemeye gerek yok ne kadar kilo verip girsen o kadar avantaj

noacım bu arada lenf drenajı nasıl bir şey, nasıl yapılıyor biraz anlatır mısın?
bir de sen hangi marka korse aldın canım ya, ne kadar ödedin korseye.
memnun kaldıysan ben de o markadan alayım diyorum.

Canım lenf drenaj ödemin çabuk atılması için kullanılıyo. Hani televizyonda fln da görmüşsündür astronot gibi giydiriyolar sen yatıyosun :) kıyafetler şişip iniyo böylece hafif
bir mesaj yapmış oluyor sana. Sırasıyla kaslarına baskı yapıyor galba. Benim de bildiğim bu
kadar. Canım korseyi benım doktor getirtti benım korsen göğüs altından diz altına kadar
110 tl voe die bi marka.

sevgili bosporusgirl neden smartipo,slimlipo yu falan araştırmıyosun ? onda sadece 10 gün korse giyiyormuşsun birde 3.gün çıkıyo bandjların ben kısmetse p.Tesi günü yaptırıcam bence onuda araştır bi. ben yabacı siteleden falan araştırıyorum ,Amerika da nerdeyse sadece bu yöntem kullanılıyormuş artık ağrı az olduğu için ve iyileşme süreci çok kısa olduğu için. bu ünlüler falan zınk diye zayıflyorlarya çocuktan sonra bunu sayesindeymiş bende salak gibi sporla falan sanıyorum :))) kaydirigubbakcemile3 ama işin aslı öyle diilmiş sana tawsiyem bi araştır ..

Son düzenleme:

canım onu da araştırdım ben, hatta ilk başta onu yaptırmayı düşündüm, iyileşme süresi falan gerçekten çok az deniyor ama smart lipo ile bir kerede en fazla 1,5 lt yağ alıyorlar. aradığımda da zaten eğer alınacak yağ miktarı çoksa bir kaç kerede bölge bölge yapılabilir, tek seferde heryeriniz yapılmayabilir dediler. oysa benden en az 3-3,5 lt alınması gerekiyor. öyle olunca önce göbek, sonra sırt falan uğraşmak istemiyorum. tek bir bölgem olsaydı smart lipoyu daha fazla düşünürdüm.

sana pazartesi için iyi dileklerimi yolluyorum.
inşallah herşey mükemmel gider. yaz mutlaka nasıl geçti tamam mı?
ben bi de lokal anesteziden biraz ürküyorum, neden bilmiyorum ameliyathane ortamını falan görmek ürkütüyor beni, tansiyonum falan çıkıyor birden. o yüzden uyumak daha iyi bir fikir gibi geliyor bana. anlatırsın sen neler yaşadın lokal anestezide tamam mı?

teşekkürler canım bilgiler için.
istanbul da lenf masajı yapan bir iki yer araştırdım sonrasında lazım olur belki diye.
bakalım ben şimdi bu hafta sonu iyice bir düşünücem ne zaman olsam diye ona göre
randevu alacağım. bakalım hayırlısı olsun canım ya...

bu arada bugün topshop a uğradım.
şu relaxtone denen masaj aletini görmek için.
lipo sonrası sıkılaşmada kullanmayı düşünüyorum.
tabi doktora sorucam mutlaka ama sizce iyi fikir mi?
aslında şimdiden alıp kullanmaya başlamak daha mı iyi
olur. 12 taksite 149 lira diyorlar. bir de 79 liraya bir krem varmış
onu sürüp masaj yapınca daha etkili oluyormuş...

slmm kızlarr heycanla her gün sizin yorumlarınızı beklıyorum her gün cünkü eylüle kadar benimde zamanım var lipo icin:)) topshopa ugramışsın arkadaşım bide abtronik x 2 kemerine baksaydın 2 hafta oluyor ben alalı ve her gün kulanıyorum bana sorsan işe yarar bu kemer ,cünkü ben 1.200 verip güzelik salonuna gidiyordum kemerin gördügü aynı işlevi orda yapıyolardı bana makinayla haftada 2 kere ve sadece 30 dk ,ama bu kemer artık benim her gün istedigim kadar yapıyorumm sonucunu 4 haftada görürsünüz yazıyor kullanma klavuzunda benim sadece daha iki haftam gecttii ve sanki göbegim de biraz inmeler var ilgilenirsen sana sonuclarını yazarım işe yarıyormu yaramıyormu , eylüle kadar pes ettmeden devam bakttım olmuyorr lipoo olacamm

canım bende yıllaaaar önce öyle vakumla çalışan bir masaj aleti almıştım.
2 aydan önce başlayamayız dedi doktor vakuma. Beklliyorum bakalım 2 dolsun
evde başlıycam ben de masaja. Ama sanki tenin sıkışıyor gibi hissediyosun
yaparken. LPGnin bi kıyafeti varmış ondan bulsam çok rahat edicem :)
Masaja önden başlarsan bence çok faydasını görürsün çünkü derin ne kadar sıkı olursa
o kadar çok yağ alabiliyorlarmış ve tabii daha rahat toparlıyo deri ameliyattan sonra.

merhaba noacım,
öncelikle iyi haftalar olsun ve herkese... :)
ben tabi ki dayanadamı ve o relaxtone u aldım. kullanmazsam anneme veririm
şeklinde bir avuntum da var tabi o yüzden rahattım alırken. kullandım, baya kuvvetli
bir alet. umarım işe yarar, düzenli kullanacağım ameliyata kadar.
bu arada lpg için kıyafet arıyorum deyince aklıma geldi,
lpg yaptırırken ben de alacaktım ama baya bir pahalıydı.
sonra yaptırdığım merkezdeki bayan bana gerek yok ince külotlu çoraplar da aynı işi görüyor demişti o zaman iki külotlu çorap ile halletmiştim ben olayı. zaten o kıyafet de
korse gibi çok sıkan bir kıyafet değildi benim hatırladığım.
ama tabi sen bilirsin alman gerekir diyorlarsa al tabi.

bugün gymlova nın smartlipo operasyon günüydü di mi?
inşallah iyi geçer, herşey yolunda gider.
iyi haberlerini bekliyoruz gymlova.

canım merhaba,
valla görmedim ben senin dediğin kemeri orda. kız dükkanı kapatmak üzereydi fazla bakamadım etrafa, o yüzden gözüme çarpmadı tekrar gidince bakarım mutlaka.
ama ben de başka bir kemer var daha önce almıştım, adını hatırlamıyorum ama sürekli kullanamadım tabi.
bu arada aldım ben zaten relax tone u. kemerden farkı kollarımda da kullanabiliyorum bunu. kemeri kollarıma saramıyordum büyük geliyordu.
bence işe yaraması için en önemli şey düzenli kullanabilmek. kolay gelsin inşallah kemerin işe yarar da lipoya gerek kalmaz senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…