saol noa,
7 lıtre bayaa cok sanırım,bılemıyorum canım,oncelıkle ıyı bır dr.bulmam lazım, hatta dr.ler
ama okudugum kadarıyla bu yazdıklarımı olan arkadaslar da var ve kıloları da az degılmıs...ama senın dr.nın dedıgıde dogru,bende hepsını bırden yaptırım tek acı,tek amelıyat ve sonuc ıyı olsun ıstıyorum tabıkı..bakalım,ıyıce arastırayım da.ben ıstanbuldayım o yuzden dr. nı sormadım cnm.gorusuruz
SEN ŞAKA YAPIYOR OLMALISIN 7 LT NE DEMEK YOKSA SAYI SAYMAYI MI BİLMİYORSUN ??? VÜCUT AGIRLININ %5İNDEN FAZLASINI ALDIRMAK İNTİHARI GÖZE ALMAKLA EŞİT DENIYOR WALLA BÜYÜK CESARET TEBRİK EDİYORUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bosphorusgirl canım senden haber alamadım, ne oldu yaptırıyo musun yoksa hamişmisin
canım benim teşekkür ederim....
ben de bugün adet olduuumm.... yani hamile değilim ama uzun zamandır ilk defa
üzülmedim bu duruma...
haftaya iki ayrı yerden randevu aldım ilk görüşme için.
bakalım ne dicekler.
kesin kararlıyım yaptırıyorum yani. vazgeçmek falan yok.
sadece neresi olsun diye araştırıyorum.
noa cım ne kadar oldu amelıyat olalı, harıkasın yaa,maşallah dr. de uygun gordu demekkı aldı..
gun gun beklıyorum ıyı haberlerını ınsallah
kızlaaaar arnica kullanan varmııı?
bende coşkun beyi araştırıyordum, smart lipo için, enfeksiyon sonucu göğüs ameliyatı ile ilgili ne gibi problemler yaşadınız? bende göğüs operasyon oldumda birazda bu nedenle merak ettim. üçününüzde aynı dönemmi oldunuz acaba, çünkü sağlıkla ilgili yerler çok hijyen gerektirir, hijyen dışı bir durum söz konusu olduğunda o dönem olan tüm hastalar etkilenir, hatta duyuyoruz enfeksiyon olan bebek hastanelerinde toplu ölümler yaşanır, eğer enfeksiyonla ilgi bir durum varsa dava açmayı hiç düşünedinizmi? yanlış anlamayın ama burda bazen reklam amaçlı bazende karalama amaçlı yazılar yazılabiliyor, yani biraz yaşadıklarınızdan bahsederseniz sevinirm, çünkü 1-2 ay içinde smart için istanbula gidicem yani
bosphorusgirlcüm neler yaptın doktor buldun mu, konuştun mu, gelişmeler ne tatlım?
bosphorusgirlcüm bende bi değişiklik yok yarın doktora kontrole gidicem. Morluklarım azaldı ama ödemlerimin azalmasına daha 2 hafta var. Kilomda bi fark yok yani daha. Pazartesi spora da başlıcam bakalım 1 ay sonra büyük farklılıklar bekliyorum inşallah. Doktorla görüştükten sonra haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?