- Konu Sahibi tafi
-
arkadaşımmmmm senin adına cok cok mutluyum . kendi mutlulugunu öyle güzel paylaşıyorsun ki eylülü beklemek istemiyorum:)) beni sorarsanız ben kafayı sıyırmış durumdayım biliyosunuz yazmışttım bi kemer almışttım şimdi plates ve dansa merak sardım :))) neyapacagımı bilmiyor durumdayım cabuk gelsin eylül bende sizler gibi mutlulugumu paylaşmak istiyorum .......:))kızlaaaar merhabaaaaaa :):):):)
nasılsınız, herkes iyidir umarım.
bugün tam 10. günüm. ve Allaha binlerce kez şükürler olsun çok çok iyiyim.
artık ağrım sızım kalmadı. sadece biraz hassasiyet var sırtımda ve yanlarda.
o kadar. allahtan havalar soğudu da korse de o kadar rahatsızlık vermiyor. :)
bugün tartıldım ameliyata girdiğim kilodan 1 kilo az çıktım. karnımın şişi indi. karnım dümdüz oldu kızlaaaaaaaaaaar!!!!! inanamıyorum yaaa.. sarkma falan yok hatta taş gibi diyebilirim. :) sırtımda hala biraz şişlik var ama yanlardaki sarkıklar gitmiş, yanlarım da dümdüüüz... :) artık benim de bir belim var!!!!!! zemuszemuszemuszemus
bel oyuntumu en son ne zaman böyle gördüm bilmiyorum.
morluklar da baya azaldı. arnica'nın çok faydası oldu bence morluk konusunda.
onlar da geçsin kimse beni tutamaaaaaz!!!!!
alışverişe gittik eşimle. kendime harika elbiseler aldım. o kadar güzel oluyorlar ki üstüme anlatamam. ve hepsi de 36 veya 38 beden... hahahaha çok ama çok mutluyum kızlar.
pazartesi günü de yürüyüşlerime başlıyorum. yürümeye alışmışım, hantal hissediyorum kendimi. sabahları yürüdüğüm zamanlar bütün gün canlı ve zinde hissederdim, onu özledim.
işte böyle...
noacım, senden naber.
dün gittin mi doktora, ne dedi.
senin de iyi haberlerini bekliyorum tatlım.
beşarti bir sen zaten iyiydin, daha da iyisindir umarım. morluklar ne durumda, arnica
kullanıyor musun sen de...
öpüyorum hepinizi.
iyi bakın kendinize.
bosphorusgırl selam,
nerde ve kıme, ne kadara yaptırdıgınıda yazarmısınız lutfen, mutluluklar yenı halınle..darısı basıma
slm bosphorusgirl
bende liposuction ameliyatı olmayı düşünüyorum uzun zamandan beri bakıldığında zayıfım ama su belimin arkasında sanki iki tane top koymuş gibi o kadar görünüoki anlatamam psikolojimi bozdu.ne yapsamda gitmio sanki yapıştırmışlar bana:sinifsinif:canım sen kaç bölge yaptırdın çünkü bu ameliyatlarda bölge bölge maliyet çıkartıyorlar ve bu fiyat indirimli mi?şimdiden sağol canım
üstünden epey geçmiş ne alemdesin hala mutlumusun?korkulan şeyler başına gelmemiştir inşallah...çok merak ediyorum paylaşırsan çok sevinirim.arkadaşlar evet diyet ve spor çok öenmli fakat bazı bölgeler gerçektende mümkün değil gitmiyor 53 kg ya bile indim ipinceciktim ama basenlerim hala benimleydi...kızlar merhabaaa...
benim dün 3. hafta kontrolüm vardı.
onu yazayım dedim.
öncelikle korseden kurtuldum, allahım sana şükürler olsun. sabrımın son noktasındaydım yani. neyse şimdi o dertte bitti. morartılar tamamen geçti.
doktorum sadece o bölgelere sabah akşam aşağıdan yukarı doğru masaj yapmamı tavsiye etti. hala ödemim olduğunu söyledi tamamen geçmesi için 1 ay daha düzenli su içmeye devam dedi. ben zaten inşallah bu su içme olayını hiç birakmayacağım.
onun dışında herşey çok iyi, çok güzel bir iyileşme gösterdim ve tam iki beden küçüldüm, ki doktorum daha inceleksin dedi. :) inşallah, inşallah...
sırt bölgem dışında sızlayan bir yerim kalmadı, orası da tabi ki ilk hafta gibi değil ve sadece dokununca çok az bir şey sızlıyor. ayakta falan rahatsız etmiyor zaten de sadece yatarken birazcık dikkat etmem gerekiyor. neyse onu hiç takmıyorum.
pazar günü yürüyüşe de başladım, hiçbir sorun olmadı. gayet iyi bir performans gösterdim, kendimi tebrik ettim, üç hafta ara vermenin hiçbir eksisi olmamış yani kondisyonumda. zaten diyete devam ediyorum, dün diyetisyene de göründüm, bana yeni bir liste yaptı 3 kilo daha verirsem ideal kiloma ulaşacağım zaten. ameliyata girerken 65 kiloydum, dün 62 çıktım diyetisyende. iki kilo yağ aldılar yani kendi kendime bir kilo daha vermişim... yaşasıııın... :)
bugün yıllardır dolabımda duran, kimselere vermeye kıyamadığım, bakıp bakıp bir gün acaba bunun içine tekrar girebilecekmiyim diye iç geçirdiğim bir jeanim vardı, onu çıkardım ve hooop girdim içine. Allahım, ağlamak istedim ya o kadar duygulandım ki.
sanki yıllardır görmediğim arkadaşıma kavuşmuşum, insan bu kadar mı duygusal bağ kurarmış bir pantalonla. kurmuşum işte... :) ve bu sabah düşündüm, niye daha önce yaptırmadıysam, niye bu kadar beklediysem. hep kendi kendime veririm, sporumu yaparım, diyetimi yaparım gider bunlar diye uğraştım durdum ama olmadı.
şimdi ise kendimi sanki 25 yaşımda gibi hissediyorum. dün annemle alışverişe gittik, koton dan pantolonlar denedim aaa 38 bedeni büyük gelmesin miiii.... hihoyyyt
36 da dar geliyor şu an ama biraz daha incelirsem heralde onlara da girerim.. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kızlar kusura bakmayın ya hava atıyormuş gibi olmak istemem, herkes liposuction yaptırıp bu kadar incelcek diye bir kaide yok, önemli olan eskisinden daha iyi görünmek ve öyle hissetmek. ben şimdi çok ama çok mutluyum, darısı yaptırmak isteyen herkesin başına.
ben buralardayım, soru sormak isteyen aklına bir şey takılan varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. bir ay sonra son kontrolüme gideceğim, o zaman da bildiririm durum ne oldu diye. şimdilik bu kadar benden..
kendinize iyi bakın. sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?