Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarın öğlen bir görüşmeye gideceğim. Bakalım ne diyecek ve ne fiyat verecekler. Kalça, göbek, bacak içi ve diz içlerini çizecek eminim :)

cok gecmis olsunnn darisi bizim basimiza ) doktorun ismini paylasirmisin

Superplast gerçekten işlerini biliyorlar. Harikulade bir kompleks ve harükulade bir ekip. Bugün bütün moralimi yerine getirdi sevgili Dr. Ali Duman. Önümüzdeki günlerde operasyonlarım başlayacak, çok memnunum. Ben öyle pek kimseyi tavsiye etmem, ama Superplast'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
merkaba arkadaşlar bende dün lazerlipoliz yaptırdım sırt ve bel bölgesinden cmt günüde karın ve mide bölgesinden olacam şu an sarılı ve ağrılı bir şekile iş yerindeyim kimseye çaktırmıyorum ama herkes neyin var deyip duruyor bayan arkadaşlarım biliyorlar ama beyler öyle bakıyo ne oldu bu hatuna der gibii bende çok araştırdım ve en son çare bu gibi geldi dün dr düşündüğümdende fazla yağ çıktı dedi ve gösterdi silindir bir cam şişe içine koymuşlar portakal rengi bişeydi bir saatten fazla sürdü operasyon sonucu bende sabırsızlıkla bekliyorum az para değil umarım hayal kırıklığı yaşamam bana gösterilen resimler bana çok umut verdi ince bir bel ve karın mide dümdüz ah ahhh tek isteğimdi olcak inşallah

2 seans yapmalarının sebebi tek seferde 1,5 kilodan fazla alamamaları değil mi? peki sana ne kadara mal oldu ve nerede yaptırdın bilgi verir misin?

bgm44 canım İstanbul'da mı yaptırdın? Nerede? Az değil fiyatlar evet, ama eminim sonuç mükemmel olacaktır canım :)

arkadaşlar ben istanbulda süperplas nişantaşında op dr coşkun levent taşçıya yaptırdım iyi bir doktor ilk önce muayne etti iki seansta olması gerektiğini söyledi bir seferde en fazla 2 kğ yağ alıyorlarmış ve fiyat 3500tl dün değil evelsi gün sırt ve bel bölgesinden 2 kğ yağ aldırdım yarında karın ve bel bölgesi için gitçektim ama bayram sonrasına erteleyeceğim canım çok yanıyor öyle anlatıldığı gibi basit bişi değil resmen amaliyat oluyorsun ağrı ve sızı var rahat hareket edemiyorum bünyeye göre değişiyormuş benim bünyem hassas olabilir sonucu bekleyip görcem üç ay gibi bir sürede tam iyileşme oluyormuş.

Ben de şimdi Superplast'a gidiyorum Dr. Ali Duman yapacak operasyonumu :) Ondan sordum aynı yer mi diye :) Geldiğimde yazarım. Geçmiş olsun dayan vallahi değer Sevgiler..

iki operasyon içinmi 3500 yoksa ayrı ayrı fiatlandırdı..

yani 2 kg yağ almak 3500 tlmi..??

canım evet bir defa 3500 tl.Alınan yağ direk çöpe gitti benim bel sırt yapıldı bu gün tlf açtım karın ve mide bölgesini bayram ertesi yaptırcam yarında kontrole gidicem bandajlar alınacak ve korse takılacak sonucu bende çok merak ediyorum.

Ben de şimdi Superplast'a gidiyorum Dr. Ali Duman yapacak operasyonumu :) Ondan sordum aynı yer mi diye :) Geldiğimde yazarım. Geçmiş olsun dayan vallahi değer Sevgiler..

aynı yer canım sanada geçmiş olsun dayanıyorum dayanmaya çalışıyorum

daylight yanıtım sana canım :::)))

3500 3500 7000 tl iyi paraa..ama umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınızz sevgiler..

Harika bir operasyon geçirdim. Hiç bir acı hissetmedim, sadece kolak anestezi yaparken iğne batmasını hissettim o da çok az :))) Biz de bel ve sırttan başladık. İnanılmaz eğlenceli bir ameliyattı, dakika susmadım çenem düştü :)) Konuşa konuşa çok güzel bir ameliyattan sonra biraz uyumuşum iyi geldi yatak :))) Ne ağrım ne sızım var şu anda. Sadece kan sızıntısı var o da çok normal delikler yüzünden. Ne diyeyim ki, harikulade doktorum ve ekibi, gördüm bandajlanmadan önce, sevincimden ağlamaya başladım.. İlgi ve alaka son derece mükemmel. Böyle bir kompleks kurdukları için yüzlerce kez tebrik ederim hepsini :)

ne kadar yağ ve nerelerden alındı canımm
ne kadar fiat verdinnn??

Canım, bende sırt ve bel 2 buçuk kilo alındı. Şimdi seansı 3.500 dolar, ama kombine ameliyatlarda TL yapıyorlar. Zaten tek bir bölgeyi 1 kerede yaptıkları çin sorun olmuyor. Mesela 3 gün sonra gittiğimde karnım alınacak. Ondan 3 gün sonra basen ve popo, ondan 3 gün sonra da bacak içi komple ve diz içi de dahil. Bu şekilde 4 ameliyat olacağım.

4 seans olacaksın ve toplamda 14 000 dolarmı ödeyeceksin??

Ben kombine yaptırdığım için, yani birkaç bölge olduğu için 14.000 TL ödeyeceğim. O kadar çok yer gezdim ki, millet kasap olmuş. En sonunda burayı bulduğuma değdi. Pahalı evet ama, istediğimi hayatım boyunca giyemedim, sosyal yaşamımda hep zorluk çektim, bütün bunlar için değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…