merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum.uzun zamandir bu siteyi bende takip ediyorum ve sayenizde guzel fikirler ediniyorum.
uzun zamandir liposaction arastirmaktaydim ve en sonunda karar verdim ve pazartesi gunude ameliyatimi oldum..oldugum bolgelerde basen, uyluk ici, diz ustu, diz alti bileklerime kadar ..
ust kismimla alt kisimlarim hic uyusmuyor birbirine ve bu beni hep rahatsiz etmisti nihayet oldum.bugun 3.gunum.her tarafim mosmor ve sis.daha bugun ayaga kalkip uzun sure yuruyebildim.agri kesici attim 3 gun suan rahatim ama ..4 hafta boyunca korseyi takicam 15 gun sonra ilk kontrolume gidicem..benden toplam 2 700 gr yag alindi umarim 1 ay sonunda istedigim sonuca ulasirim..gerci dokdtorum toplam 6 ay dedi ama 1 ay sonra bile belli oluyormus..ankarada oldum.doktorum cok beyefendi bir insan ve basarili umarim sonucunu bende 3 ay sonra gorucem bakalim..yaptirmak isteyen arkadaslara kolayliklar dilerim.saygilar
arkadaşlar ben istanbulda süperplas nişantaşında op dr coşkun levent taşçıya yaptırdım iyi bir doktor ilk önce muayne etti iki seansta olması gerektiğini söyledi bir seferde en fazla 2 kğ yağ alıyorlarmış ve fiyat 3500tl dün değil evelsi gün sırt ve bel bölgesinden 2 kğ yağ aldırdım yarında karın ve bel bölgesi için gitçektim ama bayram sonrasına erteleyeceğim canım çok yanıyor öyle anlatıldığı gibi basit bişi değil resmen amaliyat oluyorsun ağrı ve sızı var rahat hareket edemiyorum bünyeye göre değişiyormuş benim bünyem hassas olabilir sonucu bekleyip görcem üç ay gibi bir sürede tam iyileşme oluyormuş.
Ben de şimdi Superplast'a gidiyorum Dr. Ali Duman yapacak operasyonumu :) Ondan sordum aynı yer mi diye :) Geldiğimde yazarım. Geçmiş olsun dayan vallahi değerSevgiler..
iki operasyon içinmi 3500 yoksa ayrı ayrı fiatlandırdı..
yani 2 kg yağ almak 3500 tlmi..??
canım evet bir defa 3500 tl.Alınan yağ direk çöpe gitti benim bel sırt yapıldı bu gün tlf açtım karın ve mide bölgesini bayram ertesi yaptırcam yarında kontrole gidicem bandajlar alınacak ve korse takılacak sonucu bende çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?