sen ne kadara yaptırdın pekii tabiki değerr olunca vermekte kolay olur canımm...olmayan için büyük paraa..oyüzden söledimm..
bu kadar yüksek olamsa bende çok isterdimm..ama fiyat bayaa yüksek geldi..
memnun olman dünyaya değişilmez tabiki...
sen mutluysann para köpeğin olsun nedirkii:))
sevgşyle canımm..mutlu kal...
ben operasyon öncesine göre 2 kilo az gösteriyorum.3 kilo aldım dedi.herhalde daha şişim var.artık girinti çıkıntı yok:)ve çok çok güzel görünmeye başladı karnım ve belim:)daha da güzel olacakmış:)hayatımdaki en doğru kararlardan biri!kendime güvenim geldi:)
Bgm44 canım bugün açtı doktorum bandajlarımı, inanamadım!! :))) İnan bana kurtulduk yağlardan. Şişlik olmasına rağmen ve 3 gün olmasına rağmen bu kadar ince olacağını düşünmemiştim :)) Benim de mide ve karın yarın oluyor canım, sana bildiririm zorluklarını vesaire :) Ama bu bandajlar dün gece beni mahvetti kaşıntıdan, hele bir yeri öyle kaşımışım ki yanık yarası gibi olmuş, bant yapıştırdım akıyorÇok acıdı bu birkaç gün ama, sonucu gördüğünde inan bana değecek. Bandajlar çıkarıldığında tabii cilt mosmor ve korse izleri vardı, bunlar da geçip ödem de tamamen indiğinde harika olacağından eminim. Şu an bandajsız korseme devam ediyorum o ameliyatta takılan. Delikler de küçücük farkettin mi hemen kapanır onlar :) Banyo yapabilirsin dedi ama korseyi bir daha saramam diye ben belden aşağı yıkanıp, yarın orada operasyondan önce duş alırım diye düşünüyorum..
Evet sağa sola dönerken, otururken ve kalkarken canım çok yanıyor ama 15-20 saniye sonra geçiyor.
arkadaşlar daha önce de sordum ama cevap veren olmadı -" göbek bölgesine yaptıranlar, karnınız dümdüz oldu mu? 164 boyum 53 kiloyum ama genetik olarak göbeğim var. lipo ile dümdüz karın mümkün mü?"
Altta korse varken regl olunur mu şimdi zamanı mıydı yaDaha çok vardı hep ona göre takvimlemiştim ameliyatlarımı Sizde de oldu mu kızlar erkenden? Korsenin altı açık ama yine de kenarları var Ne yapacağımı şaşırdım şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?