Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen ne kadara yaptırdın pekii tabiki değerr olunca vermekte kolay olur canımm...olmayan için büyük paraa..oyüzden söledimm..

bu kadar yüksek olamsa bende çok isterdimm..ama fiyat bayaa yüksek geldi..

memnun olman dünyaya değişilmez tabiki...
sen mutluysann para köpeğin olsun nedirkii:))

sevgşyle canımm..mutlu kal...

Arabamı sattırıyorum :) Sağol canım benim. İnşallah yaptıracak durumun olur. Yaptıramayanın halini anlıyorum çünkü.. Sen de mutlu kal :1hug:

kızlar ; dün arkadaşım da ameliyat oldu... size birşey danışmak istiyorum... siz hiç korsenizi yıkadınız mı? yarın duş alırken korsesini çıkaracak ; doktoru çıkarabileceğini söyledi ama tabii biraz sızıntı olduğu için korseyi yıkamadan giymek istemiyor... siz nasıl yaptınız?

Benim bel ve sırt korseli şu anda. Ameliyat sonrası korsesiyse eğer, önce doktor çıkarıyor. Bence doktoruna sorsun çünkü normal liposuctionda korseler belirli dakikalar arası çıkarılabiliyor ancak. Yıkarsa kuruması uzun sürmez mi? Tekrar arasın ve sorsun riske atmaya değmez bence.

tatlım ben dün liposakşın oldum bugün evimdeyim ağrım az oldu göbeğimden ve basenimden incelmeyi daha şimdiden farkediyorum ince belli bi fıstık oldun diyor doktorum :) şişlikler inince durumdan haberdar ederim yine

tatlım bende dün oldum korsesiz halimi daha görmedima ama çoook korkuyorum olumsuz yorum okudukça senin bu mesajın moral oldu tabi umarım sonuc seninki kadar iyi olur..

günaydın arkadaşlar HelenAda geçmiş olsun bel ve sırt ikimizde aynı bölgeden yaptırmışız umarım kurtulmuşuzdur şu yağlardan::))) benim yaptıralı 6 gün oldu cmt kontrole gittim bandajları açtı resim çekti eski resimle karşılaştırdı aradaki farkı görünce şaşırdım şimdi daha şişlik var sanırım 2-3 ay sonra süper olcak bayram ertesi pzt günü karın mide operasyonum var. benim canım çok yanıyor çok rahatsızım bendemi bir gariplik var yoksa anlatılanlarmı eksik ilk amaliyat sonrası vucut uyuşuk acı hissetmiyorsun sonrası kötü 6 gün oldu hala acı ve sızı var eğilip kalkarken sağa sola dönerken canım yanıyor seninde öylemi merak etim birde operasyon sonrası takılan bandajlı bir korse var korse denilen o değilmi farklı bir şey takılmadı ben bir havta daha korseyi takcakmışım neyse uzun oldu görüşürüz byyy

Bgm44 canım bugün açtı doktorum bandajlarımı, inanamadım!! :))) İnan bana kurtulduk yağlardan. Şişlik olmasına rağmen ve 3 gün olmasına rağmen bu kadar ince olacağını düşünmemiştim :)) Benim de mide ve karın yarın oluyor canım, sana bildiririm zorluklarını vesaire :) Ama bu bandajlar dün gece beni mahvetti kaşıntıdan, hele bir yeri öyle kaşımışım ki yanık yarası gibi olmuş, bant yapıştırdım akıyor Çok acıdı bu birkaç gün ama, sonucu gördüğünde inan bana değecek. Bandajlar çıkarıldığında tabii cilt mosmor ve korse izleri vardı, bunlar da geçip ödem de tamamen indiğinde harika olacağından eminim. Şu an bandajsız korseme devam ediyorum o ameliyatta takılan. Delikler de küçücük farkettin mi hemen kapanır onlar :) Banyo yapabilirsin dedi ama korseyi bir daha saramam diye ben belden aşağı yıkanıp, yarın orada operasyondan önce duş alırım diye düşünüyorum..
Evet sağa sola dönerken, otururken ve kalkarken canım çok yanıyor ama 15-20 saniye sonra geçiyor.

herkese mrb
ben liposuction yaptırmaya karar verip dr la görüştüm sonra araştırma yaparken burayıbuldum bu konu ile ilgili pek bir forum yok galiba hep ezber yazılar...burayı bulmam iyi oldu bir çok kişinin yaptordığını duydum...ben 13 ünde olacağım liposuction ı umarım herşey iyi olur..

Pothos,

Çok sevindim adına. İnşallah güzel, kolay ve sonrası bi nebze de olsa rahat bir operasyon olur senin için. Şimdiden geçmiş olsun diyorum.

merhaba HelenAda nasılsın nasıl geçti mide ve karın operasyonun yazcam dedin ama yazmadın ::)))bende dün oldum paket yapılmış durumdayım sırt ve belimde hala şişlikler var biran önce sonucu görmek için sabırsızlanıyorum sen normalde kaç kiloydun boy ve kilon neydi Dr sordum diyet yapayımmı diye hayır yapma dedi ne yersen ye ama kilo alma dedi ve karın kaslarını güçlendir kas yap dedi yürüyüş yapsam dedim yürüyüş sadece zayıflatır dedi masaj yapıcı kemer kullansam dedim oda bir işe yaramaz dedi mekik çek dedi tamda adamına söyledi hiç işim olmaz benim öyle mekikle falan lmaz: aslında bundan sonra daha dikkatli davranmamız gerekli yemek yeme tarzımızın değişmesi gerekiyor ben 160 cm boy 65 kilo diyetle 5 kilo verip sonrasında bu verdiğim 5 kiloyu alıp sonra tekrar verip hep böyle al verle geçti bundan sonrası umarım çok daha iyi olur vereliniortak şimdilik hoşçakal

arkadaşlar daha önce de sordum ama cevap veren olmadı -" göbek bölgesine yaptıranlar, karnınız dümdüz oldu mu? 164 boyum 53 kiloyum ama genetik olarak göbeğim var. lipo ile dümdüz karın mümkün mü?"

bgm44 canım,
mide-karın oldum, inanamadım sonuca evet dümdüz olacak, yer yer ödemler var. Ben 1.63 boy 78 kilo ile gittim. Vücudum orantılı olduğundan ve sıkı olduğundan, sonuçlar daha verimli. Dün de basen-popo oldum, ağrım var ondan yazamadım. Karın mide bandajlarım çıktığında öne eğildim oturdum falan katlanmıyor :)))) Direk düz yani :))) Ben zamanında hep spor yaptığım için, sarkma konusunda bir sıkıntım yok. Bir de sigara içmeseydim daha da iyi olurdu diye düşünüyorum. Bu ameliyatlarda cildin sıkılığı en önemli nokta diye düşünüyorum..
Senin ağrıların ne vaziyette? Bölgesel uyuşukluklar var, morarma ve şu delikler, dokunamıyorum bedenime. Bi tuhaf geliyor bana sanki başkasının vücuduymuş gibi. Banyo yaparken elimi süremiyorum. Geçer sanırım :/

Canım, 53 kilosun, abartı bir göbeğin olmadığını düşünüyorum. Sarkma olmayacağına göre dümdüz olur

Altta korse varken regl olunur mu şimdi zamanı mıydı ya Daha çok vardı hep ona göre takvimlemiştim ameliyatlarımı Sizde de oldu mu kızlar erkenden? Korsenin altı açık ama yine de kenarları var Ne yapacağımı şaşırdım şimdi?

kızlar pazartesi oldum lipoyuzemuszemus
pazt hiç ağrım sızım yoktu ama bugün varrrr...:ecrin_bebek: canım yaıyor
korse giydim yzlnız şuanda görünen pek bir fark hissedemiyorum bir kere yarısı gitti göbeğin ama dümdüz değil zaten doktor karnının yapı itibariye dümdüz olmaz karın germe gerekir demişti ..ama bana 2- 4 ay içinde sonuçları görürsün dedi. dolayısıyla mucize yok ama eminim değişecek...umarım.. :uhm:.benim gibi olanların yorumlarının bekliyorm ağrım var pek yazamıyorum.

Merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum ama uzun süredir bu siteyi takip ediyordum.
Bende karın ve bel çevremden lipo yaptırmak istiyorum uzun zamandır da araştırıyorum haftaya izmirden Ahmet Seylan la görüşmeye gideceğim acaba Ahmet Seylan a ameliyat olan var mı??

Bir de Noa000 arkadaşım sanırım sen İzmir de ameliyat oldun Doktorun kimdi ayrıca memnun kaldın mı? Buarada şimdi nasıl sın bir fark var mı??

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. bazı arkadaşlar göbek azaldı ama tamamen düz olmadı diyorlar. bu sebeple kararsız kaldım. zaten çok değil göbeğim ama elbise giydiğimde çok göze batıyor.

selam arkadaşlar epeydir giremedim anca fırsat bulabildim HelenAda naber nasıl gidiyor regl olman aksilik işte neyse genel durumun nasıl ben paketli bir halde oturuyorum daha ben bişi anlamadım incelme var ama şişlik daha çok var sonuç ne olur bilmiyorum umarım anlatılan gibi olur anlatılan gibiyse süper olurr :)))bu ay sonu kontrole çağırdı korseyi çıkarma dedi çıkarmıyorum çıkarınca daha bii rahatsız hissediyorum kendimi umarım bu çektiklerimize ve bunca paraya değer tam sonuç sanırım 2 ay sonra belli olur vucut anca kendini toplar şu an gerçekten çok farklı bir şey var anlatamıyorumda sanki etlerimi törpülemişler çekiştirmişler üzerinede acı biber atmışlar öyle bir acı ve sızı var elimi süremiyorum canım yanıyor belli yerler çok şiş morumsu bii renk üfff yazarken sıkıldım benim böyle konuşmam operasyon öncesi bana söylenen yok acı hissetmiyorsun hiç bişi belli değil hemen işini gücünü yapıyorsun falan filan yok öyle bişiii acıda var sızıda ve basit bişi değil bence resmen ameliyat oluyorsun ben sezeryanla doğum yaptım böyle canım yanmadı niye böyle acı yok muhabbeti yapıyorlar anlamış değilim(( yaptırmak isteyen ve düşünen arkadaşlar sonucu soruyorlar sonuç beklicez ve görcez 2 ay falan ::::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…