Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de bugün başka bi yerden fiyat almaya gideceğim lpg için ilk gittiğim yerde 15 seans 1250 dedi bana çok geldi fiyat, bilmiyorum belki normaldir. Bugün gideceğim yer annemin tanıdığıymış umarım daha ucuzdur. Ben LPG kıyafetini benim evdeki alet için isitiyordum ama hemen denicem ince çorapla.
Sen ne karar verdin hemen mi yaptıracaksın yoksa sonbahrı mı bekleyeceksin?

günyaaayddıınnnnn ... yüksek talep oldugundan dolayı pyasada yok kemer, ben telden sipariş verdim 10 günde geldi, abtronikin aksesuarlar arasında mini kemer var onuda bacak kol bölgesine takıyorsun, sen google dan arattır abtronik diye bak belki seninde kafana yatar kablosuz bi kemer sadece pille calışıyorr ,sabah akşam üzerimde :)) valla ben büyük bi azimle kulanıyorum sonucunu görmek icin:))

evdeki alet için kullanacaksan o zaman ince çorap senin işini görür bence, kesin dene.
lpg için ise iyice araştır en ucuz yeri bulursun umarım. ama belki de 2 ayın bitiminde senin için gerek kalmaz canım ya lpg ye.

ben sonunda yaptırmaya karar verdim. bu hafta olayım diyordum ama bu hafta sonu için bir gezi planı çıkardı eşim sağolsun, o yüzden önümüzdeki haftaya alacağım randevuyu. eşimin pek gönlü yok bu operasyon için, ona göre ben her halimle güzelim ama tabi bu göbekle o yaşamıyor... neyse sanırım 15 haziran iyi bir tarih o gün müsaitse o güne almayı düşünüyorum. haberdar ederim sizi kesin tarih konusunda kızlar... :)

hadi bakalım hayırlısı olur inşalllahhhhhh.... bu sıcklarda korseyle başacıkabilecekmisin ?sırf o yüzden ben eylüle atıyorum:)) gelişmelerden mutlaka haber ver ... erkeklere bakma sen öyle diyorlar ama bi davette gittigimizden 1 saat gardropun karşısında biz oturuyoruss aacaba ne göbegimi göstremez ne giysem, onun üstünede dır dırları :))))))))))))))))

ah canım ne güzel söyledin yaaa...
çok haklısın aynen öyle yapıyor benim ki de.
üstelik bu hafta sonundaki geziyi de biliyorum sırf ben erteleyeyim diye çıkardı.
hani biraz daha vakit geçerse vazgeçerim diye bekliyor... çok bekler... :teytey::dance:
sıcaklarda korse ile dolaşmak zor olacak biliyorum ama napıyım ben de açıcam klimayı
oturucam artık yapcak birşey yok. daha fazla bekleyemicem.

Coskun bey'e smartlipo yaptiranlar hangi bölgelerini yaptirdilar ? memnun kaldiniz mi ve fiyatlari neydi..bilgilendirebilirmisiniz?

Haftaya Orhan Murat Özdemire lipo olacağım.Çok heyecenlıyım.ınşallah ben de aynı yerde lipo olan arkadaşlar gibi memnun kalırım.

Haftaya Orhan Murat Özdemire lipo olacağım.Çok heyecenlıyım.İnşallah ben de aynı yerde lipo olan arkadaşlar gibi memnun kalırım.

hadi bakalım besartıbir sana da bol şans ve çok iyi operasyon diliyorum.
sanırmı sen üst bacak bölgenden olacaktın di mi?
inşallah çok iyi geçer.

gymlova naptı acaba dün olacağım diyordu, olabildi mi, nasıl geçti merak ediyorum.
inşallah iyi geçmiştir, olduysan çok geçmiş olsun gymlova... iyi haberlerini bekliyoruz.

bu arada dün öğrendim ki nisan başında %37 çıkan vücut yağ oranım %36 ya düşmüş.
iki aylık spor diyet herşey anca anca %1 azalmış. ameliyat öncesi ve sonrası yağ kas oranlarını ölçen var mı diye merak ettim. alınan yağa göre değişir tabi ama iyi yönde bir değişme oluyor mu acaba. mutlaka oluyordur di mi, sonunda vücuttan yağ hücrelerini alıyorlar. bakalım ben ölçeceğim öncesi ve sonrası ne olacak...

canikom ben ölçtürmedim ama doktorumun söylediğine göre yağ ile birlikte
kas dokularını da çekiyorlarmış. Sana iyi tatiller :) eşin korkuyordur belkide
ameliyattan. Randevu alınca yine haber ver tam tarihi. Bekliyorum haberlerini

merhaba, giremedim klübe ne zamandır, normal lipo yaptırdım ben ve kollarım için de korse kullandım,1 ayı geçti ameliyatımdan normal hayata döndüm,morarmalar geçti,halen bi kızım ödem var tabi,sabah ve akşam masaj yapıyorum,spora da başladım,şimdilik göbeksiz olmak ve ince kollu olmak gayet güzel...ödeme rağmen inceyim ama kendimi bırakmadım tabi,pekçok kişi ameliyattan sonra kendini salıp homini gırtlak yiyormuş, ben beslenmeme dikkat ediyorum ve sporu aksatmıyorum...:))

glorys merhaba, doktorumun adı selahattin yaman...:) çok tecrübeli ve iyi bir doktor,tavsiye ederim...

demek kollar için bile korse var ha...
vay anasını...
hiç de kolay olmamıştır senin için tahmin ederim.
ama şimdi göbeksiz ve ince kollu olmak ne güzeldir kimbilir.
ah ah inşallah yakın zamanda ben de kurtulacağım göbeğimden...
aman sakın salma kendini, spora ve sağlıklı beslenmeye ömür boyu devam.
tekrar geçmiş olsun.

Kizlar acaba baldir ve kollara liposaction yapiliomu? Bilgisi olan yazsin ltfn. Benim probelmim baldir ve kollar, belim ince ama kollarim kalin oldugu icin beni sisman gösterio

kollarımda sizinle aynı sorunum vardı ve liposuction yaptırdım, çok güzel bir duygu kollarımın giremediği düğmelerini açık bıraktığım gömleklerim oluyor artık...keşke daha önce yaptırsaydım diorum,düğünümde daha istediğim gibi bir gelinliğim olurdu o zaman, kol takıntım yüzünden istediğimi giyemiyordum,eğer vücut elastikiyetiniz hala iyi durumdaysa bir an bile tereddüt etmeden yaptırın derim...:)

kızlar bu arada ben de salı sabahına randevumu aldım. kaydirigubbakcemile2
valla çok heyecanlıyım. bu hafta sonu gezisinde artık bundan başka bir şey düşünemicem.
allahtan örgüye başladım da biraz olsun stresimi alıyor. :hulya::hulya::hulya:
gittim bir sürü şahane renkte yazlık ip aldım evde kalacağım günlerde canım sıkılmasın örerim diye düşünüyorum...
bir de ameliyat sonrası korsemi aldım ve alışmak için bugünden giydim.
biraz sıkıyor tabi ama o kadar da kötü değilmiş (dermişim).
Şimdi operasyonsuz halde giymek kolay tabi sonra nasıl olur bilemiyorum, allah kolaylık versin valla bir yola çıktım inşallah hayırlısı olur.

oh be nihayet 50 mesaj sınırını geçtim, yaşasıııııııın:lepi::lepi::lepi::lepi:
bundan sonra özel mesaj atabileceğim, valla bugün en çok sevindiğim şey bu oldu kızlar.
deliriyormuyum napıyorum....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hayırlısı olsun, ama gerçekten sıcaklarda korse dayanılmaz..ben sadece 3 hafta kullanmama rağmen usanmıştım,banyo yapamamak,ve o korseyi kapatacak şekilde giyinmeye çalışmak ayrı bir dertti, benim de eşim beni görünce olmak istedi ama onu ekime attık dayanamaz çünkü.....benim morluklarım 3 haftada yok oldu, hiçbirşey de yapmadım geçmeleri için, sanırım operasyonun boyutuna göre zaman değişiyor, eğer ki fazla miktarda yağ aldıracaksan ben yaz sonunu beklemeni öneririm,yaz boyunca da spor yapıp beslenmene dikkat et, ekim en iyi zaman operasyon için aslında...yine de sen bilirsin...şimdiden geçmiş olsun, haberlerini bekliyoruz...

çoooooooooook teşekkür ederim canım benim.
ama ben daha fazla beklemek istemiyorum gerçekten.
zaten ağustos sonu eylül başına kadar hiç tatil planımız falan yok.
temmuz 15 gibi korseyi çıkarsam yeter bana, morlukmuş iz miş onlar
benim hiç umurumda değil valla. giyinikken düz görünsün karnım
başka bir şey istemiyorum. zaten şu an sporumu düzenli yapıyorum
sonrasında da devam edicem. bakalım işte inşallah herşey yolunda gider.
ameliyat sonrası yazacak gücü bulur bulmaz burdayım merak etmeyin.
şimdilik hepiniz hoşçakalın.
herkese iyi hafta sonları.
kocaman öpüldünüz

canııım yeni döndüm izmire bosphorusgirl. Çok heycanlansım hayatım inşallah istediğin
gibi olur. Merakla bekliyorum haberlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…