• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba ,
bende geçen hafta smart lipo olan biri olarak yazmak istedim.
şişlide geçen hafta karın ve bel bölgem için smart lipo oldum
doktor yaklaşık 3,5 lt yağ alındığını belirtti.
sedasyon denilen yöntemle yapıldı operasyon . bu yontemde tamamen uyutuluyorsunuz ama narkoz gibi agır bir yöntem değil.
ve uyadıktan sonra herhangi bir baş dönmesi , kusma vs gibi etkileri olmuyor . uykunun biraz daha ağır haline geçiyorsunuz .
operasyonum yaklaşık 2 saat surdu
uyandığımda biraz sersem gibiydim tabi :)
ilk gun uyuşturulmanın etkisiyle hiçbirşey hissetmedim , ağrı , acı gibi eve gelince uyumuşum :)
ertesi gun hafif bir agrısı oldu ama zaten gunde 2 kere ağrı kesici alıyorsunuz ve evde yalnız olmama ragmen her işimi kendim yapabildim .
her işten kastım tutupda evi baştan aşağıya temizledim.
yani kendi knedinize lavaboya girebiliyorunuz , dolanabiliyorsunuz evin içinde ama tabi ertesi gun kalkıp işe gideilecek kadarda iyi olmuyorsunuz .
istiharat etmek şart özellikle operasyon sonrası 2 gun . yatarken ve kalkerken issediyorsunuz o agrıları.
bende operasyon sonrası hiç morluk olmadı ama tabi şişilik var.bnm şikayetim özellikle çıkık bir göbeğimin olmasıydı şuan baktıgımda bundan kurtulmuş gibi gözüküyorum
3500 tl ödedim bu işlem ve hiç pişman değilim yaptırdığım için . bence geç bile kalmışım
öyle agrısı ve sızısından korkup yaptırmak istemiyorsanız korkulacak bişey yokmuş bunu anladım .
birde normal liposuctonda emboli riski vardır ama smart lipoda o risk yok .çünkü yağlar bir bıçak yardımıyla oyularak değil ışıkla eritilerek alınıyor .
ben bu işlemde önce normal lipo yaptırmak için arkadşımın soktoruyla görüşmüştüm.
bende sadece normal lipo yapılırsa karın bölgemde sarkma olacağını ve bunun içinde karın germe yapılması gerektiğini söylediği için smart yaptırdım
şuan göbeğimin içi boşalmış ama bir sarkma söz konusu değil.
kısacası pişman değilim :)
bilginiz olsun

ankarada smart yaptırıp memnun kallan varmı?? hangi doktorlar iyi??

arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz. istanbulda hangi doktoru önerirsiniz lipo. icin?

merhaba ,
bende geçen hafta smart lipo olan biri olarak yazmak istedim.
şişlide geçen hafta karın ve bel bölgem için smart lipo oldum
doktor yaklaşık 3,5 lt yağ alındığını belirtti.
sedasyon denilen yöntemle yapıldı operasyon . bu yontemde tamamen uyutuluyorsunuz ama narkoz gibi agır bir yöntem değil.
ve uyadıktan sonra herhangi bir baş dönmesi , kusma vs gibi etkileri olmuyor . uykunun biraz daha ağır haline geçiyorsunuz .
operasyonum yaklaşık 2 saat surdu
uyandığımda biraz sersem gibiydim tabi :)
ilk gun uyuşturulmanın etkisiyle hiçbirşey hissetmedim , ağrı , acı gibi eve gelince uyumuşum :)
ertesi gun hafif bir agrısı oldu ama zaten gunde 2 kere ağrı kesici alıyorsunuz ve evde yalnız olmama ragmen her işimi kendim yapabildim .
her işten kastım tutupda evi baştan aşağıya temizledim.
yani kendi knedinize lavaboya girebiliyorunuz , dolanabiliyorsunuz evin içinde ama tabi ertesi gun kalkıp işe gideilecek kadarda iyi olmuyorsunuz .
istiharat etmek şart özellikle operasyon sonrası 2 gun . yatarken ve kalkerken issediyorsunuz o agrıları.
bende operasyon sonrası hiç morluk olmadı ama tabi şişilik var.bnm şikayetim özellikle çıkık bir göbeğimin olmasıydı şuan baktıgımda bundan kurtulmuş gibi gözüküyorum
3500 tl ödedim bu işlem ve hiç pişman değilim yaptırdığım için . bence geç bile kalmışım
öyle agrısı ve sızısından korkup yaptırmak istemiyorsanız korkulacak bişey yokmuş bunu anladım .
birde normal liposuctonda emboli riski vardır ama smart lipoda o risk yok .çünkü yağlar bir bıçak yardımıyla oyularak değil ışıkla eritilerek alınıyor .
ben bu işlemde önce normal lipo yaptırmak için arkadşımın soktoruyla görüşmüştüm.
bende sadece normal lipo yapılırsa karın bölgemde sarkma olacağını ve bunun içinde karın germe yapılması gerektiğini söylediği için smart yaptırdım
şuan göbeğimin içi boşalmış ama bir sarkma söz konusu değil.
kısacası pişman değilim :)
bilginiz olsun

Güle güle kullan , keyfini cikar yeni görüntünün.
Sisli de hangi doktor yapti, iki seans oldu sanirim kac gün ara ile yapildi.
Fiyat cak uygunmus gercekten.Ben Temmuzda Süperplast ta sordum ama bana 5 bin dolar dediler , 4 veya 5 seans yapmak gerekir dediler.
toplam fiyat cok yüksekti benim icin 20-25 bin dolar ediyor, yaptirmadim tabii ki.Baska bir doktor buldum tek sensta biraz Göbekten biraz sirttan alindi
toplam 2-2,5 kilo dedi doktor 4000TL ödedim, ben de memnunum ama tekrar yaptirmayi düsünüyorum yilbasindagöbek icin bilgi verirsen sevinirim.
simdiden tesekkürler

Güle güle kullan , keyfini cikar yeni görüntünün.
Sisli de hangi doktor yapti, iki seans oldu sanirim kac gün ara ile yapildi.
Fiyat cak uygunmus gercekten.Ben Temmuzda Süperplast ta sordum ama bana 5 bin dolar dediler , 4 veya 5 seans yapmak gerekir dediler.
toplam fiyat cok yüksekti benim icin 20-25 bin dolar ediyor, yaptirmadim tabii ki.Baska bir doktor buldum tek sensta biraz Göbekten biraz sirttan alindi
toplam 2-2,5 kilo dedi doktor 4000TL ödedim, ben de memnunum ama tekrar yaptirmayi düsünüyorum yilbasindagöbek icin bilgi verirsen sevinirim.
simdiden tesekkürler

selam EDBEER ,
öncelikle tşkler ve sanada geçmiş olsun
benm işlemimi magicplastta Güner Uysal tarafından yapıldı. İki seans olmadım ben , Tek seans oldu ve 3 - 3,5 litre yağ alındığını söyledi.
Şöyle birşey var ama ben buraya işlem yaptırmadan önce süperplastt ile görüştüm yüzyüze
Orasıda bana tek seans için 3500 gibi rakam verdi ama göbek kısmını halletmek için 2 seans yapmamız gerekir dedi.
YAni buda 7000 tl demek oluyorki bu rakam benim için fazla gerçekten .
daha sonra güner beyle görüştüm , ona resim gönderip , bnm için 2 seans işlem gerektiğini söylediklerini belirttim . Oda bana , dışarda 2 seans denilen hastaların çoğunu biz tek seansda halledebiliyoruz çünkü onların makinasında maksimum yağ alma 2 litre iken bizdeki makina daha güçlü bir makina olduğu için 3-4 litrede yağ almamızı sağlıyor felan gibi şeyler söyledi ve bende neticede oraya yaptırdım .
aslında normal lipo yapılabilseydi o daha uygun fiyata gelirdi ama normal lipo için görüştüğüm doktor sende sarkma olur , yapmamak en iyisi en iyisi demişti ben bunun için smart lipoyu tercih ettim .
işte bugun 12.gunum , şuan için iyiyim
sen neden 2.seans düşünüyorsun aynı bölgeeye , ilk yapılan işlem işini görmedimi

selam EDBEER ,
benm işlemimi magicplastta Güner Uysal tarafından yapıldı. İki seans olmadım ben , Tek seans oldu ve 3 - 3,5 litre yağ alındığını söyledi.
Şöyle birşey var ama ben buraya işlem yaptırmadan önce süperplastt ile görüştüm yüzyüze
Orasıda bana tek seans için 3500 gibi rakam verdi ama göbek kısmını halletmek için 2 seans yapmamız gerekir dedi.
daha sonra güner beyle görüştüm , ona resim gönderip , bnm için 2 seans işlem gerektiğini söylediklerini belirttim . Oda bana , dışarda 2 seans denilen hastaların çoğunu biz tek seansda halledebiliyoruz çünkü onların makinasında maksimum yağ alma 2 litre iken bizdeki makina daha güçlü bir makina olduğu için 3-4 litrede yağ almamızı sağlıyor felan gibi şeyler söyledi ve bende neticede oraya yaptırdım .
aslında normal lipo yapılabilseydi o daha uygun fiyata gelirdi ama normal lipo için görüştüğüm doktor sende sarkma olur , yapmamak en iyisi en iyisi demişti ben bunun için smart lipoyu tercih ettim .
sen neden 2.seans düşünüyorsun aynı bölgeeye , ilk yapılan işlem işini görmedimi

Ben tekrar düsünüyorum cünkü kilom fazla, 86 kilo ,Simdi 80 oldum diyetteyim.
benden 2- 2,5 civari aldik dedi doktor, benim görünüsümde bence 10 kilo fark etti.
Ama problem cözülmüs degil benim icin .O yüzden tekrar yaptirmam gerekiyor, ben bunu biliyordum.
süperplastta bana 5 seans dediler ama bana verdikleri rakam 5000$ di,Sanirim yurtdisindan geldigimi anladilar , o sebeple fiyat sisti.
böyle yapan bir yere insan güvenebilirmi yani?
ne tutturursam kar gibi bir zihniyet tipta olmamasi lazim,
Senin kilon ne kadardi cok mu az di sarkma olmadi?
Benim sarkma önceden de oldugu icin bir sey anlamadim ben.
Güner beyle, bir irtibata geceyim belki bana degisik bir cözüm önerir.
benim bildigim vücut agirliginin 8,4 ünü alabiliyorlar.fazlasi saglik acisindan sakincali diye biliyorum.
slim lipo da fazla yag cekilememesi seans sayisini arttiriyor,
Güner bey de daha modern makina var demek ki.
Verdigin bilgiler icin tesekkür ederim.
Umarim cabucak iyilesirsin.

Ben tekrar düsünüyorum cünkü kilom fazla, 86 kilo ,Simdi 80 oldum diyetteyim.
benden 2- 2,5 civari aldik dedi doktor, benim görünüsümde bence 10 kilo fark etti.
Ama problem cözülmüs degil benim icin .O yüzden tekrar yaptirmam gerekiyor, ben bunu biliyordum.
süperplastta bana 5 seans dediler ama bana verdikleri rakam 5000$ di,Sanirim yurtdisindan geldigimi anladilar , o sebeple fiyat sisti.
böyle yapan bir yere insan güvenebilirmi yani?
ne tutturursam kar gibi bir zihniyet tipta olmamasi lazim,
Senin kilon ne kadardi cok mu az di sarkma olmadi?
Benim sarkma önceden de oldugu icin bir sey anlamadim ben.
Güner beyle, bir irtibata geceyim belki bana degisik bir cözüm önerir.
benim bildigim vücut agirliginin 8,4 ünü alabiliyorlar.fazlasi saglik acisindan sakincali diye biliyorum.
slim lipo da fazla yag cekilememesi seans sayisini arttiriyor,
Güner bey de daha modern makina var demek ki.
Verdigin bilgiler icin tesekkür ederim.
Umarim cabucak iyilesirsin.

ben 60 kiloydum , boyumda 1,60
ama gobek kısmımda bu işlemi yapmadan önce sarkma yoktuda o kısımda çıkıntı mevcuttu hani bikini giyince dışarı dogru çıkan bir öbek mevcuttu (istersen atarım resimleri ) işlemden sonrada sarkma olmadı ama zaten kontrol için gittiğimde doktorda '' hiç sarkma olmamış bu kadarını bende beklemezdim '' felan gibisine bişeyler söyledi . Heralde o bnm şansımdı.
şunu söylim sarkma varsa tek çaresi lipo+karın germe ameliyatı ki buda öyle çok basit bir operasyon değil ama kesin çözüm isteyen biri yaptırabilir.
acaba önce fazla kiloyu sonra lipo yaptırsan daha güzel olur gibi , sen bilirsin tabiki belki kilo verince gerek kalmaz tekrar lipoyu çünkü ucuz bir operasyon değil :(

ben 60 kiloydum , boyumda 1,60
ama gobek kısmımda bu işlemi yapmadan önce sarkma yoktuda o kısımda çıkıntı mevcuttu hani bikini giyince dışarı dogru çıkan bir öbek mevcuttu (istersen atarım resimleri ) işlemden sonrada sarkma olmadı ama zaten kontrol için gittiğimde doktorda '' hiç sarkma olmamış bu kadarını bende beklemezdim '' felan gibisine bişeyler söyledi . Heralde o bnm şansımdı.
şunu söylim sarkma varsa tek çaresi lipo+karın germe ameliyatı ki buda öyle çok basit bir operasyon değil ama kesin çözüm isteyen biri yaptırabilir.
acaba önce fazla kiloyu sonra lipo yaptırsan daha güzel olur gibi , sen bilirsin tabiki belki kilo verince gerek kalmaz tekrar lipoyu çünkü ucuz bir operasyon değil :(

Selam Yesim, ben iki hamilelik gecirdim sonra yine normal kiloma 50-52 arasi döndüm,boyum 1,60 hamileliklerde 30 kilo aldim ve tekrar verdim
2006 yilinda 30 kilo aldim kisa bir dönemde birkac ay icinde, yani benim vücüdüm 3. kere otuz kilo alisi belki o yüzden göbek toparlayamiyor.
Haklisin lipo + karingerme sart gibi.Ama benim artik sabrim kalmadi 5 senedir tamamen kurtulamadim 10 kilo ver gerial 20 kilo ver geri al.
Karingrme ameliyatindan sonra kilo fazla alinmiyormus, Güner bey e resimlerimi göndersem belki bir fikir verir.
Pozitif elektrik veren bir doktor mu güner bey , nasil biri?
Yani benim fazla vaktim olmadigi icin türkiye ye gitmeden önce kimde ameliyat olucama karar verip, randevu almam lazim.

Cevabin icin Tesekkürler.

selam EDBEER ,

Yesimcim, Sen nekadar ödedin güner uysal bey'e.?
Pazarlik mi yaptin , yoksa kendisi sana uygun fiyat mi söyledi?
bilgilendirirsen sevinirim.
Ben pazarlik yapabilen birisi degilim de, yüksek söyleyene bir daha gitmem, ama türkiye de oooo herkes yüksekten basliyor

Yesimcim, Sen nekadar ödedin güner uysal bey'e.?
Pazarlik mi yaptin , yoksa kendisi sana uygun fiyat mi söyledi?
bilgilendirirsen sevinirim.
Ben pazarlik yapabilen birisi degilim de, yüksek söyleyene bir daha gitmem, ama türkiye de oooo herkes yüksekten basliyor

canım ,
guner bey , kısa ve net cevaplar alacağın biri , öyle aman aman aşırı yapmacık hareketlerden bulunan biri değil
hani ben göbeğim için Sarkarmı acaba dedim , oda '' çok sarkmaz , zaten bundan kötü olmaz '' diye cevap verdi :):)
ne çok ilgili ne çok ilgisiz hani sana olacakları söylüyor , öyle aman aman ikna etmek için diller dökmüyor :)
İşini yapıyor o kadar .
bana tek seans için 1500 euro dedi oda işte ortalama 3800-3900 tl ediyordu.
3000 olur mu dedim o kadar düşemeyiz dedi , o zmn 3500 olsun dedim , ok dedi:)
sanada muhtemelen 1500 euro diyecektir sende bnm gibi bir taktik izle fiyat konusunda ,
'' 1500 euro yu TL'ye çevirdiğimde işte atıyorum 3800 tl yapıyor ama 3500 olsun lütfen felan de bence , şansını denemiş olursun ve muhtemelen de 3500 tl yi kabul edecektir)
bende ilk fikirleri almak için resim atmıştım .sende kendisiyle görüştükten sonra fikir almak için resim at , sonra yine arayıp fikirlerini sorarsın ,
tatmin olursan işlemini yaptırırsın , olmazsan yaptırmazsın ,
bence smart lipo olayı çok büyütülecek birşey değilde , karın germe yapmayı düşünüyorsan iyi düşün taşın ,
çünkü doktorlara kalsa hepsi basit operasyonlar , ne var bu kadar korkacak felan diyorlar :)

canım ,
guner bey , kısa ve net cevaplar alacağın biri , öyle aman aman aşırı yapmacık hareketlerden bulunan biri değil
hani ben göbeğim için Sarkarmı acaba dedim , oda '' çok sarkmaz , zaten bundan kötü olmaz '' diye cevap verdi :):)
ne çok ilgili ne çok ilgisiz hani sana olacakları söylüyor , öyle aman aman ikna etmek için diller dökmüyor :)
İşini yapıyor o kadar .
sanada muhtemelen 1500 euro diyecektir sende bnm gibi bir taktik izle fiyat konusunda ,
'' 1500 euro yu TL'ye çevirdiğimde işte atıyorum 3800 tl yapıyor ama 3500 olsun lütfen felan de bence , şansını denemiş olursun ve muhtemelen de 3500 tl yi kabul edecektir)
bende ilk fikirleri almak için resim atmıştım .sende kendisiyle görüştükten sonra fikir almak için resim at , sonra yine arayıp fikirlerini sorarsın ,
bence smart lipo olayı çok büyütülecek birşey değilde , karın germe yapmayı düşünüyorsan iyi düşün taşın ,
çünkü doktorlara kalsa hepsi basit operasyonlar , ne var bu kadar korkacak felan diyorlar :)

Doktorlar icin basit görünüyor cünkü hergün yaptiklari is, ama bizim basimizdan bir kere gececek bir islem
O yüzden incelemek hakkimiz, arastirmadan yapip yanlis doktora düsmek de var isin icinde.
Aslinda doktorun göz boyamaya calismamasi , söyle güzel olur fln, güven verici benim icin .
Yaptigi ise hakimdir diye düsünürüm ben o zaman.
Cevabin icin cok tesekkür ederim.ücret konusunu da senin dedigin gibi yaparim.

canım ,
İşini yapıyor o kadar .
Merhaba, geçmiş olsun :) ne kadar süre korse kullanacaksınız, bilgi verebilir misiniz ? Doktorun masaj vb... gibi önerileri oldu mu ? Sevgilerimle......

Nihayet ben de yarın muayeneye gideceğim Taner Bey için.
size adım adım anlatırım arkadaşlar.
boyum 1.72 ama kilom 78 :( açıkçası bacaklarım normal, kalçamın ve basenlerimin iri olmasından da çok şikayetçi değilim. boyum kaldırıyor. fakat gerçekten 7 aylık hamile gibi bir göbeğim var ki asıl şişman gösteren de bu zaten.

göbek ve simit bölgesi kısaca göğsümle kalçam arasındaki tüm bölgeyi aldırmak istiyorum. basen kalça vs. işin içine sokup da zaten azami olan 5 lt yağı dağıtmak istemiyorum. direk göbeğimden kurtulma ümidindeyim.

ankara'da bir çok yere sordum. muayene ücreti 250 Tl. fakat işleme karar verilirse ameliyat parasından düşülüyor. Fakat ben karşıma bana tüm işlemi anlatacak ve bendeki değişimin ne derece olacağını izah etmeyecek bir doktora neden kafadan 250 tl ödeyeyim ki? diye düşündüm. belki diyecek ki senden 4 kilo alırız ya da 5 kilo fakat göbek kısmında çok değişiklik olmaz vs. ya da belki fiyatı uçuk gelecek... o yüzden çok araştırdım. ücretsiz muayene yapan ve alanında çok tavsiye edilen 1 tek doktor bulabildim.

Taner beyle ücretsiz muayene için yarın görüşüp karar vereceğim. ayrıntılı anlatırım.

tekrar selam;

aslında benim durumum ayva göbekten bayağı ileri bir durumdu kuzum inan ki :(
düşün incecik bacak ve kollar ama vücüdundaki tüm yağlar karın bölgende kocaman bir göbek hiç abartmıyorum bide sezeryen doğum yaptım oturunca katlanıyordu karmım 3 aylık hamile gibi doğal bir halim vardı.
3 lt meselesine gelirsek ben lazer liposuction yaptırdım doktorumun söylediği bu sistemde en fazla bu kadar alındığı.ayrıntısını bilmiyorum.
Ben güven hastanesinde oldum ameliyatımı söylemekte bir sakınca görmüyorum anestezi,oda ,dr,korse herşey dahil 5000 tl ödedim.Hastane çıkışında doktorumun şöförü beni evime kadar bıraktı bide :)
Taner beyin tavrına gelince gerçekten çok sıcak bir insan ameliyat öncesi çok rahattım hiç heyecen yapmadım taner beyin etkisi çoktur bunda .
sonraki kontrollerimdede çok candan davrandı.
şişliklerle ilgili ise yavaş yavaş geçiyor ben kıyafetlerimden anlıyorumartık ama geçen c.tesi 2.kontrole gittim taner bey hala çok şiş dümdüz karnın olacak dedi yani keyfim hepten yerinde

kısaca arkadaşlar kendi vücudunuzu sevmeniz onunla barışmanız açısında bende durum tam böyle çünkü tavsiye ederim hem bu ameliyatı hemde doktorumu 20 gün sonra tekrar kontrolüm var ayrıntıları verririm size :)))))

kuzu nasıl oldun? karın dümdüz mü? sarkma var mı? 20 gün içinde kontrole gidecektin durum ne?

Merhaba, geçmiş olsun :) ne kadar süre korse kullanacaksınız, bilgi verebilir misiniz ? Doktorun masaj vb... gibi önerileri oldu mu ? Sevgilerimle......

tşkler yarın 3 hafta olacak işte hala korse tkıyorum,ama zaten ben işlemden önce konuştuğumzda sende korse takma süresini biraz daha uzun tutarız demişti
hiçbirşey önermedi.
hatta ben şişliklerin çabuk inmesi için ne yapayım diye sordum , birşey yapmana gerek yok, onlar her halukarda inmes gereken sürede inecek dedi.
masajda önermedi zaten smart lipo olduğu için dalgalanma olma riski çok az

[sıze=2][/sıze]arkadaşlar tekrar sormak istiyorum ankarada hang doktoru öneriyorsunuz smart lipoda??

tşkler yarın 3 hafta olacak işte hala korse tkıyorum,ama zaten ben işlemden önce konuştuğumzda sende korse takma süresini biraz daha uzun tutarız demişti
hiçbirşey önermedi.
hatta ben şişliklerin çabuk inmesi için ne yapayım diye sordum , birşey yapmana gerek yok, onlar her halukarda inmes gereken sürede inecek dedi.
masajda önermedi zaten smart lipo olduğu için dalgalanma olma riski çok az

Canım cevap için teşekkürler.Bende bu işlemi yaptırdım(karın, bel bacak içi,sırt) yaptıralı 7 hafta oldu.Benimki maceralı ve korkutucu bir operasyon oldu.Diğer mesajlarımı okursan neler yaşadığımı görürsün .Sonuç güzel görünüyor ama dediğim gibi kötü şeyler yaşadım.5 kilo yağ alındığı söylendi.55 kloydum.Şu anda az bir kilo farkı var.Bölgesel incelme dersen belden 10 santim fark etti.Alınan diğer yerlerde inceldi ama , ameliyat öncesi sadece bel ölçümü bildiğim için diğer yerlerin kaç cm inceldiğini bilemiyorum.Benim anlyamadığım 5 kilo yağ alındıysa kilo kaybıda 5 kilo olmalıdı.Senin kilo kaybın oldu mu.Bir de dikkatimi çeken, karından yağ alınış belli çünkü deri kısmı tutunca bir hayli incelmiş.Ama çok sert ve şiş duruyor .Yani o kadar yağa dümdüz olması gerekirdi.Acaba hala ödem olması mümkün mü bilemiyorum.Çünkü gerçekten yağ yok belli oluyor.
Canım bilgi verirsen memnun olurum.Karın kısmın dümdüz mü duruyor.Ben 2 ay dolana kadar korse takmayı düşünüyorum .Sonrasında bırakacağım.Gece takıyor musun ? Ben ameliyat korsesini kullanmıyorum çünkü çok bollaştı.Kendim korse aldım

Canım cevap için teşekkürler.Bende bu işlemi yaptırdım(karın, bel bacak içi,sırt) yaptıralı 7 hafta oldu.Benimki maceralı ve korkutucu bir operasyon oldu.Diğer mesajlarımı okursan neler yaşadığımı görürsün .Sonuç güzel görünüyor ama dediğim gibi kötü şeyler yaşadım.5 kilo yağ alındığı söylendi.55 kloydum.Şu anda az bir kilo farkı var.Bölgesel incelme dersen belden 10 santim fark etti.Alınan diğer yerlerde inceldi ama , ameliyat öncesi sadece bel ölçümü bildiğim için diğer yerlerin kaç cm inceldiğini bilemiyorum.Benim anlyamadığım 5 kilo yağ alındıysa kilo kaybıda 5 kilo olmalıdı.Senin kilo kaybın oldu mu.Bir de dikkatimi çeken, karından yağ alınış belli çünkü deri kısmı tutunca bir hayli incelmiş.Ama çok sert ve şiş duruyor .Yani o kadar yağa dümdüz olması gerekirdi.Acaba hala ödem olması mümkün mü bilemiyorum.Çünkü gerçekten yağ yok belli oluyor.
Canım bilgi verirsen memnun olurum.Karın kısmın dümdüz mü duruyor.Ben 2 ay dolana kadar korse takmayı düşünüyorum .Sonrasında bırakacağım.Gece takıyor musun ? Ben ameliyat korsesini kullanmıyorum çünkü çok bollaştı.Kendim korse aldım

bendende 3,5 alındığını sölemiş ama kilo olarak farketmedi.
ama zaten bu işlemde bir kilo kaybı olmayacağını , olsada çok az olacağını belirtmişlerdi.Onun için bnm kilo kaybı gibi bğr beklentim yoktu.
senden 5 kilo alınmış ama birden fazla bölgede alınmış.onun için her bölgeden az az çekmiştir.
birde karın bölgesi yumuşak ve sarkmaya çok yatkın bir bölge olduğu için alabileceği miktar bellidir .
fazlasını alması durumunda dediğim gibi buyuk ihtimalle sarkma olacağı için almamış olabilir.
bnm bugun 23. gunum , hala korse takıyorum bnm sadece gobek ve yanlarımdan alındı yağ , sonuçtan mennunum ama
dumduz değilsede ona çok yakın , birde bnm göbeğim ve simit bölgem gerçekten kötüydü. onun için sonuçtan mennunum .Kaldıkı doktorla görüştüğümüzde o bile bu kadar iyi olabileceğini belirtmemişti.
zaten kontrole gittiğimde çok iyi toparlamış felan demişti
acaba sen işlemden önce doktorla konuşmadın mı ? sana dumduz olur demişmiydi yada snn beklentilerin mi biraz fazla acaba , ama ben mennunum sonçtan

Ankara'da lipo yaptıracak olup sayfayı yeni takip eden arkadaşlar...

4-5 aylık bi araştırma sonucunda 2 doktor arasında kalmıştım. nebil bozdoğan ve taner bahar. nebil bey'in telefona bakan ilgisiz yardımcıları sayesinde, sadece normal lipo yaptığını (telefondaki kadın konuya hiç vakıf değildi. vaser neymiş lazer neymiş vs.), bu sebepten sarkmaların oluştuğunu, muayene parası 250 lirayı vermeden kendisiyle görüşüp vaser-lazer lipo yapıp yapmadığını soramayacağımı görünce...

Dr. Taner Bey'le görüşmeye karar vermiştim. Zaten Taner Bey'in de ilgili ve konuya açıklık getirici tavırlarından dolayı kesinlikle isabetli bi karar vermiş olduğumu anladım. ve haftaya bel ve karın bölgesi diye kibarca adlandırdığımız göbek bölgesi için lazer liposuction yaptıracağım. Haftaya ayrıntıları yazarım. Merak ettiğiniz bi şey varsa sorun anlatayım olur mu? böyle forumlar da olmasa ne yaparız?.. :kkk:

Ankara'da lipo yaptıracak olup sayfayı yeni takip eden arkadaşlar...

4-5 aylık bi araştırma sonucunda 2 doktor arasında kalmıştım. nebil bozdoğan ve taner bahar. nebil bey'in telefona bakan ilgisiz yardımcıları sayesinde, sadece normal lipo yaptığını (telefondaki kadın konuya hiç vakıf değildi. vaser neymiş lazer neymiş vs.), bu sebepten sarkmaların oluştuğunu, muayene parası 250 lirayı vermeden kendisiyle görüşüp vaser-lazer lipo yapıp yapmadığını soramayacağımı görünce...

Dr. Taner Bey'le görüşmeye karar vermiştim. Zaten Taner Bey'in de ilgili ve konuya açıklık getirici tavırlarından dolayı kesinlikle isabetli bi karar vermiş olduğumu anladım. ve haftaya bel ve karın bölgesi diye kibarca adlandırdığımız göbek bölgesi için lazer liposuction yaptıracağım. Haftaya ayrıntıları yazarım. Merak ettiğiniz bi şey varsa sorun anlatayım olur mu? böyle forumlar da olmasa ne yaparız?.. :kkk:

sabırsızlıkla tecrübelerini bekliyorum canımm..

ne kadar dedi lazer lipo için..birde en fazla ne akdar yağ alabiliyorr??

iğnelide memnun klamışsın güngör hanımdann:))bak orda ben bilgilendirdimmm bundada sen ön ayak ol bana:34::61::60:

Back
X